- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.381
selam annişler..biraz önce ilk 4 ay gittigim dr umun kontrolündeydim..biliosunuz dewletin dogumumu yoksa özel mi diye cıkmazdaydım galiba özele karar werdim..dr baktı hemen karnımı dewreya soktum hocam bu haftaya göre cok küçük degilmi bi sorun yoktur dimi dedim oda ewet biraz küçük karnın ama bebek 2.900 bebegi saklıo olabilirsin dedi cok önemsemedi yani kız bebekler genelde küçük olurlar dedi..7 martta normale uygun olup olmadıgıma bakıcak..1 marttada kendi drumun randewuzu var ikisinede görünüp normalse ilk dr uma sezeryansa şimdiki dr uma gidiorum insallah..bol yürüyüş yap bebek assagı insin dedi..öle ..
hiç bişeyyyy hastaneye geliolar misafirliğemi geliolar onlar bana ikram etsinler:lepi:
şaka bi yana ben ne bebek şekeri ne çikolatası falan işine girmedim yapmicam yani herhangi bi ikramlık bişey:umursamaz:
selinus 1 martta doğum yapacaktı bnde en son cumtesi yada pazar gördüm iyidir die umuyorum gördüm sanırım
ebrucumm gozun aydın canım, masallah meleginee...
karnının kucuk olması senın cok buyuk bır avantajın bence:lepi:
ben gemi gibi oldum ve cooook kilo aldım 25 kılo kadar.... ve almaya devam edıorum mafoldumben
ınanılmaz agırlastım hareket edemıorum artık neredeyse...
yarın doktorda randevum var konusucam valla alsın artık sıkıldım ıyıce aklinialirimsmile
Merhaba arkadaslar bız geldık lohusa yatagımı hazırladım cok gusel oldu kaydirigubbakcemile2
Bir tek camlarım kaldı sılınecek tam takır hazırız ama bızım kızın dogucagı yok ınat edıyor gelmemek ııcn laelaelaelaelae
Yarın bızım evlılık yıl donunumuz ama ben dısarıya cıkamadım esıme hedıye alamadım of yaa akannehir
mrb kızlar biz geldik..
bi aceleyle çıktıkki evden pc de açık kaldı,
bugün başka dr gittim, herşeyimi baştan söyledim dosya açtı,
bebegim 35+4 de gayet iyi dedi 2300 gr 2500 olsa daha iyi olurdu dedi,
toronusol kagıdı koydular nst ye girdim 1 saat kaldım, 2 defa sancım çıktı
bebekde durgunluk belirlersen hemen gel dedi, bu arada dr çok sevdim..
güler yüzlü bişeydi
Gecmıs olsun bı sorun yok yani dimi suyun gelmemiş mi
Hangı hastaneye gıttın neden doktorunu degıstırdın kı
eftel gözünaydın masallah bebikineemrb kızlar biz geldik..
güler yüzlü bişeydi
Tesekkur ederım seyhan cım :1hug:
Kızlar sız lohusa yatagınız ıcın ne hazırladınız yada hazırlayacaksınız
lohusa yatağı derken canım ben kendi yatağımda yatıcam birşeymi yapmak gerekiyor??
Ben saten pikem vardı ceyizimden onu serdım lohusa yatagı hazırlamıcaksın yanı
hoşgeldiniz maşallah canım kuzunaneden doktorunu değiştirdin
tşkler kızlar,eftel gözünaydın masallah bebikinee..kendi drunla bi problemmi vardı??
tşkler kızlar,
cnm sancılarım var,ben o sancıları bebek oynaması sanıyodum megerse deilmiş, dogum sancısıymış, yalancı sancı galiba,dr bebek şimdi doğsa bile saglıklı bir şekilde yaşar dedi..
lohusa yatağı derken canım ben kendi yatağımda yatıcam birşeymi yapmak gerekiyor??
bu hafta gittiğimde bende girerim nst ye sanırım bakalım yoksa bizimde bebek oynaması sandığımız sancımı CADIARZU
seyhan bende hiç girmedim nst ye ..2 haftam kalmasına ragmen..bu arada bugünkü dr um hiç renkli ultrasona girdinmi dedi bende hayır dedim istersen eger burda gir dedi fiyatını sorayım dedim 80 tl dediler yaohaoldumsmile..kendi dr um bunların tamamen ticari amaclı oldugunu ve bebegede zararlı oldugunu söyleyince girmemiştim ama içimde hep uhde kalıcak..bu hafta gittiğimde bende girerim nst ye sanırım bakalım yoksa bizimde bebek oynaması sandığımız sancımı CADIARZU
eftel iyi olduğunuza sevindim canım aman bisey olmasındamrb kızlar biz geldik..
güler yüzlü bişeydi
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLARRRRRRRRRRMerhaba arkadaslar bız geldık lohusa yatagımı hazırladım cok gusel oldu kaydirigubbakcemile2
Bir tek camlarım kaldı sılınecek tam takır hazırız ama bızım kızın dogucagı yok ınat edıyor gelmemek ııcn laelaelaelaelae
Güle güle yatmayı nasip et bende doğalgaz sobası var diye oturma odasına kurucam gelen giden yatak odama girmesin diye....Hiç sevmem çünkü Pİke takımı çıkartıcam ördüklerimden sarı sarı :))))
Yarın bızım evlılık yıl donunumuz ama ben dısarıya cıkamadım esıme hedıye alamadım of yaa akannehir
Maşallah iyi olsunlarda başka bisey istemeyiz....kızlar selam,
nehirle konustum az once, cok iyilermis sadece agrısı varmıs bıraz, bır sorun olmazsa yarın cıkaracakmıs doktoru, sızlere coook selamı var...
selam annişler..biraz önce ilk 4 ay gittigim dr umun kontrolündeydim..biliosunuz dewletin dogumumu yoksa özel mi diye cıkmazdaydım galiba özele karar werdim..dr baktı hemen karnımı dewreya soktum hocam bu haftaya göre cok küçük degilmi bi sorun yoktur dimi dedim oda ewet biraz küçük karnın ama bebek 2.900 bebegi saklıo olabilirsin dedi cok önemsemedi yani kız bebekler genelde küçük olurlar dedi..7 martta normale uygun olup olmadıgıma bakıcak..1 marttada kendi drumun randewuzu var ikisinede görünüp normalse ilk dr uma sezeryansa şimdiki dr uma gidiorum insallah..bol yürüyüş yap bebek assagı insin dedi..öle ..
ya benimde ceyizimde var hiç kullanmadığım süslü püslü bi beyaz işim onumu yapsam ki yatağıma ozaman sen kendi yatağınamı hazırladın ??
ya lohusa yatagı nasıl oluyo ben bir tane yeni nevresim takımı aldım pamuklu saten
onu sermeyi düşünüyorum . olmazmı?
bende bi tane newresim takımı aldım uygunlarından napiim battık zaten anam..-tatlicadiarzu-
her hafta girmiyomusun cnm, nst ye?
ben yemek yapayım kocam gelir, evde yemek yok grşz kızlar,
iyi akşamlar...
seyhan bende hiç girmedim nst ye ..2 haftam kalmasına ragmen..bu arada bugünkü dr um hiç renkli ultrasona girdinmi dedi bende hayır dedim istersen eger burda gir dedi fiyatını sorayım dedim 80 tl dediler yaohaoldumsmile..kendi dr um bunların tamamen ticari amaclı oldugunu ve bebegede zararlı oldugunu söyleyince girmemiştim ama içimde hep uhde kalıcak..
yok canım ben bebek odasına baza aldım onu hazırladım ılk gunler gelen cok oluyor dıye ole bı hazırladım gosterıs olsun ıste ser dedıler bende onu serdım
olur canım
Bende newresım aldım ustune serdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?