2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar biz doktordan şimdi geldi 37+6 dayız
oğluşum 3,5 kilo civarında 50 cm boyundaymış
suyu gayet iyiymiş ve henüz açılma yokmuş normalde bu hafta doğmaz dedi ama belli de olmaz sen hazırlıklı ol dedi

nst ye bağlandık yarım saatte 4-5 kere 90 ları gördük 4-5 kerde 60 ları sancılar kasılmalar fazlalşmış bu çok iyi dedi
doğum kolay olur dedi

herkese merhaba kızlar.
VADıDEKıZAMBAK doğum yapmış allah analı babalı büyütsün bebeğini uzun ömürler versin.
AZÖNCE EMıRHAN BEYLE DıDEM HANIMLARI GÖRDÜM AY ıKıSıDE ÇOK TATLI MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.
ay ASıNAZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN BEBEĞıNE SAĞSALıM KAVUŞURSUN ıNŞALAH DUALARIMIZ SENıNLE.
TOPRAK neyaptı acaba 11 de doğuma girecekti şimdiye doğurmuştur.
YAZCIM seninde çok az kalmış hadi hayırlısı.
SEYYALTANER doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.
SELKıENıN dediği gibi bu mart bebekleri mart ortası hepsi doğmuş olucak gibi.bende ütümü neyin yarın yapıyım bari.

çokkkk üzüldüm ya ((( Allaha emanet olsun minik bebek en kısa zamanda toparlasın kendini

ASıNAZ dualarımız seninle canın..EYLÜLCE masallah kızısın coook tatlı..YAZGI cım demek 4 mart kesinleşti hadi hayırlısı..keşke benim dr da normale uygun degilsin sezeryan olacak desede su ikilemden kurtulsaM hiç itiraz etmem valla..kesinleşmesi güzel ya ..

gözün aydın canım ay seninkide tosuncuk olcek desene maşallah bebeğine.

yaaa bunlar nasıl doktor oluyorlar böyle geçmiş ola daha yeni mi söylüyor.ben kızıyorum falan ama yinede benim doktorum iyi.kıyamam ikisinede.Allah yardımcıları olsun.
maşşallah canım oğluna

ay ya üzüldüm şimdi allah yardımcıları olsun kız bide bebeğim zayıf diye üzülüyodu inşallah 2300 dür belki o karı kilosunuda bilemedi ay ne doktormuş ya.klava:

hemen aldırıcam hurma bu gün aktardan mı aldıriim nerden bulcam medine hurmasını?

Evet canım Medine Hurması
hatta bana doktorum demişti sakın hurma yeme erken doğurursun son haftalar yiyeceksin diye..

Maşallah bebeğine sağlıkla gelir inşallah...

evet hakikaten ne doktormuş öyle yaa tam sopalık klava:
inşallah küveze gerek kalmaz...

:Saruboceq:

amin canım çok sağol opuyorumnanaktan

evet canım kesin gün sayıyoruz artık son 9 gün.tabii bızdığım erken davranmaz ise.o ikilemin bitmesi inan nasıl rahatlatıyor ama tam olarak bitmiyor ki hiç.şimdide bende yaa ozamana kadar sancılanırsam düşüncesi varsempatiksalakcinni

kızlar toprak doğum yapmış.. bebek gayet iyiymiş getirmişler odasına anne daha gelmemiş gayet sağlıklıymış kızımız

Evet bazen karnımız taş gibi oluyor özellikle gaz yada idrar sıkıntısında dahada sertleşiyor..

Canım inş. dediğin gibi bizimkide arkadaşınınki gibi kolay olur ama ben kendi adıma pek ümitli değilim bu konuda.Doktorum diyorki genelde böyle pimpiriklenince bir şey olmayacaksada olur diyor.Haklı valla.Ben böyle tırstıkça olmayacaksada başıma getireceğim korktuğum şeyleri diye düşünüyorum.Çok tırsıyorum Rabbim yardımcımız olsun inş.

Rabbim yardımcısı olsun inş. bazen doktorların gözünden kaçabiliyor ilgisiz olabiliyorlar... İnş. beklediklerinden fazla olur kilosuda minnoşun küvöze girmesine gerek kalmaz...

Dualarımız onlarla.. İnşallah küvezde az kalır. Kilosuda iyidir.. Gün içinde iyi haberlerini alırız umarım.

Banada öyle geliyor.Bizim rahimlerde yavaş yavaş açılmaya başladılar herhalde o yüzden arttı akıntımız... Neyse hayırlısı olsun inş.

canım ya zaten 4 marta az kaldı sancılansanda sezeryana alınacaksın o kesin hiçbişeycik olmaz ALLAH A sükür son haftalardayız riskli dönemleri atlattık sayılır..

ooo masallah kuzuna annesi..hafatsına göre kilosu gayet iyi..

Oy oy maaşallah minişine kocaman olmuş.Canım doğru demiş doktorun bu hafta birden doğum başlayabilir.Bayağı yüksek rakamları sık aralıklarla görmüşsün.Ama tabii kimin ne zaman doğacağı yazılı.Rabbim bilir ne zaman olacağını.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…