- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.741
O zaman normal demiştir doktor sanada.Sanırım 15-20 dk da 40 ın üzerinde 2-3 sancı varsa eğer dikkate alıyorlar...
çanım ben önçe suni sançı çektim sonra sezeryana alındım,,,o nedenle zor oldu..doğumun her çeşidini yaşadım sayılır aslında...
özelde yaptım çanım...genel anestezi ile...uynmam falan zor olmadı ama ama çok susamıştım ve dikiş yerklerim çok açıyordu ilk uyandığımda..harket ettikçe ağrı daha çok oluyor...sütüm gelmedi hastaneden çıktık öyle geldi ama benim bebişte beni almadı göğüs üçlarım yok,ve biberon oa kolay geldi,ondan sonra şimdi sütümü sağıpta veriyorum zaten sütümde çok değil öyle!kendisi emmediği için artmıyor..sonda taktılar lağmag falanda yaptılar..(( ilk 10 gün yürümekte bile zorluk çekiyorsun iki buklüm yürüyordum mesela dün bu gün biraz daha doğruldum..bu günle 8 gün oldu benim...
ben 2-3 gün boyuna öyle oldu sonra 5 çm açıklıkla doğuma gittim...
SELKİECİM 10 günde tamamen geçiyor o ağrılar sırt üstü yatamıyorsun ,yan yatamıyorsun ancak oturur pozisyonda uyayabiliyordum bende o da ağrı sızıdan uyuyabilirsem sezeryan çok zormuş allah seninde yardımcın olsun bir an önce iyileşirsin inşallah sende:teselli:
canım cok teşekkür ederim senin bebişinede inşallah güzel bir hayat vesin rabbim.
Teşekkür ederim canım sanada kolay dogumlar nasip etsin.Eklicem simdi.
canım uyuyor ama bir yayagarayı bastımı susturmak pek mumkun olmuyor.Bugun babasıyla anneannesi kontrolo goturduler simdi geldiler maşallah sağlıklıymıs kızım kılosunu soylemıstım 3400 boyuda 49 cm miş.ben simdi resmini ekliyorum
içerde koltuıkta oturarak uyumaya çalışıyorum ya,od pek mümkün olmuyor..çok zor gerçekten...
teşekkür ederim canım sen kaç haftalıksın bebeğinin cinsiyeti ne
offf ducks bilmiorum yaa zaman geçmiyooo bu hafta doğuralım bnce artık çarşamba ne dersin senin için uygunmu?delikafadulden
ewet sıklaşması önemli.. bakalım yarın ne durumdayız
Evet Asinaz mesaj çekti arkadaşlar
2 saat içinde spinal sezeryanla alacaklarmış kordon kötü dolandığı için
Doktor bebeğe riske atma istememiş küveze alacaklarmış doğduktan sonra
Dualarınızı bekliyor...
Dualarınızı bekliyor...
hasretciğim hurma yesene doğumu hızlandırması açısından... hemde kolaylaştırırmış...
Dualarınızı bekliyor...
Aslında senin çoktan izine ayrılman gerekirdi.Doğum birden başlayan birşeymiş canım sende dikkat et.Ne zaman gelecekleri belli olmuyor bebişlerin.Keşke izne daha erken ayrılsaydın tüm hazırlıklarını bitirmiş olurdun.İnş. hazırlıklarını bitrdikten sonra gelir minişin.O arkadaşların bazılarında erken doğum tehdidi vardı.Kimisinde açılma olmuştu önceki haftalarda.Kimisindede risk vardı.Ama 36 dan sonrakiler için öyle bir durum yok doğum zamanları geldi yavaş yavaş.Bebişlerde pek durmuyor açıkcası.Fırlıyorlar birer birer.Mart bebeklerinin bir kısmı şubatta gelmeye başladı.Bizler ne yaşayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı olsun....
Canım senin 10 gün falan kaldı değilmi?
evet canım 4 martta inşaallah oğluşum kollarımda olacakhihoyyyt.zor geçiyor zaman.Yaaa valla sizi okudukça üzülüyorum.Bizde bunları yaşayacağız nasıl dayanacağız diye?Az kalmış neyseki 1-2 güne toparlanırsınız inş. canlarım yaa..... :Saruboceq:
dualarımız onunla ve bebeği ile.Allahım ikisininde yardımcısı olsun.sağlıkla kavuşsun yavrusuna:Saruboceq:.Evet Asinaz mesaj çekti arkadaşlar
Dualarınızı bekliyor...
Doğru sen normal istediğin için ilk önce suni sancı verdiler haliyle zor oldu.Sezeryanda hepsini yapmışlar maaşallah.Sonda istemiyorum deseydin eğer takarlarmıydı yinede?Çünkü çok acıtan bir şeymiş.Benim yeğenim sağlıkçı dün konuştuk bu sonda olayını.Çok acıyor hala ben bir sürü kişiye taktım dedi.Yaşlı insanlar bile dayanamıyorlar zaten ordaki görevliller için rahatlık olsun diye takılıyor sonda dedi.İkide bir wc ye kalkmak daha zor dedim.Kalkmak zor ama iyileşmen kolay oluyor dedi.Hem o da ameliyat sonrası 5-6 kez kalkmış gece wc ye.Sondadan daha iyi öyle olması dedi.Hem altına lazımlık gibi bir şeyde isteyebilirsin ona yapabilirsin dedi.Böyle bir şey varmı bilmiyorum ama o günlere çıkmak nasip olursa doktora bir sormak istiyorum onuda.
İlk bir kaç gün doğrulma sorunu oluyormuş dikişler açılacak ve acıyacak diye iki büklüm yürüyormuş insanlar.Neyseki sen yavaş yavaş düzelmek üzeresin atlattın zorlu günleri çok şükür.Bizede dua et canım Rabbim yardımcımız olsun inş. sancısız,sıkıntısız,sağlıcakla,rahat ve kolay geçiririz o günleri...
Bu arada akıntı gelmesi rahmi yumuşattığı için falanmı birden doğum başlayabiliyor.Ben ayaklarımı bazen üşüttüğüm için o yüzdenmi geliyor yoksa doğum yakın diyemi geliyor anlayamıyorum.Şimdi korktum sen 2-3 gün sonra doğuma gittim deyince... eyvahedigeldismile
Yaaa valla sizi okudukça üzülüyorum.Bizde bunları yaşayacağız nasıl dayanacağız diye?Az kalmış neyseki 1-2 güne toparlanırsınız inş. canlarım yaa..... :Saruboceq:
Dualarınızı bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?