2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah bende de tam tersi oldu tüm hamilelik boyunca tüm isteğim tükendi sanki.umarım doğunca bebiş geçer yoksa kötü böyle zoraki

ayy ewet ya dokunmuyo bile adam wücuduma( bnse önümde yürüdükçe deliriyorum üzerine atlıyorum saldırıya geçiorum ama çok nefsine hakim bizim ki tık yok:sinifsinif:

teşekkürler hasret.bu arada benim eşimde çok çekiniyor aman ya bisey olursa diye bende daha var bi durum olsa doktor söylerdi diyorum çünkü doktor daha yasaklamadı.belki 36. haftadaki kontrolümde yasaklar bilemiyorum
kızım yasaklamadıysa aynen dewam diorum sana zaten doğurduktan sonra 6 hafta olmayacak nerden baksan.. dr yasaklamadıysa kopmayın benimkide gelmeseydi o gün doktora walla bn sölemezdim dr kesin ilşkiyi dedi die( ama geldi we duydu maalesefff
BURDAYKM KIZLAR..
BİZ ŞİMDİLİK BEBiŞ İÇİN UĞRAŞTIMIZ İÇİN YOĞUNLUK
VAR YATAK ODAMIZDA :sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
ahhh ahh walla tadını çıkar derim sana hatta ümkünse 3,5 ay daha hamile kalma hep uğraşınn hatta ewe git kocana deki dr hergün yapmamızı önerdi:lepi:
Ya cinsellik bölümü var ya toplu halde oraya mı taşınsak. Doğum sonrası için tecrübe ediniriz.

hadi canan giddelimkaydirigubbakcemile
başıma wurdu zaten kocam boxerla dolaşırken ewde ben nasıl tepkisiz kalayım ya ısırasım gelio her yeriniiiisırnaşık şey

Günaydın annişkolar,
hayret ki ne hayret ben de dün gece güzel uyudum. sabah da 9.30 da kalktım.
Hasret, kız sen yine mi doğurmadın klava:
her sabah Hasret doğurmuştur diye geçiyorum bilgisayarın başına. hatun bizimle beraber oturuyor.

[

hadi canan giddelimkaydirigubbakcemile
başıma wurdu zaten kocam boxerla dolaşırken ewde ben nasıl tepkisiz kalayım ya ısırasım gelio her yeriniiiisırnaşık şey
[/QUOTE]

abarttınız biraz galiba...

GÜNAYDINLAR YADA TÜNAYDIN MI DESEM;
YAAA KIZLAR EŞİNİZLE YAKINLAŞMADAN KORKMAYIN WALLA DOKTORUM BİLE DOĞUM KANALLARINA İYİ GELDİĞİNİ SÖYLEDİ EEE BİZDE HAFTADA BİR DE OLSA ÖZLEM GİDERİYORUZ:kedi::kedi:

HASRET GECE NÖBETÇİYMİŞSİN AMAN HAAAA DİKKAT ET CANIM YALANCIDA OLSA AĞRILARININ ARTTIĞI AN HEMEN GİT GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN

EFTELDEN HABER VAR MI NE YAPTI ACABA ?

kızımın adaşııııı hoş geldin yok kız dün gece sancılandım ama yalancı sancıydı sanırım duş aldım geçti.. hastaneyi aradım alın çantayı gelin dedi ama hazırlanırken gitti ağrı mağrı bundan sonra taktik belli sancı gelirse yalancımı sahicimi olduunu anlamak için 15 dakka bi duşa girin çıktığınızda geçmişse yalancı sancı oluyomuş( kocam hayal kırıklığıyla sarıldı uyudu garibim.. buraya yazdım zaten yaşadıklarımı gece 3,4 arası

SAÇMA SAPAN SORULAR MI SORUYORUM BEN SEN NEDEN BANA BÖYLE BİŞEY DİYORSUN Kİ ŞİMDİ SENİ NE İLGİLENDİRİYOR ANLAMADIM.
SATEN HERKES TEPKİ VERMEYE BAŞLADI TAMAM ÖYLE OLSUN
BUNDAN SONRA YOKUM TOPİĞİNİZ SİZİN OLSUN BYYY
sadece sizin muhBBETLER GHOŞUMA GİTTİ DİYE KALDIM BURDAÇ
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ewet cnm nöbetçiydik walla 4te dr a gidicem bakalım ne dicek son duruma.. eftele ne olmuştu? ynurun nişanı geldi dün... numaraSI WAR MI KİMSEDE ARASAK Bİ..

valla kızlar derdime tercüman oldunuz kocişimi çok özledimm yaa adam korkusundan sarılamıyor bile yaa off bidedoğum sonu lohusalık var geçer mi :::::.)))))))

teşekkürler sana faydalı bir link verdim ordan devam edersin

Özlemek mi? heralde arkadaşım değin gibi kadın olmayı unuttuk ya. biz 5nci aydan beri kardeş olduk kocamla.bazen sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor ya.((
Acaba bebeken sonra nasıl olacak cinsel hayatımız.bişiler okuyunca moralim bozuluyo.çünkü bazılarında gebelik öncesine dönemek aylar alıyormuş. bebeğe alışmak falan.anne depresyona gireblyomuş.ağrı acı olur diye istemiyomuş.bebekten anne kocasıı unutuyomuş.böle yazıyo makalelerde ama yaşamadan bilemeyiz tabi.buda bi merak şimdi(( puf

Az kaldı kızlar, en fazla iki ay daha sıkın dişinizi. :))

Hasret herkesin yarasına tuz bastık yalnız sabah sabah :))

Nehir'le görüşen var mı nasıllar acaba?

Ynur'un da kimsede bilgisi yok sanırım.

Yarın Zeliş'in bebişi gelecek. Duraklama dönemine mi girdik ne, birden çoğalıyorduk...

kandırıkçı sancıymış o. geçenlerde ben de doğuruyorum sandım (36. haftada ne oluyorsa bana) çok hafif pembe bir leke oldu sonra kasıklarım acayip sancıdı. teyakkuz durumuna geçtik. sonra magnezyum içtim geçti.
gece ben gelsem hiçbiriniz olmazsınız!!! bileydim olay olduğunu hemen damlardım. kocam da nöbetçiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…