- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.801
oyyyy kıyamamam o minicik ayaklarını sısrrııımmmm ya cok kıskanıorum bu fotoları görünce artık dogurmak istiorum ben ya gecmiyo işte geçmioooooooooooooo....akannehir...son 16..
ya seda deli etmek iç.inmi getrdin koydun ısırıcam onun o ayaklarını yaaaa çok güzeller küçük ayaklımmm[/QUOTE
canımcım sen gördün bütün teyzeleri görsün dedim oğlumun ayaklarınıopuyorumnanaktan
canım ben cumartesydi kontrolüm ama dr um ısrarala bakmıyo alttan herhangi bi agrı sancı şikayetimde yok rahat gidiorum heralde ondan..martın 1i cagırdı bu defa kurtulusum yok sanırım eger dogurmazsam o zamanabilmiyorumkismile..akıntım özellikle ayakta kalıp kendimi cok yordugum zamanlar artıyo sende dikkat et ona..ha birda ciger geliştirici iki tane igne verdi bana..birincisini vuruldum ikincisi yarın..
kızlar özendiriyor gibi oldum sizi ama az kaldı hepiniz kavuşacaksınız en kısa zamanda inşallah yavrularınızaopuyorumnanaktan
banada eşim çok kızıyo..doktorum erken doğum ile ilgili hiçbir belirti olmadığını sölüyo herşey ii gittipğini eşimin yanında sölediği için bana her seferinde erken gelcek diye diye erken doğurcan çocuğu deyip kızıyooooEvet o korkuyu bende çok yaşıyorum.Ya birden her şey değişirse aniden doğuma gidersem diye hep tetikteyim.Eşime ne zaman bu konuyu açsam geriliyor adamcağız 'hayırlısı,hayırlısı' deyip susturuyor beni.O da martın ortlarına kadar kızımın dayanmasını istiyor ama hayırlısı tabii.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım....
bencede beklesin burada daha önemli şeyler var Allah Allahhh :)Evet evet banada öyle geliyor sanki dürtüklüyormuş gibi.
Boşver yaa beklesin patronun işmi bekliyor birde hala senden?
teyzeleri oğlumu minik ayaklarıı :))
maşallah çok tatlı tü tü tü 41 kere maşallah
Ya kızlar şimdi işyerinde bişi duydum çok canım sıkıldı...
Ben bu hafta doğum iznine ayrıldcam ya, bi arkadaş vardı o benden önce ayrılmıştı bu hafta yasal süre bitiyomuş ücretsiz izin kullancakmış 3-4 ay daha.diyokii oğlumu bırakamam söledim en az 6 aya kadar süt vermem lazım filan dedi...
ama bana vermediler hemen sordular 16 hafta sonra gelicekmisin diye patronlarım...Çünkü bu kızın yaptığı iş mimarlık ve işi 2 kişi yapıodu diğer arkadaş idare ediomuş ama benim öle değil ben bi firmaya tek başıma bakıyorum..diğer firmaının elemanları bakıcak benim işime geçici süre onlarda mırın kırın edip duruyolar...dolayısı ile benim yasal süre bitince gelmem lazım ücretsiz izin kullanma hakkım yok maalesef canım sıkıldı onun yavrusu kıymetli de benimki değil mi :gitme:
ben istesem vermezler şimdiden de hiiiç pazarlık yapıp ortalığı bulandırmadım ama iznim bitimine doğru gelip konuşmak istiyorum bi orta yolunu...
SEYHAN cım bende senn gibi sabah işlere bi sarılıorum arada dinleniorum ama aksama kadar bitmiyo bazen yapılacaklar hep beni beklio..sonra aksam esim gelio kendimi yataktan kaldıramıorum adam bazen kendi hazırlıo yemek masasını..nası kızıorum kendime ..sonra sabah oluyo iyiyim hadi bakalım işe dewam..son iki haftam nolur noolmaz dagınık olmasın ew diye.
SEYHAN cım bende senn gibi sabah işlere bi sarılıorum arada dinleniorum ama aksama kadar bitmiyo bazen yapılacaklar hep beni beklio..sonra aksam esim gelio kendimi yataktan kaldıramıorum adam bazen kendi hazırlıo yemek masasını..nası kızıorum kendime ..sonra sabah oluyo iyiyim hadi bakalım işe dewam..son iki haftam nolur noolmaz dagınık olmasın ew diye.
banada eşim çok kızıyo..doktorum erken doğum ile ilgili hiçbir belirti olmadığını sölüyo herşey ii gittipğini eşimin yanında sölediği için bana her seferinde erken gelcek diye diye erken doğurcan çocuğu deyip kızıyoooo
bencede beklesin burada daha önemli şeyler var Allah Allahhh :)
teyzeleri oğlumu minik ayaklarıı :))
maşallah çok tatlı tü tü tü 41 kere maşallah
Ya kızlar şimdi işyerinde bişi duydum çok canım sıkıldı...
Ben bu hafta doğum iznine ayrıldcam ya, bi arkadaş vardı o benden önce ayrılmıştı bu hafta yasal süre bitiyomuş ücretsiz izin kullancakmış 3-4 ay daha.diyokii oğlumu bırakamam söledim en az 6 aya kadar süt vermem lazım filan dedi...
ama bana vermediler hemen sordular 16 hafta sonra gelicekmisin diye patronlarım...Çünkü bu kızın yaptığı iş mimarlık ve işi 2 kişi yapıodu diğer arkadaş idare ediomuş ama benim öle değil ben bi firmaya tek başıma bakıyorum..diğer firmaının elemanları bakıcak benim işime geçici süre onlarda mırın kırın edip duruyolar...dolayısı ile benim yasal süre bitince gelmem lazım ücretsiz izin kullanma hakkım yok maalesef canım sıkıldı onun yavrusu kıymetli de benimki değil mi :gitme:
ben istesem vermezler şimdiden de hiiiç pazarlık yapıp ortalığı bulandırmadım ama iznim bitimine doğru gelip konuşmak istiyorum bi orta yolunu...
Canım senin bu patronlarında beni deli edecek.Hem son haftalara kadar çalıştırıyorlar hemde daha bebiş doğmadan ne zaman geleceğinin hesabını yapıyorlar.Ne ayıp yaaa?Zaten bir anne için bebeğini bırakıp işe dönmek kadar zor bir durum yok üstüne moral vereceklerine iyice insanı sinir ediyorlar.Boğazla onları benim yerimede ıyyyyyyy kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?