2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım teşekkürler haberler için bende hasreti merak ettim bi bakayım dedim ama maşallah bugün bikaç bebiş birden geliyor galiba.Allah onları da bebeklerini de sağlıklı bi sekilde kurtarır insallah.böyle haberleri duyunca insan daha da heyecanlanıyor.ben şimdi 35+4 teyim daha var gibi duruyor ama ben yinede şimdiden heyecanlanıyorum valla.

Ben olsam bende bozulurum valla biz burda ikinci bebeği olanların ilkinede ufakta olsa bişeyler götürüyoruz çok seviniyolar keratalar.Bendede bir cadı varya ondan sordum bizimki neyapcak bakalım.İşin zor tatlım ya helede iş asıl büyüdüklerinde neyse gelinlerin yapar artık ev işlerini tabii oğlanları alıncaya kadr sonra işmiş bekleme valla.

kolay gelsin 3 erkek zor valla:)
canları sağolsun tabii ama sen yine de dikkat et kendine..
doğum günün kutlu olsunnnn mutlu sağlıklı yaşlara a.s.

hepatİt tekrar gÖzÜnaydın ozaman annen gelcekmİŞ benİmkİ dİmbİmde o yÖnden Şanslıyım o olmasa nerde yapıcaktım temİzlİĞİ.

teşkür canımmm opuyorumnanaktan

EFTEL kusura bakma kaçırmışım valla dün doktora gitmişin gözün aydın canım yarından sonrada ben gidicem bakalım nekadar olmuş bir haftada süt ürünü yemekten ineğe benzedik yavaştan kaynanatörle arayı ne yaptın dün isyanlardaydın iyikide yapmışın ezik ezi durmaktans arada içindekini kusmak iyidir.

Günaydın herkese a.s.

Hilos-hndn82-filizcim tesekkurler hepinizi opuyorum :asigim::asigim::asigim:

Filiz bide ben Gülcan Gülay gülencım

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

geçmişe bakamadım kahvaltıdan sonra bakıcam.
ama biliyorumki bugün EBRUCUĞUMUN doğum günü.
SELKıEM doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice güzel mutlu senelerea.s.

benim cadı kızda uyandı kahvaltısını hazırladık sandelyemi yanaştır dedi ay öyle ye bana ağır geliyo yanaştıramam dedim yanaştırmazsan bende kahvaltı yapmam dedi tehtitide başladı artıkın.

kızlar valla burası bağımlılık yapıyo insana,
evde her işim duruyo,bense kahvaltımı aldım pc başına oturdum,
hem yazıyom hem kahvaltı yapıyom:)
kaynanada yok sabah erkenden yüzümü görmemek için çıkmış:))
akşam eve 12 de geldi namaz kıldı hemen yattı oglu sordu anne
nerdeydin oda bagırdı sanane nerdeysem nerdeyim ben size,
soruyommu nereye gittiyinizi (allahtan sormuyo hee)
eşiminde moreli bozuldu gece 2 ye kadar uyumadı,
bana sordu siz tartıştınızmı diye hayır dedim,

günaydın herkeseeeeeee........

ebrucum doğum günün kutlu olszun canım ............ oğullarının ikisinide öpüyorum kocaman şimdi herkes ufaklığa ilgi gösterip diğeri kıskanmasın :)))))))

merhabalar anne ve anne adayları
doktora gidenler olmuş ve gidecek olanlara da güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Gülencim yazmış iyi oldukları 1 hafta olmuş zaman cabuk geçiyor...
Mavi düşler inşallah bisey olmazrsada sağlıklaa doğum yapaHrsın
Zeliş hayırlısı ile sağlıkla al kucağına bebeğini
Hasret;Biraz nazlı ama güzel bir şekilde gelecek bebeğin stres yapma

ben hala yataktan çıkmadım laptopı aldım yanıma yorgunluk var üzerimde kızlar

takma canım kafana sakın boşver afiyet olsun kahvaltın yarasın kuzuya
benimde eşim uğradı az önce ben kahvaltı ederken birlik de ettik kahvaltıyı yalnız ben çok uykusuzum sabah uyudum gözlerim kapanıyo acik uzanayım işimde yok bugün
yaa üst kattaki komşum bi tencere sarma sarıp getirmiş sağolsun çok mutlu oldum canın ne isterse bana söyle hiç yapıcam diye uğraşma dedi Allah razı olsun valla çok duygulandım

tşk ederim cnm,bende kaçırıyorum bazen artık arşlar kusura bakmasınlar,
hade inşallah güzel haberlerle gelirsin,bende süt yumurtaya dayandım,sonum ne olcak bilmiyorum,he bu arada kızlar benim kilo almam durdu varmı böyle bir durum sizdede
yaklaşık bir aydır hiç kilo almadım..

evet şeker hala çalışıyom.çok zor haklısın.bide şu doğum öncesi kilom..üstünede 10 kg daha bitti.çok ağarlaştım.doğumdan ilk işim kilo vermek için bişiler yapmak.
ay geçmiş olsun canım ya.Biz kendi ev işimizi yapmaya erinirken siz bide bu halinizle el işinde çalışıyosunuz allah kolaylık versin ama artık son günlerinmiş ne güzel.
Çok şükür canım bugün bitti sayılır.kaldı 2 gün.o da geçer umarım ve bend dinlenrim. bence evdekinin de zor işte çalışanında.hmileliğin son ayları gerçekten zor.allah hepimize sabır ve sağlık versin.bidebebişlerimize sağlıkklı uzun ömür:)

kızlar ben dün ne halt ettim size anlatayım.....
kaynanamla konuşuyordum haziran 15 te gelecekelr ayd edim keşke erken gelebilseniz sen yada babam eşimin yanında doğum anında briniz olsa tek kalmasa dedim ( yazık ne mezuniyetine ne asker uğurlamasına yemin töreni asker dönüşü ne bileyim hiç bişeyinde yokalrdı şimdi ilkkez baba oluyor hani keşke babası olsada oan sarılsa istedim ) neyse ben keşke olsanız diiynce kaynanam benim oğlum o konuda kısmetsiz biraz dedi baktık kocişimin gözleri doldu kıyamadım hemen döndüm ona sarıldım boşveraşkım senin karın var kızın var kimseler lkazım değil bize dedimmmmmmmmm eşim hemen sus işareti yaptı çünki telefonda annesi duyuyordu :):):):):)) sonra gülmeye başladık allahtan kaynanamda hemen güldü anne pardon ben sana laf söylemek değil kocamı teselli etmke için söyledim öyle dedim...biliyorum kızım siz iyi olun yeter felan dedi gülerek kapattı yok yo kdarılmadım dedi ama bi yandan da korkuyrum yarın öbür gün bunu unutmaz bi yerde döndürür bana lafı oturtur mu diye :( ne salağım yaaaa insan böyle pot kırar mı :):)): eşim diyor allahtan iyi zamanına geldi biş idemedi babam olsa çoktan gelin bizi istemiyora kadar gitmişti diye ama ben biliyorum anneside bunu unutmayacak yani :))::) :):) gerçi çok güldük hepimiz ama inşlalah başım ağrımaz sonradan........

dünde babası biz temizlik yaparken hanfendiyi beach parka gezmeye götürdü.Kahvaltı yapıpta gitmişti ben yemek yiycem pide falan yokmu burda demiş sonra unutmuş çişi gelmiş babası erkekler tuvaletine götürmüş mecburen kreşe bakcanmı götüreyimmiseni demiş ben bebekmiyim kreşe gitcek demiş.Eve bir geldi bu babam bana bir yemek bile yedirmedi anne beni aç getirdi bide beni erkekler tuvaletine götürdü pis yere oturttu (adamda silmiş klozeti kat kat peçete koymuş ama bizim hanfendi öyle her tuvalete oturmaz)kreşe götürcekmiş ben bebekmiyim kreşe gitcem dedim diye bi güzele babasını şikayet etti bana kız anneleri yandınız valla.

tam ne oldu bilmiyorum eftelcim ama sanırım bu dönem kaynanatörlerin nerdeyse hepsi kuduruyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 sanırım tam bir aile oluyoruz diye oğullarını iyice kıskanıyorlar:))
bizde de var sorun yazık eşim kaç gündür ruh gibi küstü anası bize..
ne yapıcaz..takmıycaz şekerimm prim vermemek lazım bozma sakın moralinii arkadaşım:)

,

evet evet hakkaten yapıyor bende sen gibi sabah kocamı gödnerdim onla kahvaltı yapmıştım sonra uyudum biraz şimdi kalktım bi puding yedim oturdum bilin başına daha ev süpürüp hastane geceleiklerimi ütüleyip yerleştireceğim.... valla kaynanaa gelince hayırdır öyle gece vakti felan ohhhh bite tavrı koymuş yazık oğluna yawww deli bunalr deli... :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…