- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.561
kızlar ben çıkıyorum birazdan suat abi geldi o bakacak dükkana kahwaltılıkta almış hazırliimde çıkım bari.. sancılarım az az wuruyo waginama doğru...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hastanedeyim 21:40 ta suyum geldi henüz sancım yok normal doğumu bekliyorum
haberiniz olsun durumdan haberdar etmeye çalışırım
dualarını eksit etmeyin ne olurrrrrrrrr
Nerden bilecektim ben uyknun b kadar kıymetli olduju ayol
gunnicinde ne tv ne uyku sürekli emiyoruz gaz cikariyoruz uyuyo alt batırıyor
altı açarken yüze göze itinayla isiyor pipoyu yikarkene suya kaka yapıyor
vs vs
Pamuk gibi kaşife bı cilt ve harika bir evlat
kızmış erkekmis hiç fark etmez evlat ya çok değişik göreceksiniz taşıyacaksınız
yasiacaksijiz
7 günlük oldu Ege
150 gr kaybetti
7 gün sonra doum kilosuna ulaşmazsa Dr mama baslatacak
ins bol suyu. Olur oğluna şifa olur
yazmaya vakit yok çok çok çok fena bı cocuk değil ancak orta siddtin usutnde olabilir :)
buarada dikişlerine bakmaya doyum tutmuyor
ısıtıyorum galiba bazen çok agriyo
ne zaman iyilesecegimnmerak ediyorum
kızlar ben çıkıyorum birazdan suat abi geldi o bakacak dükkana kahwaltılıkta almış hazırliimde çıkım bari.. sancılarım az az wuruyo waginama doğru...
Kızlar günaydın ....
Hasret sen hala buralardamısın doğurmadın mı? Ben senden haber alırım diye açtım bilgisayarı. Bende şimdi doktordan geldim sabah saat 8 de randevum vardı artık her hafta gidiyoruz doktora. Benim kızım 5 gün geriden gidiyor sebebini anlayamadım ama doktorum herşey iyi dedi. şuan 34+5 deyim ve kızımın kilosu 2.200 gr mış. Doktorum çok iri bir bebek olarak doğmaz diyor. Sanırım 2800-2900 arası doğar dedi. Normalmi kızlar sizce? Ayrıca benim cadı kızım boynuna bir tur kordonu dolamış. Hala daha da dönmedi. Makat geliş durumunda. Napacağız bilmiyorum artık. İlk doğumum normaldi ama sanırım bunu sezeryan ile doğuracağım.
okyay senin 2. gebelikmi bu hımm ilki ne peki? we kaç yaşında
canım maşallah kuzuyakiloyu dert etme doğum sonrası alıyorlar ben 40 haftalık bebek biliyorum 2.200gr doğan 15 günde 3 kilo olan sağlığı yerinde olsun önemli olan o
Merhaba arkadaslar bız geldık lohusa yatagımı hazırladım cok gusel oldu kaydirigubbakcemile2
Bir tek camlarım kaldı sılınecek tam takır hazırız ama bızım kızın dogucagı yok ınat edıyor gelmemek ııcn laelaelaelaelae
YA ŞİMDİDEN LOHUA YATAĞINI HAZIRLARSAN SİZ NERDE YATACAKSINIZ? BEN HASTANEYE GİDECEĞİM GÜN EVDE BİRİSİ HAZIRLAR DİYE DÜŞÜNDÜMDÜ.NASI OLCAK ŞİMDİ?
Yarın bızım evlılık yıl donunumuz ama ben dısarıya cıkamadım esıme hedıye alamadım of yaa akannehir
mrb kızlar biz geldik..
bi aceleyle çıktıkki evden pc de açık kaldı,
bugün başka dr gittim, herşeyimi baştan söyledim dosya açtı,
bebegim 35+4 de gayet iyi dedi 2300 gr 2500 olsa daha iyi olurdu dedi,
toronusol kagıdı koydular nst ye girdim 1 saat kaldım, 2 defa sancım çıktı
bebekde durgunluk belirlersen hemen gel dedi, bu arada dr çok sevdim..
güler yüzlü bişeydi
.Tesekkur ederım seyhan cım :1hug:
Kızlar sız lohusa yatagınız ıcın ne hazırladınız yada hazırlayacaksınız
YARIN SELKİE 'nin doğum günü yani bugün....
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AİLENLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR ŞİMDİDEN ...AİLENİZE YENİ KATILAN EMİRHAN SANA MUTLU GÜNLER GÖSTERMEYİ NASİP ETSİNNN..........DİYE NOT YAZDIM FACE DE
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hastanedeyim 21:40 ta suyum geldi henüz sancım yok normal doğumu bekliyorum
haberiniz olsun durumdan haberdar etmeye çalışırım
dualarını eksit etmeyin ne olurrrrrrrrr
İYİ HABERLERLE GEL BAKALIM BENİMDE CUMARTESİ KONTROL.benim de 11 de kontrolüm var bugün çok heyecanlıyım umarım bir aksilik yoktur.sonra da kayınvalideciğime bir uğrayım hastane dönüşü.evde otur otur sıkıldım ya...
Kızlar günaydın ....
Hasret sen hala buralardamısın doğurmadın mı? Ben senden haber alırım diye açtım bilgisayarı. Bende şimdi doktordan geldim sabah saat 8 de randevum vardı artık her hafta gidiyoruz doktora. Benim kızım 5 gün geriden gidiyor sebebini anlayamadım ama doktorum herşey iyi dedi. şuan 34+5 deyim ve kızımın kilosu 2.200 gr mış. Doktorum çok iri bir bebek olarak doğmaz diyor. Sanırım 2800-2900 arası doğar dedi. Normalmi kızlar sizce? Ayrıca benim cadı kızım boynuna bir tur kordonu dolamış. Hala daha da dönmedi. Makat geliş durumunda. Napacağız bilmiyorum artık. İlk doğumum normaldi ama sanırım bunu sezeryan ile doğuracağım.
herkese günaydın arkadaşlar bakalım bugün kimler kavuşacak bebeklerine.. ben kendimden kestim umudu valaha ..geceleri çok ağrım oluyor ama gündüz hiçbirşey yok..umursamaz:
kızlar kontrole gidiyorum ben saat 11 de randevum.ne diyecek bakalım doktor.görüşmek üzere
kızlar günaydın....
adet sancısı benzeri ağrılar yaşıyor musunuz? gece böyle ağrılarım oldu da. 36. haftadayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?