- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.101
ya bu aralar benim pek istahım yok gibi sizler iyisiniz masallah ya dogru düzgün yemek yemiyorum ben ya bebisim beslenebiliyodur insallah
OCD, senin eşin horluyormuş, birkaç gündür ben horlamaya başladım. Utanç verici bir durum. Nefes almakta zorlanmaya başlamıştım, iki üç kez de horlayarak uyandım. Eşim horlamadığımı bir anlık ses olduğunu ve o anda uyandığımı söyledi de rahatladım.
Yahu ben bugün çok geveze oldum. Beni boş bırakmamak lazım. Okula gidesim var da ayakta zor duruyorum. Tv bilgisayar karşısında yatar oldum. Ancak evi toplayıp yemek yapabiliyorm.
kızlar bebişin çantasını hazırlıyorum :dance:
ay çok heyecanlandım :dance:
kızlar bebişin çantasını hazırlıyorum :dance:
ay çok heyecanlandım :dance:
kızlar mrb çok sinşrliyim neden diceksiniz hemen yazayım şimdi kocam gelcek doğumdan sonra kayınvalide ve görümceleri uzak tutun kendinizden dehşet sinir ediyolar bugün dayanamadım aaa bağırdım artıkkk
canım günden 3 öğün yemem lazım ama öğlenleri sadece ekmek arası yapabiliyorum unutuyorum yada canım bisey istemiyor benimde geçen hafta perşembe gittiğimde 2400 gr dı meleğim 2880 olmuş demekki besleniyor yawrum aklıma geldikçe de üzülüyorum unutuyorum seni bazen diye ...Sütü ihmal etmem ama sende ihmal etme kemik gelişimi için önemli
ya sorma Canan ya...
çocuklarıma başka öğretmen getirmişler..
çok kıskandım...
bir baktım benim dersimden çıkıyorklava:
sonra çocuklar üğzerime atladılar da biraz içime su serpildi :umursamaz:
Hiç açma o konuyu. Benimkiler alışamamış da, sorun yaşamışlar. Aklım hep onlarda, suçlu gibi hissediyorum bazen kendimi. :sinifsinif:
sorma aynı dert..
bana da yakındılar biraz... öğretmen eleştirmek öğrenciye huyum değildir bir şey diyemedim...
öğretmenim bu sizin gibi espiri yapamıyor diyorlar... kaydirigubbakcemile3
ilk kez öğretmenlik yapıyormuş tedirgin biraz... alışır yakında benim canavarlara.. kaydirigubbakcemile3
:oklava:kısss nooldu niye kimler kızdırmıs bakim taze annişimizikızlar mrb çok sinşrliyim neden diceksiniz hemen yazayım şimdi kocam gelcek doğumdan sonra kayınvalide ve görümceleri uzak tutun kendinizden dehşet sinir ediyolar bugün dayanamadım aaa bağırdım artıkkk
benim bir tek biberonlar kaldı...
biberon, emzik, silikon kaşık alacağım yanıma...
cuklu ayse olarak yorum yapiyorum bu is gs ya yaradisempatiksalakcinnieşim sinir olmuş durumda 3-2 bitti maç FBTV den dinledik deli gibi dolanıyor kahkahayı basıyorum bendee.dün demiştim ona yenileceksiniz diye...bir BJKli olarak :lepi::lepi::lepi:
OCD, senin eşin horluyormuş, birkaç gündür ben horlamaya başladım. Utanç verici bir durum. Nefes almakta zorlanmaya başlamıştım, iki üç kez de horlayarak uyandım. Eşim horlamadığımı bir anlık ses olduğunu ve o anda uyandığımı söyledi de rahatladım.
canim benim ben bu durumu anlattim esime dediki ``askim sen horladiginda ben seni kaldiriyormuyum``` kaydirigubbakcemile3 gerci ben horladigimi biliyordum cunku kendi horultuma uyandigim cok oldu hamileyken.utanacak bisey yokki hayatim normal bi durum
benim canim yemek istemese bile zorluyorum kendimi.zorla biseyler yiyorumya bu aralar benim pek istahım yok gibi sizler iyisiniz masallah ya dogru düzgün yemek yemiyorum ben ya bebisim beslenebiliyodur insallah
hayırlı olsun canım iznin şimdiden dikkat et kendine yorma kendini geceleri eşim uyurken ben sağa sola dönerken tutuyorum kolunu duysada olur duymasa da tutunmam sart anacım dönemiyorum yoksa....
sag tarafina yatabiliyormusun ?
bagirmissan iyi yapmisindir kesin deli etmislerdir .kızlar mrb çok sinşrliyim neden diceksiniz hemen yazayım şimdi kocam gelcek doğumdan sonra kayınvalide ve görümceleri uzak tutun kendinizden dehşet sinir ediyolar bugün dayanamadım aaa bağırdım artıkkk
valla ben bilmem max 3 gun sonra herkes kendi evine ugrasamam kimseyle.once ben bi anneligimi anne oldugumu anlayayim sonra gelirler.uzun uzadiya kimseler kalmasin yanimizda.
aman hayatim eksigin yoksa 5 dk da atiosun cantaya bisey olmaz merak etmebayanssulusmilevalla ben daha hazırlamadım canta falan aniden dogurursam falan ne olacak bilmiyorum ha. evde bi is yapmaya o kadar üsenir oldum ki artık ya bilgisayarın basından kalkmıyorum desem yeridir. ne olacak benim bu halim yaaalmaz:
ilk doğan bebeklere biberon önerilmiyor ama bence alma gerek olmayacak bak görürsün
cuklu ayse olarak yorum yapiyorum bu is gs ya yaradisempatiksalakcinni
canim benim ben bu durumu anlattim esime dediki ``askim sen horladiginda ben seni kaldiriyormuyum``` kaydirigubbakcemile3 gerci ben horladigimi biliyordum cunku kendi horultuma uyandigim cok oldu hamileyken.utanacak bisey yokki hayatim normal bi durum
benim canim yemek istemese bile zorluyorum kendimi.zorla biseyler yiyorum
ilk bir ay onun sewgisinin yanında bence birazda zorlanıcaz ..uykusuzluk aglama nöbetleri emzirme alt alma derken bi yandan ewin işimi yemegimi ütüsümü banyosumu..yani yardıma ihtiyacımız olucak kızlar en azından alışana kadar..simdi ihtiyacım olmaz deriz ama..benim annem gelicek yardımada kayınvaldemde emri vaki olmasın sen istersen her zaman gelirim diyo sagoılsun..hayırlı olsun canım iznin şimdiden dikkat et kendine yorma kendini geceleri eşim uyurken ben sağa sola dönerken tutuyorum kolunu duysada olur duymasa da tutunmam sart anacım dönemiyorum yoksa....
sag tarafina yatabiliyormusun ?
bagirmissan iyi yapmisindir kesin deli etmislerdir .
valla ben bilmem max 3 gun sonra herkes kendi evine ugrasamam kimseyle.once ben bi anneligimi anne oldugumu anlayayim sonra gelirler.uzun uzadiya kimseler kalmasin yanimizda.
aman hayatim eksigin yoksa 5 dk da atiosun cantaya bisey olmaz merak etmebayanssulusmile
bende hiç kaşıntı olmadı catlak falanda yok..inanki karnım 6 aylık gibi beni gören bu nası 9 aylık diyo sinir oluyorumOCD ben sağıma anca bebeğim hareketsizken yatıyorum sonra soluma dönüp uyuyorum sabah kalktığımda da soluma dönmüş şekilde uyandığımı görüyorum ama geceleri çok dolanıyorum bazen....
YAAA KIZLAR benim göbeğimin üstü kızarmış ve pütür pütür olmuş bebe yağı ve krem kulllanıyorum ama yine aynı...Sizde de var mı* ? Kaşınıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?