- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.221
BURDAYKM KIZLAR..
BİZ ŞİMDİLİK BEBiŞ İÇİN UĞRAŞTIMIZ İÇİN YOĞUNLUK
VAR YATAK ODAMIZDA :sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
valla çok haklısınız kızlar hamilelik öncesini özledim ben de.işin garibi koca göbeğimden dolayı bende de hiç istek kalmadı
ayy ewet ya dokunmuyo bile adam wücudumaNeyse hadi az kaldı. İç çekip duruyoruz. Neydi o eski günler diye yad eder olduk biz. Kendimi menopoza girmiş gibi hissediyorum. Eskiden böylemiydim ben diyorum. Adamı da düşünsene tam dokunmaya başlıyor kocaman bi göbek. BEn olsam ben de kaçarım. :))
kızım yasaklamadıysa aynen dewam diorum sana zaten doğurduktan sonra 6 hafta olmayacak nerden baksan.. dr yasaklamadıysa kopmayın benimkide gelmeseydi o gün doktora walla bn sölemezdim dr kesin ilşkiyi dedi dieteşekkürler hasret.bu arada benim eşimde çok çekiniyor aman ya bisey olursa diye bende daha var bi durum olsa doktor söylerdi diyorum çünkü doktor daha yasaklamadı.belki 36. haftadaki kontrolümde yasaklar bilemiyorum
ahhh ahh walla tadını çıkar derim sana hatta ümkünse 3,5 ay daha hamile kalma hep uğraşınn hatta ewe git kocana deki dr hergün yapmamızı önerdi:lepi:BURDAYKM KIZLAR..
BİZ ŞİMDİLİK BEBiŞ İÇİN UĞRAŞTIMIZ İÇİN YOĞUNLUK
VAR YATAK ODAMIZDA :sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
Ya cinsellik bölümü var ya toplu halde oraya mı taşınsak. Doğum sonrası için tecrübe ediniriz.
valla çok haklısınız kızlar hamilelik öncesini özledim ben de.işin garibi koca göbeğimden dolayı bende de hiç istek kalmadı
Günaydın annişkolar,
hayret ki ne hayret ben de dün gece güzel uyudum. sabah da 9.30 da kalktım.
Hasret, kız sen yine mi doğurmadınklava:
her sabah Hasret doğurmuştur diye geçiyorum bilgisayarın başına. hatun bizimle beraber oturuyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kada351lar305m-gelin-beraber-ilerleyelim.html
İÇ GİYİMCİ DÜNDEN BERİ YAZDIKLARINI OKUYORUM AMA BU FORUM SANA GÖRE DEĞİL BAK YUKARIDAKİ LİNKE TIKLA VE YENİ ARKADASLAR EDİN HAMİLE VE ANNE OLANLARIN PSİKOLOJİSİNİ ETKİLEDİĞİNİ BELİRTMEK İSTERİM.SAÇMA SAPAN SORULARLA ALAKASIZ SORULAR VE CEVAPLARLA
GÜNAYDINLAR YADA TÜNAYDIN MI DESEM;
YAAA KIZLAR EŞİNİZLE YAKINLAŞMADAN KORKMAYIN WALLA DOKTORUM BİLE DOĞUM KANALLARINA İYİ GELDİĞİNİ SÖYLEDİ EEE BİZDE HAFTADA BİR DE OLSA ÖZLEM GİDERİYORUZ:kedi::kedi:
HASRET GECE NÖBETÇİYMİŞSİN AMAN HAAAA DİKKAT ET CANIM YALANCIDA OLSA AĞRILARININ ARTTIĞI AN HEMEN GİT GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN
EFTELDEN HABER VAR MI NE YAPTI ACABA ?
saçma sapan sorular mı soruyorum ben sen neden bana böyle bişey diyorsun ki şimdi seni ne ilgilendiriyor anlamadım.
Saten herkes tepki vermeye başladı tamam öyle olsun
bundan sonra yokum topiğiniz sizin olsun byyy
sadece sizin muhbbetler ghoşuma gitti diye kaldım burdaç
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ya siz özlemediniz mi gebelik öncesini? Biz bu arada ufak tefek şeyler dışında bir şey yapmadık. 10 Temmuz'da öğrendik hamile olduğumu sonrasında kardeş gibiyiz. Ara sıra yanlışlıkla elimiz kolumuz çarpıyor da ondan da korkar olduk. :)) Bebeğime sağlıkla kavuşayım da kocama kavuşmayı da çok istiyorum artık. Unuttukk yahu kadın olmayı...
kızımın adaşııııı hoş geldin yok kız dün gece sancılandım ama yalancı sancıydı sanırım duş aldım geçti.. hastaneyi aradım alın çantayı gelin dedi ama hazırlanırken gitti ağrı mağrı bundan sonra taktik belli sancı gelirse yalancımı sahicimi olduunu anlamak için 15 dakka bi duşa girin çıktığınızda geçmişse yalancı sancı oluyomuş( kocam hayal kırıklığıyla sarıldı uyudu garibim.. buraya yazdım zaten yaşadıklarımı gece 3,4 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?