2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hihoyyythihoyyyt ayy hasret hayırlısı olur inşallah canım yaa Rabbim gönlüne göre versin tatlım
ohh kocişinde jestler yapmış sana keyfiniz azınızın tadı bozulmasın şekerim

Annem kız hasret tuylerım dıkenlendı sankım ben doguruyorum canım hayırlısı olsun gece falan gıdersen mutlaka mesaj att

bır seyı 40 kere dersen olurmus canım temız kalplisin 24 subat olacak kızının dogum gunu belkıde ayy canım cok sewındım
saol cnm bilmiorum gelirmi bu gece dersin:lepi: harbi gelirse kıza söliye söliye 24ünde getirdik olcak walla:))) tmm cnm atarım msj
saol bebeeeemm fazla heycan yapmak istemiorum dr bu ağrılarla 2.3. gün gezenlerde çıkıyo dedi:1no2: ama ben gezmemm umarım.. kasılmalar 100leri wurdu zaten sınır 100D ötesi yokeyvahedigeldismile
iyi akşamlar....herkesee canlaırm kocam geldi..
gazan mübarek olsun okuyamadım nolduğunu bakcam şimdi senin şıllık kaynananın derdi neymiş:mymeka:
hihoyyythihoyyyt ayy hasret hayırlısı olur inşallah canım yaa Rabbim gönlüne göre versin tatlım
ohh kocişinde jestler yapmış sana keyfiniz azınızın tadı bozulmasın şekerim

kurban olurum ona bide siniri azalsa biraz yine dükkanda nolduysa surat düşmüş çatacak yer arıyo hadi hayırlısı ben ilgilenmiiiim nasılsa gelince sakinleştirirm onu ben

ay hasret güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar çok sabırsızsınız wallalülülülülülü ben napıyım SAT'a göre dogum tarihi 30 mart,neyseki sezeryan olacak da o tarihe kadar beklemeyizhihoyyyt

fisfisfisşuan yatıyorum ağrılarım war ama belime falan wurmuyo çok ilginç:sm_confused:

hasretimmmm hadi bakalım canım sağlıklı haberlerle inşallah ağrılarının şiddeti nasl bendede arada ağrılar oluyor ama bi türlü sıklaşmadı dünden beri ağrı bekliyorum hadi bakalım hasretcim sağlıkla inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruz doğum yapan arkadaşlarımda güle güle büyütsünler inşallah minnoşları beklemek çok zor yaaaaaaaa (

hasreto587 inanmıyorum hadi sağlıkla gelsin bebişinn.. aynı tarihiz ama bende daha hiçbişey yok benim oğlumun gelmeye niyeti yok yani..

yaw bı lıste gordum ama yıne yokum bennsempatiksalakcinni
33 + 4 de 46 cm 2635 kg dı oglusum
cuma gunu yıne gıdecegım doktora bakalım koca yanaklı oglum ne kadar olmus

hadi bakalım hasretcim hayırlısı olsun allah bir avazda sağsalim kurtarsın:Saruboceq: mutlaka haberdar et bizi durumdan.heyecan doruktadelikafadulden

hadi bakalım hasretcim hayırlısı olsun allah bir avazda sağsalim kurtarsın:Saruboceq: mutlaka haberdar et bizi durumdan.heyecan doruktadelikafadulden
ederim cnm etmemmi msj ayarım size hemen brayada yazın ama kızlar merak etmesin ıkına ıkına doğurcam merak etmeyin ama çok az bu ağrılar n zamn çoğalacak dolaşmam inşallah daha 2.3gün böööle
ayyyyyyy sok yorgunummmmmmmmm
hasret bak dua edıyorum 24 unde dogur saglıcakla dıye
et canım et allah razı olsun
hasreto587 inanmıyorum hadi sağlıkla gelsin bebişinn.. aynı tarihiz ama bende daha hiçbişey yok benim oğlumun gelmeye niyeti yok yani..
hahahayyyt çalış seninde olsun anam kocana söle bu gece bi açılım yapında beraber gidelim doğuma:jeyyar:
hoşgeldin hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebeğin dikkat et kendine canımm heyecan basmıştır seni şimdi
ben haala doğmayacak gibi düşünüyorum.. ne bilim yaa sancılarım çok değil oturuyom öle
Hasretcim sen kaç haftalıksın hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahım tek nefeste kurtarsın benim ilk doğumdada belimde ağrı olmamıştı
38+3üm cnm gece 38+4 olacak doğum olursa tabiii, inşallah yaa ilk normal doğum yapan olcam inşallah topicte

cnm geldinmi çok merak ettim seni iyimisin? off bn nişan falan da görmedim görmicemmi acaba... bnde senin gibi 2 gece beklemem m umarım sabrım kalmadııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…