- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.141
maşallah kızlar bu gece pek kalabalık
eşimin dişi ağrıyor evin yüzünde geziniyoruz birlikde o önde ben arkada elimden bişeyde gelmiyo üzülüyorum datluma
sizler iyisiniz inşallah
iyiyiz bizde canım yaaa hayırlısıyla gelsin eşinde özlenmezmi kendi evin gibi olmaz artık....tsk ederim edebiyatci bende cok heyecanlaniyorum ama sanki benim bebis baya bi kalacakmis karnimda gibi bi his var :) hayirli zamanda gelirler insallah
pancucum sorma sorma gurbet ellerdeyim gercekten evimi esimi cok ozlediimbaya duygusallasiyorum..
esimin gelmesine 2hafta var gun sayiyoruz ama su gunler gecmiyor :) insallah guzel haberlerle geliriz yarin teyzesiii.. sizin durumlar nasil gerileri cok okuyamadim
catlaklardan bahsetmissiniz:) ben bool bool yag krem ne varsa surdum ust bacak bolgeme surmemistim cook guzel catlaklar olusmus orda:) ee bebislerden hatira olacak illakiiii
iyi bakalım hepimizde varmış hemen hemen boshayallersmile
Geçmiş olsun canım eğer nöbetçi eczane yakınlardaysa DİŞİNOL alın ağrıyı keser ayyy insan kıyamaz walla eşine bugün bende çok yordum eşimi balkonu komple yıkattırdım ona ve cam sildirdim benim uzanamadığım yerlere.Haftada bir gün izni var sağolsun kırmadan yaptı
Canım burada resminde çok güzel çıkmış manzara da sanırım sahil kenarı öylemi?
sağ ol canım evet sahil kenarı dragos ama rüzgardan uçtuğumuz için 10 dk. zor durduk
yani rüzgar beni bile uçuracak seviyedeydi kaydirigubbakcemile3
sağol canımcım bugün gitti doktora bi sürü ilaç verdi cumaya çekecekmiş dişini
ne güzel senin eşinin elinden iş geliyor demekki benim aşkım ev işi konusunda çok fena o yapana kadar ben fıtık olmamak için elinden alıp kendim yapıyorum
oralar çok güzel oldu eskiden hastane nöbetinden çıktıktan sonra kahvaltıdan sonra sahilde yürüyüş yapardık Dragosa inip şimdi sahil gezmeleri bile unutuldu bizde ....Eşimin 1 günlük izni olduğundan(((
bende koltukları silip yatmayı düşünüyorum zor geliyo yarın temizlik var.Bizimde eksik olarak bebeğin bezi kaldı bide cicileri ütülenecek ben herşeyi yıkadım zaten.Kendi hastaneye götüreceklerimi bile.
kızlar siz yatmadınızmı daha bayağı kalabalığız bakıyorum eşimi bekliyorum bende 4-12 çalışıyo birazdan gelir eli kulağındadır.Ya o kokular bendede var banyodan çıkmıyorum nerdeyse.Benim sıpada göbek deliğimin üstünde hareket eder bazen.Bazende dayar kaburgalarıma ayaklarını çekinceye kadar kazık gibi kalırım şuanda kıpı kıpır maşallah.
benimki de tek gün izinli o da pazar her yer trafik kalabalık sinir oluyorum alsanaalsanasmile
yaaa sorma canım işler biter ama temizlik bitmez hep olur....maalesef ...Ben artık yavaş yavaş uzanayım çok yoruldum oturmaktanda yorulduk şimdi mutfakta ne var ne yok bakınıyım sonra da yatarım eşimin işi de bitti zaten
Bugün çenem düştü mazur görün kendinize iyi bakın meleklerinize de İyi geceler hepinizeeeeee
herkese huzurlu geceler bende çıkıyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?