- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.321
fındıklı çikolata ve lokum mahvolur bence badem şekeri en güzeli bence
selamlar cicişler,.sizleri çok özledimmmmmboshayallersmile doğum yapan arkadaşlarımız olmuş,bebiklerinide gördüm,.maşallah,çok şekerler yaaabugün evime döndüm,annemde kaldığım için netede giremiyorum,.aklım hep burda oluyor,.bu arada cumartesi kontrole gitttim,.ALLAHA şükür herşey yolunda,.ama haktanın dönmeye niyeti yok sanırımmafoldumben mafoldumben mafoldumben halaa ters pozisyonda,.bu cumartesi tekrar gidicem,.doktor dönmezse sezeryan tarihi vericem dedi,.takvime baktı büyük ihtimal 2 - 3 MART alırız dedi..yanı çok az bi zamanım kaldı,..ALLAH sağlıklı doğum yapmayı nasip eder inş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:bende HAKTANımın güzel güzel resimlerini koyarım..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nilüfercim beni eklememişsin.sat 20 haziran, tdt 27 mayıs,benim yaş 28,hamile kaldığım kilo 59.5,bebeğim kız adı ceylin ipek,32. haftada gittiğimde 2250 gr boyu 42 cm di.eklersen sevinirim canım
Hoşbuldum kızlar, hepinize tekrar teşekkür ederim, fazla kalamayacam, bebekten fırsat bulamıyorum, yoksa aklım hep sizde, sakın alınmayın, sizi unutmuş değilim, bebekte bende çok iyiyiz, şu anda uyuyor ama uyanmak üzere, her an kaçabilirim, gelelim doğuma, kaynanama gittiğimiz o çarşamba akşamı eve geldik, üzerimi değiştiriyordum birden suyum geldi, çok şaşırdım, hemen doktoru aradık, hastaneye gelin dedi, gittik beni yatırdılar, doktorum sabaha kadar gözetim altına aldı beni, çünkü suyun devamı gelmemişti, sonra sabaha kadar sancım oldu, sancılar gittiçe sıklaştı, doktor sabah erkenden sezeryana aldı beni, saat 8:40 ta kızım doğmuştu bile, epidural sezeryan oldu, ameliyathane çok neşeli idi, hastane personeli süper, hiç ağrım sızım olmadı, öğlen ayakta geziyordum, eve çıktıktan sonrada hiç yatmadım, dün kontrolümüz vardı, dikişlerimde iyileşti, kaynanam tatile gitti, annem yanımda, çok mutluyum, kocam çıldırıyor ben ve bebek için, başka aklıma gelmiyor, sorularınız varsa yazın cevaplayım.
Hoşbuldum kızlar, hepinize tekrar teşekkür ederim, fazla kalamayacam, bebekten fırsat bulamıyorum, yoksa aklım hep sizde, sakın alınmayın, sizi unutmuş değilim, bebekte bende çok iyiyiz, şu anda uyuyor ama uyanmak üzere, her an kaçabilirim, gelelim doğuma, kaynanama gittiğimiz o çarşamba akşamı eve geldik, üzerimi değiştiriyordum birden suyum geldi, çok şaşırdım, hemen doktoru aradık, hastaneye gelin dedi, gittik beni yatırdılar, doktorum sabaha kadar gözetim altına aldı beni, çünkü suyun devamı gelmemişti, sonra sabaha kadar sancım oldu, sancılar gittiçe sıklaştı, doktor sabah erkenden sezeryana aldı beni, saat 8:40 ta kızım doğmuştu bile, epidural sezeryan oldu, ameliyathane çok neşeli idi, hastane personeli süper, hiç ağrım sızım olmadı, öğlen ayakta geziyordum, eve çıktıktan sonrada hiç yatmadım, dün kontrolümüz vardı, dikişlerimde iyileşti, kaynanam tatile gitti, annem yanımda, çok mutluyum, kocam çıldırıyor ben ve bebek için, başka aklıma gelmiyor, sorularınız varsa yazın cevaplayım.
waay inşallah sewerde oraları kaynanan gelmez bir daha hayret nasıl biricik oğlunu bırakıp tatile falan itti o hemde doğum yapmışken alla allaCADIARZU bebeişin resimlerini beklioruz canım kocanada allah akıl fikir werir ıumarım artık siz gerçek bi ailesiniz anası dış kapı mandaklı oldusositososito:sm_cool:Hoşbuldum kızlar, hepinize tekrar teşekkür ederim, fazla kalamayacam, bebekten fırsat bulamıyorum, yoksa aklım hep sizde, sakın alınmayın, sizi unutmuş değilim, bebekte bende çok iyiyiz, şu anda uyuyor ama uyanmak üzere, her an kaçabilirim, gelelim doğuma, kaynanama gittiğimiz o çarşamba akşamı eve geldik, üzerimi değiştiriyordum birden suyum geldi, çok şaşırdım, hemen doktoru aradık, hastaneye gelin dedi, gittik beni yatırdılar, doktorum sabaha kadar gözetim altına aldı beni, çünkü suyun devamı gelmemişti, sonra sabaha kadar sancım oldu, sancılar gittiçe sıklaştı, doktor sabah erkenden sezeryana aldı beni, saat 8:40 ta kızım doğmuştu bile, epidural sezeryan oldu, ameliyathane çok neşeli idi, hastane personeli süper, hiç ağrım sızım olmadı, öğlen ayakta geziyordum, eve çıktıktan sonrada hiç yatmadım, dün kontrolümüz vardı, dikişlerimde iyileşti, kaynanam tatile gitti, annem yanımda, çok mutluyum, kocam çıldırıyor ben ve bebek için, başka aklıma gelmiyor, sorularınız varsa yazın cevaplayım.
ayy onlarıda en altta bi bölüme yazsaydın kız weya farklı bi renge boyasaydın göreydik o bacılarıda..arkadişler aralarında doğum yapan yoktur inşallah,listenin son hali,.yalnız bebiklerin haftaları ve kilolarını güncellemedim,.yalnızca doğum yapan arkadişlerimizi sildim..
ayy duck doğurmuyosun demekselam arkadaşlar .. az önce nst den geldim vallahi oğlumun gekmeye hiç niyeti yok.. ne sancı ne bişey çıktı.. kıpır kıpır oğlumda .. sanıyorum 40 ı bulcak benim normal doğumum..
canlarım bana da müsade.biseyler yiyeyim.hasretcim senin içinde herseyin hayırlısı olsun bakalım haberlerini bekliyorum.hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın arkadaşlargörüşürüz bye
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
selamlar cicişler,.sizleri çok özledimmmmm doğum yapan arkadaşlarımız olmuş,bebiklerinide gördüm,.maşallah,çok şekerler yaaa bugün evime döndüm,annemde kaldığım için netede giremiyorum,.aklım hep burda oluyor,.bu arada cumartesi kontrole gitttim,.ALLAHA şükür herşey yolunda,.ama haktanın dönmeye niyeti yok sanırım halaa ters pozisyonda,.bu cumartesi tekrar gidicem,.doktor dönmezse sezeryan tarihi vericem dedi,.takvime baktı büyük ihtimal 2 - 3 MART alırız dedi..yanı çok az bi zamanım kaldı,..ALLAH sağlıklı doğum yapmayı nasip eder inş.. bende HAKTANımın güzel güzel resimlerini koyarım..
maşallah çok sevindim senin adına.
aynı hastanede doğum yapacağız. sezeryanda başarılı geçmiş ne güzel.
odaları nasıl? sanırım 750 tl demişlerdi extra birşey aldılar mı;?
kaynanatörde yokmuş. rahatsın ne güzel...
ducks kullanıcısından alıntı
selam arkadaşlar .. az önce nst den geldim vallahi oğlumun gekmeye hiç niyeti yok.. ne sancı ne bişey çıktı.. kıpır kıpır oğlumda .. sanıyorum 40 ı bulcak benim normal doğumum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?