2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişlerin biberoncuklarını falan kaynar suda nasıl dezenfekte ettiniz?
Altı açık tıkır tıkır kaynattınız mı yoksa sadece sıcak suda mı beklettiniz?

ağzı açık kaynayacak...ablamın kızının biberon ve emziklerini öyle yapmıştık....

cam olmasa da kaynatılıyor bu türeşyalar...ama çok uzun süre değil
kaynar suya atın bi 5dk kaynatın...biz öyle yapıyorduk yeğenimde...kendi aldıklarımı da bu haftasonu kaynatcam ben....

ben biraz uzanayım kızlar sırtım ağrıyo
görüşmek üzere bana dua edin yarın bişey çıkmasın.opuyorumnanaktan
boshayallersmile

Yarın deneyeyim ben. Sağ ol canım

hahahaha alemsiniz valla afiyet bal şeker olsun ... yarasın bebeğine ....daha 2 saat olmadı yemek yediğimiz karnım acıkır gibi oldu yada benim kızın karnı gurulduyor bende irmik tatlısı yaptım ama margarin yokto evde tereyağ koydum sertleşmedi valla sütlaç gibi oldu birazdan ondan yerim ....benim eşimde maşşallah yiyiyor ama nereye gittiği belli değil ......
Ezel hastasımısınız sizde benim eşim sevmez dizileri birtek KURTLAR VADİSİNİ sever

Ezel hastasımısınız sizde benim eşim sevmez dizileri birtek KURTLAR VADİSİNİ sever

Evet Ezel'i kaçırmaz olduk. Kurtlar vadisi için de kavga ediyoruz. Salonda kocaman tv var ama kimse yüzüne bakmıyor. Oturma odasındaki 37 ekran. Mutfak oda bitişik, ben hep o odadayım ve Aşk-ı Memnu izliyorum o da Kurtlar Vadisini reklam aralarında izliyor. Ayrılamıyoruz. İlginciz biz. Oğlum benzemese bari bize... :))

kizlar selam,

ben bu hafta pek sizlerle olamayacagim.isleri devrediyorum.bakamiyorum forumaalsanaalsanasmile
isden geldim bu saate kadar gecmisi okudum ohaoldumsmile destan yazmissinizsırnaşık şey bu hafta isleri devrediyorum ve izne ayriliyorum cok sukurrrrrrrrr
cuma gunu doktorla randevumuz var bakalim oglusum ne yapiyor
kocamda bugun donup donup biseymi oldu neyin var diyor .la neyim olcak hamileyimsempatiksalakcinni
korkma hayatim dogurmayacam dedim olsun ben kontrol edeyimde diyor.gece nasil uyudugunu bilse dun gece kaldirana kadar akla karayi sectim hani dogursam ruhu duymayacak oyle horluyordukaydirigubbakcemile3

eşim sinir olmuş durumda 3-2 bitti maç FBTV den dinledik deli gibi dolanıyor kahkahayı basıyorum bendee.dün demiştim ona yenileceksiniz diye...bir BJKli olarak :lepi::lepi::lepi:

OCD, senin eşin horluyormuş, birkaç gündür ben horlamaya başladım. Utanç verici bir durum. Nefes almakta zorlanmaya başlamıştım, iki üç kez de horlayarak uyandım. Eşim horlamadığımı bir anlık ses olduğunu ve o anda uyandığımı söyledi de rahatladım.

Yahu ben bugün çok geveze oldum. Beni boş bırakmamak lazım. Okula gidesim var da ayakta zor duruyorum. Tv bilgisayar karşısında yatar oldum. Ancak evi toplayıp yemek yapabiliyorm.

ya bu aralar benim pek istahım yok gibi sizler iyisiniz masallah ya dogru düzgün yemek yemiyorum ben ya bebisim beslenebiliyodur insallah

hayırlı olsun canım iznin şimdiden dikkat et kendine yorma kendini geceleri eşim uyurken ben sağa sola dönerken tutuyorum kolunu duysada olur duymasa da tutunmam sart anacım dönemiyorum yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…