2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasretcim hadi hayırlısı canım ya sağsalim kurtulursun inşallah.Senin cadı kızı varya çok merak edeyorum inan anasına benzerse yandı babacık[/B]

hasretciğim hadi bakalım zaman altın harflerle mart annelerine adını yazdırma zamanı
dualarımız seninle inşallah bir avazda doğurur meleğini sağlıkla kucağına alırsın..
. opuyorumnanaktan

eğer bizim kız gelirse döneklik yapmayıp zelişle aynı gün doğurmuş olcaz çok söylendim 24 şubatt olsun die olcak mı ne? :) kocam yine delirdi hadi ytalım diyip duruyo sarılcakmış ben bi onu uyutiim kaçabilirsem gelcem laptopu kapatmıyorum... sancılarım artarsa dakika dakika bilgileri yazcam kızlar lütfen yatmadan benim için dua edin olurmu... normal doğurma cesaretini gösterdim ben dualarınızı esirgemeyin... görüşürüz ilerleyen dakikalarda:gitme:

hasret belki haftasonuna denk gelir ne dersin? yada Cuma günü 2 günde hastanede kalırsın

Zelişcim hadi hayırlısyla al sağlıkla gelsin Ömür bebek iyisin değil mi?

hanifcim yp bu gece bi açılım sende kocişleeeaklinialirimsmile
kaçtım yatakta beni bekleyen uykucu kocamın yanına... sancılanacakmıyım bakalım heycann dorukta b yandandda dün geceden de kalmış olan uykusuzluk bakalım hangissi baskın çıkacak:)

hasretcim hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olsun
bu arada ben hiç iyi değilim oğlum beni çok zorluyor bugün göbek deliğinin yukarısı resmen taş gibi bide nasıl bi hareket halindeyse sabahdan beri karnımı gerdikce gerdi şimdide belimin ağrısından oturup kalkamıyorum sanırım yatsam iyi olacak uykumda yok kocacığımda yok
pc yi kapatmıyım uyuyamazsam bakarım yine öptüm şimdilik canlarım iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan

ahhh ahhh nerde......biliyosun annemdeyim eşim Erzurumdamafoldumben
dinlenmeye çalış ama ne olur ne olmaz...bir arkadaşım dün doğum yaptı...suyu gelince gitmiş hemen ama açılması 3cm idi...akşama kadar hast.bekledi mecbur...lavman da yapmışlar yemek de yiyememiş yorgunluktan ve açlıktan bayılacakmış neredeyse doğum yaparken...enerjik olman lazım:)

Hasretcim tebrik ediyorum seni. İnşallah fazla dolanmadan bu gece doğurursun ve sabah biz burdan iyi haberlerini okuruz canım.

Biz geldik oğlumla. Gezdik gezdik geldik. Gittiğim her yerde gündem gebelik :))) Hadi bayanları anladım da erkekler ne çok şey merak ediyormuş. Eşim kurstayken erkek arkadaşlarla beraberdik öyle çok soru sordular ki... Birini ben de cevaplayamadım. Bu hortum bizim neremize bağlı? Bu konu üzerine epey bilimsel tartışma yaptık. Sonra da teyzelerinin yanına gittik. Birkaç seferdir deniyorum da kızların içinde benimkinde tık yok, çok uslu ama erkekler konuşunca kuduruyor. Kız çıkmasın benimki. Ya da kendi çapında erkek muhabbeti yapıyor haspam... :))

Siz neler yaptınız? Bir yaramazlık yok inşallah. Geriye dönmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…