2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ıç giyimci, kimsenin topiğin anası falan olduğu yok. Bak canım, biz zaten yeterince gerginiz, sayılı günlerimiz kaldı ama sen de böyle yaparsan iyice geriliriz. Dün yazdıklarımızı falan oku istersen. Ben dahil birçok arkadaş, burada bulunmandan rahatsız. Bunu da sana güzelce söyledi arkadaşımız. Abartmanın sataşmanın hiç lüzumu yok, herkes kendi ilgi alanına yönelsin. ınşallah en kısa zamanda kızına hamile kalırsın da sen de ilgili olduğun ayın anneleriyle paylaşımlarda bulunmaya başlarsın. Lütfen dikkat edelim sözlerimize.

Ayrıca, kızlar biz de kendi konularımıza dönelim. ılgilenmeyelim artık...

ne olursa olsun konuşma üslubun hiç hoş değil.pancuben sana saygı çerçevesi içinde konuştu sen şuanda bunu bozuyorsun bu çokk yanlış.

Pancu, gerilme boşver... kaç aydır bu sayfadayım hiç gerginlik görmedim şimdiden sonra da olmasın. sen takma kafana bence cevap verme cevap verilince olay büyüyor.

İçgiyimci, arkadaşlar sana doğru yolu göstermeye çalıştılar. olayı bu kadar büyütme. adetten sonra 3. gün hamile kalınır sanıyorsun. bu önerilen sayfada insanlar tecrübelerini paykaşıyorlar senin için daha faydalı.

ben sana kovuldun dedim mi sana uygun olmayan bir yer ve güzellikle anlattım sana ama anlamayan sensin...

ya tamam ben anladım ne demek istediğini bana cahil diyemezsin sen yüksek lisans mı yaptın ki bana cahil diyorsun.tamam topiğini al senin olsun bu son msjım.benim hayatıma mudahale etme sakın bende bu topiğe birdaha girmiycem.
Anlaştık mı hadi bbbbb

Günaydın kızlar ben mama yıyıp gelıcem fazla kaynatmayın tamam

Bu arada hasret dogurdun sandım ya sempatiksalakcinni
Sen oyle sancıları takmazdın dedım kesın dogum sancısıdır gecmısı okurken ama g.olsun canım bebeğin oynamasına dıkkat et gerısı onemlı deıl zaten suyun geldı mı hastaneye gıdersın ben ole yapmayı dusunuyorum bu gıdısle doktor bana gun wermıcek

BEn artık süt içek isssteeemiiiyoooruuummm!!! Süt danası gibi hissediyorum kendimi :)

ya canım benim de hiç iştahım yok bu aralar.hiçbirsey yemek istemiyorum ama mecburiyetten zorluyorum kendimi.eşimde kızıyor hiçbirsey yemiyorsun diye.sizde de var mı böyle bisey.bide doğru düzgün uyuyamıyorum zaten uyuduğumda da saçma sapan rüyalar görüyorum,bazen rüyamda çok geriliyorum özellikle de sabaha karsı.bu sabah çok gergin uyandım rüyam yüzünde..siz de durum nasıl arkadaslar?

kızlar hayırdır ya ne oluyor böyle pencubenim sakin ol canım
içgiyimci arkadaşım bende ilk kadınlar kulübüne üye olduğumda gebelik bölümünde başladım ne zaman hamile kaldım ozaman mart annelerine geçiş yaptım

Vallahi iştahım yerinde benim. Sadece et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi. Bu arada akşama ne pişirsek? Çalışırken akşam 6 gibi geliyordum eve bi şekilde kaytarıyordum yemekten ama şimdi koca gün evdeyim ayıp olacak yapmazsam. :)

tamam kızlar artık benım hakkımda bıŞey yazmayın cvp da yazmayın.
Ben Çıktım bu tokıkten sıze hayatınızda bebklerınızle mutluluklar dılıyorum.ama Çok kırıldım bunuda sÖylemek ıstıyorum.
A.e.olun lÜtfen pancuben senınde son yazdıĞın msj. Olsun.
Kusura bakmayın Çok sınırlerım bozuldu.pancu sende kusura bakma.
Hadı hoŞÇakalın.

Ben gayet sakinim canlarım yanlış anladığını bilsin yeter ve güzellikle burada işinin olmadığını anlasın diye yazdım kendisine walla yaşa başa bakmaz derler çocuk işine ama böyle değerli bir evlat isteyen bizlerin çektiği sıkıntıları ve onun öncesindeki çekilen tedavi,acılar,streslere de saygılı olması lazım ....daha nasıl soru sorup sorulacağını bilmeyen biri direk lafa atlayarakta kimseden de cevap alamaz.... Ben onun burası uygun olmadığı söyledim ilk bende kk girdiğimde 8 ay bebek için araştırdım ve tedavimi oldum ve beklenmedik anda meleğimle kavuştum aşılamaya karar verilmiş ama gerek kalmadı meleğim bana süpriz yaptı ve 8 aydır çektiklerime razıyım ve bundan sonrası benim içinde çok önemli anne olmak farklı bir duygu....bunun kıymetini de çok iyi bilirim ilk defa anne olmak ve hayırlı bir evlat sağlıklı sıhhatli olsunda başka bisey istemem.....

Ayaklarımı uzatmış gayet sakinim merak etmeyin birazdan meyvamıda yiyeceğim

şimdi anneni nedne sölüyorsun burda ne yapalım biz başın saolsun hala duygu sömürüsü peşindesin..

lütfen gidermisin artık içgiyimci germe bizi o kadar düşüünüyosan... lütfen diorum pancunun söyledikleri burda bir çok arkadaşımızın ortak kararıdır, saygı dury we yoluna sağlam adımlarla dewam et umarım bebişin oluyor müjdesini wermek için görürüz seni..
iÇ İÇ BİSEY OLMAZ ...YAAA LOHUSA SERBETİ YAPACKMISINIZ SİZLER TARİF YOKSA VEREYİM SİZLERE KAYINVALİDE YAPACAKMIŞ ŞERBETİ BİZİM

ya bnde onun tarifine bakcaktım netten nasıl yapılıyo ben hiç içmedim nasıl olduunuda bilmiorum anlatsana pancu

ben ayıptır söylemesi (canınız çekmez inşallah) tavuk butu haşlayacağım, suyuna pilav yapacağım, bir de çorba...

Köfte yapmışım ben de, dondurucuda gördüm, yanına da patates makarna (dün pilav yapmıştım) Bi de çorba düşüneyim de kocacık mutlu olsun :) Bu arada patates kızartması yiyor musunuz? Çok uzun zaman oldu yemeyeli, yapsam mı? Poşete koyup fırınnda pişiriyordum hep.

pek gerginim bende bugün ya karnım geriliyo kasıklarım ağrıyo sabah uyandığımda adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyordu şimdi o ağrı yok ama hala çok gerginim

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz
ya bnde onun tarifine bakcaktım netten nasıl yapılıyo ben hiç içmedim nasıl olduunuda bilmiorum anlatsana pancu

hasretcim bol tarçın tadı var böyle ne bileyim insan içince genzi yanıyor sanki benim damak zevkime pek uymuyor ama belkim senin hoşuna gider.

sana da şimdiden afiyet olsun canım.ben çok abartmamak sartıyla ara sıra yiyorum kaçamak olarak.bende ıspanak yapmayı düşünüyorum bakalım,dünden çorbam da var

ben ayıptır söylemesi (canınız çekmez inşallah) tavuk butu haşlayacağım, suyuna pilav yapacağım, bir de çorba...

dün onları yedik ımm hergün yesem bıkmam bu menüden:) dün akşamda kıymalı bezelye yaptım bugünde o yenir.. yarın annem gelir zaten artık o yapıwerir bişiler ben istediğim şeyler olursa yapıyorum özel olarak:) elemanlarda dükkanda yediği için mecbur hergün yemek oluyor ama ben değişik menüler yapıorum kendime arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…