- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.201
az daha gidiyodum allahtan gitmedik boşuna muhtemelen geri yollarlardı..
kızlar bisey sorcam bu alttaki hafta belirten resinleri nasıl eklediniz.ben lilypie de oluşturdum ama buraya ekleyemedim.yardımcı olur musunuz
Ya kızlar benim az az akıntım var. Kusura bakmayın ama sabah azıcık yaramazlık yapalım dedik. Korktuk ama... Şİmdi de akıntı var. Bir şey olmaz değil mi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama suyunu çıkaracağım galiba bu işin... :kedi:
Ya kızlar benim az az akıntım var. Kusura bakmayın ama sabah azıcık yaramazlık yapalım dedik. Korktuk ama... Şİmdi de akıntı var. Bir şey olmaz değil mi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama suyunu çıkaracağım galiba bu işin... :kedi:
Ya siz özlemediniz mi gebelik öncesini? Biz bu arada ufak tefek şeyler dışında bir şey yapmadık. 10 Temmuz'da öğrendik hamile olduğumu sonrasında kardeş gibiyiz. Ara sıra yanlışlıkla elimiz kolumuz çarpıyor da ondan da korkar olduk. :)) Bebeğime sağlıkla kavuşayım da kocama kavuşmayı da çok istiyorum artık. Unuttukk yahu kadın olmayı...
Valla aynı korkular bendede var.Acı yaşayacağımı bilerek bekliyorum kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi.Hani gününü bekler falan.Mecbur bizde bekliyoruz.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bence sende hazırlıklı ol bu akıntılar bel ağrıları pek normalmiş gibi gelmemeye başladı bana....
günaydın millet.bu gece kimse uyumadı galiba.ben de ruh gibiyim bütün gece belim ağrıdı ama doğum sancısı gibi değil....
Bi ben uyumuşum sanırım. İki kez tuvalete kalktım ama hemen uyudum. Maaşallah. İki farklı çamaşırım ve düzenlenecek bir dolabım kaldı. Ara ara kalkıp onlarıı yaparım. Sadece çocuk odasının düzenlenmesi kalıyor. Onun için de babamızın işlerinin bitmesini bekliyoruz. Annem de siler süpürür. Zaten benimkinin doğmaya niyeti yok.
Maaşallah tatlım anlatma nazar değer ne güzel uyumuşun yarasın güzel anneye.çoçuk odasımı... benim hazır.ayyy çok zevkli edebiyatçı hiç yorulmuyon onun odasnı hazırlarken.kalbin pırrr pırrrr oluyo:)
10 dk.dan fazla ayakta kaldığımda vajinamda çok fena ağrı oluyor, belim kopacakmış gibi ağrıyor.
günaydınnnn kızlar ,yağmur benimkide kımıldamadı uyandığımda korktum şükür şimdi uyandı :)))) Allah hepimize meleklerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin
günaydın:)
son günlerimiz ama zorlanıyoruz epey.bende sabahın köründe uyandım sıpamla birlikte...
Asinaz da doğum yapmışş umarım kendisi de bebek de iyidir..
kızlar ben de bi tuhaf oldum..gün belli olunca ne yapacağımı şaşırdım.sürekli organizasyon planı yapıyorum bozuyorumm..kafam karışıyor nasıl olacak diye..heyecan da eklenince tamam..sempatiksalakcinni
iç giyimci nerde .. bari o bu günlerin kıymetini bilsin.. sonra bizim gibi kocişle kardeş kardeş yatarr...
img ile başlayan linki kullanıcı panelinde ki çizelge takip alanına kopyalaman gerekio profil sayfalarında
iç giyimci nerde .. bari o bu günlerin kıymetini bilsin.. sonra bizim gibi kocişle kardeş kardeş yatarr...
O da bi ilginç evde çalışma yapacağına burda hamile kadınların lafını dinliyor. Ben uğramazdım bile buraya. Kocamı kıstırmanın peşinde koşardım. Önce bi becerelim de sonra hamilelerle takılır insan. İnsanın burada psikolojisi bozulur.
O da bi ilginç evde çalışma yapacağına burda hamile kadınların lafını dinliyor. Ben uğramazdım bile buraya. Kocamı kıstırmanın peşinde koşardım. Önce bi becerelim de sonra hamilelerle takılır insan. İnsanın burada psikolojisi bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?