- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.281
Köfte yapmışım ben de, dondurucuda gördüm, yanına da patates makarna (dün pilav yapmıştım) Bi de çorba düşüneyim de kocacık mutlu olsun :) Bu arada patates kızartması yiyor musunuz? Çok uzun zaman oldu yemeyeli, yapsam mı? Poşete koyup fırınnda pişiriyordum hep.
Köfte yapmışım ben de, dondurucuda gördüm, yanına da patates makarna (dün pilav yapmıştım) Bi de çorba düşüneyim de kocacık mutlu olsun :) Bu arada patates kızartması yiyor musunuz? Çok uzun zaman oldu yemeyeli, yapsam mı? Poşete koyup fırınnda pişiriyordum hep.
Gerginlik psikolojik mi yoksa karnında mı canım? Kasıklarında falan ağrı varsa üşütmüş olmayasın
dün onları yedik ımm hergün yesem bıkmam bu menüden:) dün akşamda kıymalı bezelye yaptım bugünde o yenir.. yarın annem gelir zaten artık o yapıwerir bişiler ben istediğim şeyler olursa yapıyorum özel olarak:) elemanlarda dükkanda yediği için mecbur hergün yemek oluyor ama ben değişik menüler yapıorum kendime arada
kızlar bu arada waginamda garip bi baskı war we kasıklarımda ağrılar dewam etmekte bilginiz ola...
kızlar, adacıdan geldim şimdi dr gidecem,
bebegimin dolabı geliyomuş telefon ettiler o gelsin hemen çıkıcam,
gelince yazarım size..
doguran yok sanırım bugün..
fırın poşeti kansorojen diye duymuştum o nedenle çok az kullanırım. ben tepsiye yağlı pişirme kağıdı yayıyorum elma dilimi patatesleri tuzla ovup üzerine sıralıyorum. kocam bayılıyor.
gelince yazarım size..
ne sormultun ki canım?bu arada kızlar önceki sayfada bi soru sormuştum size ama gerginlik olunca arada kaynadı.size de oluyor mu öyle seyler merak ettim.
hasret sakın doğurmaaaaaa delikafaduldenkontrole gideceksin bak doğum falan olursa haber ver merak ederizaklinialirimsmilekızlar bu arada waginamda garip bi baskı war we kasıklarımda ağrılar dewam etmekte bilginiz ola...
gelince yazarım size..
tarhana cokacimcoookÇorba ne yapıyoruz? Mercimek, domates ve şehriyeyi yakında yaptım. Yoğurt çorbasını da eceremiyorum. Ne kaldı?
bu arada kızlar önceki sayfada bi soru sormuştum size ama gerginlik olunca arada kaynadı.size de oluyor mu öyle seyler merak ettim.
kızlar bu arada waginamda garip bi baskı war we kasıklarımda ağrılar dewam etmekte bilginiz ola...
gelince yazarım size..
Çorba ne yapıyoruz? Mercimek, domates ve şehriyeyi yakında yaptım. Yoğurt çorbasını da eceremiyorum. Ne kaldı?
ne sormultun ki canım?
canım ya bu aralar hiç iştahım yok canım bişey yemek istemiyor.eşimde kızıyor bana onun zoruyla yiyorum valla.bide zaten uyuyamıyorum uyuduğumda da çok tuhaf ilgisiz karmakarışık rüyalar görüyorum bazen rüyamda çok geriliyorum özellikle de sabaha karsı.size de oluyormu böyle seyler onu sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?