- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.241
ewet cnm nöbetçiydik walla 4te dr a gidicem bakalım ne dicek son duruma.. eftele ne olmuştu? ynurun nişanı geldi dün... numaraSI WAR MI KİMSEDE ARASAK Bİ..
Özlemek mi? heralde arkadaşım değin gibi kadın olmayı unuttuk ya. biz 5nci aydan beri kardeş olduk kocamla.bazen sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor ya.((
Acaba bebeken sonra nasıl olacak cinsel hayatımız.bişiler okuyunca moralim bozuluyo.çünkü bazılarında gebelik öncesine dönemek aylar alıyormuş. bebeğe alışmak falan.anne depresyona gireblyomuş.ağrı acı olur diye istemiyomuş.bebekten anne kocasıı unutuyomuş.böle yazıyo makalelerde ama yaşamadan bilemeyiz tabi.buda bi merak şimdi(( puf
Eftelinde dün gece akıntısımı suyumu ne gelmişti ve kayınvalidesi ve eşide tartışmıştı doktora gitme olayını abartmayın demiş yaa kayınvalidesi oda ağrısı geçince vazgeçmişti gitmekten ağrım az var diyordu
Özlemek mi? heralde arkadaşım değin gibi kadın olmayı unuttuk ya. biz 5nci aydan beri kardeş olduk kocamla.bazen sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor ya.((
Acaba bebeken sonra nasıl olacak cinsel hayatımız.bişiler okuyunca moralim bozuluyo.çünkü bazılarında gebelik öncesine dönemek aylar alıyormuş. bebeğe alışmak falan.anne depresyona gireblyomuş.ağrı acı olur diye istemiyomuş.bebekten anne kocasıı unutuyomuş.böle yazıyo makalelerde ama yaşamadan bilemeyiz tabi.buda bi merak şimdi(( puf
SAÇMA SAPAN SORULAR MI SORUYORUM BEN SEN NEDEN BANA BÖYLE BİŞEY DİYORSUN Kİ ŞİMDİ SENİ NE İLGİLENDİRİYOR ANLAMADIM.
SATEN HERKES TEPKİ VERMEYE BAŞLADI TAMAM ÖYLE OLSUN
BUNDAN SONRA YOKUM TOPİĞİNİZ SİZİN OLSUN BYYY
sadece sizin muhBBETLER GHOŞUMA GİTTİ DİYE KALDIM BURDAÇ
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
PENCUBEN
DERDİNİ ANLAMADIM KOCA TOPİKTE BANA YER YOK
YANİ TAMAM.YÜZSÜN DEĞİLİM İSTENMEDİĞİM YERDE DURMAM.SEN BENİ RESMEN KOVUYORSUN.
KIZLAR HOŞÇAKALIN SAĞLIKLI DOĞUMLAR HEPİNİZE.
:gitme::gitme:
vereliniortakşu anasına sus diyemeyen heriflere gıcık oluyorum.
bnde de doğum sonrası depresyonu olacağını sanmıyorum ama dikşlerim iyice iyleşmeden yanaşmam kocaya tutmaz falan sonra kocaman kalır mazallaheyvahedigeldismileBiz burda birbirimizi kıvama getiririz evelAllah bir şey olmaz. 9 ayı sinirsiz stressiz geçirdik, depresyona girmedik bundan sonra da bir şey olmaz. Bedava klinik gibi oldu burası benim için. Bir de ara sıra sinir bozanlar olmasa... kafamçokkarıştı
ewet ewet herkes muzdaripmiş, zaten bu muhabbeti biraz abartmamın sebebide başkaydı canan sen biliyosun neyse ki pancu sorunu pat die çözdü wallakaydirigubbakcemile5Az kaldı kızlar, en fazla iki ay daha sıkın dişinizi. :))
Hasret herkesin yarasına tuz bastık yalnız sabah sabah :))
Nehir'le görüşen var mı nasıllar acaba?
Ynur'un da kimsede bilgisi yok sanırım.
Yarın Zeliş'in bebişi gelecek. Duraklama dönemine mi girdik ne, birden çoğalıyorduk...
valla kızlar derdime tercüman oldunuz kocişimi çok özledimm yaa adam korkusundan sarılamıyor bile yaa off bidedoğum sonu lohusalık var geçer mi :::::.)))))))
ben yazdıklarının hepsini yaşamıştım ilk bebişimde.ilk kez anne olduğum için içimde bir sürü korku vardı.cinsel hayat için de dikişlerim yırtılır diye endişe etmiştim.ama bu bebişte öyle olmaz büyük ihtimalle.artık anne olmayı öğrendim ayrıca lohusalık sonrası dikiş falan da yırtılmıyo benim tek endişem cinsellikten soğudum bu hamileliğimde o geçer inşallh hormonlar yerine gelince
mantıklı düşün ve öyle konuş hamile olan insanların içinde ne işinin olduğunu düşün öncelikle ve bebek kararı almışsanda bununla ilgili sorun ve sorunlarını öncelikle doktorunla görüş yada sana verdiğim linkteki insanlara danış.
öyle hergün birlikte olupta bebekte olmaz burda aylarca yıllarca uğraşan insanlar hamile kaldı çektikleri acılar yetmezmiş gibi seninde saçma sorularına cevap verecek insan yok....
Grafiker biri olan böyle cahilce işlerde yapmaz ...ben seni analayamadım ve anlamakta istemiyorum huzurumuzu bozma
paylaşırım tabi.sorun yok....ilk bebişten 40 gün sonra denedik ilk gün korktuğum için olmadı.2.gün ise ne olursa olsun geri dönmek yok dedim ne olursa olsun teslim yani.eşime de dedim devam sen beni dinleme diye.ilkini atlatınca herşey eskiye döndü.bunda da öyle olur herhalde.endişelenme herşey bir süre sonra normal haline dönüyor yaniŞeker istemezsen cvp vermeyebilirsin hiç kırılmam yani.
Merak ettiğim bişi var sen geçen seferki bebeğinden snra cinsellikten soğuyunca eşin bu duruma nası tepki verdi?
Mesala soğuma olmasa 40 çıkınca kocanla eski münasebeti kurabliyormusun?
Yada eskisi gibi oluyor mu herşey yada farklılaşıyor mu?
İstemezsen cv verme şeker hiç kırılmam belki paylaşmak istemezsin normal karşılarım.
ya kızlar martta anne olanların topiğine girdim ilk 2 haftadır ordaydım.ama bana biri huzurumuzu bozuyorsun sen git bebek isteyenlkerin topiğine dedi kovdu işte beni oysa ben onları güldürmeye çalışıyordum.neyse
o topik bitmiştir benim için.artık burdayım diye yazmış yaaa bu daha küçük yaa duygu sömürüsü yapmasını çok iyi biliyor
takip edicem bir süre onu
BEn artık süt içek isssteeemiiiyoooruuummm!!! Süt danası gibi hissediyorum kendimi :)
BEn artık süt içek isssteeemiiiyoooruuummm!!! Süt danası gibi hissediyorum kendimi :)
24 yaşındayım ve duygu sömürüsü yapmıyorum aynen senin bana sölediklerini yazdım.
Kızım sen kendini bu topiğin anası ilan etmişsin biraz ciddi işlerle uğraş bence.sen kim oluyorsun da beni takip ediyorsun.
Benim hayatımdan sanane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?