2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet cnm nöbetçiydik walla 4te dr a gidicem bakalım ne dicek son duruma.. eftele ne olmuştu? ynurun nişanı geldi dün... numaraSI WAR MI KİMSEDE ARASAK Bİ..

Eftelinde dün gece akıntısımı suyumu ne gelmişti ve kayınvalidesi ve eşide tartışmıştı doktora gitme olayını abartmayın demiş yaa kayınvalidesi oda ağrısı geçince vazgeçmişti gitmekten ağrım az var diyordu

Biz burda birbirimizi kıvama getiririz evelAllah bir şey olmaz. 9 ayı sinirsiz stressiz geçirdik, depresyona girmedik bundan sonra da bir şey olmaz. Bedava klinik gibi oldu burası benim için. Bir de ara sıra sinir bozanlar olmasa... kafamçokkarıştı

şu anasına sus diyemeyen heriflere gıcık oluyorum.

ben yazdıklarının hepsini yaşamıştım ilk bebişimde.ilk kez anne olduğum için içimde bir sürü korku vardı.cinsel hayat için de dikişlerim yırtılır diye endişe etmiştim.ama bu bebişte öyle olmaz büyük ihtimalle.artık anne olmayı öğrendim ayrıca lohusalık sonrası dikiş falan da yırtılmıyo benim tek endişem cinsellikten soğudum bu hamileliğimde o geçer inşallh hormonlar yerine gelince

PENCUBEN
DERDıNı ANLAMADIM KOCA TOPıKTE BANA YER YOK
YANı TAMAM.YÜZSÜN DEĞıLıM ıSTENMEDıĞıM YERDE DURMAM.SEN BENı RESMEN KOVUYORSUN.

KIZLAR HOŞÇAKALIN SAĞLIKLI DOĞUMLAR HEPıNıZE.
:gitme::gitme:

pancubene hepimiz katılıyoruz içgiyimci dün konuştuk zaten bu konuyu, bncede biz hepimiz doğumu bekliyoruz sen daha yolun başındasın bnce senle beraber ilerleyecek anne adaylarıyla paylaşımlarına dewam etsen senin için daha faydalı olur biz sana istesekte yeteri kadar yardımcı olamayıuz, onlarla ilerlemen daha doğru olur bak daha yumurtlama günü hesabını bile bilmiyosun, bnce pancunun tawsiye ettiği topicede takılmalısın istersen ara sıra gel takıl bizede..

mantıklı düşün ve öyle konuş Hamile olan insanların içinde ne işinin olduğunu düşün öncelikle ve bebek kararı almışsanda bununla ilgili sorun ve sorunlarını öncelikle doktorunla görüş yada sana verdiğim linkteki insanlara danış.
Öyle hergün birlikte olupta bebekte olmaz burda aylarca yıllarca uğraşan insanlar hamile kaldı çektikleri acılar yetmezmiş gibi seninde saçma sorularına cevap verecek insan yok....
Grafiker biri olan böyle cahilce işlerde yapmaz ...Ben seni analayamadım ve anlamakta istemiyorum huzurumuzu bozma

şu anasına sus diyemeyen heriflere gıcık oluyorum.
vereliniortak
bnde de doğum sonrası depresyonu olacağını sanmıyorum ama dikşlerim iyice iyleşmeden yanaşmam kocaya tutmaz falan sonra kocaman kalır mazallaheyvahedigeldismile
ewet ewet herkes muzdaripmiş, zaten bu muhabbeti biraz abartmamın sebebide başkaydı canan sen biliyosun neyse ki pancu sorunu pat die çözdü wallakaydirigubbakcemile5
valla kızlar derdime tercüman oldunuz kocişimi çok özledimm yaa adam korkusundan sarılamıyor bile yaa off bidedoğum sonu lohusalık var geçer mi :::::.)))))))

annelik sabır işidelikafadulden

Şeker istemezsen cvp vermeyebilirsin hiç kırılmam yani.
Merak ettiğim bişi var sen geçen seferki bebeğinden snra cinsellikten soğuyunca eşin bu duruma nası tepki verdi?
Mesala soğuma olmasa 40 çıkınca kocanla eski münasebeti kurabliyormusun?
Yada eskisi gibi oluyor mu herşey yada farklılaşıyor mu?
İstemezsen cv verme şeker hiç kırılmam belki paylaşmak istemezsin normal karşılarım.

evet grafikerim 4 yıl üni okudum ben cahilde değilim.
Sadece yanlızım annemei kaybettim memleketimden uzaktayım hiç arkadşaım yok burda.bende burda sizi dinliyordum vakit geçiyordu.hepinizden özür dilerim huzur bozmak istememiştim diğer topiğe geçtim merak etmeyin.

]

ewet ewet herkes muzdaripmiş, zaten bu muhabbeti biraz abartmamın sebebide başkaydı canan sen biliyosun neyse ki pancu sorunu pat die çözdü wallakaydirigubbakcemile5

Canım yaaa sabah sabah direk onu görünce cevap vermek istedim ona sonra geçmişi okudum ve Canan mailini sonra gördüm ama ne yapayım söyleyeyimde ister kızsın ister gücensin walla umrumda değil

paylaşırım tabi.sorun yok....ilk bebişten 40 gün sonra denedik ilk gün korktuğum için olmadı.2.gün ise ne olursa olsun geri dönmek yok dedim ne olursa olsun teslim yani.eşime de dedim devam sen beni dinleme diye.ilkini atlatınca herşey eskiye döndü.bunda da öyle olur herhalde.endişelenme herşey bir süre sonra normal haline dönüyor yani

ya kızlar martta anne olanların topİĞİne gİrdİm İlk 2 haftadır ordaydım.ama bana bİrİ huzurumuzu bozuyorsun sen gİt bebek İsteyenlkerİn topİĞİne dedİ kovdu İŞte benİ oysa ben onları gÜldÜrmeye ÇalıŞıyordum.neyse
o topİk bİtmİŞtİr benİm İÇİn.artık burdayım DİYE YAZMIŞ YAAA BU DAHA KÜÇÜK YAA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMASINI ÇOK İYİ BİLİYOR
TAKİP EDİCEM BİR SÜRE ONU

Alıntı:
icgiyimci kullanıcısından alıntı Mesajı göster
slm kızlar benİ mart annelerİ topİĞİnden kovdu bİrİsİ
Çok kÖtÜ hİssettİm kendİmİ hamİle kalmaya ÇalıŞıyorum bende
bu topİĞe gİt dedİler bana herkese mrhaba
benİ bu topİĞe kabul eder mİsİnİz..

aaa hosgeldinn canimm ne demek kabul edermisinnn ettikk bileee ilk kez duydum topikten kovulmayidaa

24 yaşındayım ve duygu sömürüsü yapmıyorum aynen senin bana sölediklerini yazdım.
Kızım sen kendini bu topiğin anası ilan etmişsin biraz ciddi işlerle uğraş bence.sen kim oluyorsun da beni takip ediyorsun.
Benim hayatımdan sanane

ben sana kovuldun dedim mi sana uygun olmayan bir yer ve güzellikle anlattım sana ama anlamayan sensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…