- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.421
ne pişman oluyosun ya boşver onlar her yaptıkları için pişmalık duyuyorlarmı bişey olmaz hassassın sen bu dönem ona yorsun
benimde cadılığım üzerimde bugün aranızın nasıl olduğunu bilmiyorum canım sana gaz vermiş gibi olmayayım
yok cnm iyi deil aramız,onlar bu hormonlardan felan anlamaz sanmıyorum öyle düşünecegini bu zamana kadar hep sustum, akşamda eşim uzaktan bebegi seviyodu kaynanam sen nasıl insansın bu hevesin sonu iyi olmaz fazla bebegin üstüne düşme dedi eşiminde morali bozuldu.ben yine bişey demedim eşim yüzüme baktı öylece kaldı ,bu sevip sevmemek insanın elindemi, zaten bebege bişey alınca sinirleniyo bize, ama artık 9 aya girdik ben hepsini toptan nasıl alim hazırlayayım anlamıyorum bu kadını beni çok yoruyo,,
olmuş canım hayırlı ve uğurlu olsun gayette güzelmiş örtünde hadi hayırlısı
evet farkındayım bozuldugunu, elimden geldigi kadar sakin olmaya çalışıyorum.arada bir br tanıdıkları var ona da bırakabiliyorlar dükkanı bakalım tlf olan varsa arasın yaaa 3 saat oldu belki yemek yiyorlardır.
yaa senin psikolojin bozulmuş canım benim ablamda der bazen dur yapma etme diye ben her nekadar iyiyim desemde bazen ses tonumu yükseltiyorum biraz daha sakin ol canım kendini ve bebeğini düşün en önemlisi bu
sağol ebrucum.benim karnımda daha inmedi canım yok zaten gezmiyorum arada çıkıyorum.banada hep bu zamana kadar küçücük geliyordu ama son bir aydır artık küçük olmadığını anlamış bulunmaktayım.7 mart bencede çok geç yaa ozaman nerdeyse 40 ını tamamlamış olacaksın.canım benim cok sagol normal dogumu konusmak için gittim hatta catı muynesi yapar dedim buda yapmadı ya 7 martta cagırdı ki benim tahmini dogum 10 mart..banada keske sezeryan deseleeeeeeeerrr yazgı kurtulsun valla bu karmaşadan..bu arada resmlerin ne tatlı cok yakışmış sana hamilelik keske öyyle karnım olsa sennkinin yarısıdr benimki ya nappiim kac kere yasıyacaz ham,ileligi koccaman olsun istiodum karnım ama napalım saglıklıya..hadi az kaldı 4 marta şöylee bool bolll gez dolaş aaa ama yok yuok cok gezme dr um bol yürüyüş yap bebek assagı insin dedi bana bugün sen gesssmeeeeyasakkelime
kızlar hastaneden geldikten sonra,eltimlere girdim, kayınvalidede ordaydı, bir 5 dk oturdum tam kalkıyodum kasıgıma sanki bıcak saplandı çığlık attım,eltim ne oldu dedi geldi bende agrı girdi dedim,ama gözümden yaş geldi resmen. kaynanam da ordan başladı ya sen nasıl hoplayarak kalkıyon hiç düşünmüyon demeye bende elimde cüzdan vardı fırlattım yere, ya yeter artık dedim benim piskolojimi bozdun, sanki ben bebegimin kötülüyünümü iistiyom nasıl kalktıgımı gördünmü dedim, ağlayarak yukarı çıktım,
şu saat oldu henüz gelmedi yukarıya,biraz sert çıktım galiba pişman oldum
ama beni iyice,sinir hastası etti ya paranoyak oldum.
gayet güzel olmuş pike takımı deilmi sezeryan olursa yatarsın, soguk olmazmı?
sağol ebrucum.benim karnımda daha inmedi canım yok zaten gezmiyorum arada çıkıyorum.banada hep bu zamana kadar küçücük geliyordu ama son bir aydır artık küçük olmadığını anlamış bulunmaktayım.7 mart bencede çok geç yaa ozaman nerdeyse 40 ını tamamlamış olacaksın.
canım sonuçtaa biriktin ve patladın çok normal sinirlerin bozuk.inşaallah kocanı doldurmaz sana kışkırtmaya çalışmaz.boşver biraz gelmesin sen de kafanı dinle.
haklısın cnm ama ben zaten bişey demiyorum, bir bugün patladım sesimi yükselttim,eftelcim neler yaşadığını tam olarak bilmiyorum elbette zordur böyle bir kayınvalide ile başetmek ama sanırım sizinle yaşıyor ve yüzyüze bakmak zorunda olduğununz için ve en önemlisi eşinle huzurun için bence fazla yükselme derim sonra yine sen üzülürsün.böylelerine sabırdan başka çare yok bu haldeyken bile...
ah ah benim kaynanam da hiç aşağıdan yukarı çıkmasa gelmese
biraz yüzünü görmesem.. yazık kadının bana zararı yok ama her zaman
onu görmek istemiyorum hep sesini duymak istemiyorum az uzak olsa..
çok sinirlerimi bozuyor.. bebek doğunca da çok kızıcam biliyorum..
herşeye karışmasından sıkıldım..
keşke bana diş geçirmeye kalksada paylasam bi kızacak birileri lazım bana
bende en ayağımın altında dolananı buldum... çok huysuzum çookk...klava:
yok cnm iyi deil aramız,onlar bu hormonlardan felan anlamaz sanmıyorum öyle düşünecegini bu zamana kadar hep sustum, akşamda eşim uzaktan bebegi seviyodu kaynanam sen nasıl insansın bu hevesin sonu iyi olmaz fazla bebegin üstüne düşme dedi eşiminde morali bozuldu.ben yine bişey demedim eşim yüzüme baktı öylece kaldı ,bu sevip sevmemek insanın elindemi, zaten bebege bişey alınca sinirleniyo bize, ama artık 9 aya girdik ben hepsini toptan nasıl alim hazırlayayım anlamıyorum bu kadını beni çok yoruyo,,
Eki Görüntüle 37031
cnm ben nevresim takımı bunu aldım.. ama küçük oldu sanırım nasıl büyütcemki?
Eki Görüntüle 37031
cnm ben nevresim takımı bunu aldım.. ama küçük oldu sanırım nasıl büyütcemki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?