- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.601
günaydın canım MAVİDÜŞLERİN SUYU GELMİŞ GECE ŞUAN HASTANEDE DOĞUMU BEKLENİYOR BELKİDE DOĞUM YAPTI ZELİŞ BUGÜZ SEZERYANLA BEBEĞİNE KAVUŞCEK HASRETİN BEBEĞİDE DOĞUM KANALINA GİRMİŞ AMA SANCISI YOK ODA BEKLEMEDE.
Ben olsam bende bozulurum valla biz burda ikinci bebeği olanların ilkinede ufakta olsa bişeyler götürüyoruz çok seviniyolar keratalar.Bendede bir cadı varya ondan sordum bizimki neyapcak bakalım.İşin zor tatlım ya helede iş asıl büyüdüklerinde neyse gelinlerin yapar artık ev işlerini tabii oğlanları alıncaya kadr sonra işmiş bekleme valla.çaım çok sağol!yaşlandım bu günn biraz daha!)))
çanım çok sağol,,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tatlım çok sağol, vallahi bende çok özledim burda saatlerçe kalıp sohbet etmeyi,ama nasıl akşam oluyor anlamıyorum,gelen gidende çok ,,,eray kardeşine bayılıyor ama kıskanıyoda birazcık,ona gelen hediyelere falan bozuluyor...
kızlar napıyorsunuz?benim bebiklerden fısat buldumda bir göz atayım dedim..nasılsınız?ben kşturup duruyorum vallahi,3 erkek ve ev arasında...hiç lohusalığımı bilemedim laannn....neyse canları sağolsun
hepatİt tekrar gÖzÜnaydın ozaman annen gelcekmİŞ benİmkİ dİmbİmde o yÖnden Şanslıyım o olmasa nerde yapıcaktım temİzlİĞİ.
pardon canım ya karıştırmışım gülcancım eşinle sana uzun ömürlü mutlu bir evlilik diliyorum canım.Günaydın herkese a.s.
Hilos-hndn82-filizcim tesekkurler hepinizi opuyorum :asigim::asigim::asigim:
Filiz bide ben Gülcan Gülay gülencım
pardon canım ya karıştırmışım gülcancım eşinle sana uzun ömürlü mutlu bir evlilik diliyorum canım.
kızlar valla burası bağımlılık yapıyo insana,
evde her işim duruyo,bense kahvaltımı aldım pc başına oturdum,
hem yazıyom hem kahvaltı yapıyom:)
kaynanada yok sabah erkenden yüzümü görmemek için çıkmış:))
akşam eve 12 de geldi namaz kıldı hemen yattı oglu sordu anne
nerdeydin oda bagırdı sanane nerdeysem nerdeyim ben size,
soruyommu nereye gittiyinizi (allahtan sormuyo hee)
eşiminde moreli bozuldu gece 2 ye kadar uyumadı,
bana sordu siz tartıştınızmı diye hayır dedim,
EFTEL kusura bakma kaçırmışım valla dün doktora gitmişin gözün aydın canım yarından sonrada ben gidicem bakalım nekadar olmuş bir haftada süt ürünü yemekten ineğe benzedik yavaştan kaynanatörle arayı ne yaptın dün isyanlardaydın iyikide yapmışın ezik ezi durmaktans arada içindekini kusmak iyidir.
evet şeker hala çalışıyom.çok zor haklısın.bide şu doğum öncesi kilom..üstünede 10 kg daha bitti.çok ağarlaştım.doğumdan ilk işim kilo vermek için bişiler yapmak.sevindim iyi olmanıza:) ütü işi falan bitrdim.benim temizlik yapılmıştı ama bu hafta sonu bikez daha yapılacak..batırdık hemen evi:) cuma günü de annem okul için rapor alıp gelecek:)) çok özlemiştim valla nerdeyse 6 aydır görmiyorumm ama çok kalamayacak sanırım(
bence de konuş dr unla belli olsun hastane.her ihtimale karşı.
maşallah canım:) umarım böyle gider sağlıkla doğar bebeğin..
sen hala mı çalışıyorsun canım yaaa..bu halde calışmak çok zor oluyor...
bitirmişsin ama gözünaydın :lepi: 2 gece sonra bitiyor :)) bol bol dinlen artık bebeğinle ilgilen:))
Çok şükür canım bugün bitti sayılır.kaldı 2 gün.o da geçer umarım ve bend dinlenrim. bence evdekinin de zor işte çalışanında.hmileliğin son ayları gerçekten zor.allah hepimize sabır ve sağlık versin.bidebebişlerimize sağlıkklı uzun ömür:)ay geçmiş olsun canım ya.Biz kendi ev işimizi yapmaya erinirken siz bide bu halinizle el işinde çalışıyosunuz allah kolaylık versin ama artık son günlerinmiş ne güzel.
Günaydın herkese a.s.
Hilos-hndn82-filizcim tesekkurler hepinizi opuyorum :asigim::asigim::asigim:
Sanada günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn şeker annecik
Filiz bide ben Gülcan Gülay gülencım
kızlar valla burası bağımlılık yapıyo insana,
,kızlar valla burası bağımlılık yapıyo insana,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?