- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.721
anım oturur vaziyette yatınça o kdar problem yok ama sırt üstü yatına kalkamıyorum bir daha ,,yardımla bile kalksam yerimden dikiş yerlerim felaket açıyor...ama 2 gündür daha rahatım,sanırım iyileşmeye başladım...gecede bebeğe uyanmak lazım...birde çok fena ayaklarım felan şişti...patlıçak gibiler...çok fazla ilaç ve serum aldığım için alerji yapmış...benim doğumum pek iyi değildi,,o nedenle pek anlatmaya niyetim yok,,kimseyi korkutmak istemiyorum....
ay evet biraz geç kaldım ama çok yoğun çalışıyorum şurda bir haftadır rahatım bu hafta cumada doğum öncesi izne ayrılacağım o yüzden tatil havasındayım. geçen hafta sizi keşfettim bir haftadırda takip ediyordum. canım 36+1 haftalık hamileyim bebğimin cinsiyeti erkek en son 33+2 de gitmiştim 46 cm boy 2300 kilo demişti doktor. Kısmetse carşamba randevumuz var bakalım 3 haftada nekadar büyüdü oğlum. doğum şeklinide doktorla daha konuşmadık bu hafta konuşacağız ama ben sezeryan olsa bile erken aldırmak istemiyorum sancıları bekleme taraftarıyım bebeğim nezaman doğmak isterse ozaman gelsin diye düşünüyorum. tabi bu kararı doktorla birlikte vereceğiz
arkadaşlar bebekleriniz için buhar makinası aldınız mı? buhar makinası mutlaka olması gereken birşey mi? yoksa daha çok kaloriferli evler için mi kullanılıyor?
bençe bebeğin hareketlerinden kaynaklanıyordur çanım o..benim legen kemiklerimde ve o kısımda çok ağrım vardı,oturaıyordum artık..birde son günlerde çok fazla akıntım olmuştu...
bu arada oğlumun adı yok henüz bir karar veremiyoruz adsız olacak herhalde bizimki bakalım
Canım gozun aydın seninde allah analı babalı buyutsun .Seninde şişti demekki ayakların benimde aynen ayaklarım cok sisti.Ve bende inanılmaz delirtecek bir kaşıntı yaptı epidural hemen avil yaptılar cok sukurkı gecti.
arkadaşlar bebekleriniz için buhar makinası aldınız mı? buhar makinası mutlaka olması gereken birşey mi? yoksa daha çok kaloriferli evler için mi kullanılıyor?
Ayyy canım yaaa.... Üzüldüm şimdi.Benim doğumumda kötü olacak diye hep korktuğum için şimdi senin kötü geçmiş olması dahada üzdü beni.Özel hastanede yapmıştın değilmi doğumu?Genel anesteziyle olmuştu sanırım.Uyanman uyandıktan sonra sancın ilk ayağa kalkman sıkıntılımı oldu?Ağrıların süreklimi oldu yoksa haraket ettikçemi oldu?Sütün hemen geldimi?Birde sonda taktılarmı?ilk 10 gün biraz zor oluyormuş galiba hareket açısından sonra normal hayatına dönebiliyormuşsun.Senin 1 hafta falan olacak değilmi?Yavaş yavaş artık azalır ağrın sızın inş.
Öylemi ? Bendede akıntı bir haftadır arttı.Bu doğuma ne kadar yakın olduğumu gösterir sence?1 haftadan azmı çokmu?Leğen kemiklerimde ağrı yok ama sırtım felaket ağrıyor bıktırdı inan.Daha önce bebişin hareketlerini kasıklarımda bu şekilde hissetmemiştim yeni yeni o tür gıdıklamalar başlayınca merak ettim aşağıyamı inmeye çalışıyor diye.
almadım ama alacağım doktora sordum o da tabii alın dedi bbeğinizin burnu tıkanmaz rahat uyur dedi... ben alacağım
canım cok teşekkür ederim senin bebişinede inşallah güzel bir hayat vesin rabbim.eylüle anım bebeğin hayırlı olsun..Rabbim ona çok güzel bir hayat versin...
Teşekkür ederim canım sanada kolay dogumlar nasip etsin.Eklicem simdi.günaydın herkeseopuyorumnanaktangüzel bir hafta diliyorum hepinize bakalım bu hafta kimler doğuracak.
benim Allah nasip ederse son 9 günnnnnnnn:lepi::lepi:
canım gözünaydın maşşallah bebeğinede iyi olmanıza sevindim.Allah analı babalı büyütsün.
seninde gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin yavruna eylülce.ama biz resimde isterizyerimseniben
canım uyuyor ama bir yayagarayı bastımı susturmak pek mumkun olmuyor.Bugun babasıyla anneannesi kontrolo goturduler simdi geldiler maşallah sağlıklıymıs kızım kılosunu soylemıstım 3400 boyuda 49 cm miş.ben simdi resmini ekliyorumaynen canım geçen hafta can weriorum sandım çok yandı canım çoookk we birde yırtık olması kanıyordu daha 2 gün önceye kadar ara ara şimdi geçti allahtan.. bakalım şimdikinde napıcam umarım gerek kalmaz bu hafta doğar bebeğim annesine bir kez daha yaşatmaz o acıları(( ( daha beterini yaşatacak zaten)
20 dakika kaldım zaten 15 dakikada bir çıkıyor benim sancılar
cnm hoşgeldin nasıl bebeğin iyi mi uyuyormu uslumu? bi resmini koy yaaaaalkisalkisalkis
aynen canım geçen hafta can weriorum sandım çok yandı canım çoookk we birde yırtık olması kanıyordu daha 2 gün önceye kadar ara ara şimdi geçti allahtan.. bakalım şimdikinde napıcam umarım gerek kalmaz bu hafta doğar bebeğim annesine bir kez daha yaşatmaz o acıları(( ( daha beterini yaşatacak zaten)
cnm hoşgeldin nasıl bebeğin iyi mi uyuyormu uslumu? bi resmini koy yaaaaalkisalkisalkis
Anladım canım ama doktora haftaya gidicem..Haftaya gel dedi...
Bu arada nst ye girmeden bgn yarın doğuma giderim heralde Bugün beni burada çıldırtıyorlar..Hadi hayırlısı bakalım..bişi olmadan bu haftayı da atlatırsam sorun yok
aynen canım geçen hafta can weriorum sandım çok yandı canım çoookk we birde yırtık olması kanıyordu daha 2 gün önceye kadar ara ara şimdi geçti allahtan.. bakalım şimdikinde napıcam umarım gerek kalmaz bu hafta doğar bebeğim annesine bir kez daha yaşatmaz o acıları(( ( daha beterini yaşatacak zaten)
günaydın herkeseopuyorumnanaktangüzel bir hafta diliyorum hepinize bakalım bu hafta kimler doğuracak.
benim Allah nasip ederse son 9 günnnnnnnn:lepi::lepi:
canım gözünaydın maşşallah bebeğinede iyi olmanıza sevindim.Allah analı babalı büyütsün.
seninde gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin yavruna eylülce.ama biz resimde isterizyerimseniben
SELKİECİM 10 günde tamamen geçiyor o ağrılar sırt üstü yatamıyorsun ,yan yatamıyorsun ancak oturur pozisyonda uyayabiliyordum bende o da ağrı sızıdan uyuyabilirsem sezeryan çok zormuş allah seninde yardımcın olsun bir an önce iyileşirsin inşallah sende:teselli:
Hayırlısı tatlım.sağlıklı doğumlar dilerim.maaşallah oğluşunaTekrar hoşgeldin.hihoyyyt
teşekkür ederim canım sen kaç haftalıksın bebeğinin cinsiyeti neHakkında hayırlısı olsun canım.Maaşalllah minişine...
hala çalışıyorum ve çok sıkıldım evim berbat durumda bebeğimin odası geldi daha yerleşmedi kısmetse önimüzdeki hafta temizlikçi alıp herşeyi temizletip yerleştireceğim. Kızlar ben bişeyi merak ediyorum. doğum yapan arkadaşların çoğu 35-36 haftalık neden bebkler bu kadar erken geliyor. Sıkıntılı bir hamilelik mi geçirdiler. bu durumda bende heran iş yerinde doğura bilirim
offf ducks bilmiorum yaa zaman geçmiyooo bu hafta doğuralım bnce artık çarşamba ne dersin senin için uygunmu?delikafaduldenhasret0587 biz ne zaman doğurcazzzzzz??:CüvCüv:
Haklısın canım dahada fazlasını yaşayacağız bu acıların.Üstelik 5 dk dişini sık bitti durumuda olmayacak.Ama sonucunda Rabbimin iziniyle inş. sağlıcakla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alacağız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım inş. bugünlerde gelir geçerde minişlerimizin dişlerini çıkardığı emeklediği günleri konuşuyor oluruz.Tüm bunları tüm bu acıları ağrıları sızıları unutmuş oluruz... Güzel doğum hikayelerimiz İNŞALLAH.........:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?