2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn kızlar ,yağmur benimkide kımıldamadı uyandığımda korktum şükür şimdi uyandı :)))) Allah hepimize meleklerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin

Benim de aynen öyle işleri biraz abartayım
Belim çok fena ağırıyor, uzun süre de geçmiyor
Ama içimde durmuyor yapacak çokkkk iş varr

Bu arada Günaydıııııınn hepinizee olumunekankayizsmile
Bebişime nevresim dikmeye gidiyorummm ... aklinialirimsmile

günaydın:)
son günlerimiz ama zorlanıyoruz epey.bende sabahın köründe uyandım sıpamla birlikte...
Asinaz da doğum yapmışş umarım kendisi de bebek de iyidir..
kızlar ben de bi tuhaf oldum..gün belli olunca ne yapacağımı şaşırdım.sürekli organizasyon planı yapıyorum bozuyorumm..kafam karışıyor nasıl olacak diye..heyecan da eklenince tamam..sempatiksalakcinni

GÜNAYDIN HAMıLE ıNSANLAR :)
VALA BEN DELıKSıZ Bı UYKU ÇEKMıŞıM.
BU ARADA BANA HAMıLE KALMAM ıÇıN VERDıĞıNıZ O SıTE ÇOK ıŞıME YARADI :hulya:

4,30da uyuyan biri olarak bndende bi günaydın
walla pınarcım ne ağrısıydı çözemedim zaten.. 2 saat kıwrandırdı we geçti şu an yine hafiften wardu bakalım 4te dr a gidicem anlarız ne war ne yok...

GÜNAYDIN HAMİLE İNSANLAR :)
VALA BEN DELİKSİZ Bİ UYKU ÇEKMİŞİM.
BU ARADA BANA HAMİLE KALMAM İÇİN VERDİĞİNİZ O SİTE ÇOK İŞİME YARADI :hulya:

sana da günaydın canım.bence hamile kalmadan bol bol uyu çünkü sonra hasret kalıyorsun uykuya hele de son aylarda.bebek olunca da zaten hiç fırsat olmayacak herhalde uyumaya herkes öyle söylüyor bakalım artık.mafoldumben

4,30da uyuyan biri olarak bndende bi günaydın
walla pınarcım ne ağrısıydı çözemedim zaten.. 2 saat kıwrandırdı we geçti şu an yine hafiften wardu bakalım 4te dr a gidicem anlarız ne war ne yok...

sana da günaydın hasret.umarım herseyin hayırlısı olur.senin hafta kaçtı canım

Hasret gelmedi mi hala ufaklık? Sen bugün manikür pedikür işini hallet bence. Ben de perşembe gidip kaş bıyık temizleticem.

Deli gibi uyumuşum yine. Uykumda da sürekli doktorlarla uğraştım. Ama tv açık kalmış ve doktorum programı başlamış.

Gebelik öncesi ödem ve varis sorunu olan varsa Kanal D'yi açsın kızlar..

günaydın güzellera.s.
hasretcim az daha doğuma gidiyormuşsun nerdeyse
gece pek uyuyan olmamış bende uyumadım ama bu sefer kendim için değil kocişimin dişi yüzünden kalktık bütün gece ağrıdı sabaha karşı zorla uyudu
kussebim aynen dediğin gibi rakıya pamuk batırıp dişinin üzerine koyunca biraz iyi geliyor hatta ver şunu içeyim uyuyım dedi ben bırakmadım ilaç içti çünkü çok bizde geceyi böyle geçirdik işte

günaydın herkese.gece ne çok kaynatmışsınız hatunlaropuyorumnanaktan.
hasret yoklamış senide dün gece sancılar.bugün bakalım kontrolde ne olacak hakkında hayırlısı canımcım.

27 günde 1 oluyorum bazen 28 veya 25
o nasıl bir periyod öle bazen 28 bazen 25.. yoğunluğu nasıl peki? we hamile kalmak için ne gibi bi yol izliyosun?
günaydın herkese.gece ne çok kaynatmışsınız hatunlaropuyorumnanaktan.
hasret yoklamış senide dün gece sancılar.bugün bakalım kontrolde ne olacak hakkında hayırlısı canımcım.
ayy ewet cnm sorma ewde wolta attım dükkana falan çıktım bi ara hızımı alamayıp:)))) hastanedende çantanızı alın gelin bi bakalım deyince kocam kalp krizi geçiriodu nerdeyse dur dedim bi duşa giriym su yalancı sancıysa eğer dindirir dedim girdim yarım saat falan suyun altında dua ettim (yusufyusuf) çıktım sonra yağlandım kremlendim parfümlendim anaa bi baktım ağrı mağrı gitmiş.. sarıldım kocişe yattım bndeboshayallersmile
az daha gidiyodum allahtan gitmedik boşuna muhtemelen geri yollarlardı..

ewet walla halletmem lazım da kociş 3,30da gelir ancak işten bnimde 4te dr randewum war direk oraya gidicem mecbur erken dönersem halledicem mutlaka, tabi dr yatış falan wermezse
waginamd ağrı hissediorum kızlar yürürken kenardaki kemiklerimde çok fena ağrı war baskı yapıyor sanki oraya... sanırım zamanın çok az kaldı tahmin ettiğim gibi bu hafta doğururum galibabilmiyorumkismile

ewet walla halletmem lazım da kociş 3,30da gelir ancak işten bnimde 4te dr randewum war direk oraya gidicem mecbur erken dönersem halledicem mutlaka, tabi dr yatış falan wermezse
waginamd ağrı hissediorum kızlar yürürken kenardaki kemiklerimde çok fena ağrı war baskı yapıyor sanki oraya... sanırım zamanın çok az kaldı tahmin ettiğim gibi bu hafta doğururum galibabilmiyorumkismile
[/QUOTE]

canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…