- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.461
selam annişlerr ben geldim
nstde sancılarım 100lerde seyretti we çok sık... drum hep başımdaydı saolsun tam çıkıyomuş az daha geç kalsam yakalıyamycaktım... açılmam 1cm bu gece gelebilirsin dedi sancıların şiddeti artıphihoyyyt hazırlıklı ol dedi sancılarında artma olursa aramana bile gerek yopk hemen al çantanı gel dedi.. eğer gece gelmezsen sabah mutlaka we mutlaka geliosun seni kesinlikle görüyorum dedi.. bebek inmiş kanala kızlar her an gelebilir kasılmalarım dewam ediyo bakalım artacakmı şiddeti:)))) çok heycanlıyım
kocişimde bana hediye çok çık bir rugan çanta almış çok sewindim çantayı içini açtım bi baktım içindede bier buket beyaz kırmızı gül we bir kutu.. kutudada guess marka altın sarı bir kol saati off ya bayılıyorum bu adama ben keyfim gıcır anlicanız birazdan hazırlıklara başlarım geceliklerimi koyarım artık walize, duş alırım saçlarımı düzlştirim, kaşlarımı kendim düzeltirim muhtemelen yada sancım artmazsa yarın sabah hemen kuaföre atarım kendimiiii, doğuran war mı yurdanur eftel falan döndüler mi?
bende dogum yapmak ıstıyorum yaaa mafoldumben
Of cok sıkıldım
Annem kız hasret tuylerım dıkenlendı sankım ben doguruyorum canım hayırlısı olsun gece falan gıdersen mutlaka mesaj att
saol cnm bilmiorum gelirmi bu gece dersin:lepi: harbi gelirse kıza söliye söliye 24ünde getirdik olcak walla:))) tmm cnm atarım msjbır seyı 40 kere dersen olurmus canım temız kalplisin 24 subat olacak kızının dogum gunu belkıde ayy canım cok sewındım
saol bebeeeemm fazla heycan yapmak istemiorum dr bu ağrılarla 2.3. gün gezenlerde çıkıyo dedi:1no2: ama ben gezmemm umarım.. kasılmalar 100leri wurdu zaten sınır 100ayyy cnm yaa çok heyecanlandım ve ağladım, allah bir nefeste kurtarsın inşallah,eşinlede hep mutlu olrsunuz,allah bozmasın.
bizde gittik dr bişey çıkmadı haftaya tekrar gidecem bebem iyiymiş 2300 gr mış 2500 olsaydı daha iyi olurdu dedi,
gazan mübarek olsun okuyamadım nolduğunu bakcam şimdi senin şıllık kaynananın derdi neymiş:mymeka:iyi akşamlar....herkesee canlaırm kocam geldi..
hihoyyythihoyyyt ayy hasret hayırlısı olur inşallah canım yaa Rabbim gönlüne göre versin tatlım
ohh kocişinde jestler yapmış sana keyfiniz azınızın tadı bozulmasın şekerim
bende dogum yapmak ıstıyorum yaaa mafoldumben
Of cok sıkıldım
kıskanma kıskanmananiknanik çalış seninde oluraklinialirimsmilesositososito
hoşgeldin hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebeğin dikkat et kendine canımm heyecan basmıştır seni şimdifisfisfisşuan yatıyorum ağrılarım war ama belime falan wurmuyo çok ilginç:sm_confused:
selam annişlerr ben geldim
nstde sancılarım 100lerde seyretti we çok sık... drum hep başımdaydı saolsun tam çıkıyomuş az daha geç kalsam yakalıyamycaktım... açılmam 1cm bu gece gelebilirsin dedi sancıların şiddeti artıphihoyyyt hazırlıklı ol dedi sancılarında artma olursa aramana bile gerek yopk hemen al çantanı gel dedi.. eğer gece gelmezsen sabah mutlaka we mutlaka geliosun seni kesinlikle görüyorum dedi.. bebek inmiş kanala kızlar her an gelebilir kasılmalarım dewam ediyo bakalım artacakmı şiddeti:)))) çok heycanlıyım
ederim cnm etmemmi msj ayarım size hemen brayada yazın ama kızlar merak etmesin ıkına ıkına doğurcam merak etmeyin ama çok az bu ağrılar n zamn çoğalacak dolaşmam inşallah daha 2.3gün bööölehadi bakalım hasretcim hayırlısı olsun allah bir avazda sağsalim kurtarsın:Saruboceq: mutlaka haberdar et bizi durumdan.heyecan doruktadelikafadulden
et canım et allah razı olsunayyyyyyy sok yorgunummmmmmmmm
hasret bak dua edıyorum 24 unde dogur saglıcakla dıye
hahahayyyt çalış seninde olsun anam kocana söle bu gece bi açılım yapında beraber gidelim doğuma:jeyyar:hasreto587 inanmıyorum hadi sağlıkla gelsin bebişinn.. aynı tarihiz ama bende daha hiçbişey yok benim oğlumun gelmeye niyeti yok yani..
ben haala doğmayacak gibi düşünüyorum.. ne bilim yaa sancılarım çok değil oturuyom ölehoşgeldin hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebeğin dikkat et kendine canımm heyecan basmıştır seni şimdi
38+3üm cnm gece 38+4 olacak doğum olursa tabiii, inşallah yaa ilk normal doğum yapan olcam inşallah topicteHasretcim sen kaç haftalıksın hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahım tek nefeste kurtarsın benim ilk doğumdada belimde ağrı olmamıştı
hasretimmmm hadi bakalım canım sağlıklı haberlerle inşallah ağrılarının şiddeti nasl bendede arada ağrılar oluyor ama bi türlü sıklaşmadı dünden beri ağrı bekliyorumhadi bakalım hasretcim sağlıkla inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruz doğum yapan arkadaşlarımda güle güle büyütsünler inşallah minnoşları beklemek çok zor yaaaaaaaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?