- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.301
bnce balık yiyin kızlar ben bu hafta hiç yemedim kocişe söylicem ayptırsın göndersin bana.. haftada 2 gün yrmrk gerekio mutlaka
canım ya bu aralar hiç iştahım yok canım bişey yemek istemiyor.eşimde kızıyor bana onun zoruyla yiyorum valla.bide zaten uyuyamıyorum uyuduğumda da çok tuhaf ilgisiz karmakarışık rüyalar görüyorum bazen rüyamda çok geriliyorum özellikle de sabaha karsı.size de oluyormu böyle seyler onu sormuştum
ben hergece ya doğuruyorum... ya eskilerden karman çorman şeyler görüyorum, her gece sabaha kadar çeşit çeşit görüorum ama iştah kapanması hiç olmadı 9ay boyunca...ne sormultun ki canım?
canım ya bu aralar hiç iştahım yok canım bişey yemek istemiyor.eşimde kızıyor bana onun zoruyla yiyorum valla.bide zaten uyuyamıyorum uyuduğumda da çok tuhaf ilgisiz karmakarışık rüyalar görüyorum bazen rüyamda çok geriliyorum özellikle de sabaha karsı.size de oluyormu böyle seyler onu sormuştum
ayy ewet yaa öyle mi olacak dersinbilmiyorumkismile doğurmammaya alıştımya şimdide hiç doğuracakmışım gibi gelmiookaydirigubbakcemile3hasret kendini psikolojik olarak etkiledinmi nedir 24nde doğurmak istiyorum diye diye yarın doğurucan galibazemuszemus
hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah doktordan da hayırlı haberlerle dönersin inşallah
eftelcim şimdi mi gidiyosun dr.a haber wer mutlaka.. numarası olan war mı sende?
ynuruda merak ettim doğuma gittimi dün gece acaba:uhm:
LOHUSA ŞERBETİ
Yarım kilo lohusa şekeri (kırmızı şeker, aktarlarda bulabilirsiniz) yaklaşık 2 kilo kadar su ile tencereye konur. 2 kilo kadar da toz şeker ilave edilir. Biz biraz tatlı yapıp sulandırarak ikram etmeyi düşündüğümüz için şekeri 2 kilo kullandık, daha az tatlı isterseniz, miktarı azaltabilirsiniz. Şeker, kırmızı şeker ve su kaynarken içine biraz da karanfil ve çubuk tarçın atılır. Bir iki taşım daha kaynatıldıktan sonra arzuya göre sıcak veya soğuk olarak servis edilir. Servis sırasında bardaklara kavrulmuş dolmalık fıstık ilave edebilirsiniz.
aktarlarda dave şekercilerde (Mısır çarşısında da ) bulunuyormuş kırmızı şeker ayrıca OKTAY USTANIN bir taifi vardı ona bakıyorum tadi çok güzel ben arkadaşımda içmiştim hele yazın daha güzel oluyor
http://www.oktayustam.com/site/detay.aspx?ICERIKID=ej3DL8TsqJA=&ICERIKTIPID=mIpw1Xy1bqw=
bu da tarifi OKTAY Ustanın Loğusa şerbeti
canım bende bahsettiğin durumlar yok hele iştahsızlık hiç yokcokacimcoook
ama uyku problemin olması ve karışık rüyalar kabuslar normal bu son dönemlerde zaten birçok arkadaşımızda aynı dertten muzdarip.iştahsız olmana gelince sen yinede yemeye çalış birşeyler şimdi bu son dönemde bebeğin besleniyor.
sağol hayatım güzel tarif
geçen girdim aktara baktım ama daha erken diye almamıştım hee bu arada simenaycımın yaptığı şeker keselerinden de vardı içine ne koysam diye düşünüyorum lokummu badem şekerimi yada fındıklı çikolatamı ne dersiniz
tarhana, pırasa... eşim asla yemez eve bile girmez.
Beşamel soslu patatesi çok sevdim, deneyeceğim bu akşam mutlaka. sağ ol canım. :)
bende öyle yapıyorum canım zorla da olsa biseyler yiyorum dediğin gibi bu dönem beslenme çok önemli o yüzden zorluyorum kendimi.benim göbek hala yukarıda daha inmedi aşağı herhalde mideme baskı yapıyor o yüzden açlık çok hissetmiyorum bence.ama yinede zorluyorum kendimi
selamlar cicişler,.sizleri çok özledimmmmmboshayallersmile doğum yapan arkadaşlarımız olmuş,bebiklerinide gördüm,.maşallah,çok şekerler yaaabugün evime döndüm,annemde kaldığım için netede giremiyorum,.aklım hep burda oluyor,.bu arada cumartesi kontrole gitttim,.ALLAHA şükür herşey yolunda,.ama haktanın dönmeye niyeti yok sanırımmafoldumben mafoldumben mafoldumben halaa ters pozisyonda,.bu cumartesi tekrar gidicem,.doktor dönmezse sezeryan tarihi vericem dedi,.takvime baktı büyük ihtimal 2 - 3 MART alırız dedi..yanı çok az bi zamanım kaldı,..ALLAH sağlıklı doğum yapmayı nasip eder inş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:bende HAKTANımın güzel güzel resimlerini koyarım..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin canım sonunda yaaa özlettin kendini sendemi sezeryan hadi hayırlısı bakalım perşembe doktorum ne diyecek ters değil benim ama ne olur ne olmaz baksanıza bütün bebeklerimiz sezeryan oldu acaba acele ettiğimiz için onlarda mı etkilendi sağlıklı olsundlarda başka bisey olmasın...Hadi hayırlısı
selamlar cicişler,.sizleri çok özledimmmmmboshayallersmile doğum yapan arkadaşlarımız olmuş,bebiklerinide gördüm,.maşallah,çok şekerler yaaabugün evime döndüm,annemde kaldığım için netede giremiyorum,.aklım hep burda oluyor,.bu arada cumartesi kontrole gitttim,.ALLAHA şükür herşey yolunda,.ama haktanın dönmeye niyeti yok sanırımmafoldumben mafoldumben mafoldumben halaa ters pozisyonda,.bu cumartesi tekrar gidicem,.doktor dönmezse sezeryan tarihi vericem dedi,.takvime baktı büyük ihtimal 2 - 3 MART alırız dedi..yanı çok az bi zamanım kaldı,..ALLAH sağlıklı doğum yapmayı nasip eder inş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:bende HAKTANımın güzel güzel resimlerini koyarım..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben geldiiiimmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?