- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.781
kızlar toprak doğum yapmış.. bebek gayet iyiymiş getirmişler odasına anne daha gelmemiş gayet sağlıklıymış kızımız
herkese merhaba kızlar.
VADİDEKİZAMBAK doğum yapmış allah analı babalı büyütsün bebeğini uzun ömürler versin.
AZÖNCE EMİRHAN BEYLE DİDEM HANIMLARI GÖRDÜM AY İKİSİDE ÇOK TATLI MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.
ay ASİNAZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN BEBEĞİNE SAĞSALİM KAVUŞURSUN İNŞALAH DUALARIMIZ SENİNLE.
TOPRAK neyaptı acaba 11 de doğuma girecekti şimdiye doğurmuştur.
YAZCIM seninde çok az kalmış hadi hayırlısı.
SEYYALTANER doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.
SELKİENİN dediği gibi bu mart bebekleri mart ortası hepsi doğmuş olucak gibi.bende ütümü neyin yarın yapıyım bari.
amin canım çok sağol opuyorumnanaktan
evet canım kesin gün sayıyoruz artık son 9 gün.tabii bızdığım erken davranmaz ise.o ikilemin bitmesi inan nasıl rahatlatıyor ama tam olarak bitmiyor ki hiç.şimdide bende yaa ozamana kadar sancılanırsam düşüncesi varsempatiksalakcinni
kızlar toprak doğum yapmış.. bebek gayet iyiymiş getirmişler odasına anne daha gelmemiş gayet sağlıklıymış kızımız
canım ya zaten 4 marta az kaldı sancılansanda sezeryana alınacaksın o kesin hiçbişeycik olmaz ALLAH A sükür son haftalardayız riskli dönemleri atlattık sayılır..
ooo masallah kuzuna annesi..hafatsına göre kilosu gayet iyi..
günaydın güzl anneler a.s.herkesler iyidir inşallah
doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin kuzucuklara
asinazcımında Allah yardımcısı olsun minik kızçesininde dualarım onlarla
bebişini gören güzellerinde gözü aydın maşallah hepsine
bu haftam hep iş yaparak geçti çok yüklendim geceleri ağrıları çekerken kızıyorum kendime gündüz işlere dalıyorum yeniden neyseki her işim bitti çok şükür cuma günü kalan eksiklerimizi de tamamlayıp hastane çantamızıda hazırlarız böylece geriye güzel oğlumu beklemek kalır
Allah hepimizin yardımcısı olsun kimse darda kalmasın inşallah bir avazda kavuşalım yavrularımıza
Selam herkese
Ya Nehir e cok uzuldum insallah sorunsuz sekılde kızını kucagına alır of ya :sinifsinif:
kızlar hemen çıkmam lazım.kaynanacığım aşağıda beni bekliyorboshayallersmile
öpüyorum sizleri çokopuyorumnanaktan
bende hisediyorum taa aşağılarda iğne batmaları hareket ettikçe..birde bacaklarımı toplayıp yatınca bacağımla kasık arasına sanırım parmakları ile bööölllee bööölllee dürtüyoooo...Öylemi ? Bendede akıntı bir haftadır arttı.Bu doğuma ne kadar yakın olduğumu gösterir sence?1 haftadan azmı çokmu?Leğen kemiklerimde ağrı yok ama sırtım felaket ağrıyor bıktırdı inan.Daha önce bebişin hareketlerini kasıklarımda bu şekilde hissetmemiştim yeni yeni o tür gıdıklamalar başlayınca merak ettim aşağıyamı inmeye çalışıyor diye.
Doktorum bana bir sıkıntın olmazsa eğer haftaya gel dedi...2 martta gidicem...tam 36 haftalıkkene ozaman kesin bağlar nst ye tabii ben doğurmazsamCanım aslında şimdiye seni bir kez bile olsa nst ye almaları gerekirdi.Doktora bence gidebiliyorsan bu hafta git bir kontrol etsin.Bebeğin durumu senin durumun hakkında bir bilgi versin.,
Fazla strese girme canım yaa son haftalar bazen bu sinir halleri bile doğumu tetikleyebiliyormuş.Onların umrunda değilki yine sen çekersin inan boşver şu aralar sallama kimseyi desemde bende yapamıyorum iyice göze batıyor her şey.Rabbim yardımcın olsun inş.
ayyybana malum oldu biliyonuz mu haftasonu giremedim ama hep düşündüm dedimki arada giricem demişti girmedi acaba doğum mu yaptı bişi mi oldu diye aklıma geldi vallaEvet Asinaz mesaj çekti arkadaşlar
2 saat içinde spinal sezeryanla alacaklarmış kordon kötü dolandığı için
Doktor bebeğe riske atma istememiş küveze alacaklarmış doğduktan sonra
Dualarınızı bekliyor...
bende girmedim nst ye..Bel ağrısı ve topuklarımın ağrısı dışında çok bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar..evet hayırlısı olsun. Benim çok ciddi bir sıkıntım yok sadece bebeğim çok haraketli hareket ettiğinde de kukuma altan igne batar gibi ağrı yapıyor. doktora sordum artık çok normal bu durumlar dedei sizde de oluyor mu?hareket etnediğinde bir sıkıntım yok arada bir da karnım taş gibi oluyor. belki sancıdır bilemiyoruum o zamanda çok terliyorum. daha hgiç nst ye girmedim sanırım perşembe günü girerim
ayy hadi bakalım Allah kurtarsın...konuştum kızlar.. sesi gayet iyiydi 2de alacakmış dr spinal sezaryen olacakmış bebek 1 hafta 10gün küvözde kalabilirmiş.. kilosun2300ciwarı umarım az olmaz 2300den ewet mal doktoru az beslenmesinin sebebi kordon olduğunu sölemiş bu zamana kadar uyudu tabii adii kadın aynen dediğimiz gibi çıktı(( sinir oldum doktoruna gırtlaklıyasım geldi neyse aricam 3gibi çağlayanı(kocasını) detyaları alıcaz inşallah
maşallah Allah analı babalı büyütsünkızlar toprak doğum yapmış.. bebek gayet iyiymiş getirmişler odasına anne daha gelmemiş gayet sağlıklıymış kızımız
bende hisediyorum taa aşağılarda iğne batmaları hareket ettikçe..birde bacaklarımı toplayıp yatınca bacağımla kasık arasına sanırım parmakları ile bööölllee bööölllee dürtüyoooo...
Doktorum bana bir sıkıntın olmazsa eğer haftaya gel dedi...2 martta gidicem...tam 36 haftalıkkene ozaman kesin bağlar nst ye tabii ben doğurmazsam
ayyybana malum oldu biliyonuz mu haftasonu giremedim ama hep düşündüm dedimki arada giricem demişti girmedi acaba doğum mu yaptı bişi mi oldu diye aklıma geldi valla
Ayyy inşallah iyidir durumu yaaa..Bak deemkki kilolu olan bebekler gelişmiş oluolar küveze bile gerek kalmıo demek...Vadideki Zambak'ın bebeği 34+5 iken küveze almamışlar bile..Ama diğer arkadaşın 34 haftalık iken küvezde sadece 3 gün yaşayabilmişti ne tuhaf işler ya bunlar...
bende girmedim nst ye..Bel ağrısı ve topuklarımın ağrısı dışında çok bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar..
ayy hadi bakalım Allah kurtarsın...
maşallah Allah analı babalı büyütsün
Ya arkadaşlar son haftam acaip işim var patronum rapor bekliyo ama ben herşeyi bi kenara bıraktım ve sizlerden kopamıyorum çünkü her dakka ayrı bi ekşın var..geri kalmak istemiyorum..Patronda beklerse beklesin:)
oh maşallah bir annemiz daha bebeğine kavuştu rabbim kızını sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin DARISI GERİDE KALANLARIN BAŞINA İNŞALLAH.
Amin canım fazla yorma kendini artık azcık iş yapsam benimde belim her yerim ağrıyor.... Dikkat et kendine...
canım ben cumartesydi kontrolüm ama dr um ısrarala bakmıyo alttan herhangi bi agrı sancı şikayetimde yok rahat gidiorum heralde ondan..martın 1i cagırdı bu defa kurtulusum yok sanırım eger dogurmazsam o zamanabilmiyorumkismile..akıntım özellikle ayakta kalıp kendimi cok yordugum zamanlar artıyo sende dikkat et ona..ha birda ciger geliştirici iki tane igne verdi bana..birincisini vuruldum ikincisi yarın..Canım bildiğim kadarıyla seninde akıntıların artmıştı.Ne kadar süredir akıntın sürüyor.Birde rahimde açılma olup olmadığına baktımı doktorun?
vadideki zambak dogummu yaptı??doktoru bi iki hafta daha bebegi içerde tutmaya calışıcaz diodu demekki yavrucuk sabırszlandı.sezeryanmı oldu acaba..?????Vadidediki Zambak tebrik ederim.. Analı babalı büyüsün.....Maşallah kilosu haftasına göre çok iyi....Küveze girmemeside çok güzel..Kokla bebişini bizim için.. darısı başımıza..
canım ben cumartesydi kontrolüm ama dr um ısrarala bakmıyo alttan herhangi bi agrı sancı şikayetimde yok rahat gidiorum heralde ondan..martın 1i cagırdı bu defa kurtulusum yok sanırım eger dogurmazsam o zamanabilmiyorumkismile..akıntım özellikle ayakta kalıp kendimi cok yordugum zamanlar artıyo sende dikkat et ona..ha birda ciger geliştirici iki tane igne verdi bana..birincisini vuruldum ikincisi yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?