- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.161
suyu kesinlikle en başından beri azdı bnce 3 hafta önce en son muayene olmuştu asinaz we bu 3 haftada hiç akıntı şikayetide olmamışki hadi akıntı diye suyu gitti farketmedi desek!!!! kesinlkle doktorlarınızı hastanelerinizi iyi seçin kızlarne olursa olsun 1 kere farklı bi doktora görünün detaylı biçimde kötü sonuçlar doğabiliyor işte.. mutluyada hep söledim başka doktora görün die görünmedi ısrarla we 22 aralıktan beri doğum yapacağını sanıyor 22 aralıkta doktoru bu bebek 37 haftalık dedi hala 37 haftaya uyumlu diyor:mymeka:
tabiiki öyle ama işte herkes aynı olmuyor.. tabiiki almayacak doktora sorsan 2 kat kordon yeni dolanmıştır der suyuda yeni azalmıştır der allah bilir.. neyse sağsalim kurtulsunda gerisi mühim değil.. doktorun ilgili olmasıyla bilgili olması arasında çok fark war asinaz kadın güleryüzlü die güweniyor doktoruna ama bnce bu yeterli bi kriter değil dr seçiminde ki 8 dr gezmiş biri olarak söylüyorum bunu!
toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
kızlar accık uzanayım ya iş yerinde gibi hissettim kendimi koltuk bana bakıyo ben koltuğa.ya bebike kilo aldırmak için ne yemek lazım?saat 12 de kahvaltı yaptım ben akşama kadar bişe yemem şimdi ne yiyeyim kıslar.siz nası besleniyosunuz biriniz yazsın lütpeeennnn
herkese selam :)
36+5 oldum geçen hafta 3.200 gr dı benim kız dr buyursun gelsin dedi ama
gelmiyorgittikçe maşallah kilo alıyor nst de ufak sancılar gördü dr
rahim hazırlık yapıyor gelir dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla inşallah
kendiliğinden geliverir yoksa 38 hafta da suni sancıyı ve sezeryanı konuşucaz..
aşağıya düşmedi karnım henüz yani bilmiyorum hep aşağıda ağırlığı daha fazla idi..
2 haftadır çok farklı hareket etmeye başladı aşalarımda itişlerini bile hissetmeye
başladım.. yürürken bazen göbeğimi alttan tutuyorum şişko kız zor taşıyorum :)
karın şişliğim var dr suyunda bebeğe göre olduğu için bebek iri suyunda fazla dedi..
gününü beklemeden gelsin inşallah.. doğumdan korkmaya halim bile kalmadı
34+5 bende canım. hala çalışıyorum. 2 mart da son kısmetse. ama artık bel ağrısı sırt ağrısı oturtmuyo.evde olsak kah yatar kah yürür kah dolaşırız.bir nebzede olsa daha rahat geçer .ama böle zor.ben kendim kaşındım 37 ye kadar çalışcam diye.keşke 34 de çıksaydım(( pufffff
EYLÜLCE:iniğine tekrar maaşallah gözün aydın canım.darısı bizlere
MEGRAYNakıntı bende de artıyor ya. ıslaklık daha doğrusu koyu akıntı değil. doktor ise geçen randevumda bebeğin baskıı ve hormonlar dedi. bebeğin gelişinin yaklaştığının habercisi falan demedi.AYYYYYYY ben artık çok tırsıyrum.
sezeryandan da tırsmaya başladım.
normal hayatta yapamam gibi geliyor.sezeryan bi ümit daha kolay dedim.ama bakanıza ya burda herkes kötü anlatıyo. ama benim çevremdeki arkadaşlarda çok rahattı diyolar. offfff neolacak şimdi.???mirmirmirmir
konuştum nehirleeeeee bebiş 2ye 5 kala doğmuş... 2,200gr doğmuş saçlı kara bi bebkmiş.. ismine elif karar wermişler.. bebek belki küwöze girmeyedebilirmiş.. şimdi getrceklermiş yanına emzirme denemesi için.. ağrısı warmış dinlen dedim yarın konuşuruz
sizlere çok selamı war dualarınızı esirgemeyin dedi
ayyy çok sevinçliyim...hemen sizlerle paylaşmak istedim...kızım uğurlu geldi...anadolu lisesine atanmışım:):):):):)
toprağın ve asinazın da gözü aydın:)darısı başımıza.....
hasretcim ordamısınnnnn nişanın geldimi senin benim kanlı akıntı geldi az önce panik oldum acil cevap lütfennnnnnnnnnnnnnn
yok anam yok bn dedim doğum sancısı değildir die duş iyi geldi sanırım geçti ağrılarm(( ben yatıyom yaaaa:umursamaz:mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?