2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben artik gectim yagdan kremden dunys haritasi olmusumboshayallersmile

ben artik gectim yagdan kremden dunys haritasi olmusumboshayallersmile

yok kızlar bende de çatlatlık yok sadece ufak ufak kızarıklıklar var göbek deliğimin üstünde ve karnım da gerginliklikten başka bisey de yok bende senin gibiyim ebru söyle koca göbekli olmadım ,aş ermedim,yürümede zorluk çekmiyorum sadece basenlerim büyüdü okadar.....

içinizde şeyi çatlayan var mı?
resmen vajinamın üst derisi kırmızı kırmızı çatladı.. ohaaa! dedim artık. bi orası kalmıştı düzgün klava:

Ben çatladım son ay :))
Göbeğimin altı. Üstü de kaşınmaya başladı.

Benim de sorunum var. HErkesin bebeği aşağı iner benimki göğsümün altında boyluboyunca uzanmış gibi. Daha yukarı çıkmak için de itekliyor sürekli. Çıkışı bulamıyor sanırım. Aynı zamanda vajinama da baskı yapıp acıtıyor. Hala ters olduğu belli de nasıl bir duruşu var biz çözemedik. Arkama yaslanarak oturmam lazım ya da yatmalıyım. Oturunca da belim ağrıyor çünkü. Ne yapıyor sizce benimki?

Çok mızmız oldum ben çoookk... ::)))

pancummmm o ufak kizarikliklar varya iste onalr catlak bitanemmmmmmmmm

walla bende anlamış değilim tam göbek deliğimin hizasında yawrum başı aşağıda dedi doktor ama sağolsun o güzel poposu ve gövdesiyle sağıma felaket vuruşlar yapıyor yamuluyorum resmen sol tarafımda da bacakları bazen böyle elimle hissediyorum bazen dümdüz oluyor bazen yumruk gibi toplanıyor ..arkama yastık koyup oturduğumda da kalçalarım ağrıyor

Canan soluna yatıp dene ben ozaman çok rahatlıyorum eğer oturuyorsam da ayağa kalkıp karnımı okşuyorum kızımla konuşuyorum ve düzeliyor ....

herkese iyi geceler kızlar ...
bebiklere iyi bakın...
vuracaklar tabii anne olmak kolay mı (kaynana lafı)
ben kızıma masal okuyayım biraz.. gerçi nefesim kesiliyor ama neyse...

Dedim ya biz garip bir aileyiz diye. Ben ne tarafıma yatarsam o da o tarafa, altıma doğru giriyor ve tepinmeye başlıyor. Ezilecek diye korkuyorum. Hemen sırt üstü yatıyorum. Bugün bütün konuştum, anlattım, ben konuştukça okşadıkça hareketleri artıyor. Şimdiden başım belada bu oğlanla :)

iyi geceler arkadaslaaar:)
burayi boyle kalabalik gormek ne guzel... onceden her gun okurdum simdi pek giremiyorum evde olmadigim icin ama hep aklimda burasi 2dk firsat bulunca acip okuyorum
bol bol dogum haberleri var masallahhh ama sezeryanlari bu listedede gormek beni uzdu ustelik istek uzerede degil.. hayirlisi olsun bebisler saglikli ya cok sukur:)
ben iyiyim gecen pazartesi nisanim geldi (yani sanirim oyle oldu sabah kalkinca yogun beyaz akinti bu kez pembeydi adet oncesi gibi) ama kandirikci nisanmis :) pek kasilmam yok gayet rahat geciyor daha dogrusu gecmiyor artik gunler ben yine sifayi kaptim burnum bogazim tikanik insallah dogumdan once iyilesirim pek guclu hissetmiyorum kendimi:) cok uzatmayim yarin kontrolumuz var heyecanliyim :ecrin_bebek:

Hayırlısı olsun gelincik, güzel haberlerle gelirsin inşallah. Böyle haberleri duyunca ben de çok heyecanlanıyorum. Sağlıkla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah.

herkese iyi geceler kızlar ...
bebiklere iyi bakın...
vuracaklar tabii anne olmak kolay mı (kaynana lafı)
ben kızıma masal okuyayım biraz.. gerçi nefesim kesiliyor ama neyse...

eşimin anneannesi de yaaa bu nasıl hamilelik diyor ben tarlada doğurdum siz herhafta doktora gidiyorsunuz yawww bisey olcak çocuklarınıza gitmeyin o kadar sık doktora diyor (bu arada görümcemde 4 aylık hamile) eşimin anneanneside ameliyathane hemşireliği yapmış biri... Hadi iyi geceler eee hamilelikten cicim .

Bisey olmaz oğluşun orta mutlu sadece yeri dar çıkmak istiyor...Geçen nst de bana video seyrettirdiler 20 dklık ...bebeklerimiz inan dışarıdan çok içimizde daha mutluymuş ve güvenilir hissediyormuş kendini.Doğan bebek ise herseyi ilk başta siyah beyaz görürmüş ve bulanık ama anne ve babayı tanırmış bakışları boş boş baksada annesi gelince kendini güvenilir hissedermiş.

Canım iyi olduğuna sevindim dur yaaa daha erken GURBET elllere gittin ondan olmuştur eşin geldimi yanına hava değişikliğinden hasta olmuşsundur geçmiş olsun sana....Güzel haberler ver bize oldumu Oğluşuna iyi bak

arkadaşlar belki hatırlıyosunuzdur benim amniyosentezden sonra amniyon suyum gelmişti bildiğiniz su gibi zaten hiç anlamadan birden boşalıyo insandan tek farkı kokusu değişik bir kokusu var...

ya bu keskin koku benim iç çamaşırımdada var ben hiç kaale bile almadım
akıntı kokusudur diye bilmiyorumkismile

Güzel haberlerle gel inşallah canım
opuyorumnanaktan

maşallah kızlar bu gece pek kalabalık
eşimin dişi ağrıyor evin yüzünde geziniyoruz birlikde o önde ben arkada elimden bişeyde gelmiyo üzülüyorum datluma
sizler iyisiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…