- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.761
hasretciğim hurma yesene doğumu hızlandırması açısından... hemde kolaylaştırırmış...
konuştum kızlar.. sesi gayet iyiydi 2de alacakmış dr spinal sezaryen olacakmış bebek 1 hafta 10gün küvözde kalabilirmiş.. kilosun2300ciwarı umarım az olmaz 2300den ewet mal doktoru az beslenmesinin sebebi kordon olduğunu sölemiş bu zamana kadar uyudu tabii adii kadın aynen dediğimiz gibi çıktı(( sinir oldum doktoruna gırtlaklıyasım geldi neyse aricam 3gibi çağlayanı(kocasını) detyaları alıcaz inşallah
gözün aydın canım ay seninkide tosuncuk olcek desene maşallah bebeğine.arkadaşlar biz doktordan şimdi geldi 37+6 dayız
oğluşum 3,5 kilo civarında 50 cm boyundaymış
suyu gayet iyiymiş ve henüz açılma yokmuş normalde bu hafta doğmaz dedi ama belli de olmaz sen hazırlıklı ol dedi
nst ye bağlandık yarım saatte 4-5 kere 90 ları gördük 4-5 kerde 60 ları sancılar kasılmalar fazlalşmış bu çok iyi dedi
doğum kolay olur dedi
yaaa bunlar nasıl doktor oluyorlar böyle geçmiş ola daha yeni mi söylüyor.ben kızıyorum falan ama yinede benim doktorum iyi.kıyamam ikisinede.Allah yardımcıları olsun.konuştum kızlar.. sesi gayet iyiydi 2de alacakmış dr spinal sezaryen olacakmış bebek 1 hafta 10gün küvözde kalabilirmiş.. kilosun2300ciwarı umarım az olmaz 2300den ewet mal doktoru az beslenmesinin sebebi kordon olduğunu sölemiş bu zamana kadar uyudu tabii adii kadın aynen dediğimiz gibi çıktı(( sinir oldum doktoruna gırtlaklıyasım geldi neyse aricam 3gibi çağlayanı(kocasını) detyaları alıcaz inşallah
maşşallah canım oğlunaarkadaşlar biz doktordan şimdi geldi 37+6 dayız
suyu gayet iyiymiş ve henüz açılma yokmuş normalde bu hafta doğmaz dedi ama belli de olmaz sen hazırlıklı ol dedi
nst ye bağlandık yarım saatte 4-5 kere 90 ları gördük 4-5 kerde 60 ları sancılar kasılmalar fazlalşmış bu çok iyi dedi
doğum kolay olur dedi
ay ya üzüldüm şimdi allah yardımcıları olsun kız bide bebeğim zayıf diye üzülüyodu inşallah 2300 dür belki o karı kilosunuda bilemedi ay ne doktormuş ya.konuştum kızlar.. sesi gayet iyiydi 2de alacakmış dr spinal sezaryen olacakmış bebek 1 hafta 10gün küvözde kalabilirmiş.. kilosun2300ciwarı umarım az olmaz 2300den ewet mal doktoru az beslenmesinin sebebi kordon olduğunu sölemiş bu zamana kadar uyudu tabii adii kadın aynen dediğimiz gibi çıktı(( sinir oldum doktoruna gırtlaklıyasım geldi neyse aricam 3gibi çağlayanı(kocasını) detyaları alıcaz inşallah
hemen aldırıcam hurma bu gün aktardan mı aldıriim nerden bulcam medine hurmasını?
arkadaşlar biz doktordan şimdi geldi 37+6 dayız
doğum kolay olur dedi
konuştum kızlar.. sesi gayet iyiydi 2de alacakmış dr spinal sezaryen olacakmış bebek 1 hafta 10gün küvözde kalabilirmiş.. kilosun2300ciwarı umarım az olmaz 2300den ewet mal doktoru az beslenmesinin sebebi kordon olduğunu sölemiş bu zamana kadar uyudu tabii adii kadın aynen dediğimiz gibi çıktı(( sinir oldum doktoruna gırtlaklıyasım geldi neyse aricam 3gibi çağlayanı(kocasını) detyaları alıcaz inşallah
amin canım çok sağol opuyorumnanaktanherkese merhaba kızlar.
VADİDEKİZAMBAK doğum yapmış allah analı babalı büyütsün bebeğini uzun ömürler versin.
AZÖNCE EMİRHAN BEYLE DİDEM HANIMLARI GÖRDÜM AY İKİSİDE ÇOK TATLI MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.
ay ASİNAZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN BEBEĞİNE SAĞSALİM KAVUŞURSUN İNŞALAH DUALARIMIZ SENİNLE.
TOPRAK neyaptı acaba 11 de doğuma girecekti şimdiye doğurmuştur.
YAZCIM seninde çok az kalmış hadi hayırlısı.
SEYYALTANER doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.
SELKİENİN dediği gibi bu mart bebekleri mart ortası hepsi doğmuş olucak gibi.bende ütümü neyin yarın yapıyım bari.
ASİNAZ dualarımız seninle canın..EYLÜLCE masallah kızısın coook tatlı..YAZGI cım demek 4 mart kesinleşti hadi hayırlısı..keşke benim dr da normale uygun degilsin sezeryan olacak desede su ikilemden kurtulsaM hiç itiraz etmem valla..kesinleşmesi güzel ya ..
evet hayırlısı olsun. Benim çok ciddi bir sıkıntım yok sadece bebeğim çok haraketli hareket ettiğinde de kukuma altan igne batar gibi ağrı yapıyor. doktora sordum artık çok normal bu durumlar dedei sizde de oluyor mu?hareket etnediğinde bir sıkıntım yok arada bir da karnım taş gibi oluyor. belki sancıdır bilemiyoruum o zamanda çok terliyorum. daha hgiç nst ye girmedim sanırım perşembe günü girerim
evet canım 4 martta inşaallah oğluşum kollarımda olacakhihoyyyt.zor geçiyor zaman.
sezeryan da normalde kişiye göre değişiyor canım korkma yani.benim arkadaşım sezeryan oldu genel.ertesi günü kahkahalar atıyordu bişeyi yoktu.şimdi 15 gün oldu doğuralı oo bir gör her hareketi yapıyor.inşaallah bizimde doğumlarımız böyle olur.
dualarımız onunla ve bebeği ile.Allahım ikisininde yardımcısı olsun.sağlıkla kavuşsun yavrusuna:Saruboceq:.
ben genel anesteziyle olduğum için ,ben uykudayken takmışlar hiç anlamadım onu!
ya bene akıntının artması rahim yolunun açılmasından kaynaklanıyor...
inşallah çanım ya
ay çanımmm,,inşallah sağsalim bebeğini kuçağına alır...dualarım onunla!
canım ya zaten 4 marta az kaldı sancılansanda sezeryana alınacaksın o kesin hiçbişeycik olmaz ALLAH A sükür son haftalardayız riskli dönemleri atlattık sayılır..amin canım çok sağol opuyorumnanaktan
evet canım kesin gün sayıyoruz artık son 9 gün.tabii bızdığım erken davranmaz ise.o ikilemin bitmesi inan nasıl rahatlatıyor ama tam olarak bitmiyor ki hiç.şimdide bende yaa ozamana kadar sancılanırsam düşüncesi varsempatiksalakcinni
doğum kolay olur dedi
doğum kolay olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?