- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.581
Kızlar günaydın ....
Hasret sen hala buralardamısın doğurmadın mı? Ben senden haber alırım diye açtım bilgisayarı. Bende şimdi doktordan geldim sabah saat 8 de randevum vardı artık her hafta gidiyoruz doktora. Benim kızım 5 gün geriden gidiyor sebebini anlayamadım ama doktorum herşey iyi dedi. şuan 34+5 deyim ve kızımın kilosu 2.200 gr mış. Doktorum çok iri bir bebek olarak doğmaz diyor. Sanırım 2800-2900 arası doğar dedi. Normalmi kızlar sizce? Ayrıca benim cadı kızım boynuna bir tur kordonu dolamış. Hala daha da dönmedi. Makat geliş durumunda. Napacağız bilmiyorum artık. İlk doğumum normaldi ama sanırım bunu sezeryan ile doğuracağım.
hepatİt gÖzÜnaydın ben sana nededİm doktorun sana gÜn verİr demedİmmİ 1 mart Çok az kaldı.
Sağol canım biz iyiyiz.Dün temizliğimizi yaptık bebeşin cicilerle bir benim cicilerin ütüsü kaldı valizimi hazırlamak kaldı.Bu cuma kontrolüm var konuşucam bakalım hangi hatstane diycek.ben son cuma konuşuruz demiştim bu cumadan ayrı iki cuma daha gidicem sonraki hafta doğum zaten.Ama düşündüm suyum gelse sancım gelse hangi hastaneyegidicemizi bilmiyoruz bu haftadan sonra son 2 haftam benimde.evet yaaa az kaldı:)) şaşkınım ben de ne olacak diye:)) çok sağol canım..
5 gün..5 kere yatcam kalkcam bebeğim olcak:)) böyle beklemek daha zormuş ama..
sen nasılsın kesin medical de mi olcan? hazırlıklar tamam mı? ben yaymışım biraz galiba şimdi tutuştummkaydirigubbakcemile3
canan doğru söylüyor okyay aslında normal kilo aralığında senin bebek doktorun niye geriden geliyo dediki.Maşşallah bebeğine. Aynı şeyleri Asinaz da söylemişti hatırlarsan. Bebeğinin boynuna kordon dolanmıştı ve bebeği beslenemediği için geriden geliyordu. öyle bir durum yoktur değil mi. Doktoruna bir sor istersen canım. Ama geriden neden dedi onu da anlamadım. BEn de 34. haftada gittiğimde 2100 grdı ve gayet normal demişti benim doktor.
günaydın canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin.seninde doğuma 2 hafta falan kalmış.günaydın kızlar nasılınız....
okyay benim bebeğiminde boynuna dolanmış ama kilo alıyor herhangi bir sorun yok dedi doktor... şükür ve benimkide önden gidiyormuş bnakalım yarın kontrol var ne diyecek... bu arda doktora giden arkadşlar hayırlı haberlerle gelirler inşallah...
Sağol canım biz iyiyiz.Dün temizliğimizi yaptık bebeşin cicilerle bir benim cicilerin ütüsü kaldı valizimi hazırlamak kaldı.Bu cuma kontrolüm var konuşucam bakalım hangi hatstane diycek.ben son cuma konuşuruz demiştim bu cumadan ayrı iki cuma daha gidicem sonraki hafta doğum zaten.Ama düşündüm suyum gelse sancım gelse hangi hastaneyegidicemizi bilmiyoruz bu haftadan sonra son 2 haftam benimde.
günaydın kızlar nasılınız....
okyay benim bebeğiminde boynuna dolanmış ama kilo alıyor herhangi bir sorun yok dedi doktor... şükür ve benimkide önden gidiyormuş bnakalım yarın kontrol var ne diyecek... bu arda doktora giden arkadşlar hayırlı haberlerle gelirler inşallah...
Kızlar bu arada dÜn İŞte sancım tutdu.tabİ yalancıymıŞ.....aslında 2 mart son.eŞİm gelİp aldı yok artık İŞe gİtmek dedİ dÜn.İkna ettİm.bu cuma son bİda İŞe gelmek yok :))))
Kızlar bu arada dÜn İŞte sancım tutdu.tabİ yalancıymıŞ.....aslında 2 mart son.eŞİm gelİp aldı yok artık İŞe gİtmek dedİ dÜn.İkna ettİm.bu cuma son bİda İŞe gelmek yok :))))
kızlar kontrole gidiyorum ben saat 11 de randevum.ne diyecek bakalım doktor.görüşmek üzere
kızlar günaydın....
adet sancısı benzeri ağrılar yaşıyor musunuz? gece böyle ağrılarım oldu da. 36. haftadayım...
evet yaaa az kaldı:)) şaşkınım ben de ne olacak diye:)) çok sağol canım..
5 gün..5 kere yatcam kalkcam bebeğim olcak:)) böyle beklemek daha zormuş ama..
sen nasılsın kesin medical de mi olcan? hazırlıklar tamam mı? ben yaymışım biraz galiba şimdi tutuştummkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılınız....
günaydın canım MAVİDÜŞLERİN SUYU GELMİŞ GECE ŞUAN HASTANEDE DOĞUMU BEKLENİYOR BELKİDE DOĞUM YAPTI ZELİŞ BUGÜZ SEZERYANLA BEBEĞİNE KAVUŞCEK HASRETİN BEBEĞİDE DOĞUM KANALINA GİRMİŞ AMA SANCISI YOK ODA BEKLEMEDE.herkese günaydın arkadaşlar.bugün herkes nasıl bakalım?var mı herhangi bi haber?benimde haftaya persembe kontrolüm var 36+5 olcam o zaman dört gözle bekliyorum kızımı çok özledim ya.şimdi de kızıma klasik müzik dinletiyorum sakinleşsin biraz
kızlar napıyorsunuz?benim bebiklerden fısat buldumda bir göz atayım dedim..nasılsınız?ben kşturup duruyorum vallahi,3 erkek ve ev arasında...hiç lohusalığımı bilemedim laannn....neyse canları sağolsun
kızlar napıyorsunuz?benim bebiklerden fısat buldumda bir göz atayım dedim..nasılsınız?ben kşturup duruyorum vallahi,3 erkek ve ev arasında...hiç lohusalığımı bilemedim laannn....neyse canları sağolsun
merhaba canım ya özlettin kendini erayın kardeşiyle arası nasıl?bide doğum gününmüş mutlu yıllar canım arkadaşlarla gece kutladık ama senin okumaya fırsatın olmamıştır belkikızlar napıyorsunuz?benim bebiklerden fısat buldumda bir göz atayım dedim..nasılsınız?ben kşturup duruyorum vallahi,3 erkek ve ev arasında...hiç lohusalığımı bilemedim laannn....neyse canları sağolsun
günaydın cnm bende dün gittim dr 35+5 deyim 2330 gr mış bol bol sebze et ye dedi,Kızlar günaydın ....
Hasret sen hala buralardamısın doğurmadın mı? Ben senden haber alırım diye açtım bilgisayarı. Bende şimdi doktordan geldim sabah saat 8 de randevum vardı artık her hafta gidiyoruz doktora. Benim kızım 5 gün geriden gidiyor sebebini anlayamadım ama doktorum herşey iyi dedi. şuan 34+5 deyim ve kızımın kilosu 2.200 gr mış. Doktorum çok iri bir bebek olarak doğmaz diyor. Sanırım 2800-2900 arası doğar dedi. Normalmi kızlar sizce? Ayrıca benim cadı kızım boynuna bir tur kordonu dolamış. Hala daha da dönmedi. Makat geliş durumunda. Napacağız bilmiyorum artık. İlk doğumum normaldi ama sanırım bunu sezeryan ile doğuracağım.
evet benimde 3 gün felan oluyo bu agrıları çekeli.sanırım bundan sonrada olucak.kızlar günaydın....
adet sancısı benzeri ağrılar yaşıyor musunuz? gece böyle ağrılarım oldu da. 36. haftadayım...
bekleyip bekleyip son anda bizde sezeryan dogarsak şaşmam zatenn..sezeryan olanlar pat pat doğuruyor vallaha normal bekleyenler kaldık biz böyle...kafamçokkarıştı
canım bugün doğum gününmüş nice yaşlara evlatlarınla sevdiklerinle huzurlu bi ömür geçirirsin inşallah
Ah bu erkekler... :)) İyi olun da canım. Doğum günün kutlu olsun tekrar. 3 erkeğinle nice yıllar diliyorum. opuyorumnanaktan
merhaba canım ya özlettin kendini erayın kardeşiyle arası nasıl?bide doğum gününmüş mutlu yıllar canım arkadaşlarla gece kutladık ama senin okumaya fırsatın olmamıştır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?