2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu aralar benim pek istahım yok gibi sizler iyisiniz masallah ya dogru düzgün yemek yemiyorum ben ya bebisim beslenebiliyodur insallah

canım günden 3 öğün yemem lazım ama öğlenleri sadece ekmek arası yapabiliyorum unutuyorum yada canım bisey istemiyor benimde geçen hafta perşembe gittiğimde 2400 gr dı meleğim 2880 olmuş demekki besleniyor yawrum aklıma geldikçe de üzülüyorum unutuyorum seni bazen diye ...Sütü ihmal etmem ama sende ihmal etme kemik gelişimi için önemli

ya sorma Canan ya...
çocuklarıma başka öğretmen getirmişler..
çok kıskandım...
bir baktım benim dersimden çıkıyor klava:
sonra çocuklar üğzerime atladılar da biraz içime su serpildi :umursamaz:

kızlar mrb çok sinşrliyim neden diceksiniz hemen yazayım şimdi kocam gelcek doğumdan sonra kayınvalide ve görümceleri uzak tutun kendinizden dehşet sinir ediyolar bugün dayanamadım aaa bağırdım artıkkk

kızlar bebişin çantasını hazırlıyorum :dance:
ay çok heyecanlandım :dance:

valla ben daha hazırlamadım canta falan aniden dogurursam falan ne olacak bilmiyorum ha. evde bi is yapmaya o kadar üsenir oldum ki artık ya bilgisayarın basından kalkmıyorum desem yeridir. ne olacak benim bu halim yaaalmaz:

kızlar bebişin çantasını hazırlıyorum :dance:
ay çok heyecanlandım :dance:

bende dün hazırladım ama eksiklerimiz var heleki ben kendime ne olur ne olmaz diye 3 atlet 3 iç çamaşırı koyucam ve 1 tane de yedek gecelik takımı almam lazım 2 tane koydum ama ne olur ne olmaz ihmal etmemek lazım dün gözlerim doldu benimde ne çabuk geldi geçti diye hamileliğim 37 haftamdayım şimdi 3 haftam kaldı doktorum son 1 haftayı sayma dedi ne olur ne olmaz diye

ya bende zaten sadece sütü düzenli iciyorum diyebilirim. geri kalanı cok düzensiz oluyo ya. birde yanlız basıma olunca hc yemek yemek bile istemiyorum öyle gecistiriyorum. sen kac haftalıktın canım? ben malesef kilosunu bilemiyorum cünkü burda usg ye her seferinde sokmuyolar. ama hersey normal falan dıyo doktorum ya bılemıyorum artık.

Hiç açma o konuyu. Benimkiler alışamamış da, sorun yaşamışlar. Aklım hep onlarda, suçlu gibi hissediyorum bazen kendimi. :sinifsinif:

Hiç açma o konuyu. Benimkiler alışamamış da, sorun yaşamışlar. Aklım hep onlarda, suçlu gibi hissediyorum bazen kendimi. :sinifsinif:

sorma aynı dert..
bana da yakındılar biraz... öğretmen eleştirmek öğrenciye huyum değildir bir şey diyemedim...
öğretmenim bu sizin gibi espiri yapamıyor diyorlar... kaydirigubbakcemile3
ilk kez öğretmenlik yapıyormuş tedirgin biraz... alışır yakında benim canavarlara.. kaydirigubbakcemile3

Espri ve güleryüz mevzuu bizde de oldu, ben de herkesin kişiliği farklıdır dedim geçiştirdim. Başka öğretmenler hakkında konuşmayı sevmiyorum ben de. Konuşturmam da hiç. Bizimki tecrübeliymiş epey.

kızlar mrb çok sinşrliyim neden diceksiniz hemen yazayım şimdi kocam gelcek doğumdan sonra kayınvalide ve görümceleri uzak tutun kendinizden dehşet sinir ediyolar bugün dayanamadım aaa bağırdım artıkkk
:oklava:kısss nooldu niye kimler kızdırmıs bakim taze annişimiziklava:..sen lohusasın su an içine atma bagır cagır sinir edenlere bak simdiden sinir oldum bennn :1hug:

eşim sinir olmuş durumda 3-2 bitti maç FBTV den dinledik deli gibi dolanıyor kahkahayı basıyorum bendee.dün demiştim ona yenileceksiniz diye...bir BJKli olarak :lepi::lepi::lepi:
cuklu ayse olarak yorum yapiyorum bu is gs ya yaradisempatiksalakcinni

OCD ben sağıma anca bebeğim hareketsizken yatıyorum sonra soluma dönüp uyuyorum sabah kalktığımda da soluma dönmüş şekilde uyandığımı görüyorum ama geceleri çok dolanıyorum bazen....

YAAA KIZLAR benim göbeğimin üstü kızarmış ve pütür pütür olmuş bebe yağı ve krem kulllanıyorum ama yine aynı...Sizde de var mı* ? Kaşınıyormusunuz

bende hiç kaşıntı olmadı catlak falanda yok..inanki karnım 6 aylık gibi beni gören bu nası 9 aylık diyo sinir oluyorum klava:..sanki yemekten sonra karnım da gazın şişkinligti var gibi..bu yuzdenmi bilmiorum cok gerilmediim için kaşıntıda yok..bazen diorum hiç hamileligi yasayamadım söyle kendimi alıp götüremiycem agırlaşacam zannederdim bu aylar..ben aynı benim..ayiçime dert olmus pancu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…