- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.341
simenay kullanıcısından alıntı
Hoşbuldum kızlar, hepinize tekrar teşekkür ederim, fazla kalamayacam, bebekten fırsat bulamıyorum, yoksa aklım hep sizde, sakın alınmayın, sizi unutmuş değilim, bebekte bende çok iyiyiz, şu anda uyuyor ama uyanmak üzere, her an kaçabilirim, gelelim doğuma, kaynanama gittiğimiz o çarşamba akşamı eve geldik, üzerimi değiştiriyordum birden suyum geldi, çok şaşırdım, hemen doktoru aradık, hastaneye gelin dedi, gittik beni yatırdılar, doktorum sabaha kadar gözetim altına aldı beni, çünkü suyun devamı gelmemişti, sonra sabaha kadar sancım oldu, sancılar gittiçe sıklaştı, doktor sabah erkenden sezeryana aldı beni, saat 8:40 ta kızım doğmuştu bile, epidural sezeryan oldu, ameliyathane çok neşeli idi, hastane personeli süper, hiç ağrım sızım olmadı, öğlen ayakta geziyordum, eve çıktıktan sonrada hiç yatmadım, dün kontrolümüz vardı, dikişlerimde iyileşti, kaynanam tatile gitti, annem yanımda, çok mutluyum, kocam çıldırıyor ben ve bebek için, başka aklıma gelmiyor, sorularınız varsa yazın cevaplayım.
canım hayırlsı olsun yazdıkalrın çok güzel şeyler.... iç çamaşırı ve bebk için koyduğun eşyaalr yetti mi ne kadar koymuştun ?
En kısa zamanda resimlerini koyarım kızımın, bu arada kızımın iki ismi oldu, kaynanamın adını da koydu zorla eşim, ama bundan sonra dış kapının mandalı olacağıda kesin, kocamın bile gözü görmüyor anasını, tatile gitti ya, hiç birbirlerini aramaz oldular, kaynanam orayı çok sevmiş, bende iyi orda kal dedim, bişey diyemedi, haa bu arada bebeğin boynuna kordon dolanmış o gece, iyi ki sezeryan olmuşum, kontrole gittiğimizde bişey yoktu, kaynanam yüzünden ağlayıp zırladığım gün olmuş, sonrasında da suyum geldi zaten doğum oldu, neyseki şu an iyiyiz, dünya umurumda değil herşeyim kızım oldu, darısı sizlere olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
kızlar normal ya da sezeryan da sonda takıyorlar mı mutlaka yada lağman yapıyorlar mı? bunlar çok geriyor beni...
kızlar normal ya da sezeryan da sonda takıyorlar mı mutlaka yada lağman yapıyorlar mı? bunlar çok geriyor beni...
En kısa zamanda resimlerini koyarım kızımın, bu arada kızımın iki ismi oldu, kaynanamın adını da koydu zorla eşim, ama bundan sonra dış kapının mandalı olacağıda kesin, kocamın bile gözü görmüyor anasını, tatile gitti ya, hiç birbirlerini aramaz oldular, kaynanam orayı çok sevmiş, bende iyi orda kal dedim, bişey diyemedi, haa bu arada bebeğin boynuna kordon dolanmış o gece, iyi ki sezeryan olmuşum, kontrole gittiğimizde bişey yoktu, kaynanam yüzünden ağlayıp zırladığım gün olmuş, sonrasında da suyum geldi zaten doğum oldu, neyseki şu an iyiyiz, dünya umurumda değil herşeyim kızım oldu, darısı sizlere olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Neyse arkadaslar zaten bana bısı yazanda olmamıs kendınıze ıı bakın
Bende ewımle ılgıleneyım
Size hos sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?