2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın:))
gecmişi okumaya çalıştım bitiremedim dün bol bol muhabbet etmişsiniz maşallah:))
GÜLENCıM toparlar oğluşun umarım hemen..
HASRET nasılsın?sancılar başalmış galiba hayırlısı olsun canım:))
MAVıDÜŞLER umarım kolay doğum olur sağlıkla doğar bebişin:)
atladığım varsa kusurabakmasın kızlar..
bugün özgürüm ben de eşim gündüzde ohh keyif yapıcamm tabi bu sıpa kaburgalarımı kırmazsa..
herkese güzel bir gün diliyorum..doğacak bebişlerimiz sağlıkla hayırla gelsinler inşallahh

kızlar ben çıkıyorum birazdan suat abi geldi o bakacak dükkana kahwaltılıkta almış hazırliimde çıkım bari.. sancılarım az az wuruyo waginama doğru...

hasret canım hadi allah yardımcın olsun canancım çok sağol...bende heyecandan bu gece hiç uyuyamadım sabahın beşinden beri ayaktayım kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun bu başka bir heyecan...

Kızlar günaydın ....
Hasret sen hala buralardamısın doğurmadın mı? Ben senden haber alırım diye açtım bilgisayarı. Bende şimdi doktordan geldim sabah saat 8 de randevum vardı artık her hafta gidiyoruz doktora. Benim kızım 5 gün geriden gidiyor sebebini anlayamadım ama doktorum herşey iyi dedi. şuan 34+5 deyim ve kızımın kilosu 2.200 gr mış. Doktorum çok iri bir bebek olarak doğmaz diyor. Sanırım 2800-2900 arası doğar dedi. Normalmi kızlar sizce? Ayrıca benim cadı kızım boynuna bir tur kordonu dolamış. Hala daha da dönmedi. Makat geliş durumunda. Napacağız bilmiyorum artık. ılk doğumum normaldi ama sanırım bunu sezeryan ile doğuracağım.

günaydın kızlarr sabaha kadar uyuyamadım 5:30 da yattım az önce kapı çaldı kimdi bilmiyorum ben kapıya gidene kadar gitmiş hasreti merak edip açtım pc yi gözümden uyku akıyomirmirmirmir

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hastanedeyim 21:40 ta suyum geldi henüz sancım yok normal doğumu bekliyorum
haberiniz olsun durumdan haberdar etmeye çalışırım
dualarını eksit etmeyin ne olurrrrrrrrr

canım gözün aydın doğumun olmuştur inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşmuşsundur bebeğine güzel haberlerini bekliyoruz

canım inşallah döner kilosuna ilk hafta normal bişey bu çocu bebeişde oluyor bizde istiyoruz gelsin artık uykusuz gecelerrr

kızlar ben çıkıyorum birazdan suat abi geldi o bakacak dükkana kahwaltılıkta almış hazırliimde çıkım bari.. sancılarım az az wuruyo waginama doğru...

datlum gece gittinmi diye merak ettim şimdi gidiyormuşsun hayırlı haberlerle hakkınızda hayırlısıysa bebeğinle dön inşallah

ebrucumunda doğum günü sanırım Allah sağlıklı sıhhatli bütün sevdiklerinle evlatlarınla birlikde nice uzun ömürler versin canım

canım maşallah kuzuya kiloyu dert etme doğum sonrası alıyorlar ben 40 haftalık bebek biliyorum 2.200gr doğan 15 günde 3 kilo olan sağlığı yerinde olsun önemli olan o

herkese günaydın arkadaşlar bakalım bugün kimler kavuşacak bebeklerine.. ben kendimden kestim umudu valaha ..geceleri çok ağrım oluyor ama gündüz hiçbirşey yok..umursamaz:

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜN KUTLLU OLSUN CANIM.SİZE MUTLU KOCAM BİR ÖMÜR DİLERİM AYNI YASTIKDA YAVRUCUĞUNLA VE EŞİNLE

OHH BEBİŞ İYİYMİŞ NE GÜZEL.ÇOK SEVİNDİM CNM.NE MUTLU SANA.DİKKAT ET KENDİNE .

Tesekkur ederım seyhan cım :1hug:

Kızlar sız lohusa yatagınız ıcın ne hazırladınız yada hazırlayacaksınız
.

YA BEN DOĞUM DÖNÜŞÜ HAZIRLARIM BİRİ OLUR YANIMDA MUHAKKAK YADA EVDE KALAN BİRİİ HAZIRLAR BEN GELMEDEN.ŞİMDİ O YATAKTA YATITYOZ NASI HAZIRLAYIM??? BEN Mİ ANLAMIYOM YA ???SATEN NEWRESİM TAKIMLARI FALAN YAYCAZ YANİ

SELKİE CANIMDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.AİLENLE MUTLU UMUTLU HUZURLU Bİ ÖMÜR DİLERİM.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hastanedeyim 21:40 ta suyum geldi henüz sancım yok normal doğumu bekliyorum
haberiniz olsun durumdan haberdar etmeye çalışırım
dualarını eksit etmeyin ne olurrrrrrrrr

AY NE OLDU ACABA.ALLAH Bİ AVAZDA KURTARSIN CANIM. SENDE BEBEKDE SAĞLIKLA KALIN.BİZİ HABERDAR ET.

benim de 11 de kontrolüm var bugün çok heyecanlıyım umarım bir aksilik yoktur.sonra da kayınvalideciğime bir uğrayım hastane dönüşü.evde otur otur sıkıldım ya...
İYİ HABERLERLE GEL BAKALIM BENİMDE CUMARTESİ KONTROL.

HASRETCİM GERME KENDİNİ NEZAMAN GELİRSE ARTIK.9 AY GEÇTİ BİR KA GÜNDE GEÇER SABIR.BELKİDE BUGÜN GELİR KİM BİLİR :))

BEBEK İYİYMİŞ SEVİNDİM CANIM. SENDE İYİ OL.BENCE KİLOSU İYİ CANIM.KIZLAR TOMBİŞ OLMAZMIŞ PEK. 2900 DOĞARSA GAYET İYİ BE CANIM.DERT ETME. DOĞUNCA TOSUN YAPARSIN SEN ONU :))

kızlar kontrole gidiyorum ben saat 11 de randevum.ne diyecek bakalım doktor.görüşmek üzere

herkese günaydın arkadaşlar bakalım bugün kimler kavuşacak bebeklerine.. ben kendimden kestim umudu valaha ..geceleri çok ağrım oluyor ama gündüz hiçbirşey yok..umursamaz:

az kaldı sabır:)) geceleri ben de zorlanıyorum canım..gündüz nispeten daha iyiyimm..
umarım gece kuşu olmaz bebeklerimiz:))

kızlar kontrole gidiyorum ben saat 11 de randevum.ne diyecek bakalım doktor.görüşmek üzere

güzel haberlerle gel canım..

kızlar günaydın....
adet sancısı benzeri ağrılar yaşıyor musunuz? gece böyle ağrılarım oldu da. 36. haftadayım...

olmaz mııııkaydirigubbakcemile3 adet olmyorum ama sancısını cekiyorum diye hayıflanıyorum:)) normalmiş canım dr öle dedi...benim bir süredir var..
herzamanki gibi sol yana yatıp dinlenmek işe yarıyor tamamen kesmese bile ağrıyı hafifletiyor:))

herkese günaydııııın.
SıLVER VE HıJYENıM GÜZEL HABERLERLE GELıN ıNŞALLAH.
OKYAY 2900-2800 fena bir kilo değil yani sağlıklı olsunda gerisi teferruat sonra kilo alır kuş sütüyleb beslersin kilonun çaresi var rabbim dermansız dert vermesin.
ANA MAVıDÜŞLEEEERRDE hastanedeymiş rabbim bir avazda kurtarsın.
ZELıŞıMDE bugün doğum yapacak allah yardımcısı olsun.
BELKı BUGÜN BEBEKLERıMıZ 3 LENıRHASRETıM GÜZEL HABERLERıNı BEKLıYORUZ.
BıR-NOKTA GÜLAYDI SANIRIM ıSMıN EVLıLıK YILDÖNÜMÜZ KUTLU OLSUN EN GÜZEL HEDıYENıZ BıRKAÇ HAFTAYA KUCAĞINIZDA ıNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…