2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün de biz kocişimle galiba bizimki son güne kadar bekliycek diyoruz hatta eşim bizim oğlan gününü bile geçirecek sana suni sancı vericekler dedi nerden biliyon sen suni sancıyı dedim eşleri doğum yapan arkadaşlarla hep bunları konuşuyoruz dedikaydirigubbakcemile3

canım hayırlsı olsun yazdıkalrın çok güzel şeyler.... iç çamaşırı ve bebk için koyduğun eşyaalr yetti mi ne kadar koymuştun ?

En kısa zamanda resimlerini koyarım kızımın, bu arada kızımın iki ismi oldu, kaynanamın adını da koydu zorla eşim, ama bundan sonra dış kapının mandalı olacağıda kesin, kocamın bile gözü görmüyor anasını, tatile gitti ya, hiç birbirlerini aramaz oldular, kaynanam orayı çok sevmiş, bende iyi orda kal dedim, bişey diyemedi, haa bu arada bebeğin boynuna kordon dolanmış o gece, iyi ki sezeryan olmuşum, kontrole gittiğimizde bişey yoktu, kaynanam yüzünden ağlayıp zırladığım gün olmuş, sonrasında da suyum geldi zaten doğum oldu, neyseki şu an iyiyiz, dünya umurumda değil herşeyim kızım oldu, darısı sizlere olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

canım hayırlsı olsun yazdıkalrın çok güzel şeyler.... iç çamaşırı ve bebk için koyduğun eşyaalr yetti mi ne kadar koymuştun ?

Sağolasın Seyyalcim, çamaşır ve bebek kıyafetleri fazla bile geldi, birer tanesini ancak kullandık, polar sabahlık götürmüştüm onu da giyemedim, hastane çok sıcaktı, ama çorap mutlaka götürün, gazınız olur yoksa, hemen giyin doğumdan sonra..

canım gözün aydın tekrar hayırlı uğurlu olsun bebeğin :)))

kızlar normal ya da sezeryan da sonda takıyorlar mı mutlaka yada lağman yapıyorlar mı? bunlar çok geriyor beni...

Sezeryanda lavman yaptılar bana ve sondada taktılar, lavman korkulacak bişey değil korkma, sondayı da seni uyuşturduktan sonra ameliyathane de takıyorlar, hiç hissetmiyorsun, sondayı çıkarırlarken hele hiç bişey anlamıyorsun bile, sakin ol, herşey güzel olacak, inan ben hiç acı çekmedim hiçbir konuda ki, ben çok hassas biriyimdir, doktor dahil herkes bana şaştı nasıl ayağa kalktım hemen diye, hiç sızlanmadım..

Kızlar ben kaçıyorum, iklim hanım uyandı, emmek istiyor, en kısa zamanda yine gelirim, resimleride koyarım söz, öptük hepinizi teyzoşlar :))

ohhhhhhhh ne güzel salla dünyayı herşey iklimin için artık..... biz ona iklim diyelim boşver cadı kaynanın adınuı :):): bizimkide gelmiyor 15 hazirana almışlar tiarihi... ablasıda o tarihtre gelir sanırım :):):) ya gelselerdi ben eşim adına sevinecektim hani yanında sevinecek sarıalcak birileri olurdu ama keyifleri bilir... eşimde gene benim anama babama sarılır napalım D:

Simenaycım tekrardan tebrik ederim seni. Allah analı babalı mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmeyi nasip etsin kızını. Sen zorlu yolu başarıyla bitirdin . Şimdi dua et arkadaşım bizler de bu yolu sağ salim kucağımızda bebeğimizin zaferi ile tamamlayalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Bu arada hasret sen hala doğuramadın mı kız. Dün seni rüyamda gördüm doğuma giriyordun .

Simenayı yakaladım galiba
canım tebrikler..
Allah analı babalı büyütsün..Hikayeni arkadaşlardan sorar öğrenirim...Kayınvaliden mi vesile oldu doğurmana yoksaaaa

canım tebrikler..
Allah analı babalı büyütsün..çok sevindim iyi oldugunuza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…