- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.441
sen bilmiyorsun benim kaynanam iyidir de az değildir hani
bana aman kızım canım kızım eltime eli maşalı kaynana :)
birde onunla olan çekişmelerini anlatırken ağlar bende eltime çok kızarım
yaşlı kadın alttan almak lazım herşeyi yüzüne deme diye ama ikisini
yan yana atışırken görünce şaşarım bizim kaynana az değilmiş diye vuuu :)
hasta numaraları vardır bide kapı her açıldığında içeri kim girerse bi nefesi daralır
tansiyonu düşer :) alıştık artık kocam da diyor ilgi istiyor diye :)
annem uzakta benim sanırım o yüzden kaynanamın bu kadar yakınımda
olmasından hoşlanmıyorum... aklinialirimsmile
Seyhan cım tesekkurler
Ya canım ben sana eşinin ne iş yaptıgı sorucam sorucam unutuyorum askeriye gorewlısımı
insanlar yaşlandıkca tekrar çocuk olurlarmış tıpkı çocuklar gibi ilgi isterlermiş
sen hem benim babaannemi hemde anneannemi tarif ediyorsun senin kaynana bizimkilerin karışımı bişey anladığım kadarıyla
Canım gule gule guızel gunlerde kullan ıns.
tşk ederim kızlar, begenmenize sevindim.canım güzelmiş nevresim takımın güle güle kullan
sen bilmiyorsun benim kaynanam iyidir de az değildir hani
bana aman kızım canım kızım eltime eli maşalı kaynana :)
birde onunla olan çekişmelerini anlatırken ağlar bende eltime çok kızarım
yaşlı kadın alttan almak lazım herşeyi yüzüne deme diye ama ikisini
yan yana atışırken görünce şaşarım bizim kaynana az değilmiş diye vuuu :)
hasta numaraları vardır bide kapı her açıldığında içeri kim girerse bi nefesi daralır
tansiyonu düşer :) alıştık artık kocam da diyor ilgi istiyor diye :)
annem uzakta benim sanırım o yüzden kaynanamın bu kadar yakınımda
olmasından hoşlanmıyorum... aklinialirimsmile
Masustan senın bebıs ne kadarlık ben ılk goruyorum senı cınsıyetı ne
karışımsa fenaymış :)
ya çocuk gibi doğru eski insan yaşlıcada biraz hasta genelde ama konu gezmek
olunca 18 lik hatun olur :) çok iyi temiz kalpli biri seviyorum onu ama arada özlesem
kocamdan çok görüyorum.. çok iyi de olsa kötü de olsa kaynana ile aranda biraz
mesafe olacak ben koyuyorum mesafeyi ama o farketmiyor :)
ben nasıl bi kaynana olacağım acaba bilmiyorumkismile
36+6 lık tombik bir kızım var karnımda...(36+1 iken 3.200 gr dı)
doğmaya niyeti yok birazda fingirdek
ayrıca koca kafalı iri bir zilliymiş :) 2 hafta içinde doğdu doğdu yoksa sezeryan
olacak eyvahedigeldismile ama suni sancı ile şansımı da denicem galiba özetle buyuz :)
yaşlıların hepsinde var sanırım,
eşimi aradım annesini sordu bende aşagıda dedim böyle böyle oldu,
oda bana cam deilsin kırılmazsın çabuk git özür dile elini öp dedi,
bende sen gel benim elimi öp dedim kapattım telefonu, geliyo yolda şimdi başlar kavga,
neyse ben çıkayım, aglamakan bir hal olucam birazdan zaten.. grşz kızlar hoşcakalın..
Masallah masallah canım sız neyle beslenıyonuz anacım bole ya benım kız cılız olcak sanırım babasına cekıcek onun gıbı bıde emmesse yandım her gun dua edıyorum ıns. bana ceker huyu suyu :Saruboceq:
İnsallah hersey gonlunce ıstedıgın gıbı olur :Saruboceq:
selam annişlerr ben geldim
nstde sancılarım 100lerde seyretti we çok sık... drum hep başımdaydı saolsun tam çıkıyomuş az daha geç kalsam yakalıyamycaktım... açılmam 1cm bu gece gelebilirsin dedi sancıların şiddeti artıphihoyyyt hazırlıklı ol dedi sancılarında artma olursa aramana bile gerek yopk hemen al çantanı gel dedi.. eğer gece gelmezsen sabah mutlaka we mutlaka geliosun seni kesinlikle görüyorum dedi.. bebek inmiş kanala kızlar her an gelebilir kasılmalarım dewam ediyo bakalım artacakmı şiddeti:)))) çok heycanlıyım
kocişimde bana hediye çok çık bir rugan çanta almış çok sewindim çantayı içini açtım bi baktım içindede bier buket beyaz kırmızı gül we bir kutu.. kutudada guess marka altın sarı bir kol saati off ya bayılıyorum bu adama ben keyfim gıcır anlicanız birazdan hazırlıklara başlarım geceliklerimi koyarım artık walize, duş alırım saçlarımı düzlştirim, kaşlarımı kendim düzeltirim muhtemelen yada sancım artmazsa yarın sabah hemen kuaföre atarım kendimiiii, doğuran war mı yurdanur eftel falan döndüler mi?
tşk ederim kızlar, begenmenize sevindim.
yaşlıların hepsinde var sanırım,
eşimi aradım annesini sordu bende aşagıda dedim böyle böyle oldu,
oda bana cam deilsin kırılmazsın çabuk git özür dile elini öp dedi,
bende sen gel benim elimi öp dedim kapattım telefonu, geliyo yolda şimdi başlar kavga,
neyse ben çıkayım, aglamakan bir hal olucam birazdan zaten.. grşz kızlar hoşcakalın..
36+6 lık tombik bir kızım var karnımda...(36+1 iken 3.200 gr dı)
doğmaya niyeti yok birazda fingirdek
ayrıca koca kafalı iri bir zilliymiş :) 2 hafta içinde doğdu doğdu yoksa sezeryan
olacak eyvahedigeldismile ama suni sancı ile şansımı da denicem galiba özetle buyuz :)
canım ya inşallah bir problem olmaz... eşinin öyle davranmasına şaşırdım
ne diyeceğimi bilemedim şimdi... çok anlayışsızlık.. ben de şımarıkça bana diş geçirsede
paylasam diyorum halbuki şirret kaynanalarda var dimi ne bileyim benim sen gibi
değil ya derdim ondan saçmaladım sanırım kusura bakma... umarım sorun çıkmaz...bilmiyorumkismile
selam annişlerr ben geldim
nstde sancılarım 100lerde seyretti we çok sık... drum hep başımdaydı saolsun tam çıkıyomuş az daha geç kalsam yakalıyamycaktım... açılmam 1cm bu gece gelebilirsin dedi sancıların şiddeti artıphihoyyyt hazırlıklı ol dedi sancılarında artma olursa aramana bile gerek yopk hemen al çantanı gel dedi.. eğer gece gelmezsen sabah mutlaka we mutlaka geliosun seni kesinlikle görüyorum dedi.. bebek inmiş kanala kızlar her an gelebilir kasılmalarım dewam ediyo bakalım artacakmı şiddeti:)))) çok heycanlıyım
kocişimde bana hediye çok çık bir rugan çanta almış çok sewindim çantayı içini açtım bi baktım içindede bier buket beyaz kırmızı gül we bir kutu.. kutudada guess marka altın sarı bir kol saati off ya bayılıyorum bu adama ben keyfim gıcır anlicanız birazdan hazırlıklara başlarım geceliklerimi koyarım artık walize, duş alırım saçlarımı düzlştirim, kaşlarımı kendim düzeltirim muhtemelen yada sancım artmazsa yarın sabah hemen kuaföre atarım kendimiiii, doğuran war mı yurdanur eftel falan döndüler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?