2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru sen normal istediğin için ilk önce suni sancı verdiler haliyle zor oldu.Sezeryanda hepsini yapmışlar maaşallah.Sonda istemiyorum deseydin eğer takarlarmıydı yinede?Çünkü çok acıtan bir şeymiş.Benim yeğenim sağlıkçı dün konuştuk bu sonda olayını.Çok acıyor hala ben bir sürü kişiye taktım dedi.Yaşlı insanlar bile dayanamıyorlar zaten ordaki görevliller için rahatlık olsun diye takılıyor sonda dedi.İkide bir wc ye kalkmak daha zor dedim.Kalkmak zor ama iyileşmen kolay oluyor dedi.Hem o da ameliyat sonrası 5-6 kez kalkmış gece wc ye.Sondadan daha iyi öyle olması dedi.Hem altına lazımlık gibi bir şeyde isteyebilirsin ona yapabilirsin dedi.Böyle bir şey varmı bilmiyorum ama o günlere çıkmak nasip olursa doktora bir sormak istiyorum onuda.
İlk bir kaç gün doğrulma sorunu oluyormuş dikişler açılacak ve acıyacak diye iki büklüm yürüyormuş insanlar.Neyseki sen yavaş yavaş düzelmek üzeresin atlattın zorlu günleri çok şükür.Bizede dua et canım Rabbim yardımcımız olsun inş. sancısız,sıkıntısız,sağlıcakla,rahat ve kolay geçiririz o günleri...
Bu arada akıntı gelmesi rahmi yumuşattığı için falanmı birden doğum başlayabiliyor.Ben ayaklarımı bazen üşüttüğüm için o yüzdenmi geliyor yoksa doğum yakın diyemi geliyor anlayamıyorum.Şimdi korktum sen 2-3 gün sonra doğuma gittim deyince... eyvahedigeldismile

Offf gerçektenmi yaaa?Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Sizede çok çok geçmiş olsun inş. iyileşirsiniz kısa zamanda...

Maaşallah minnoşun ilk kontrolünede gitmiş.Sağlıcakla büyüsün inş.

içerde koltuıkta oturarak uyumaya çalışıyorum ya,od pek mümkün olmuyor..çok zor gerçekten...

Yaaa valla sizi okudukça üzülüyorum.Bizde bunları yaşayacağız nasıl dayanacağız diye?Az kalmış neyseki 1-2 güne toparlanırsınız inş. canlarım yaa..... :Saruboceq:

Evet Asinaz mesaj çekti arkadaşlar
2 saat içinde spinal sezeryanla alacaklarmış kordon kötü dolandığı için
Doktor bebeğe riske atma istememiş küveze alacaklarmış doğduktan sonra

Dualarınızı bekliyor...

offf ducks bilmiorum yaa zaman geçmiyooo bu hafta doğuralım bnce artık çarşamba ne dersin senin için uygunmu?delikafadulden

Oy oy gün bile seçer olmuş bizim kız.... kaydirigubbakcemile3

Hakkında hayırlısı olsun canım ne zaman gelmek istiyorlarsa gelsinler napalım.Şimdiden aldılar sazı ellerine oynatıyorlar annelerini ha bugün ha yarın diye korkudan ....

arıyorum hep meşgul( canım yaa minik kızı doğacak demek umarım 2kilodan az değildir:Saruboceq:

Ayyy canım yaaa 1 hafta daha durmanı istemişti doktoru yanılmıyorsam.Neyse sağlık olsun.Rabbim yardımcısı olsun yavrusununda onunda.İnş. minnoşu küveze bile gerek kalmadan annesinin kucağına gelir sağlıcakla... Dualarımızın onunla olduğunu ve selamlarımızı ilet canım bizdende.Hakkında hayırlısı olsun.Rabbim yardımcısı olsun inş.

hasretciğim hurma yesene doğumu hızlandırması açısından... hemde kolaylaştırırmış...

Evet normal doğum isteyenler için son haftalarda hurma yemek bol yürüyüş yapmak ve bağdaş kurarak oturmak iyi oluyormuş doğumun başlaması ve kolaylaşması açısından.Birde bol su içince çocuk daha çabuk çıkıyormuş kayıyormuş hemen....

evet hayırlısı olsun. Benim çok ciddi bir sıkıntım yok sadece bebeğim çok haraketli hareket ettiğinde de kukuma altan igne batar gibi ağrı yapıyor. doktora sordum artık çok normal bu durumlar dedei sizde de oluyor mu?hareket etnediğinde bir sıkıntım yok arada bir da karnım taş gibi oluyor. belki sancıdır bilemiyoruum o zamanda çok terliyorum. daha hgiç nst ye girmedim sanırım perşembe günü girerim

Canım senin 10 gün falan kaldı değilmi?

Yaaa valla sizi okudukça üzülüyorum.Bizde bunları yaşayacağız nasıl dayanacağız diye?Az kalmış neyseki 1-2 güne toparlanırsınız inş. canlarım yaa..... :Saruboceq:
evet canım 4 martta inşaallah oğluşum kollarımda olacakhihoyyyt.zor geçiyor zaman.
sezeryan da normalde kişiye göre değişiyor canım korkma yani.benim arkadaşım sezeryan oldu genel.ertesi günü kahkahalar atıyordu bişeyi yoktu.şimdi 15 gün oldu doğuralı oo bir gör her hareketi yapıyor.inşaallah bizimde doğumlarımız böyle olur.
dualarımız onunla ve bebeği ile.Allahım ikisininde yardımcısı olsun.sağlıkla kavuşsun yavrusuna:Saruboceq:.

konuştum kızlar.. sesi gayet iyiydi 2de alacakmış dr spinal sezaryen olacakmış bebek 1 hafta 10gün küvözde kalabilirmiş.. kilosun2300ciwarı umarım az olmaz 2300den ewet mal doktoru az beslenmesinin sebebi kordon olduğunu sölemiş bu zamana kadar uyudu tabii adii kadın aynen dediğimiz gibi çıktı(( sinir oldum doktoruna gırtlaklıyasım geldi neyse aricam 3gibi çağlayanı(kocasını) detyaları alıcaz inşallah

ben genel anesteziyle olduğum için ,ben uykudayken takmışlar hiç anlamadım onu!
ya bene akıntının artması rahim yolunun açılmasından kaynaklanıyor...

inşallah çanım ya

ay çanımmm,,inşallah sağsalim bebeğini kuçağına alır...dualarım onunla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…