2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya seda deli etmek iç.inmi getrdin koydun ısırıcam onun o ayaklarını yaaaa çok güzeller küçük ayaklımmm

kızlar özendiriyor gibi oldum sizi ama az kaldı hepiniz kavuşacaksınız en kısa zamanda inşallah yavrularınızaopuyorumnanaktan

SEYHAN cım bende senn gibi sabah işlere bi sarılıorum arada dinleniorum ama aksama kadar bitmiyo bazen yapılacaklar hep beni beklio..sonra aksam esim gelio kendimi yataktan kaldıramıorum adam bazen kendi hazırlıo yemek masasını..nası kızıorum kendime ..sonra sabah oluyo iyiyim hadi bakalım işe dewam..son iki haftam nolur noolmaz dagınık olmasın ew diye.

Hayırlısı olsun benimde ayaklarımı üşüttğümde daha çok artıyor sanki.Ciğer geliştiriciyi niçin verdi kilosu iyi kızının bildiğim kadarıyla.Hafta olarakta geride değilsin...

banada eşim çok kızıyo..doktorum erken doğum ile ilgili hiçbir belirti olmadığını sölüyo herşey ii gittipğini eşimin yanında sölediği için bana her seferinde erken gelcek diye diye erken doğurcan çocuğu deyip kızıyoooo

Evet evet banada öyle geliyor sanki dürtüklüyormuş gibi.
Boşver yaa beklesin patronun işmi bekliyor birde hala senden?
bencede beklesin burada daha önemli şeyler var Allah Allahhh :)

kızlar ben korkmaya başladım biri asinaza ulaşıp niye doğuma aldıklarını sorsun lütfen...
bizimkinin boynundada iki tur kordon var ama korkulacak hiç bişe olmadığını söyledi doktorum niye öyle birden sezeryana almışlar kızı kaçıncı haftadaydı.ben 38+3 de giricem sezeryana acaba doğumu yaklaşmışmıydı ondanmı aldılar...kanala girerken problem olur demişti doktorum.

Aynen öyle.Bende tetikte olduğum için sürekli temizlik durumlarındayım.Ne yıkanacak çamaşır bırakıyorum ne ütü ne bulaşık gördüğümü es geçmeden hemen temizliyorum.Ne olur ne olmaz aniden giderim falan aklım burda kalmasın diye ortalığı sürekli teftiş halindeyim... Son haftalar iyice böyle olunuyor demekki....

aynen canımcım ama sen yinede dikkat et (diyene bak) daha az vaktin kaldı Allah hayırlısıyla bir avazda kurtarsın günü gelince inşallah
bugünde zor bi yemek seçtim yapmak için yazmıyım şimdi buraya kalkıp onun hazırlıklarını yapmam lazım yetiştiremem yoksa hamileliğimin ilk zamanlarında canım istemişti hatta rüyamda görmüştüm ama mevsimi değildi dün tesadüf sinemadan çıkınca arabacıda satılıyordu aldık hemen artık ufaktan ufaktan yapmaya başlıyım

bende yavaşca ev süpüreyim diyorum 15 gündür yat yat patladım zaten hep ablam yaptı sağolsun
her yer toz içinde dinlene dinlene yaparım...

Aynen valla her gittiğimde doktora erken gelmez dimi şu olmaz bu olmaz bir belirti varmı gibi öyle çok soru soruyorumki.Bir sorun yok diyor ama ben hala bak bir kere sancım 48 olmuş bir şeyin belirtisimi diye kokrkak korkak sorular soruyorum.Biz ne yapacaksak bu ödleklikle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…