2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosna, temel şeyleri alıyorsundur mutlaka kahvaltıda. Meyve falan da yiyemiyor musun? Az kaldı artık, inşallah sağlıkla sonuçlanacak.

Canancım, bugün gün boyu sadece 1 tane portakal yiyebildim, saatlerce düzelemedim ondan sonra da...
İnşallah hepimiz için sağlıkla sonuçlanacak, sağol canım.
Gelişimlerini tamamladılar çok şükür, belki biraz zayıf kalacak cücüğüm ama napalım, doğunca büyütürüz biz de :)

unuttun artık bizi evde de olunca artık girmiyorsun pek...Yapman gereken işlerin bitti mi?
Yine sen ilacını ihmal etme canım Reffü yoktur umarım dikkat et gece sütünü ihmal etme olur mu?Oğluşun besleniyordur merak etme sen

ziyanı yok böylede güzel canım bende çarşı pazar bir gezeyimde yapıyım bişeyler artık kös kös oturması iyi valla gerçi bugün oturmadım temizlikten bitap düşmüş vaziyetteyim.

sağol canım...artık fırsat olursa yaparım olmazsa böyle kalacaklar...yap walla zevkli oluyor:)
pek oturduğun söylenemez şu durumda fazla yorma kendini malum az kaldı:)

sıkma canını o alıyordur zaten senin depolardan ama kendin için yiyebilmen önemli doğum sonrası lazım olacak....inşallah düzelirsin canım:Saruboceq:

hastanede ve evde vereceğim zaten çok gelen olmayacağı için az hazırladım....burda hiç arkadaşım yok neredeyse...yakın akraba ve annemin komşuları gelirler ancak...ben de ayrıca çikolata almayacağım...
eminim çok güzel olacaklardır...notun da çok hoş:):):)çalabilirim belkiaklinialirimsmile

Sizi hiç unutur muyum ben opuyorumnanaktan
Hepiniz her an aklımda ve dualarımdasınız...

İşlerimiz bitti sayılır, sadece odamızın son rötuşları kaldı, onları da babamız halledecek bu haftasonu...
Bugün biraz alışveriş yaptık ama öldüm bittim bel ağrısından, saatlerce yattım eve gelince...

Reflü var Pancubenim yaa, hem de ilk aylardan beri.
İlaçlarla biraz düzelmiştim ama şimdi minik baskıyı arttırdıkça ilaçlar yeterli gelmemeye başladı.
Ama son günler bunlar diye idare ediyorum işte.

Canım çok güzel olmuş şekerler, ellerinize sağlık...

İlk günden beri hiç tam olarak iyileşmedi valla midem, bıdığı çıkarıyım, ne lazımsa yaptırıcam artık :)

Tabiki çalabilirsin canım. Memnuniyetle paylaşırım seninle.Ben Ispartada oturuyorum ve buralıyım. İş arkadaşlarım ve akrabalarım çok fazla. Eşimde buralı çünkü. Bana ancak yeter diye düşündüm. İnşallah haftasonuna kadar yaparım ve resmini eklerim bende. Güzel birde sepet yapmayı düşünüyorum Tüllerle süsleyeceğim. Ne kadar güzel ve heyecan verici şeylermiş bunlar değil mi?

ne fikirler var sizde ya çok güzel bence.
BOSNACIM geçmiş olsun canım hiçbişey yapamıyosan süt iç bari o mideyi tutar doktorunla konuş oda belki bir çözüm bulur.

sağol canım yaaa:)
eee o zaman yüz tane ancak yeter:)
bir de sepet lazım değil mi iyiki hatırlattın...:)
gerçekten ayrı bir zevk ayrı bir heyecan....Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
Filizcim sağol canımcım...
Sütümü yoğurdumu peynirimi hiç ihmal etmiyorum.
Benim kuzu kemikleri kuvvetli ama etsiz bişi olacak sanırım :)

Hanifecim şimdi bile o minicik ayağını dayadı mı karnına, herşeyi unutturuyor valla...
O iyi olsun da ben razıyım 15-20 gün daha böyle idare etmeye.
Allahım hepimizin yavrusuna sağlık versin, o yeter...

YARIN SELKİE 'nin doğum günü yani bugün....
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AİLENLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR ŞİMDİDEN ...AİLENİZE YENİ KATILAN EMİRHAN SANA MUTLU GÜNLER GÖSTERMEYİ NASİP ETSİNNN..........DİYE NOT YAZDIM FACE DE

amin amin canımmm sen rahatsız olsanda bebeğin iyi olsun yeter

aaa canım onlarda yeter üzme tatlı canını ya doğunca tosuncuk edersin hadi görüşürüz canım

aa maşallah ne dikkatlisin yaa.Bende burdan kutlıyim çıkmadan MUTLU YILLLAR EBRUUUU KUZULARINLA SANA UZUUUN BİR ÖMÜR DİLİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…