- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.261
ne olursa olsun konuşma üslubun hiç hoş değil.pancuben sana saygı çerçevesi içinde konuştu sen şuanda bunu bozuyorsun bu çokk yanlış.24 yaşındayım ve duygu sömürüsü yapmıyorum aynen senin bana sölediklerini yazdım.
Kızım sen kendini bu topiğin anası ilan etmişsin biraz ciddi işlerle uğraş bence.sen kim oluyorsun da beni takip ediyorsun.
Benim hayatımdan sanane
ya kızlar martta anne olanların topİĞİne gİrdİm İlk 2 haftadır ordaydım.ama bana bİrİ huzurumuzu bozuyorsun sen gİt bebek İsteyenlkerİn topİĞİne dedİ kovdu İŞte benİ oysa ben onları gÜldÜrmeye ÇalıŞıyordum.neyse
o topİk bİtmİŞtİr benİm İÇİn.artık burdayım DİYE YAZMIŞ YAAA BU DAHA KÜÇÜK YAA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMASINI ÇOK İYİ BİLİYOR
TAKİP EDİCEM BİR SÜRE ONU
24 yaşındayım ve duygu sömürüsü yapmıyorum aynen senin bana sölediklerini yazdım.
Kızım sen kendini bu topiğin anası ilan etmişsin biraz ciddi işlerle uğraş bence.sen kim oluyorsun da beni takip ediyorsun.
Benim hayatımdan sanane
ben sana kovuldun dedim mi sana uygun olmayan bir yer ve güzellikle anlattım sana ama anlamayan sensin...
BEn artık süt içek isssteeemiiiyoooruuummm!!! Süt danası gibi hissediyorum kendimi :)
şimdi anneni nedne sölüyorsun burda ne yapalım biz başın saolsun hala duygu sömürüsü peşindesin..evet grafikerim 4 yıl üni okudum ben cahilde değilim.
Sadece yanlızım annemei kaybettim memleketimden uzaktayım hiç arkadşaım yok burda.bende burda sizi dinliyordum vakit geçiyordu.hepinizden özür dilerim huzur bozmak istememiştim diğer topiğe geçtim merak etmeyin.
ya kızlar martta anne olanların topİĞİne gİrdİm İlk 2 haftadır ordaydım.ama bana bİrİ huzurumuzu bozuyorsun sen gİt bebek İsteyenlkerİn topİĞİne dedİ kovdu İŞte benİ oysa ben onları gÜldÜrmeye ÇalıŞıyordum.neyse
o topİk bİtmİŞtİr benİm İÇİn.artık burdayım DİYE YAZMIŞ YAAA BU DAHA KÜÇÜK YAA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMASINI ÇOK İYİ BİLİYOR
TAKİP EDİCEM BİR SÜRE ONU
Alıntı:
icgiyimci kullanıcısından alıntı Mesajı göster
slm kızlar benİ mart annelerİ topİĞİnden kovdu bİrİsİ
Çok kÖtÜ hİssettİm kendİmİ hamİle kalmaya ÇalıŞıyorum bende
bu topİĞe gİt dedİler bana herkese mrhaba
benİ bu topİĞe kabul eder mİsİnİz..
aaa hosgeldinn canimm ne demek kabul edermisinnn ettikk bileee ilk kez duydum topikten kovulmayidaa
lütfen gidermisin artık içgiyimci germe bizi o kadar düşüünüyosan... lütfen diorum pancunun söyledikleri burda bir çok arkadaşımızın ortak kararıdır, saygı dury we yoluna sağlam adımlarla dewam et umarım bebişin oluyor müjdesini wermek için görürüz seni..24 yaşındayım ve duygu sömürüsü yapmıyorum aynen senin bana sölediklerini yazdım.
Benim hayatımdan sanane
iÇ İÇ BİSEY OLMAZ ...YAAA LOHUSA SERBETİ YAPACKMISINIZ SİZLER TARİF YOKSA VEREYİM SİZLERE KAYINVALİDE YAPACAKMIŞ ŞERBETİ BİZİM
Vallahi iştahım yerinde benim. Sadece et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi. Bu arada akşama ne pişirsek? Çalışırken akşam 6 gibi geliyordum eve bi şekilde kaytarıyordum yemekten ama şimdi koca gün evdeyim ayıp olacak yapmazsam. :)
ben ayıptır söylemesi (canınız çekmez inşallah) tavuk butu haşlayacağım, suyuna pilav yapacağım, bir de çorba...
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile ŞenizBen gayet sakinim canlarım yanlış anladığını bilsin yeter ve güzellikle burada işinin olmadığını anlasın diye yazdım kendisine walla yaşa başa bakmaz derler çocuk işine ama böyle değerli bir evlat isteyen bizlerin çektiği sıkıntıları ve onun öncesindeki çekilen tedavi,acılar,streslere de saygılı olması lazım ....daha nasıl soru sorup sorulacağını bilmeyen biri direk lafa atlayarakta kimseden de cevap alamaz.... Ben onun burası uygun olmadığı söyledim ilk bende kk girdiğimde 8 ay bebek için araştırdım ve tedavimi oldum ve beklenmedik anda meleğimle kavuştum aşılamaya karar verilmiş ama gerek kalmadı meleğim bana süpriz yaptı ve 8 aydır çektiklerime razıyım ve bundan sonrası benim içinde çok önemli anne olmak farklı bir duygu....bunun kıymetini de çok iyi bilirim ilk defa anne olmak ve hayırlı bir evlat sağlıklı sıhhatli olsunda başka bisey istemem.....
Ayaklarımı uzatmış gayet sakinim merak etmeyin birazdan meyvamıda yiyeceğim
ya bnde onun tarifine bakcaktım netten nasıl yapılıyo ben hiç içmedim nasıl olduunuda bilmiorum anlatsana pancu
Köfte yapmışım ben de, dondurucuda gördüm, yanına da patates makarna (dün pilav yapmıştım) Bi de çorba düşüneyim de kocacık mutlu olsun :) Bu arada patates kızartması yiyor musunuz? Çok uzun zaman oldu yemeyeli, yapsam mı? Poşete koyup fırınnda pişiriyordum hep.
pek gerginim bende bugün ya karnım geriliyo kasıklarım ağrıyo sabah uyandığımda adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyordu şimdi o ağrı yok ama hala çok gerginim
ben ayıptır söylemesi (canınız çekmez inşallah) tavuk butu haşlayacağım, suyuna pilav yapacağım, bir de çorba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?