2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az daha gidiyodum allahtan gitmedik boşuna muhtemelen geri yollarlardı..

canım hakkında hayırlısı olsun insallah bu hafta sağlıklı bir sekilde alırsın bebişini kucağına.

Ya kızlar benim az az akıntım var. Kusura bakmayın ama sabah azıcık yaramazlık yapalım dedik. Korktuk ama... Şımdi de akıntı var. Bir şey olmaz değil mi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama suyunu çıkaracağım galiba bu işin... :kedi:

canancım bnce dediğini uygulamaya geç, bi bakalım ne ayak?

yap biraz yaramazlık doğumu kolaylaştırır:))) bnde geçen gün yaptm ama etki etmedi çünkü kocam korkaklıkta sınır tanımıyo hiç bişey anlamadım oldumu olmadı mı:kedi:

img ile başlayan linki kullanıcı panelinde ki çizelge takip alanına kopyalaman gerekio profil sayfalarında

olsa olsa bebek gününü beklemeden doğar baska bişey olmas :))))

Ya siz özlemediniz mi gebelik öncesini? Biz bu arada ufak tefek şeyler dışında bir şey yapmadık. 10 Temmuz'da öğrendik hamile olduğumu sonrasında kardeş gibiyiz. Ara sıra yanlışlıkla elimiz kolumuz çarpıyor da ondan da korkar olduk. :)) Bebeğime sağlıkla kavuşayım da kocama kavuşmayı da çok istiyorum artık. Unuttukk yahu kadın olmayı...

tam adamına geldin canancım ahhh diorum sana başkada bişey demiyorum.. gerçi biz bu aya kadar pek uzaklaşmadık haftada 2 kez falan birlkte oluyorduk tabi çok hafif.. ayın 1inde dr tedbir olarak kesin dedi we kociş kaçar oldu bnden:jeyyar: şimdi kandırmaya çalışıyorum bak senin yüzünden doğmuyo diorum.. hadi kzımıza yol aç diorum babası gelsin artık sadece geçen gece kandırabildimguclubacismile

MEGRYANNcım ya sen benden ilerisin dimi? ben daha 36 yı bitirmedim.bazen diyorum her acıya değer annelerimizi düşünüyom daha zor yaşamışlar herşeyi.bu halimize şükür.ama şu benim kilom varya beni o zorluyo.yatakta dönmek aynı pozisyonda20 dakadan fazla yatmak imkansız.93 kg dım hamile kaldığımda.yok 91 di pardon.ben aşırı kiloların hareket zorluğundan oluyorum. hayırlısı canım.ama dediğin gibi bu akıntılar bel ağrıarı bakalım ne olavcak....

günaydın millet.bu gece kimse uyumadı galiba.ben de ruh gibiyim bütün gece belim ağrıdı ama doğum sancısı gibi değil....

Canım bnde uyuyamadım.ve gece çok sinirim bozuldu.yattığım yerde bacaklarımın arasına koyduğum yastığı uzanıp alamadım acağımla çekemedim zaten zor yattımdı başladım ağlamaya.eşim uyandı.mutfakda bi sigara yaktı geldi yanıma yattı sarıldı karnımı sevdi hiçbişi demeden. bana kızmamıştır dimi uykusunu bldüm diye .anlayamadım o sigara gecenin 3 ünde neyin nesydi.????

İşte bu bende de var canım. çok mu mızmızım diyom kendime.ama herkezde aynı problem oluyormuş baksana dimi. napalım ayakta değil oturarak ş görcez artık.

günaydınnnn kızlar ,yağmur benimkide kımıldamadı uyandığımda korktum şükür şimdi uyandı :)))) Allah hepimize meleklerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ...Amin canım sabahedilecek en güzel dua Amin.Bende azcık durunca panık oluyom.ama normal annesi yeri daralıyormş.

Canım hayırlı doğum diliyorum sana .günün belli oldudemek kaçırdım ben nezaman ? ayyy hepatit heycan bastı benide kuzum.

Belki zorlanmadan olabilir.Elle muayeneden sonrada oluyormuş oyle akıntı.suyunu çıkarmak mı?! :) İlahi sen yaaayerimseniben

iç giyimci nerde .. bari o bu günlerin kıymetini bilsin.. sonra bizim gibi kocişle kardeş kardeş yatarr...

Neyse hadi az kaldı. ıç çekip duruyoruz. Neydi o eski günler diye yad eder olduk biz. Kendimi menopoza girmiş gibi hissediyorum. Eskiden böylemiydim ben diyorum. Adamı da düşünsene tam dokunmaya başlıyor kocaman bi göbek. BEn olsam ben de kaçarım. :))

iç giyimci nerde .. bari o bu günlerin kıymetini bilsin.. sonra bizim gibi kocişle kardeş kardeş yatarr...

O da bi ilginç evde çalışma yapacağına burda hamile kadınların lafını dinliyor. Ben uğramazdım bile buraya. Kocamı kıstırmanın peşinde koşardım. Önce bi becerelim de sonra hamilelerle takılır insan. İnsanın burada psikolojisi bozulur.

img ile başlayan linki kullanıcı panelinde ki çizelge takip alanına kopyalaman gerekio profil sayfalarında

teşekkürler hasret.bu arada benim eşimde çok çekiniyor aman ya bisey olursa diye bende daha var bi durum olsa doktor söylerdi diyorum çünkü doktor daha yasaklamadı.belki 36. haftadaki kontrolümde yasaklar bilemiyorum

haklısın valla edebiyatcı sana katılıyorum.

valla çok haklısınız kızlar hamilelik öncesini özledim ben de.işin garibi koca göbeğimden dolayı bende de hiç istek kalmadı

BEN BÜTÜN GÜN DÜKKANDA OLDUM İÇİN
TAKILIYORUM BURDA. EVE GİDİNCE NETE GİRDİĞİM HİÇ
OLMAZ İŞİMİZ VAR HERALDE BİZDE BİLİYORUZ
ÖYLE OLDUĞUNU CİCİM yerimseniben
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…