2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adı ne acaba kaynanasının? bu arada koca anladı dedik galiba anyayı konyayıo ama baksana anasının adını koyduuna göre daha anlamamışklava:

ohh yemek yedim mayıştım yine bende kujum gibi meywelerimi alıp geliim bari 2 portakal 1 elmacokacimcoook yetrli sonrada yoğurdumu yerim yemeğin yanındfa yiyemedim fazla geldi

ohh yemek yedim mayıştım yine bende kujum gibi meywelerimi alıp geliim bari 2 portakal 1 elmacokacimcoook yetrli sonrada yoğurdumu yerim yemeğin yanındfa yiyemedim fazla geldi

afiyet olsun datlımm bende iki portakal bi ayva bi kivi lüpledim valla
yaa bu arada selinusu göremiyom ben ne zamandır nerelerde acaba aklıma geldi demin aslında bi çok kişi var ne zamandır hiç uğramayan inşallah hepsi iyidirler

pc başında k....çm acıdı ama sizden de kopamıyorum kaçırıyorum sonra olan biteni ama biraz uzansam iyi olacak sanırım topikde durgunken dinleneyim birazcık öptüm şimdilik şekerler opuyorumnanaktan

selam annişler..biraz önce ilk 4 ay gittigim dr umun kontrolündeydim..biliosunuz dewletin dogumumu yoksa özel mi diye cıkmazdaydım galiba özele karar werdim..dr baktı hemen karnımı dewreya soktum hocam bu haftaya göre cok küçük degilmi bi sorun yoktur dimi dedim oda ewet biraz küçük karnın ama bebek 2.900 bebegi saklıo olabilirsin dedi cok önemsemedi yani kız bebekler genelde küçük olurlar dedi..7 martta normale uygun olup olmadıgıma bakıcak..1 marttada kendi drumun randewuzu var ikisinede görünüp normalse ilk dr uma sezeryansa şimdiki dr uma gidiorum insallah..bol yürüyüş yap bebek assagı insin dedi..öle ..

Kızlar hastanede ne ikram edeceksiniz. Ben dün tül ve kurdale aldım. Yarın doktor kontrolüm var oradan çıkınca da badem şekeri ve güzel biblolar alacağım kendim hazırlayacağım . Sizler ne yapacaksınız?

canım valla biizm kızda aynı durum dün nst ye girdim bende de hiç sancı çıkmdı ağrıalr normaqlmiş bol bol yürü dedi dönmüş ama inmmeiş dedi ....

benimkide çoktan döndü ama hiçç niyeti yok gelmeye bende hiç durmuyorum yerimde sürekli ayaktayım bişeyler yapıyorum ama olmayınca olmuyor işte :CüvCüv:

simenay masallah canım ya cok sewindik senin adına insallah bizde böyle güzel anlatrız dogum anılarımızı..

ben bebekli çikolatalardan ikram etmeyi düşünüyorum onun dışında bişey yapmadım

hiç bişeyyyy hastaneye geliolar misafirliğemi geliolar onlar bana ikram etsinler:lepi:
şaka bi yana ben ne bebek şekeri ne çikolatası falan işine girmedim yapmicam yani herhangi bi ikramlık bişey:umursamaz:

selinus 1 martta doğum yapacaktı bnde en son cumtesi yada pazar gördüm iyidir die umuyorum gördüm sanırım

kızlar selam,
nehirle konustum az once, cok iyilermis sadece agrısı varmıs bıraz, bır sorun olmazsa yarın cıkaracakmıs doktoru, sızlere coook selamı var...

ebrucumm gozun aydın canım, masallah meleginee...
karnının kucuk olması senın cok buyuk bır avantajın bence:lepi:
ben gemi gibi oldum ve cooook kilo aldım 25 kılo kadar.... ve almaya devam edıorum mafoldumben
ınanılmaz agırlastım hareket edemıorum artık neredeyse...
yarın doktorda randevum var konusucam valla alsın artık sıkıldım ıyıce aklinialirimsmile

ben eve gelecekler için biblolu mıknatıslı şekerlerden yapmıştım onları ikram edicem.hastaneye de sadece yaprak çikolata almayı düşünüyorum sadece doktorum ve iyi hemşireler için birkaç tane biblolu şekerlerden koydum doğum çantama

cook sagol handecimm opuyorumnanaktan..ne bileyim okadar küçükki karnım bebek nerde acaba diodum kendi kendime ama kilosu iyi dedi dr..insallah sende güsel haberler getir tatlım..nehir ede cok sewindim kendide bebegide iyi ya..

ben geldimmm

yemekelrimi yaptım pişiyorlar bi kaldı pilav ve salata :)))))))))))

ne var ne yok evde olmak daha yorucu yawwww........ ütülerimi yaptım çantamı hazırladım eksikelrim çıktı onalrı tammalam gerekecek (((

Merhaba arkadaslar bız geldık lohusa yatagımı hazırladım cok gusel oldu kaydirigubbakcemile2
Bir tek camlarım kaldı sılınecek tam takır hazırız ama bızım kızın dogucagı yok ınat edıyor gelmemek ııcn laelaelaelaelae

Yarın bızım evlılık yıl donunumuz ama ben dısarıya cıkamadım esıme hedıye alamadım of yaa akannehir

mrb kızlar biz geldik..
bi aceleyle çıktıkki evden pc de açık kaldı,
bugün başka dr gittim, herşeyimi baştan söyledim dosya açtı,
bebegim 35+4 de gayet iyi dedi 2300 gr 2500 olsa daha iyi olurdu dedi,
toronusol kagıdı koydular nst ye girdim 1 saat kaldım, 2 defa sancım çıktı
bebekde durgunluk belirlersen hemen gel dedi, bu arada dr çok sevdim..
güler yüzlü bişeydi

Gecmıs olsun bı sorun yok yani dimi suyun gelmemiş mi
Hangı hastaneye gıttın neden doktorunu degıstırdın kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…