- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.521
Bosna, temel şeyleri alıyorsundur mutlaka kahvaltıda. Meyve falan da yiyemiyor musun? Az kaldı artık, inşallah sağlıkla sonuçlanacak.
Biz geldik...
Aslında çok uykum var ama sizi o kadar çok özledim ki, önce geçmişi okudum bir güzel, sonra da herkese iyi geceler demek istedim...
Hasret'ten güzel haberler almamız yakınmış...
Hasretcim, Allah yardımcın olsun, inşallah yarın alısın kuzuyu kucağına...
Allah sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin, dualarımız seninle.
Benim midem çok kötü kızlar, hiç birşey yiyemiyorum, sadece sabah kahvaltılarını düzgün yapabiliyorum.
Çok üzülüyorum oğlum beslenemiyor diye ama zorlarsam da çıkarıyorum.
Cuma günü doktora gidicez, bakalım o zamana kadar dayanabilecek miyim...
ziyanı yok böylede güzel canım bende çarşı pazar bir gezeyimde yapıyım bişeyler artık kös kös oturması iyi valla gerçi bugün oturmadım temizlikten bitap düşmüş vaziyetteyim.
Biz geldik...
Aslında çok uykum var ama sizi o kadar çok özledim ki, önce geçmişi okudum bir güzel, sonra da herkese iyi geceler demek istedim...
Hasret'ten güzel haberler almamız yakınmış...
Hasretcim, Allah yardımcın olsun, inşallah yarın alısın kuzuyu kucağına...
Allah sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin, dualarımız seninle.
Benim midem çok kötü kızlar, hiç birşey yiyemiyorum, sadece sabah kahvaltılarını düzgün yapabiliyorum.
Çok üzülüyorum oğlum beslenemiyor diye ama zorlarsam da çıkarıyorum.
Cuma günü doktora gidicez, bakalım o zamana kadar dayanabilecek miyim...
Hastanede mi vermeyi düşünüyorsun şekerleri.Ben hem evde hem hastanede sadece bunu vereyim dedim . Ayrıca paket çikolata almayacağım. Biblolar aldırdım bugün istanbula giden bir arkadaşıma. Yarın akşama getirecek. Badem şekerlerini tüle saracağım ve bibloları üzerine silikonla yapıştıracağım. Üzerine de şunu hazırladım bilgisayardan yarın çıktı alacağız ve zımbalayacağım. "Bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun. Eda'mıza... " nasıl iyimi sizce kızlar.
[Bpancubenle ikimiz aynı yerden almışız bilgiyi[/B]
unuttun artık bizi evde de olunca artık girmiyorsun pek...Yapman gereken işlerin bitti mi?
Yine sen ilacını ihmal etme canım Reffü yoktur umarım dikkat et gece sütünü ihmal etme olur mu?Oğluşun besleniyordur merak etme sen
sağol canım...artık fırsat olursa yaparım olmazsa böyle kalacaklar...yap walla zevkli oluyor:)
pek oturduğun söylenemez şu durumda fazla yorma kendini malum az kaldı:)
sıkma canını o alıyordur zaten senin depolardan ama kendin için yiyebilmen önemli doğum sonrası lazım olacak....inşallah düzelirsin canım:Saruboceq:
hastanede ve evde vereceğim zaten çok gelen olmayacağı için az hazırladım....burda hiç arkadaşım yok neredeyse...yakın akraba ve annemin komşuları gelirler ancak...ben de ayrıca çikolata almayacağım...
eminim çok güzel olacaklardır...notun da çok hoş:):):)çalabilirim belkiaklinialirimsmile
ne fikirler var sizde ya çok güzel bence.Hastanede mi vermeyi düşünüyorsun şekerleri.Ben hem evde hem hastanede sadece bunu vereyim dedim . Ayrıca paket çikolata almayacağım. Biblolar aldırdım bugün istanbula giden bir arkadaşıma. Yarın akşama getirecek. Badem şekerlerini tüle saracağım ve bibloları üzerine silikonla yapıştıracağım. Üzerine de şunu hazırladım bilgisayardan yarın çıktı alacağız ve zımbalayacağım. "Bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun. Eda'mıza... " nasıl iyimi sizce kızlar.
Google gibisiniz kızlaar :) Allah razı olsun, çok sağ olun.
Tabiki çalabilirsin canım. Memnuniyetle paylaşırım seninle.Ben Ispartada oturuyorum ve buralıyım. ış arkadaşlarım ve akrabalarım çok fazla. Eşimde buralı çünkü. Bana ancak yeter diye düşündüm. ınşallah haftasonuna kadar yaparım ve resmini eklerim bende. Güzel birde sepet yapmayı düşünüyorum Tüllerle süsleyeceğim. Ne kadar güzel ve heyecan verici şeylermiş bunlar değil mi?
filizcim sağol canımcım...
Sütümü yoğurdumu peynirimi hiç ihmal etmiyorum.
Benim kuzu kemikleri kuvvetli ama etsiz bişi olacak sanırım :)
hanifecim şimdi bile o minicik ayağını dayadı mı karnına, herşeyi unutturuyor valla...
O iyi olsun da ben razıyım 15-20 gün daha böyle idare etmeye.
Allahım hepimizin yavrusuna sağlık versin, o yeter...
Filizcim sağol canımcım...
Sütümü yoğurdumu peynirimi hiç ihmal etmiyorum.
Benim kuzu kemikleri kuvvetli ama etsiz bişi olacak sanırım :)
Hanifecim şimdi bile o minicik ayağını dayadı mı karnına, herşeyi unutturuyor valla...
O iyi olsun da ben razıyım 15-20 gün daha böyle idare etmeye.
Allahım hepimizin yavrusuna sağlık versin, o yeter...
aa maşallah ne dikkatlisin yaa.Bende burdan kutlıyim çıkmadan MUTLU YILLLAR EBRUUUU KUZULARINLA SANA UZUUUN BİR ÖMÜR DİLİYORUM.YARIN SELKİE 'nin doğum günü yani bugün....
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AİLENLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR ŞİMDİDEN ...AİLENİZE YENİ KATILAN EMİRHAN SANA MUTLU GÜNLER GÖSTERMEYİ NASİP ETSİNNN..........DİYE NOT YAZDIM FACE DE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?