2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşşallah bebeğine. Aynı şeyleri Asinaz da söylemişti hatırlarsan. Bebeğinin boynuna kordon dolanmıştı ve bebeği beslenemediği için geriden geliyordu. öyle bir durum yoktur değil mi. Doktoruna bir sor istersen canım. Ama geriden neden dedi onu da anlamadım. BEn de 34. haftada gittiğimde 2100 grdı ve gayet normal demişti benim doktor.

hepatİt gÖzÜnaydın ben sana nededİm doktorun sana gÜn verİr demedİmmİ 1 mart Çok az kaldı.

evet yaaa az kaldı:)) şaşkınım ben de ne olacak diye:)) çok sağol canım..
5 gün..5 kere yatcam kalkcam bebeğim olcak:)) böyle beklemek daha zormuş ama..
sen nasılsın kesin medical de mi olcan? hazırlıklar tamam mı? ben yaymışım biraz galiba şimdi tutuştummkaydirigubbakcemile3

sezeryan olanlar pat pat doğuruyor vallaha normal bekleyenler kaldık biz böyle...kafamçokkarıştı

Sağol canım biz iyiyiz.Dün temizliğimizi yaptık bebeşin cicilerle bir benim cicilerin ütüsü kaldı valizimi hazırlamak kaldı.Bu cuma kontrolüm var konuşucam bakalım hangi hatstane diycek.ben son cuma konuşuruz demiştim bu cumadan ayrı iki cuma daha gidicem sonraki hafta doğum zaten.Ama düşündüm suyum gelse sancım gelse hangi hastaneyegidicemizi bilmiyoruz bu haftadan sonra son 2 haftam benimde.

günaydın kızlar nasılınız....
okyay benim bebeğiminde boynuna dolanmış ama kilo alıyor herhangi bir sorun yok dedi doktor... şükür ve benimkide önden gidiyormuş bnakalım yarın kontrol var ne diyecek... bu arda doktora giden arkadşlar hayırlı haberlerle gelirler inşallah...

Kızlar bu arada dÜn ıŞte sancım tutdu.tabı yalancıymıŞ.....aslında 2 mart son.eŞım gelıp aldı yok artık ıŞe gıtmek dedı dÜn.ıkna ettım.bu cuma son bıda ıŞe gelmek yok :))))

canan doğru söylüyor okyay aslında normal kilo aralığında senin bebek doktorun niye geriden geliyo dediki.

günaydın canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin.seninde doğuma 2 hafta falan kalmış.

sevindim iyi olmanıza:) ütü işi falan bitrdim.benim temizlik yapılmıştı ama bu hafta sonu bikez daha yapılacak..batırdık hemen evi:) cuma günü de annem okul için rapor alıp gelecek:)) çok özlemiştim valla nerdeyse 6 aydır görmiyorumm ama çok kalamayacak sanırım(
bence de konuş dr unla belli olsun hastane.her ihtimale karşı.

maşallah canım:) umarım böyle gider sağlıkla doğar bebeğin..
Kızlar bu arada dÜn İŞte sancım tutdu.tabİ yalancıymıŞ.....aslında 2 mart son.eŞİm gelİp aldı yok artık İŞe gİtmek dedİ dÜn.İkna ettİm.bu cuma son bİda İŞe gelmek yok :))))

sen hala mı çalışıyorsun canım yaaa..bu halde calışmak çok zor oluyor...
bitirmişsin ama gözünaydın :lepi: 2 gece sonra bitiyor :)) bol bol dinlen artık bebeğinle ilgilen:))

herkese günaydın arkadaşlar.bugün herkes nasıl bakalım?var mı herhangi bi haber?benimde haftaya persembe kontrolüm var 36+5 olcam o zaman dört gözle bekliyorum kızımı çok özledim ya.şimdi de kızıma klasik müzik dinletiyorum sakinleşsin biraz

ay geçmiş olsun canım ya.Biz kendi ev işimizi yapmaya erinirken siz bide bu halinizle el işinde çalışıyosunuz allah kolaylık versin ama artık son günlerinmiş ne güzel.
Kızlar bu arada dÜn İŞte sancım tutdu.tabİ yalancıymıŞ.....aslında 2 mart son.eŞİm gelİp aldı yok artık İŞe gİtmek dedİ dÜn.İkna ettİm.bu cuma son bİda İŞe gelmek yok :))))

kızlar napıyorsunuz?benim bebiklerden fısat buldumda bir göz atayım dedim..nasılsınız?ben kşturup duruyorum vallahi,3 erkek ve ev arasında...hiç lohusalığımı bilemedim laannn....neyse canları sağolsun

kızlar kontrole gidiyorum ben saat 11 de randevum.ne diyecek bakalım doktor.görüşmek üzere

hayırlı haberlerle dön canım inşallah

kızlar günaydın....
adet sancısı benzeri ağrılar yaşıyor musunuz? gece böyle ağrılarım oldu da. 36. haftadayım...

ben canım gece ve bazen sabah ilk uyandığımda oluyor sonra geçiyor

hadi az kaldı canımcım sayılı gün çabuk geçiyor gerçi günler azaldıkca insan zor sabrediyor

sende güzel haberler alırsın canım inşallah bizde cuma gidicez bakalım hayırlısı

ya zeliş de doğuma gidiyor bugün görmedim kaçırmışım Rabbim yardımcısı olsun kendininde bebeğininde sağlıcakla kavuşsun kuzucuğuna inşallah

günaydın canım MAVİDÜŞLERİN SUYU GELMİŞ GECE ŞUAN HASTANEDE DOĞUMU BEKLENİYOR BELKİDE DOĞUM YAPTI ZELİŞ BUGÜZ SEZERYANLA BEBEĞİNE KAVUŞCEK HASRETİN BEBEĞİDE DOĞUM KANALINA GİRMİŞ AMA SANCISI YOK ODA BEKLEMEDE.

canım bugün doğum gününmüş nice yaşlara evlatlarınla sevdiklerinle huzurlu bi ömür geçirirsin inşallah

Ah bu erkekler... :)) İyi olun da canım. Doğum günün kutlu olsun tekrar. 3 erkeğinle nice yıllar diliyorum. opuyorumnanaktan

merhaba canım ya özlettin kendini erayın kardeşiyle arası nasıl?bide doğum gününmüş mutlu yıllar canım arkadaşlarla gece kutladık ama senin okumaya fırsatın olmamıştır belki

günaydın kızlar ya hasret doğmamış gece bende onu merak ettim de girdim,
daha yatagım felan toplancak duruyo,

günaydın cnm bende dün gittim dr 35+5 deyim 2330 gr mış bol bol sebze et ye dedi,
fazla takmıyorum, ben kilo işini sende takma onlar sağlıklı dogsunlarda biz tosunlaştırırız..
kızlar günaydın....
adet sancısı benzeri ağrılar yaşıyor musunuz? gece böyle ağrılarım oldu da. 36. haftadayım...
evet benimde 3 gün felan oluyo bu agrıları çekeli.sanırım bundan sonrada olucak.
sezeryan olanlar pat pat doğuruyor vallaha normal bekleyenler kaldık biz böyle...kafamçokkarıştı
bekleyip bekleyip son anda bizde sezeryan dogarsak şaşmam zatenn..

hoşgeldin cnm, işin dahada zorlaştı tabi 3 erkek le ,
bunlar tatlı zorluklar allah başka zorluk vermesin cnm
bu arada doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllara,

canım bugün doğum gününmüş nice yaşlara evlatlarınla sevdiklerinle huzurlu bi ömür geçirirsin inşallah

çaım çok sağol!yaşlandım bu günn biraz daha! )))

Ah bu erkekler... :)) İyi olun da canım. Doğum günün kutlu olsun tekrar. 3 erkeğinle nice yıllar diliyorum. opuyorumnanaktan

çanım çok sağol,,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canım ya özlettin kendini erayın kardeşiyle arası nasıl?bide doğum gününmüş mutlu yıllar canım arkadaşlarla gece kutladık ama senin okumaya fırsatın olmamıştır belki

tatlım çok sağol, vallahi bende çok özledim burda saatlerçe kalıp sohbet etmeyi,ama nasıl akşam oluyor anlamıyorum,gelen gidende çok ,,,eray kardeşine bayılıyor ama kıskanıyoda birazcık,ona gelen hediyelere falan bozuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…