2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

insanlar yaşlandıkca tekrar çocuk olurlarmış tıpkı çocuklar gibi ilgi isterlermiş
sen hem benim babaannemi hemde anneannemi tarif ediyorsun senin kaynana bizimkilerin karışımı bişey anladığım kadarıyla

karışımsa fenaymış :)
ya çocuk gibi doğru eski insan yaşlıcada biraz hasta genelde ama konu gezmek
olunca 18 lik hatun olur :) çok iyi temiz kalpli biri seviyorum onu ama arada özlesem
kocamdan çok görüyorum.. çok iyi de olsa kötü de olsa kaynana ile aranda biraz
mesafe olacak ben koyuyorum mesafeyi ama o farketmiyor :)
ben nasıl bi kaynana olacağım acaba bilmiyorumkismile

Canım gule gule guızel gunlerde kullan ıns.

canım güzelmiş nevresim takımın güle güle kullan
tşk ederim kızlar, begenmenize sevindim.

yaşlıların hepsinde var sanırım,
eşimi aradım annesini sordu bende aşagıda dedim böyle böyle oldu,
oda bana cam deilsin kırılmazsın çabuk git özür dile elini öp dedi,
bende sen gel benim elimi öp dedim kapattım telefonu, geliyo yolda şimdi başlar kavga,
neyse ben çıkayım, aglamakan bir hal olucam birazdan zaten.. grşz kızlar hoşcakalın..

Masustan senın bebıs ne kadarlık ben ılk goruyorum senı cınsıyetı ne

36+6 lık tombik bir kızım var karnımda...(36+1 iken 3.200 gr dı)
doğmaya niyeti yok birazda fingirdek
ayrıca koca kafalı iri bir zilliymiş :) 2 hafta içinde doğdu doğdu yoksa sezeryan
olacak eyvahedigeldismile ama suni sancı ile şansımı da denicem galiba özetle buyuz :)

alkisalkisalkis

Masallah masallah canım sız neyle beslenıyonuz anacım bole ya benım kız cılız olcak sanırım babasına cekıcek onun gıbı bıde emmesse yandım her gun dua edıyorum ıns. bana ceker huyu suyu :Saruboceq:
İnsallah hersey gonlunce ıstedıgın gıbı olur :Saruboceq:

canım ya inşallah bir problem olmaz... eşinin öyle davranmasına şaşırdım
ne diyeceğimi bilemedim şimdi... çok anlayışsızlık.. ben de şımarıkça bana diş geçirsede
paylasam diyorum halbuki şirret kaynanalarda var dimi ne bileyim benim sen gibi
değil ya derdim ondan saçmaladım sanırım kusura bakma... umarım sorun çıkmaz...bilmiyorumkismile

Kızlar esım bana sewgılıler gununde bısı almadı neymıs alacaksa buyuk pahalı bısı alırmıs yoksa almazmıs cok koydu bu bana of ya ıns. yarın alır ııce takıntılı oldum yaaaaa cok mu abartıyorum dıyorum ama bazende kafasını kopartıp basket oynayasım gelıyor sınır edıyor benı kesın dogum hedıyesıde almaz manyak kötükedihüso

valla özel birşeylerle beslenmedim hatta çok yemek seçen biriyimdir..
ama annem sağolsun hep iri bebek doğurmuş bende tıpkı annemin hamilelikleri
gibiymişim kocaman karnım var nerden baksan 25 kilo aldım :) gülüyorum ama
aynaya bakınca ağlamaklıyım :)
36 beden birden 44 bedene çıkarsa off offf:sinifsinif:
amin allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)

selam annişlerr ben geldim
nstde sancılarım 100lerde seyretti we çok sık... drum hep başımdaydı saolsun tam çıkıyomuş az daha geç kalsam yakalıyamycaktım... açılmam 1cm bu gece gelebilirsin dedi sancıların şiddeti artıphihoyyyt hazırlıklı ol dedi sancılarında artma olursa aramana bile gerek yopk hemen al çantanı gel dedi.. eğer gece gelmezsen sabah mutlaka we mutlaka geliosun seni kesinlikle görüyorum dedi.. bebek inmiş kanala kızlar her an gelebilir kasılmalarım dewam ediyo bakalım artacakmı şiddeti:)))) çok heycanlıyım

Annem kız hasret tuylerım dıkenlendı sankım ben doguruyorum canım hayırlısı olsun gece falan gıdersen mutlaka mesaj att

kocişimde bana hediye çok çık bir rugan çanta almış çok sewindim çantayı içini açtım bi baktım içindede bier buket beyaz kırmızı gül we bir kutu.. kutudada guess marka altın sarı bir kol saati off ya bayılıyorum bu adama ben keyfim gıcır anlicanız birazdan hazırlıklara başlarım geceliklerimi koyarım artık walize, duş alırım saçlarımı düzlştirim, kaşlarımı kendim düzeltirim muhtemelen yada sancım artmazsa yarın sabah hemen kuaföre atarım kendimiiii, doğuran war mı yurdanur eftel falan döndüler mi?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yok canım ynur u gormedım ama eftel geldı sorun yok

canım yaa üzme kendini sakın ağlama tartışma bile

maşallah canım kuzuna

ayyy cnm yaa çok heyecanlandım ve ağladım, allah bir nefeste kurtarsın inşallah,eşinlede hep mutlu olrsunuz,allah bozmasın.
bizde gittik dr bişey çıkmadı haftaya tekrar gidecem bebem iyiymiş 2300 gr mış 2500 olsaydı daha iyi olurdu dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…