2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim dizi başladı acik ona bakayım gelirim sonra zaten yalnızım bugün sizden başka kimsecikler yok kaydirigubbakcemile5

yok cnm iyi deil aramız,onlar bu hormonlardan felan anlamaz sanmıyorum öyle düşünecegini bu zamana kadar hep sustum, akşamda eşim uzaktan bebegi seviyodu kaynanam sen nasıl insansın bu hevesin sonu iyi olmaz fazla bebegin üstüne düşme dedi eşiminde morali bozuldu.ben yine bişey demedim eşim yüzüme baktı öylece kaldı ,bu sevip sevmemek insanın elindemi, zaten bebege bişey alınca sinirleniyo bize, ama artık 9 aya girdik ben hepsini toptan nasıl alim hazırlayayım anlamıyorum bu kadını beni çok yoruyo,,

offf ya bu ne böyle sen onunla sürekli ugrasmak zorunda mısın
Acın bı ew otursun kıcının ustune orda allah allah
Herseydede ınsanın bı sabrı var dımı
klava:klava:

evet farkındayım bozuldugunu, elimden geldigi kadar sakin olmaya çalışıyorum.
ama beceremiyorum sanırım..

Becerebildimmi bilmiyorum ama bu benim hazırladıgım lohusa yatagı
Eger beceremediysem esime yukletırım

gayet güzel olmuş pike takımı deilmi sezeryan olursa yatarsın, soguk olmazmı?

sağol ebrucum.benim karnımda daha inmedi canım yok zaten gezmiyorum arada çıkıyorum.banada hep bu zamana kadar küçücük geliyordu ama son bir aydır artık küçük olmadığını anlamış bulunmaktayım.7 mart bencede çok geç yaa ozaman nerdeyse 40 ını tamamlamış olacaksın.

canım sonuçtaa biriktin ve patladın çok normal sinirlerin bozuk.inşaallah kocanı doldurmaz sana kışkırtmaya çalışmaz.boşver biraz gelmesin sen de kafanı dinle.

Son düzenleme:

inşallah,kışkırtmazda, gelince oglum bir evim yokki kendim başımı sakayım der,
acındırır kendini savunmasız mış gibi yapar..ogluda haliyle anneme öyle davranma der bana
gelmesin nerde o günler hiç gelmese..

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün çok yoruldum temizlik yaptık ama belim kasıklarım kopuyo resmen br koridor birde valizimi hazırlamak kaldı bende kesinlikle rezene çayımı alıcam yanıma bide ısırganotu çayı süt arttırır. kendinize iyi bakın toparlayabilirsem yine bakarım size.

eftelcim neler yaşadığını tam olarak bilmiyorum elbette zordur böyle bir kayınvalide ile başetmek ama sanırım sizinle yaşıyor ve yüzyüze bakmak zorunda olduğununz için ve en önemlisi eşinle huzurun için bence fazla yükselme derim sonra yine sen üzülürsün.böylelerine sabırdan başka çare yok bu haldeyken bile...

ah ah benim kaynanam da hiç aşağıdan yukarı çıkmasa gelmese
biraz yüzünü görmesem.. yazık kadının bana zararı yok ama her zaman
onu görmek istemiyorum hep sesini duymak istemiyorum az uzak olsa..
çok sinirlerimi bozuyor.. bebek doğunca da çok kızıcam biliyorum..
herşeye karışmasından sıkıldım..
keşke bana diş geçirmeye kalksada paylasam bi kızacak birileri lazım bana
bende en ayağımın altında dolananı buldum... çok huysuzum çookk...klava:

haklısın cnm ama ben zaten bişey demiyorum, bir bugün patladım sesimi yükselttim,
sonrada pişman oldum ama bu bana bir hafta surat yapar yemek yemez,ne bilim işte offfff

öyle deme kız paylanmayı kimse istemez, paylamayıda istemem,ama oldu bir defa ALLAH öyle bişeyle karşı karşıya getirmesin insanı:Saruboceq:

Son düzenleme:

Becerebildimmi bilmiyorum ama bu benim hazırladıgım lohusa yatagı
Eger beceremediysem esime yukletırım

canım çok güzel olmuş valla

off off diyorum neyse sen yinede boşver onu diycem ama insan bazen sabredemiyor işte canım herkeste var bu dert maalesef

sen bilmiyorsun benim kaynanam iyidir de az değildir hani
bana aman kızım canım kızım eltime eli maşalı kaynana :)
birde onunla olan çekişmelerini anlatırken ağlar bende eltime çok kızarım
yaşlı kadın alttan almak lazım herşeyi yüzüne deme diye ama ikisini
yan yana atışırken görünce şaşarım bizim kaynana az değilmiş diye vuuu :)
hasta numaraları vardır bide kapı her açıldığında içeri kim girerse bi nefesi daralır
tansiyonu düşer :) alıştık artık kocam da diyor ilgi istiyor diye :)
annem uzakta benim sanırım o yüzden kaynanamın bu kadar yakınımda
olmasından hoşlanmıyorum... aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…