- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.121
ben artik gectim yagdan kremden dunys haritasi olmusumboshayallersmileOCD ben sağıma anca bebeğim hareketsizken yatıyorum sonra soluma dönüp uyuyorum sabah kalktığımda da soluma dönmüş şekilde uyandığımı görüyorum ama geceleri çok dolanıyorum bazen....
canim ama saga yatmayin demiyorlarmi ?
YAAA KIZLAR benim göbeğimin üstü kızarmış ve pütür pütür olmuş bebe yağı ve krem kulllanıyorum ama yine aynı...Sizde de var mı* ? Kaşınıyormusunuz
ben artik gectim yagdan kremden dunys haritasi olmusumboshayallersmile
bende hiç kaşıntı olmadı catlak falanda yok..inanki karnım 6 aylık gibi beni gören bu nası 9 aylık diyo sinir oluyorumklava:..sanki yemekten sonra karnım da gazın şişkinligti var gibi..bu yuzdenmi bilmiorum cok gerilmediim için kaşıntıda yok..bazen diorum hiç hamileligi yasayamadım söyle kendimi alıp götüremiycem agırlaşacam zannederdim bu aylar..ben aynı benim..ayiçime dert olmus pancu
OCD ben sağıma anca bebeğim hareketsizken yatıyorum sonra soluma dönüp uyuyorum sabah kalktığımda da soluma dönmüş şekilde uyandığımı görüyorum ama geceleri çok dolanıyorum bazen....
YAAA KIZLAR benim göbeğimin üstü kızarmış ve pütür pütür olmuş bebe yağı ve krem kulllanıyorum ama yine aynı...Sizde de var mı* ? Kaşınıyormusunuz
içinizde şeyi çatlayan var mı?
resmen vajinamın üst derisi kırmızı kırmızı çatladı.. ohaaa! dedim artık. bi orası kalmıştı düzgünklava:
yok kızlar bende de çatlatlık yok sadece ufak ufak kızarıklıklar var göbek deliğimin üstünde ve karnım da gerginliklikten başka bisey de yok bende senin gibiyim ebru söyle koca göbekli olmadım ,aş ermedim,yürümede zorluk çekmiyorum sadece basenlerim büyüdü okadar.....
Ben çatladım son ay :))
Göbeğimin altı. Üstü de kaşınmaya başladı.
Benim de sorunum var. HErkesin bebeği aşağı iner benimki göğsümün altında boyluboyunca uzanmış gibi. Daha yukarı çıkmak için de itekliyor sürekli. Çıkışı bulamıyor sanırım. Aynı zamanda vajinama da baskı yapıp acıtıyor. Hala ters olduğu belli de nasıl bir duruşu var biz çözemedik. Arkama yaslanarak oturmam lazım ya da yatmalıyım. Oturunca da belim ağrıyor çünkü. Ne yapıyor sizce benimki?
Çok mızmız oldum ben çoookk... ::)))
hadi canımm bunu kendime yediremem ben nayır nolamaz çatlayamam bennnnn:kedi::kedi::kedi::bayanssulusmilebayanssulusmilepancummmm o ufak kizarikliklar varya iste onalr catlak bitanemmmmmmmmm
herkese iyi geceler kızlar ...
bebiklere iyi bakın...
vuracaklar tabii anne olmak kolay mı (kaynana lafı)
ben kızıma masal okuyayım biraz.. gerçi nefesim kesiliyor ama neyse...
Dedim ya biz garip bir aileyiz diye. Ben ne tarafıma yatarsam o da o tarafa, altıma doğru giriyor ve tepinmeye başlıyor. Ezilecek diye korkuyorum. Hemen sırt üstü yatıyorum. Bugün bütün konuştum, anlattım, ben konuştukça okşadıkça hareketleri artıyor. Şimdiden başım belada bu oğlanla :)
iyi geceler arkadaslaaar:)
burayi boyle kalabalik gormek ne guzel... onceden her gun okurdum simdi pek giremiyorum evde olmadigim icin ama hep aklimda burasi 2dk firsat bulunca acip okuyorum
bol bol dogum haberleri var masallahhh ama sezeryanlari bu listedede gormek beni uzduustelik istek uzerede degil.. hayirlisi olsun bebisler saglikli ya cok sukur:)
ben iyiyim gecen pazartesi nisanim geldi (yani sanirim oyle oldu sabah kalkinca yogun beyaz akinti bu kez pembeydi adet oncesi gibi) ama kandirikci nisanmis :) pek kasilmam yok gayet rahat geciyor daha dogrusu gecmiyor artik gunler ben yine sifayi kaptim burnum bogazim tikanik insallah dogumdan once iyilesirim pek guclu hissetmiyorum kendimi:) cok uzatmayim yarin kontrolumuz var heyecanliyim :ecrin_bebek:
Primanın cd'si miydi? Bana da nstden sonra verdiler, evde izledik. Çok güzel ve yararlıydı.
yok canım anneoluyorum diye bir cd bana vermediler orda izlettirdiler..
arkadaşlar belki hatırlıyosunuzdur benim amniyosentezden sonra amniyon suyum gelmişti bildiğiniz su gibi zaten hiç anlamadan birden boşalıyo insandan tek farkı kokusu değişik bir kokusu var...
yaa dünden beri bnde çamaşırımda bi keskin koku duyuyorum ama iğrenç bişey gibi değil böyle değişik keskin bi koku ama acaba aminyon sıwısımı kaçırıyorum.. çok gelmiyo normal akıntı gibiCADIARZU
iyi geceler arkadaslaaar:)
burayi boyle kalabalik gormek ne guzel... onceden her gun okurdum simdi pek giremiyorum evde olmadigim icin ama hep aklimda burasi 2dk firsat bulunca acip okuyorum
bol bol dogum haberleri var masallahhh ama sezeryanlari bu listedede gormek beni uzduustelik istek uzerede degil.. hayirlisi olsun bebisler saglikli ya cok sukur:)
ben iyiyim gecen pazartesi nisanim geldi (yani sanirim oyle oldu sabah kalkinca yogun beyaz akinti bu kez pembeydi adet oncesi gibi) ama kandirikci nisanmis :) pek kasilmam yok gayet rahat geciyor daha dogrusu gecmiyor artik gunler ben yine sifayi kaptim burnum bogazim tikanik insallah dogumdan once iyilesirim pek guclu hissetmiyorum kendimi:) cok uzatmayim yarin kontrolumuz var heyecanliyim :ecrin_bebek:
evet, o cd işte. güzeldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?