- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.401
eftel iyi olduğunuza sevindim canım aman bisey olmasında
[[/B]
sagol cnm benim, benimde üzerimden koca bir yük kalktı,
en azından, bu arada bolbol sebze ve et ürünleri ye dedi,
gece sütünü ihmal etme dedi, hiç bir dr söylemedi bana bunları,
dr çok sevdim ya..artık sabah akşam yanındayım (dermişim.) :)))
hasret dr mı gitti haber varmı?
canım bişeyin olmamasına çok sevindim.mrb kızlar biz geldik..
bi aceleyle çıktıkki evden pc de açık kaldı,
bugün başka dr gittim, herşeyimi baştan söyledim dosya açtı,
bebegim 35+4 de gayet iyi dedi 2300 gr 2500 olsa daha iyi olurdu dedi,
toronusol kagıdı koydular nst ye girdim 1 saat kaldım, 2 defa sancım çıktı
bebekde durgunluk belirlersen hemen gel dedi, bu arada dr çok sevdim..
güler yüzlü bişeydi
evlilik yıldönümüz kutlu olsun.daha nice uzun mutlu yıllaraaaaaaaaa.s.Merhaba arkadaslar bız geldık lohusa yatagımı hazırladım cok gusel oldu kaydirigubbakcemile2
Bir tek camlarım kaldı sılınecek tam takır hazırız ama bızım kızın dogucagı yok ınat edıyor gelmemek ııcn laelaelaelaelae
Yarın bızım evlılık yıl donunumuz ama ben dısarıya cıkamadım esıme hedıye alamadım of yaa akannehir
seyhan bende hiç girmedim nst ye ..2 haftam kalmasına ragmen..bu arada bugünkü dr um hiç renkli ultrasona girdinmi dedi bende hayır dedim istersen eger burda gir dedi fiyatını sorayım dedim 80 tl dediler yaohaoldumsmile..kendi dr um bunların tamamen ticari amaclı oldugunu ve bebegede zararlı oldugunu söyleyince girmemiştim ama içimde hep uhde kalıcak..
evet yaaa benimde karnım küçük aslında doktorum da bana 3100-3500 arası doğum yaparsın demişti kız bebekler dediğin gibi çok topluyor kendini içerde Karnım burnumda değil de kanım aşağıda benim 8,5 aylık olduk 37 haftadayız ama hala karnım büyük gelmiyor bana da[
inanki 5 aylık karnım var ama banada 2 3.5 arası dogar diyo dr..ee oda yeter b,ize dimi pancucum normali yani..benim karnımda assagıda..normal dogum istiosan bol yürüyüş yap dedi ah keşke belim dayanmıoki..
bende ilk giricem geçen sordum gata ya gidiyorum biliyorsun 37. haftadan itibaren başlıyorlarmış nst ye bende renkliye hiç girmedim orada 80 ben bir iki hastaneye sordum 130 dan başlıyodu fiyatları na yapalım canım az kaldı yakında kendilerini görücez zaten Allahın izniyle
napalım bissde kendilerini görürüz canlı canlı..ultrason resmine bakıp bakıp kime benziyo diye kritik yapamıcaz ama napalım saglıkl olsun..
sagol cnm benim, benimde üzerimden koca bir yük kalktı,
en azından, bu arada bolbol sebze ve et ürünleri ye dedi,
gece sütünü ihmal etme dedi, hiç bir dr söylemedi bana bunları,
dr çok sevdim ya..artık sabah akşam yanındayım (dermişim.) :)))
hasret dr mı gitti haber varmı?
canım benim cok sagol normal dogumu konusmak için gittim hatta catı muynesi yapar dedim buda yapmadı ya 7 martta cagırdı ki benim tahmini dogum 10 mart..banada keske sezeryan deseleeeeeeeerrr yazgı kurtulsun valla bu karmaşadan..bu arada resmlerin ne tatlı cok yakışmış sana hamilelik keske öyyle karnım olsa sennkinin yarısıdr benimki ya nappiim kac kere yasıyacaz ham,ileligi koccaman olsun istiodum karnım ama napalım saglıklıya..hadi az kaldı 4 marta şöylee bool bolll gez dolaş aaa ama yok yuok cok gezme dr um bol yürüyüş yap bebek assagı insin dedi bana bugün sen gesssmeeeeyasakkelimecanım bişeyin olmamasına çok sevindim.
maşşallah bebeğinede
evlilik yıldönümüz kutlu olsun.daha nice uzun mutlu yıllaraaaaaaaaa.s.
canım sende doktordan gelmişsin maşşallah bebeğinedebüyümüş yağmur.
bende şuana kadar nst yede renkliyede girmedim.benim doktor da istemedi.neyapalım bizde doğunca görürüz artıkboshayallersmile.
ayyynennn..eşim bi ara gidelim dedi bende istedim ama sonra düşündüm o parayla bebekime bişeyler alırım dedim vazgeçtim gerçi onunda yeri ayrı ama ne yapalım çokda ucuz bişey değil yani
o zaman benimkide büyük ihtimal göstermeyecek cünkü hep bas assagı duruyo ve her seferinde sırtı dönük bize bende öyle diorum sürpriz bebek..pancu bu arada bugün bi vukuat olmuş hee bayagı paylamıssın içgiyimciyi..okudum biraz ..tmm banada garip geldi ama günahını almışta olabilirmiyiz belki gercekten masum bebek düşünen bi bayandr hee???ne bileyim bu topik onun topigidegil ama bizim muhannetler ilgisini çekmiş olabilir..bilmiorum..nedersinbenim şansızlığım renkliye 1 kere girdim ama kızımm yüzünü göstermedi ve bundan önce ve sonrakinde de hiç göstermedi ultrasonda süpriz olcak kızım bana bitanem benimmm çok hareketli...Yüzünüde artık doğunca görücez
4 te idi randevusu belki eşi ile dolaşıyordur yada doğuma gitmiştikkkkkk :lepi::lepi: doğurması an çünkü
mrb kızlar biz geldik..
bi aceleyle çıktıkki evden pc de açık kaldı,
bugün başka dr gittim, herşeyimi baştan söyledim dosya açtı,
bebegim 35+4 de gayet iyi dedi 2300 gr 2500 olsa daha iyi olurdu dedi,
toronusol kagıdı koydular nst ye girdim 1 saat kaldım, 2 defa sancım çıktı
bebekde durgunluk belirlersen hemen gel dedi, bu arada dr çok sevdim..
güler yüzlü bişeydi
tabiki bebeeem bizdede oluyo olmazmı hormonlar iştee birazda mewsimsel kışa geldi son aylarımız bende zaten hamilelikten önce dönem dönem panik atak sorunları vardı ama şükür ki hamileligmde yasamadım okadar ufak tefek şeyler olcak..ama bebelerimizle ugrasıcaz artık bundan sonra onların sewgisi hiç bişe düşündüremiycek bize inan..ya hersey yolundayken bı an ıcım sıkısıyor daralıyorum patlıcak gıbı oluyorum ya sızdede oluyor mu bu dogumdan sonrada dewam edecek mı yaaa mafoldumben
evet gidecekti inşalah gitmişken bebegini kucagına alıp gelir..hasret de doktoramı gidecekti bugün bak onuda kaçırmışım görmedim hayırlı haberlerle döner inşallah
ben hiç girmedim renkliye, gerekte görmediler zaten.benim şansızlığım renkliye 1 kere girdim ama kızımm yüzünü göstermedi ve bundan önce ve sonrakinde de hiç göstermedi ultrasonda süpriz olcak kızım bana bitanem benimmm çok hareketli...Yüzünüde artık doğunca görücez
4 te idi randevusu belki eşi ile dolaşıyordur yada doğuma gitmiştikkkkkk :lepi::lepi: doğurması an çünkü
tabiki bebeeem bizdede oluyo olmazmı hormonlar iştee birazda mewsimsel kışa geldi son aylarımız bende zaten hamilelikten önce dönem dönem panik atak sorunları vardı ama şükür ki hamileligmde yasamadım okadar ufak tefek şeyler olcak..ama bebelerimizle ugrasıcaz artık bundan sonra onların sewgisi hiç bişe düşündüremiycek bize inan..
Dogumdan sonrada bole olursa balık burcu bebegı ıle ugrasmak zulum olacaktır bana ya onunla her an ılgılen konus gonlunu yap ayy Allahtan babannesı var yamuk yapmassa gece durmassa onun koynuna atıp kacacam sempatiksalakcinni
kızlar hastaneden geldikten sonra,eltimlere girdim, kayınvalidede ordaydı, bir 5 dk oturdum tam kalkıyodum kasıgıma sanki bıcak saplandı çığlık attım,eltim ne oldu dedi geldi bende agrı girdi dedim,ama gözümden yaş geldi resmen. kaynanam da ordan başladı ya sen nasıl hoplayarak kalkıyon hiç düşünmüyon demeye bende elimde cüzdan vardı fırlattım yere, ya yeter artık dedim benim piskolojimi bozdun, sanki ben bebegimin kötülüyünümü iistiyom nasıl kalktıgımı gördünmü dedim, ağlayarak yukarı çıktım,
şu saat oldu henüz gelmedi yukarıya,biraz sert çıktım galiba pişman oldum
ama beni iyice,sinir hastası etti ya paranoyak oldum.
yazcım tşk ederim cnm,
evet gidecekti inşalah gitmişken bebegini kucagına alıp gelir..
ben hiç girmedim renkliye, gerekte görmediler zaten.
eşi ile bugün dolaşmaz işleri yokmu, belki gelmemiştir henüz..
yaa senin psikolojin bozulmuş canım benim ablamda der bazen dur yapma etme diye ben her nekadar iyiyim desemde bazen ses tonumu yükseltiyorum biraz daha sakin ol canım kendini ve bebeğini düşün en önemlisi bukızlar hastaneden geldikten sonra,eltimlere girdim, kayınvalidede ordaydı, bir 5 dk oturdum tam kalkıyodum kasıgıma sanki bıcak saplandı çığlık attım,eltim ne oldu dedi geldi bende agrı girdi dedim,ama gözümden yaş geldi resmen. kaynanam da ordan başladı ya sen nasıl hoplayarak kalkıyon hiç düşünmüyon demeye bende elimde cüzdan vardı fırlattım yere, ya yeter artık dedim benim piskolojimi bozdun, sanki ben bebegimin kötülüyünümü iistiyom nasıl kalktıgımı gördünmü dedim, ağlayarak yukarı çıktım,
şu saat oldu henüz gelmedi yukarıya,biraz sert çıktım galiba pişman oldum
ama beni iyice,sinir hastası etti ya paranoyak oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?