2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah kuzucuğa her kadının anatomisi farklı geçen hastanede bi bayan vardı 39 haftalık onunda karnı küçüktü ama bebeği gayet sağlıklı ve iyiymiş iç karnın geniştir seninde canımcım

anladım canım
bende hastane için bişey yapmadım ev için hazırlıycam

handecim bende çok ağırlaştım özellikle geceleri çok zor hareket ediyorum

yıldönümünüz kutlu olsun canım daha sonra alırsın sende dert etme bence

hoşgeldiniz maşallah canım kuzuna neden doktorunu değiştirdin

Gecmıs olsun bı sorun yok yani dimi suyun gelmemiş mi
Hangı hastaneye gıttın neden doktorunu degıstırdın kı

hayır deilmiş su olsa bugünde devam eder durmaz dedi,
esenler hayat hastanesi ne gittim.benim dr hastaneden ayrıldı 7. ayımda
yerine gelen dr.da memnun kalmadım. zaten hiç hastasıda yok..
bu arada yıldönümün kutlu olsun,ona en büyük hediye bir bebek büyütüyoruz
içimizde o yeterli deilmi..

eftel gözünaydın masallah bebikinee..kendi drunla bi problemmi vardı??

hoşgeldiniz maşallah canım kuzuna neden doktorunu değiştirdin

eftel gözünaydın masallah bebikinee..kendi drunla bi problemmi vardı??
tşkler kızlar,
cnm sancılarım var,ben o sancıları bebek oynaması sanıyodum megerse deilmiş, dogum sancısıymış, yalancı sancı galiba,dr bebek şimdi doğsa bile saglıklı bir şekilde yaşar dedi..

bu hafta gittiğimde bende girerim nst ye sanırım bakalım yoksa bizimde bebek oynaması sandığımız sancımı CADIARZU

bu hafta gittiğimde bende girerim nst ye sanırım bakalım yoksa bizimde bebek oynaması sandığımız sancımı CADIARZU
seyhan bende hiç girmedim nst ye ..2 haftam kalmasına ragmen..bu arada bugünkü dr um hiç renkli ultrasona girdinmi dedi bende hayır dedim istersen eger burda gir dedi fiyatını sorayım dedim 80 tl dediler yaohaoldumsmile..kendi dr um bunların tamamen ticari amaclı oldugunu ve bebegede zararlı oldugunu söyleyince girmemiştim ama içimde hep uhde kalıcak..

eftel iyi olduğunuza sevindim canım aman bisey olmasında

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLARRRRRRRRRR

kızlar selam,
nehirle konustum az once, cok iyilermis sadece agrısı varmıs bıraz, bır sorun olmazsa yarın cıkaracakmıs doktoru, sızlere coook selamı var...
Maşallah iyi olsunlarda başka bisey istemeyiz....

evet yaaa benimde karnım küçük aslında doktorum da bana 3100-3500 arası doğum yaparsın demişti kız bebekler dediğin gibi çok topluyor kendini içerde Karnım burnumda değil de kanım aşağıda benim 8,5 aylık olduk 37 haftadayız ama hala karnım büyük gelmiyor bana da

ya benimde ceyizimde var hiç kullanmadığım süslü püslü bi beyaz işim onumu yapsam ki yatağıma ozaman sen kendi yatağınamı hazırladın ??

yok canım ben bebek odasına baza aldım onu hazırladım ılk gunler gelen cok oluyor dıye ole bı hazırladım gosterıs olsun ıste ser dedıler bende onu serdım

ya lohusa yatagı nasıl oluyo ben bir tane yeni nevresim takımı aldım pamuklu saten
onu sermeyi düşünüyorum . olmazmı?

olur canım

bende bi tane newresim takımı aldım uygunlarından napiim battık zaten anam..-tatlicadiarzu-

Bende newresım aldım ustune serdım

her hafta girmiyomusun cnm, nst ye?

ben yemek yapayım kocam gelir, evde yemek yok grşz kızlar,
iyi akşamlar...

ben hiç girmedim ilk kez giricem canım
kolay gelsin bu arada görüşürüzz

bende ilk giricem geçen sordum gata ya gidiyorum biliyorsun 37. haftadan itibaren başlıyorlarmış nst ye bende renkliye hiç girmedim orada 80 ben bir iki hastaneye sordum 130 dan başlıyodu fiyatları na yapalım canım az kaldı yakında kendilerini görücez zaten Allahın izniyle

anladım canım benim beşik bizim odada o yüzden ben kendi yatağımı hazırlarım artık yazın geçiricez odasına orada büyük yatak var şimdilik annemler ve eşimin ailesi kalacak o odada geldiklerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…