2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fırın poşeti kansorojen diye duymuştum o nedenle çok az kullanırım. ben tepsiye yağlı pişirme kağıdı yayıyorum elma dilimi patatesleri tuzla ovup üzerine sıralıyorum. kocam bayılıyor.

evde yapılan patates kızartması çok yenmediği sürece zarasız diye okumuştum yani zarar derken mide bulantısı yanması olmasın diye önerilmiyor ama şu hamburgercilerden alınanlar çok yüksek ısıda kızardığı için zaralıymış cipslerde öyle
ben bazen kahvaltıda yapıyorum kocişim istiyo bende arada otlanıyorumsempatiksalakcinni

canım ben yiyorum doktoruma başta dedim yesem ne olur diye abartmadığın sürece bişey olmaz ye ama sık sık değil dedi.bende sözünü dinledim yiyorum:lepi:

LOHUSA ŞERBETİ

Yarım kilo lohusa şekeri (kırmızı şeker, aktarlarda bulabilirsiniz) yaklaşık 2 kilo kadar su ile tencereye konur. 2 kilo kadar da toz şeker ilave edilir. Biz biraz tatlı yapıp sulandırarak ikram etmeyi düşündüğümüz için şekeri 2 kilo kullandık, daha az tatlı isterseniz, miktarı azaltabilirsiniz. Şeker, kırmızı şeker ve su kaynarken içine biraz da karanfil ve çubuk tarçın atılır. Bir iki taşım daha kaynatıldıktan sonra arzuya göre sıcak veya soğuk olarak servis edilir. Servis sırasında bardaklara kavrulmuş dolmalık fıstık ilave edebilirsiniz.

aktarlarda dave şekercilerde (Mısır çarşısında da ) bulunuyormuş kırmızı şeker ayrıca OKTAY USTANIN bir taifi vardı ona bakıyorum tadi çok güzel ben arkadaşımda içmiştim hele yazın daha güzel oluyor

http://www.oktayustam.com/site/detay.aspx?ICERIKID=ej3DL8TsqJA=&ICERIKTIPID=mIpw1Xy1bqw=

bu da tarifi OKTAY Ustanın Loğusa şerbeti

bu arada kızlar önceki sayfada bi soru sormuştum size ama gerginlik olunca arada kaynadı.size de oluyor mu öyle seyler merak ettim.

kızlar bu arada waginamda garip bi baskı war we kasıklarımda ağrılar dewam etmekte bilginiz ola...

kızlar, adacıdan geldim şimdi dr gidecem,
bebegimin dolabı geliyomuş telefon ettiler o gelsin hemen çıkıcam,
gelince yazarım size..
doguran yok sanırım bugün..

salatayı unutmuşum :dance: slatasız sofraya oturmam :dance:

kızlar bu arada waginamda garip bi baskı war we kasıklarımda ağrılar dewam etmekte bilginiz ola...

gelince yazarım size..

bacılarım bir an önce gidin şu doktora yahu!!
çatlayacağız !!

fırın poşeti kansorojen diye duymuştum o nedenle çok az kullanırım. ben tepsiye yağlı pişirme kağıdı yayıyorum elma dilimi patatesleri tuzla ovup üzerine sıralıyorum. kocam bayılıyor.

gelince yazarım size..

sen iyisin değil mi bir sorun yok değil mi hadi gözün aydın

bu arada kızlar önceki sayfada bi soru sormuştum size ama gerginlik olunca arada kaynadı.size de oluyor mu öyle seyler merak ettim.
ne sormultun ki canım?
hasret sakın doğurmaaaaaa delikafaduldenkontrole gideceksin bak doğum falan olursa haber ver merak ederizaklinialirimsmile
gelince yazarım size..

hadi güzel haberlerle gel hayatım.

Çorba ne yapıyoruz? Mercimek, domates ve şehriyeyi yakında yaptım. Yoğurt çorbasını da eceremiyorum. Ne kaldı?
tarhana cokacimcoook

ne sordun ki cnm?

bu arada tabiiki patates kızartması yiyorum çokta sewiorum etin yanına falan çok iyi oluyo..

hasret kendini psikolojik olarak etkiledinmi nedir 24nde doğurmak istiyorum diye diye yarın doğurucan galibazemuszemus

gelince yazarım size..

hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah doktordan da hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Dün bende Tavuk yaptım beyaz etlerini soğanla kavurdum ve baharat ve soya sosu koydum bol havuçlu bide....Tavuk suyuyla da tel şehriye çorbası yaptım ....Bide ZEYTİNYAĞLI PIRASALI YER ELMASI ve salata,ayran yapmıştım ama bu aksam bende ne yapacağımı bilmiyorum

canan sende besamel soslu patates yap fırında sende yanına pilav ama dur ikisde karbonhhidratlı oldu ,Bol slaata domates çorbası yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…