- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.081
kızlar bebişlerin biberoncuklarını falan kaynar suda nasıl dezenfekte ettiniz?
Altı açık tıkır tıkır kaynattınız mı yoksa sadece sıcak suda mı beklettiniz?
biberon demişken benim biberonlar cam değil, kaynatsam bir şey olur mu? Onu soracaktım ben de ama çıkmış aklımdan. Biri avent biri dr. Brown's. Bir de pompanınki var. Pompanınkinde kaynar suya sokun yazmış ama diğerlerine bakmadım. Kaynar suya atsa bir şey olur mu ki? Emzik var bir de..
edabiyatcı bu seferde ben kırıldımmm....:umursamaz:
:gitme:
ben ne yaptım sana
ağzı açık kaynayacak...ablamın kızının biberon ve emziklerini öyle yapmıştık....
cam olmasa da kaynatılıyor bu türeşyalar...ama çok uzun süre değil
kaynar suya atın bi 5dk kaynatın...biz öyle yapıyorduk yeğenimde...kendi aldıklarımı da bu haftasonu kaynatcam ben....
zemuszemus
beraber mi kalıyorsunuz siz? cok feci sinir oldum cadalozabanada eşim çok kızıyo..doktorum erken doğum ile ilgili hiçbir belirti olmadığını sölüyo herşey ii gittipğini eşimin yanında sölediği için bana her seferinde erken gelcek diye diye erken doğurcan çocuğu deyip kızıyoooo
bencede beklesin burada daha önemli şeyler var Allah Allahhh :)
evet bana bağırdı, iş yaptığım için kızıyo
ama heryere pislik bulaşsada silmez, oda ayrı bir konu
Mısırı biz de çok sever olduk. :))
Tamam söylüyorum, kocaman bir pasta aldık ve deli gibi yedik... :)) Daha da var ve gece uzun. O pasta bitmeden ben rahat uyuyamam, sonra mide rahatsızlığından uyuyamam... :))
Benim eşmde de var empati göbeği. Benim canım bi şeyler çekmese aç kalacak sanki garibim. :) Yazlık takımları olmuyormuş, yana yakıla geziyor şimdi zayıflamam lazım diye ama pastayı benden önce bitirdi. Ben korkuyorum onun göbekten de bi bebek çıkacak diye. Dedim ultrasona sen de gir diye ama istemedi. ::)
Ezele daldık biz. İyi ki şu reklamlar uzun sürüyor. laelaelaelaelae
biz yine mac izliyoruz anacim
zemuszemus
beraber mi kalıyorsunuz siz? cok feci sinir oldum cadaloza
evet bizde kalıyo kaynanam,
boşverdim hala susmuş deil zaten söyleniyo,takmıyorum artık,
zemuszemus
Mısırı biz de çok sever olduk. :))
Tamam söylüyorum, kocaman bir pasta aldık ve deli gibi yedik... :)) Daha da var ve gece uzun. O pasta bitmeden ben rahat uyuyamam, sonra mide rahatsızlığından uyuyamam... :))
Benim eşmde de var empati göbeği. Benim canım bi şeyler çekmese aç kalacak sanki garibim. :) Yazlık takımları olmuyormuş, yana yakıla geziyor şimdi zayıflamam lazım diye ama pastayı benden önce bitirdi. Ben korkuyorum onun göbekten de bi bebek çıkacak diye. Dedim ultrasona sen de gir diye ama istemedi. ::)
Ezele daldık biz. İyi ki şu reklamlar uzun sürüyor. laelaelaelaelae
iyi akşamlar dikkat et kendineeeafiyet olsun canan yarasın bebişee
iyi akşamlar herkese..
Ezel hastasımısınız sizde benim eşim sevmez dizileri birtek KURTLAR VADİSİNİ sever
afiyet olsun canan yarasın bebişee
iyi akşamlar herkese..
hayırlı olsun canım iznin şimdiden dikkat et kendine yorma kendini geceleri eşim uyurken ben sağa sola dönerken tutuyorum kolunu duysada olur duymasa da tutunmam sart anacım dönemiyorum yoksa....kizlar selam,
ben bu hafta pek sizlerle olamayacagim.isleri devrediyorum.bakamiyorum forumaalsanaalsanasmile
isden geldim bu saate kadar gecmisi okudum ohaoldumsmile destan yazmissinizsırnaşık şey bu hafta isleri devrediyorum ve izne ayriliyorum cok sukurrrrrrrrr
cuma gunu doktorla randevumuz var bakalim oglusum ne yapiyor
kocamda bugun donup donup biseymi oldu neyin var diyor .la neyim olcak hamileyimsempatiksalakcinni
korkma hayatim dogurmayacam dedim olsun ben kontrol edeyimde diyor.gece nasil uyudugunu bilse dun gece kaldirana kadar akla karayi sectim hani dogursam ruhu duymayacak oyle horluyordukaydirigubbakcemile3
Evet Ezel'i kaçırmaz olduk. Kurtlar vadisi için de kavga ediyoruz. Salonda kocaman tv var ama kimse yüzüne bakmıyor. Oturma odasındaki 37 ekran. Mutfak oda bitişik, ben hep o odadayım ve Aşk-ı Memnu izliyorum o da Kurtlar Vadisini reklam aralarında izliyor. Ayrılamıyoruz. İlginciz biz. Oğlum benzemese bari bize... :))[/QUbizimkide gelen giden misafirlerimize söylerl bir dizim var KURTLAR VADİSİ onuda bana çok görmeyin der...Sağolsun gelenler yakınlarımız oturup seyrederler ASKI-MEMNUYU da istek üzerine açar:))))OTE]
defolsun gitsin baska oglu kizi yokmu.uzmesin senievet bizde kalıyo kaynanam,
boşverdim hala susmuş deil zaten söyleniyo,takmıyorum artık,
iyi oluyor bende nete giriyorum rahatcaSağ üst köşede sonuç yazıyor, ne gerek var izlemeye. :)) Maç zamanlarında seviyorum kocamı maçı sevmediği için.
Evet Ezel'i kaçırmaz olduk. Kurtlar vadisi için de kavga ediyoruz. Salonda kocaman tv var ama kimse yüzüne bakmıyor. Oturma odasındaki 37 ekran. Mutfak oda bitişik, ben hep o odadayım ve Aşk-ı Memnu izliyorum o da Kurtlar Vadisini reklam aralarında izliyor. Ayrılamıyoruz. İlginciz biz. Oğlum benzemese bari bize... :))klava:
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?