2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 1.5saat oldu ewde wolta atmaya başlayalı... kocişle erken uyuyalım dedik 11e doğru girdik yatağa hemne uyumuşuz 1.30a doğru kocimin telefon sesine uyandım we ağrılarım olduunu farkettim dön dön uyuyamıyorum. kalktım bnde ama ağrılar böyle doğum sancısı gibi 10dkda bir gidip gelen türden değil hep war! özellikle sağ tarafımda şeyimin üstünde sanırım kasık oluyo çok ağrıyo ama bağırtacak kadar deil:) çişe gittim waginamdan sanki bişy pırtladı gibi oldu böle hawa çıktı gibi hastaneyi aradım nöbetçi dr la konuştum.. oda buyrun gelin muayene etsinler doğum başlamışsa drunuza haber werilir dedi... ama ben gitmicem çünkü doğum sancısı olduuunu düşünmüyorum beklicem ağrı şiddetlenirse gidicem.. size haber weriim dedim. anlamadım anlicanız ağrı ne inletecek kadar çok, nede uyutucak kadar az! acaba üşüttümmü dedim kendi kendime birazdn duşa girmeyi planlıyorum.. off inşallah doğuma gitmemm manikür pedikürm ok, hadi kaşları hallederim 2 dakkada:sm_confused:

bebiş hareketleri nasıl derseniz şimdi bi tekme hissettim ama yok yani uyuyor olabilir zaten geceleri genelde uyuyo biizm kız, ağrım dewam ediyor bu arada ben bi suya iriyorum döndüğümde gelişmeleri paylaşırım

yok anam yok bn dedim doğum sancısı değildir die duş iyi geldi sanırım geçti ağrılarm(( ben yatıyom yaaaa:umursamaz:mafoldumben

Allah Allah .... Haklısın canım yaa doktorların çok dikkatli olması gerek.Benim doktorumda her gittiğimde bilgilendirir....
Bu arada benim bu gece belim ağrıyor.O yüzden uyandım zaten uyurkende bel ağrısıyla uyumuştum.Çocuğun hareketlerinde bir azalma yok kıpır kıpır maaşallah ama ben bacaklarımın ayrıldığını ve ağrıdığını hissediyorum.Kalçamda ve aramdaki kemiklerde ağrılar çıkmaya başladı.Sırtım zaten bayağıdır ağrıyordu.Sanki adet olacakmışım gibi bir acı var şeyimde.Kızlar galiba benim kız haftaya kadar beklemeyecek.Ben mart bebesi olsun istiyorum ama bu belirtiler beni huylandırdı açıkcası.Huzursuzum bu gece...

Sende ben gibi doktor doktor gezmişsin... Ben özellikle tavsiye edilenlere gittim ve hep sıkıntı yaşadım moralim bozularak ve bir sürüde maddi kayıp yaşayarak geri döndüm.En son yeter rastgele ben gitcem dedim gittim burda yakın bir hastaneye daha yüzünü bile görmeden rastgele doktor seçtim.Şimdi o doktora devam ediyorum.Çok şükür bu defa eşimde bende memnun kaldık.Doktorda bizden memnun anladığım kadarıyla.Rabbim doğum sonrasıda bu memnuniyetin devam etmesini nasip etsin inş. En önemli kısmı doğum kısmı çünkü...

Ben şu ara afedersin öküz gibi yiyorum.Helede tatlıya ve pırasa yemeğine garip bir şekilde düştüm.Belki o yüzden son ay birden kilo aldım.Kızım yavaş alıyor ama anası dana olacak yakında kaydirigubbakcemile3

Ayy canım aynı şeyleri bizde yaşıyoruz son zamanlar zor valla gerçekten.Her yerimiz ağrıyor dökülüyoruz adeta.Rabbim yardımcımız olsun.Bu arada maaşallah kocaman olmuş minişin....

Valla aynı korkular bendede var.Acı yaşayacağımı bilerek bekliyorum kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi.Hani gününü bekler falan.Mecbur bizde bekliyoruz.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bence sende hazırlıklı ol bu akıntılar bel ağrıları pek normalmiş gibi gelmemeye başladı bana....

Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inş. nehirin bebeğini.Küvöze girmesine gerek olmamasıda çok iyi bir haber.İnş. bebiş emer nehirinde ağrıları hemen geçer....

yok anam yok bn dedim doğum sancısı değildir die duş iyi geldi sanırım geçti ağrılarm(( ben yatıyom yaaaa:umursamaz:mafoldumben

öyle manikürüm pedikürüm dersen doğuramazsın işte geri kaçar :lepi:
şaka bir yana belki bu gece doğurursun he aklinialirimsmile

günaydın herkese a.s.
ben de bu gece uyuyamayan kesimdenim
yatarken belim ağrıyordu zaten
bütün gece de ağrıdı sanki kopacakmış gibi
iş yaparsam öyle olur tabi alsanaalsanasmile
kızdım kendime senin neyine o kadar işi yapmak diye inle dur şimdi dedim
klava:

günaydın kızlar bende gece uyuyamayanlardanım kocişime kahvaltı hazırlayıp yolladım onu dün akşam çok korktum sancı vardı yatınca kaçtı.artık gelsin ya

günaydın millet.bu gece kimse uyumadı galiba.ben de ruh gibiyim bütün gece belim ağrıdı ama doğum sancısı gibi değil....

günaydın kızlar nasılısınız bende uyuyamadım kalktığımda bebek kıpırdanmadı 2 gündür uyumuyorduk bu gün tamam uyuduk dedik ama sonra kalktım o hala hareket etmeyince korktum kocamıda korkuttum bir güzel bizim oğlanın uykusu ağır oalcak heralde sonra Allahtan hareket etti şimide durmuyor maşallah....

Perşembe günü kontrolumuz var bakalım doktor ne diyecek..

Bi ben uyumuşum sanırım. ıki kez tuvalete kalktım ama hemen uyudum. Maaşallah. ıki farklı çamaşırım ve düzenlenecek bir dolabım kaldı. Ara ara kalkıp onlarıı yaparım. Sadece çocuk odasının düzenlenmesi kalıyor. Onun için de babamızın işlerinin bitmesini bekliyoruz. Annem de siler süpürür. Zaten benimkinin doğmaya niyeti yok.

10 dk.dan fazla ayakta kaldığımda vajinamda çok fena ağrı oluyor, belim kopacakmış gibi ağrıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…