2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzl anneler a.s.herkesler iyidir inşallah
doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin kuzucuklara
asinazcımında Allah yardımcısı olsun minik kızçesininde dualarım onlarla
bebişini gören güzellerinde gözü aydın maşallah hepsine
bu haftam hep iş yaparak geçti çok yüklendim geceleri ağrıları çekerken kızıyorum kendime gündüz işlere dalıyorum yeniden neyseki her işim bitti çok şükür cuma günü kalan eksiklerimizi de tamamlayıp hastane çantamızıda hazırlarız böylece geriye güzel oğlumu beklemek kalır
Allah hepimizin yardımcısı olsun kimse darda kalmasın inşallah bir avazda kavuşalım yavrularımıza

Evet toprağı bende merak ettim bugün doğuma girecekti.Rabbim onlarında yardımcısı olsun....

Evet o korkuyu bende çok yaşıyorum.Ya birden her şey değişirse aniden doğuma gidersem diye hep tetikteyim.Eşime ne zaman bu konuyu açsam geriliyor adamcağız 'hayırlısı,hayırlısı' deyip susturuyor beni.O da martın ortlarına kadar kızımın dayanmasını istiyor ama hayırlısı tabii.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım....

Vadidediki Zambak tebrik ederim.. Analı babalı büyüsün.....Maşallah kilosu haftasına göre çok iyi....Küveze girmemeside çok güzel..Kokla bebişini bizim için.. darısı başımıza..

Canım bildiğim kadarıyla seninde akıntıların artmıştı.Ne kadar süredir akıntın sürüyor.Birde rahimde açılma olup olmadığına baktımı doktorun?

Amin canım fazla yorma kendini artık azcık iş yapsam benimde belim her yerim ağrıyor.... Dikkat et kendine...

bende hisediyorum taa aşağılarda iğne batmaları hareket ettikçe..birde bacaklarımı toplayıp yatınca bacağımla kasık arasına sanırım parmakları ile bööölllee bööölllee dürtüyoooo...

Doktorum bana bir sıkıntın olmazsa eğer haftaya gel dedi...2 martta gidicem...tam 36 haftalıkkene ozaman kesin bağlar nst ye tabii ben doğurmazsam

ayyybana malum oldu biliyonuz mu haftasonu giremedim ama hep düşündüm dedimki arada giricem demişti girmedi acaba doğum mu yaptı bişi mi oldu diye aklıma geldi valla
Ayyy inşallah iyidir durumu yaaa..Bak deemkki kilolu olan bebekler gelişmiş oluolar küveze bile gerek kalmıo demek...Vadideki Zambak'ın bebeği 34+5 iken küveze almamışlar bile..Ama diğer arkadaşın 34 haftalık iken küvezde sadece 3 gün yaşayabilmişti ne tuhaf işler ya bunlar...

bende girmedim nst ye..Bel ağrısı ve topuklarımın ağrısı dışında çok bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar..

ayy hadi bakalım Allah kurtarsın...

kızlar toprak doğum yapmış.. bebek gayet iyiymiş getirmişler odasına anne daha gelmemiş gayet sağlıklıymış kızımız
maşallah Allah analı babalı büyütsün

Ya arkadaşlar son haftam acaip işim var patronum rapor bekliyo ama ben herşeyi bi kenara bıraktım ve sizlerden kopamıyorum çünkü her dakka ayrı bi ekşın var..geri kalmak istemiyorum..Patronda beklerse beklesin:)

oh maşallah bir annemiz daha bebeğine kavuştu rabbim kızını sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin DARISI GERıDE KALANLARIN BAŞINA ıNŞALLAH.

Evet evet banada öyle geliyor sanki dürtüklüyormuş gibi.
Boşver yaa beklesin patronun işmi bekliyor birde hala senden?

oh maşallah bir annemiz daha bebeğine kavuştu rabbim kızını sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin DARISI GERİDE KALANLARIN BAŞINA İNŞALLAH.

Amin canım Rabbim hepimizi sağlıcakla,sancısız,sıkıntısız,kolay,rahat,hayırlı doğumlarla kurtarsın.Yavrularımızı sağlıcakla emzirebilmeyi doğum sonrası ağrısız,sızısız çok çabuk toparlanabilmeyi nasip etsin inş. :Saruboceq:

Amin canım fazla yorma kendini artık azcık iş yapsam benimde belim her yerim ağrıyor.... Dikkat et kendine...

valla canım yaa Allah'a emanet dedim gerçekten yapmamam gereken işler yaptım hep eşimle bi sürü kavga ettik o yüzden bi kadın tutalım ne hırpalıyorsun kendini dedi ama işte huyum kötü çok canım tez hemen olsun bitsin istiyorum her işimi kendim yapmaya alışmışım
toprak ve vadideki zambak doğum yapmışlar Allah sağlık versin kuzulara uzun ömür versin inşallah gözleri aydın olsun

Canım bildiğim kadarıyla seninde akıntıların artmıştı.Ne kadar süredir akıntın sürüyor.Birde rahimde açılma olup olmadığına baktımı doktorun?
canım ben cumartesydi kontrolüm ama dr um ısrarala bakmıyo alttan herhangi bi agrı sancı şikayetimde yok rahat gidiorum heralde ondan..martın 1i cagırdı bu defa kurtulusum yok sanırım eger dogurmazsam o zamanabilmiyorumkismile..akıntım özellikle ayakta kalıp kendimi cok yordugum zamanlar artıyo sende dikkat et ona..ha birda ciger geliştirici iki tane igne verdi bana..birincisini vuruldum ikincisi yarın..

Vadidediki Zambak tebrik ederim.. Analı babalı büyüsün.....Maşallah kilosu haftasına göre çok iyi....Küveze girmemeside çok güzel..Kokla bebişini bizim için.. darısı başımıza..
vadideki zambak dogummu yaptı??doktoru bi iki hafta daha bebegi içerde tutmaya calışıcaz diodu demekki yavrucuk sabırszlandı.sezeryanmı oldu acaba..?????

canım yaa aynı benimde öyle bi kaçgün iş yaparken okadar çok arttıki valla suyum geldi sandım çok afedersiniz adetken biranda çok şiddetli gelir ya aynı öyle oldu sanırım fazla yorulmamak gerek

teyzeleri oğlumu minik ayaklarıı :))

opuyorumnanaktan bak yaa minicik ne tatlı maşallahhh maşallahh annesi öp benim yerimede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…