2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnce balık yiyin kızlar ben bu hafta hiç yemedim kocişe söylicem ayptırsın göndersin bana.. haftada 2 gün yrmrk gerekio mutlaka

canım bende bahsettiğin durumlar yok hele iştahsızlık hiç yokcokacimcoook
ama uyku problemin olması ve karışık rüyalar kabuslar normal bu son dönemlerde zaten birçok arkadaşımızda aynı dertten muzdarip.iştahsız olmana gelince sen yinede yemeye çalış birşeyler şimdi bu son dönemde bebeğin besleniyor.

sağol hayatım güzel tarif
geçen girdim aktara baktım ama daha erken diye almamıştım hee bu arada simenaycımın yaptığı şeker keselerinden de vardı içine ne koysam diye düşünüyorum lokummu
badem şekerimi yada fındıklı çikolatamı ne dersiniz

bende öyle yapıyorum canım zorla da olsa biseyler yiyorum dediğin gibi bu dönem beslenme çok önemli o yüzden zorluyorum kendimi.benim göbek hala yukarıda daha inmedi aşağı herhalde mideme baskı yapıyor o yüzden açlık çok hissetmiyorum bence.ama yinede zorluyorum kendimi

fındıklı çikolata ve lokum mahvolur bence badem şekeri en güzeli bence

selamlar cicişler,.sizleri çok özledimmmmmboshayallersmile doğum yapan arkadaşlarımız olmuş,bebiklerinide gördüm,.maşallah,çok şekerler yaaa bugün evime döndüm,annemde kaldığım için netede giremiyorum,.aklım hep burda oluyor,.bu arada cumartesi kontrole gitttim,.ALLAHA şükür herşey yolunda,.ama haktanın dönmeye niyeti yok sanırımmafoldumben mafoldumben mafoldumben halaa ters pozisyonda,.bu cumartesi tekrar gidicem,.doktor dönmezse sezeryan tarihi vericem dedi,.takvime baktı büyük ihtimal 2 - 3 MART alırız dedi..yanı çok az bi zamanım kaldı,..ALLAH sağlıklı doğum yapmayı nasip eder inş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:bende HAKTANımın güzel güzel resimlerini koyarım..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tarhana, pırasa... eşim asla yemez eve bile girmez.

benim kocam da pırasayı asla yemez. tarhanayı da mırın kırın...

dün bebek çikolatası sordum kilosu yetmiş milyon.
bebek şekerimizi sipaiş verdik. 40 tanesi 64 milyon. çok fazla sipariş vermedim. çok tanıdığımız yok henüz burada...
çokolatayı alıp almamakta kararsızım...

iştahsızlık bana gündüzleri oluyor ama acıkınca yiyorum tabi ya bak yine aklıma geldi kızıyorum kendime çok ihmal ettim evin işi yüzünden kendimi ne düzgün beslendim ne dinlendim kırıcam kafamıklava: bebişim inşallah kilosunu iyi alabilmiştir:Saruboceq: 3kg olmuştur inşallah cuma gittiğimizde bakıcaz artıkın

hoşgeldin canım sonunda yaaa özlettin kendini sendemi sezeryan hadi hayırlısı bakalım perşembe doktorum ne diyecek ters değil benim ama ne olur ne olmaz baksanıza bütün bebeklerimiz sezeryan oldu acaba acele ettiğimiz için onlarda mı etkilendi sağlıklı olsundlarda başka bisey olmasın...Hadi hayırlısı

nilüferşah, hoşgeldin canım sağlıkla al bebişini kucağına inşallah..
ben çarşıya kaçtım kızlar.. kendinize iyi bakın...

ayy nilüü sendemi sezareyn olacaksın yani.. hayırlısı olsun cnm ewede döndün artık görürüz seni bol bol burda dimi?? şu listemizin en yeni halini bi paylaşta bakalım kaç kişiyiz yaww?

nilüferşahh ve simenay hoşgeldiniz kızlar.
NıLÜFERŞAHH bizde seni özledik canımcım.
SıMENAY nasılsın iklim nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…