- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.641
Kızlar gusel haber benden olsun hasret doguma hazırlanıyoırmus 3 cm acılması olmus kanamada varmıs ayyy canım ya bızım dualarımızı beklıyor Allah yardımcıları olsun
olsun bence iyi olmuş duydukları oğulları belliki onların özlemini çekiyo belki senin pot işe yararda gelirler.
kuju_25 Alıntı:
EFTEL kullanıcısından alıntı
yanlış birşey söylememişsinki canım olurda öyle birşey derse sana birgün haksızmıyım ne zaman yanında oldunuzki der susturursun boşver
hilos Alıntı:
Canım bence bu güzel ve yerinde bi pot olmuş.yaptıklarının normal olduğunu anlasınlar.hem sana bişi diyemezki yalanmı bırakıp giden o .o kalcam dedi de senmi illa git dedin sanki .bece ii olmuş.kocan da senin kıymetini daha çok bilir. ayrıca fena biçimde gaz yapmıştır kaynana merak etme canım cicim kocam biz varız deyip sarılman.iyi olmuş.ohhhhhhhhhhhhhhhh. takma çok gaz yaparsa bi soda ısmarla benden ona
vala sonra bende çok güldüm :):):) istesem yapamam böyle bir durumu hani cesaretlenip söyleyemem o lafı dilim dolanır :):):)EFTEL Alıntı:
ayhh cnm güldüm valla
kadın bir an şöyle düşünmüştür,acaba bu gelin bize gelin demeyemi yoksa,
bu lafı atmak içinmi aradı,:)) inşallah cnm unutur unutmazsada kendi bilir sende veririsin cvbını,
hepatit Alıntı:
güldüm valla seyyalcim kusurabakma..
boşver ilerde ne diyebilirlerki sana doğru olanı söylemişsin sen bence birşey olmaz...arada gerek böyle ayar cekmek:))
Kızlar gusel haber benden olsun hasret doguma hazırlanıyoırmus 3 cm acılması olmus kanamada varmıs ayyy canım ya bızım dualarımızı beklıyor Allah yardımcıları olsun
selam kızlar nasılsınız son kez bir bakıp çıkayım dedim birazdan hazırlanıp çıkacağız kızlar dua edin bana çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim ben canana haber vericem oda sizlerle paylaşır bakalım ben eve dönene kadar kaç lişi doğurmuş olur hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın...
Ben olsam bende bozulurum valla biz burda ikinci bebeği olanların ilkinede ufakta olsa bişeyler götürüyoruz çok seviniyolar keratalar.Bendede bir cadı varya ondan sordum bizimki neyapcak bakalım.İşin zor tatlım ya helede iş asıl büyüdüklerinde neyse gelinlerin yapar artık ev işlerini tabii oğlanları alıncaya kadr sonra işmiş bekleme valla.
kolay gelsin 3 erkek zor valla:)
canları sağolsun tabii ama sen yine de dikkat et kendine..
doğum günün kutlu olsunnnn mutlu sağlıklı yaşlara a.s.
teşkür canımmm opuyorumnanaktan
günaydın canım MAVİDÜŞLERİN SUYU GELMİŞ GECE ŞUAN HASTANEDE DOĞUMU BEKLENİYOR BELKİDE DOĞUM YAPTI ZELİŞ BUGÜZ SEZERYANLA BEBEĞİNE KAVUŞCEK HASRETİN BEBEĞİDE DOĞUM KANALINA GİRMİŞ AMA SANCISI YOK ODA BEKLEMEDE.
bu arada doğum günü ve evlilik yıldönümü olan herkesi kutluyorum.hersey gönlünüzce olsun.
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
geçmişe bakamadım kahvaltıdan sonra bakıcam.
ama biliyorumki bugün EBRUCUĞUMUN doğum günü.
SELKİEM doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice güzel mutlu senelerea.s.
günaydın herkeseeeeeee........
ebrucum doğum günün kutlu olszun canım ............ oğullarının ikisinide öpüyorum kocaman şimdi herkes ufaklığa ilgi gösterip diğeri kıskanmasın :)))))))
kızlar ben dün ne halt ettim size anlatayım.....
kaynanamla konuşuyordum haziran 15 te gelecekelr ayd edim keşke erken gelebilseniz sen yada babam eşimin yanında doğum anında briniz olsa tek kalmasa dedim ( yazık ne mezuniyetine ne asker uğurlamasına yemin töreni asker dönüşü ne bileyim hiç bişeyinde yokalrdı şimdi ilkkez baba oluyor hani keşke babası olsada oan sarılsa istedim ) neyse ben keşke olsanız diiynce kaynanam benim oğlum o konuda kısmetsiz biraz dedi baktık kocişimin gözleri doldu kıyamadım hemen döndüm ona sarıldım boşveraşkım senin karın var kızın var kimseler lkazım değil bize dedimmmmmmmmm eşim hemen sus işareti yaptı çünki telefonda annesi duyuyordu :):):):):)) sonra gülmeye başladık allahtan kaynanamda hemen güldü anne pardon ben sana laf söylemek değil kocamı teselli etmke için söyledim öyle dedim...biliyorum kızım siz iyi olun yeter felan dedi gülerek kapattı yok yo kdarılmadım dedi ama bi yandan da korkuyrum yarın öbür gün bunu unutmaz bi yerde döndürür bana lafı oturtur mu diye: ( ne salağım yaaaa insan böyle pot kırar mı :):)): eşim diyor allahtan iyi zamanına geldi biş idemedi babam olsa çoktan gelin bizi istemiyora kadar gitmişti diye ama ben biliyorum anneside bunu unutmayacak yani :))::) :):) gerçi çok güldük hepimiz ama inşlalah başım ağrımaz sonradan........
çanım inşallah kolayça kurtulursun bebeğinide sağlıkla alırsın kuçağına ,dualamız seninle...selam kızlar nasılsınız son kez bir bakıp çıkayım dedim birazdan hazırlanıp çıkacağız kızlar dua edin bana çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim ben canana haber vericem oda sizlerle paylaşır bakalım ben eve dönene kadar kaç lişi doğurmuş olur hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın...
Bir_Nokta kullanıcısından alıntı
çanım sağol,aynen öyle oluyor ama ben büyükle daha fazla ilgileneiyorum eskisine kıyasla,dengeyi sağlamaya çalışıyoruz...
:))))))))))))))))))))))) hahay çok güldüm kız,iyi olmuş...
QUOTE]
canım ilgilen ilgilen biizmde onu sorduğumuzu feland a söyle .... canmım benim kıyamam kıskanır tabi... ama şöyle yap bu sana emanet sen onun için çok değerlisin felan de sevsin onu sahiplensin....
kaynanama gelince valal ne yalan söyliyim içimde bi rahatladı yani laftan sonra tek korkum cadı geri laf sokması hani yılalr sonra oğlu onu unutsa bi konuda gelin öğretti der kendi hatasını görmez napalım bende derim o zaman haksızmıyım diye geleydişn beni haksız çıkaraydıon derim dimi ama :):):)
slm kızlar bven bugün 39 oldum ama hala tık yok bende bakalım ne zamna olacak dua edin oğluşumu sağlıcakla kucağıma alayım aminn hepimiz inşallah
zeliş82 kullanıcısından alıntı
selam kızlar nasılsınız son kez bir bakıp çıkayım dedim birazdan hazırlanıp çıkacağız kızlar dua edin bana çok korkuyorum çok değişik duygular içindeyim ben canana haber vericem oda sizlerle paylaşır bakalım ben eve dönene kadar kaç lişi doğurmuş olur hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın...
slm kızlar bven bugün 39 oldum ama hala tık yok bende bakalım ne zamna olacak dua edin oğluşumu sağlıcakla kucağıma alayım aminn hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?