- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.181
öyle manikürüm pedikürüm dersen doğuramazsın işte geri kaçar :lepi:
şaka bir yana belki bu gece doğurursun he aklinialirimsmile
günaydın herkese a.s.
ben de bu gece uyuyamayan kesimdenim
yatarken belim ağrıyordu zaten
bütün gece de ağrıdı sanki kopacakmış gibi
iş yaparsam öyle olur tabi alsanaalsanasmile
kızdım kendime senin neyine o kadar işi yapmak diye inle dur şimdi dedimklava:
GÜNAYDIN HAMİLE İNSANLAR :)
VALA BEN DELİKSİZ Bİ UYKU ÇEKMİŞİM.
BU ARADA BANA HAMİLE KALMAM İÇİN VERDİĞİNİZ O SİTE ÇOK İŞİME YARADI :hulya:
4,30da uyuyan biri olarak bndende bi günaydın
walla pınarcım ne ağrısıydı çözemedim zaten.. 2 saat kıwrandırdı we geçti şu an yine hafiften wardu bakalım 4te dr a gidicem anlarız ne war ne yok...
sana da günaydın hasret.umarım herseyin hayırlısı olur.senin hafta kaçtı canım
4,30da uyuyan biri olarak bndende bi günaydın
walla pınarcım ne ağrısıydı çözemedim zaten.. 2 saat kıwrandırdı we geçti şu an yine hafiften wardu bakalım 4te dr a gidicem anlarız ne war ne yok...
39un içinde oluyorum ben.. kocamda çok heyecan yaptı gelecek die ama gelmedi bizim welet işte,
iç gymci reglilerin periyodu ne? Kaç günde bir oluyo?
o nasıl bir periyod öle bazen 28 bazen 25.. yoğunluğu nasıl peki? we hamile kalmak için ne gibi bi yol izliyosun?27 günde 1 oluyorum bazen 28 veya 25
ayy ewet cnm sorma ewde wolta attım dükkana falan çıktım bi ara hızımı alamayıp:)))) hastanedende çantanızı alın gelin bi bakalım deyince kocam kalp krizi geçiriodu nerdeyse dur dedim bi duşa giriym su yalancı sancıysa eğer dindirir dedim girdim yarım saat falan suyun altında dua ettim (yusufyusuf) çıktım sonra yağlandım kremlendim parfümlendim anaa bi baktım ağrı mağrı gitmiş.. sarıldım kocişe yattım bndeboshayallersmilegünaydın herkese.gece ne çok kaynatmışsınız hatunlaropuyorumnanaktan.
hasret yoklamış senide dün gece sancılar.bugün bakalım kontrolde ne olacak hakkında hayırlısı canımcım.
az daha gidiyodum allahtan gitmedik boşuna muhtemelen geri yollarlardı..günaydın güzellera.s.
hasretcim az daha doğuma gidiyormuşsun nerdeyse
gece pek uyuyan olmamış bende uyumadım ama bu sefer kendim için değil kocişimin dişi yüzünden kalktık bütün gece ağrıdı sabaha karşı zorla uyudu
kussebim aynen dediğin gibi rakıya pamuk batırıp dişinin üzerine koyunca biraz iyi geliyor hatta ver şunu içeyim uyuyım dedi ben bırakmadım ilaç içti çünkü çok bizde geceyi böyle geçirdik işte
Hasret gelmedi mi hala ufaklık? Sen bugün manikür pedikür işini hallet bence. Ben de perşembe gidip kaş bıyık temizleticem.
Deli gibi uyumuşum yine. Uykumda da sürekli doktorlarla uğraştım. Ama tv açık kalmış ve doktorum programı başlamış.
Gebelik öncesi ödem ve varis sorunu olan varsa Kanal D'yi açsın kızlar..
o nasıl bir periyod öle bazen 28 bazen 25.. yoğunluğu nasıl peki? we hamile kalmak için ne gibi bi yol izliyosun?
ADETİM DÜZENLİ DOKTORA GİTMİŞTİM ODA ÖLE DEDİ.
ADETTEN 3 GÜN SONRA HAFTADA 2 KERE DENİYORUZ DOKTOR ÖLE
DEMİŞTİ . FOLİK KULLANMAYA BAŞLAMADIM.AMA
BAŞLICAM PORTAKAL BROKOLİ MANDALİNA YİYORUM HEP
ONŞLARDADA FOLİK VARMIŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?