2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm son günlerimiz bu vakitlerimizi arayacaz gibime geliyo,uykuyu ihmal etmemek lazım
vaktin varsa bol bol uyu valla, ya yerim beno komşuları ne güzel düşünmüşler Allah razı olsun bir tencere sarma insanı zarara sokmaz ama hamile kadının yaptıgı dua yeter, keşke benimde komşum olsa ...her yanım akraba ama kimselere faydaları
yok..

Canım böyle komşular var mı hala ya.... ne güzel.. .Bravo ona.Insanlık ölmemiş.şimdi kimse yanındakinin kapısını çalıp halin ne diye sormuyo.Tberik ettim kadını.Allah onunda gönlüne göre versin.

olsun bence iyi olmuş duydukları oğulları belliki onların özlemini çekiyo belki senin pot işe yararda gelirler.

kaydirigubbakcemile3 güldüm valla seyyalcim kusurabakma..
boşver ilerde ne diyebilirlerki sana doğru olanı söylemişsin sen bence birşey olmaz...arada gerek böyle ayar cekmek:))

hey maşallah filiz senin kız da dilliymişş..yerim ben onu tatlı cadı..kaşı senin kızın poposunu:))

ayhh cnm güldüm valla
kadın bir an şöyle düşünmüştür,acaba bu gelin bize gelin demeyemi yoksa,
bu lafı atmak içinmi aradı,:)) inşallah cnm unutur unutmazsada kendi bilir sende veririsin cvbını,
ne cadı kızın var kızz yerim onu benn:))
evet cnm çekemiyolar sanırım, yok bozmuyorum artık arada bir ağlıyorum oda iyi geliyo
zaten bu evde son demlerini yaşıyo artık seneye davet etmiyecem,zaten sıraya girecem diyo

afiyet bal şeker olsun.. anlamadım garezi bana oğluna tavır yapıyo,lülülülülülü

Canım bence bu güzel ve yerinde bi pot olmuş.yaptıklarının normal olduğunu anlasınlar.hem sana bişi diyemezki yalanmı bırakıp giden o .o kalcam dedi de senmi illa git dedin sanki .bece ii olmuş.kocan da senin kıymetini daha çok bilir. ayrıca fena biçimde gaz yapmıştır kaynana merak etme canım cicim kocam biz varız deyip sarılman.iyi olmuş.ohhhhhhhhhhhhhhhh. takma çok gaz yaparsa bi soda ısmarla benden ona :sm_cool:

yanlış birşey söylememişsinki canım olurda öyle birşey derse sana birgün haksızmıyım ne zaman yanında oldunuzki der susturursun boşver

seykan kız o komşudan varsa fazla bir adette bana gönder varmı kaldımı böyle insanlarya bende güne gitcem bir hazırlanayım bari

valla Allah bin kere razı olsun birde öyle çok görüştüğüm canım cicim olduğum bi komşum değil çok nadir görüşürüz onunda her istediği olsun inşallah komşudan yana şanslıyım hepsinden Allah razı olsun (bi karşı komşumla konuşmuyoruz küs bana)

Tesekkurler Canan cım :asigim:
Neyse kızlar ben kahvaltıya gıdıyorum yoksa kaynanam dellenecek nerde kaldın sen dıye sonrada ewı toparlarım hepinizi öpüyorum

selam kızlar nasılsınız son kez bir bakıp çıkayım dedim birazdan hazırlanıp çıkacağız kızlar dua edin bana çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim ben canana haber vericem oda sizlerle paylaşır bakalım ben eve dönene kadar kaç lişi doğurmuş olur hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın...

kızlar bosna ve mutlu dan haberi olan varmı? ne zamandır görmedim onları ..

Canım Mutluyu bilmiyorum umarım iyidir.
Bosna evle ilgili işlerle meşgul.dün çok yorulmuş.evde küçük rutuşlar kalmış kocası yapcakmış.bugün burada olacağını söylemişti.daha uyanmadı sanırım.

Ben de çok heyecanlandım yahu. Bir de doğum haberi geldikçe ağlamaya başlıyorum... :)) opuyorumnanaktan

Allah yardımcınız olsun canım hayırlısıyla al yavrunu kucağına inşallah opuyorumnanaktan

Kızlar gusel haber benden olsun hasret doguma hazırlanıyoırmus 3 cm acılması olmus kanamada varmıs ayyy canım ya bızım dualarımızı beklıyor Allah yardımcıları olsun

kızlar bosna ve mutlu dan haberi olan varmı? ne zamandır görmedim onları ..

ALLAH yardımcın olsun cnm,
sağlıklı şekilde bebene kavuşursun inşalalh
dualarım seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…