2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tsk ederim edebiyatci bende cok heyecanlaniyorum ama sanki benim bebis baya bi kalacakmis karnimda gibi bi his var :) hayirli zamanda gelirler insallah

pancucum sorma sorma gurbet ellerdeyim gercekten evimi esimi cok ozlediim baya duygusallasiyorum..
esimin gelmesine 2hafta var gun sayiyoruz ama su gunler gecmiyor :) insallah guzel haberlerle geliriz yarin teyzesiii.. sizin durumlar nasil gerileri cok okuyamadim

catlaklardan bahsetmissiniz:) ben bool bool yag krem ne varsa surdum ust bacak bolgeme surmemistim cook guzel catlaklar olusmus orda:) ee bebislerden hatira olacak illakiiii

maşallah kızlar bu gece pek kalabalık
eşimin dişi ağrıyor evin yüzünde geziniyoruz birlikde o önde ben arkada elimden bişeyde gelmiyo üzülüyorum datluma
sizler iyisiniz inşallah

Geçmiş olsun canım eğer nöbetçi eczane yakınlardaysa DİŞİNOL alın ağrıyı keser ayyy insan kıyamaz walla eşine bugün bende çok yordum eşimi balkonu komple yıkattırdım ona ve cam sildirdim benim uzanamadığım yerlere.Haftada bir gün izni var sağolsun kırmadan yaptı

iyiyiz bizde canım yaaa hayırlısıyla gelsin eşinde özlenmezmi kendi evin gibi olmaz artık....
walla kızarıklıklar vardı baksana çatlaklıkmış bunlar bugün evi derleyip topladık bizde yoruldum ama eşimiin işi bitsin yatıp dinleneceğim bilgisayar tamir ediyor arkadasının çenem düştü benimde bu gecekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sağol canımcım bugün gitti doktora bi sürü ilaç verdi cumaya çekecekmiş dişini
ne güzel senin eşinin elinden iş geliyor demekki benim aşkım ev işi konusunda çok fena o yapana kadar ben fıtık olmamak için elinden alıp kendim yapıyorum

sağ ol canım evet sahil kenarı dragos ama rüzgardan uçtuğumuz için 10 dk. zor durduk
yani rüzgar beni bile uçuracak seviyedeydi
kaydirigubbakcemile3

oralar çok güzel oldu eskiden hastane nöbetinden çıktıktan sonra kahvaltıdan sonra sahilde yürüyüş yapardık Dragosa inip şimdi sahil gezmeleri bile unutuldu bizde ....Eşimin 1 günlük izni olduğundan(((

aaaa sorma ben de yaptıramam ama mecbur kalınca yaptı bilgisayar masasını haftalar sonra sildi bugün ben karışmam masasına bütün bilgilerini kendisi bulur....Ama yemek konusunda hakkını yiyemem süper yemekler yapar

kızlar siz yatmadınızmı daha bayağı kalabalığız bakıyorum eşimi bekliyorum bende 4-12 çalışıyo birazdan gelir eli kulağındadır.Ya o kokular bendede var banyodan çıkmıyorum nerdeyse.Benim sıpada göbek deliğimin üstünde hareket eder bazen.Bazende dayar kaburgalarıma ayaklarını çekinceye kadar kazık gibi kalırım şuanda kıpı kıpır maşallah.

eşimin dişi başladı yine doğal olarak ilgi bekliyo sevgilim neyse kızlar hepinizi çok öptüm iyi geceler Allah rahatlık versin hepinizeopuyorumnanaktan

SEYHANIM geçmiş olsun canım.Annem diş ağrıyan yere ya alkol yada karanfil koyun der.ıkiside iyi geliyo yanlız alkolu pamukla koy fazla kaçırıpta gece gece kafayı bulmasın adam.
Kardeşim içinde güle güle kavuş demişsin çok teşekkür ederim canım.

bende koltukları silip yatmayı düşünüyorum zor geliyo yarın temizlik var.Bizimde eksik olarak bebeğin bezi kaldı bide cicileri ütülenecek ben herşeyi yıkadım zaten.Kendi hastaneye götüreceklerimi bile.

benimki de tek gün izinli o da pazar her yer trafik kalabalık sinir oluyorum alsanaalsanasmile

yaaa sorma canım işler biter ama temizlik bitmez hep olur....maalesef ...Ben artık yavaş yavaş uzanayım çok yoruldum oturmaktanda yorulduk şimdi mutfakta ne var ne yok bakınıyım sonra da yatarım eşimin işi de bitti zaten

Bugün çenem düştü mazur görün kendinize iyi bakın meleklerinize de İyi geceler hepinizeeeeee

sanada iyigeceler canım sende iyi bak minnoşa ay o mutfağa hiç giresim gelmiyo benim ya kıtlıktan çıkmış gibi herşeyi yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…