2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

klawyeye kafam gömülmeden gidip uzanayım birazcık kıslar öpüyorum hepinizi şimdilik opuyorumnanaktansersem gibiyimsempatiksalakcinni

Kızlar gusel haber benden olsun hasret doguma hazırlanıyoırmus 3 cm acılması olmus kanamada varmıs ayyy canım ya bızım dualarımızı beklıyor Allah yardımcıları olsun

ayhhh beni heyecan basıyo, Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah,
KIZ EN SONUNDA 24 DİYE DİYE DOGURACAK VALLA

olsun bence iyi olmuş duydukları oğulları belliki onların özlemini çekiyo belki senin pot işe yararda gelirler.

ya valla isterim hani ilk o an sadece babsı olsun anneside değil bi sarılsınalr yeter çünki 9 yaşında gödnermiş almanyaya ve bir daha hiç bi özel anında yında babsı olmamış hep derki seni istemeye gelmesi düğünde yanımda olması bile bi lutuf ben onalrda da olmayacak sanıyordum )::):) mesela ablasını abbasından değil eniştesinden istemişler ablasının nişanında baabsı yokmuş ya hep böyle gelemiyoruz diyip oturuyorlar almanyaya bilmiyorum belkide gerçekten gelinmiyor ama büyük konuşmamak alzım neyse ama bi yanda da belki işe yararda gelirler diyorum o an babası yanında olsun çok istiyorum... kıyamıyorum kocama ......

kuju_25 Alıntı:
EFTEL kullanıcısından alıntı
yanlış birşey söylememişsinki canım olurda öyle birşey derse sana birgün haksızmıyım ne zaman yanında oldunuzki der susturursun boşver

ya biizmki çok cadırıdır klava:

bencede sabaha kadar uyku tutmamıştır onu :):)
vala sonra bende çok güldüm :):):) istesem yapamam böyle bir durumu hani cesaretlenip söyleyemem o lafı dilim dolanır :):):)

hepatit Alıntı:
güldüm valla seyyalcim kusurabakma..
boşver ilerde ne diyebilirlerki sana doğru olanı söylemişsin sen bence birşey olmaz...arada gerek böyle ayar cekmek:))

ben değil onun düşünmesi lazım sonra kıskanmaya kalkıyorlar aman sen varken oğlumun gözü bizi görmüyor diye görmez tabi çocuk alışmamışki anca özlemeyi öğretmişsiniz..... ben bi gün bi pot daha kırar bunuda söylerim onalara :):):):)

Kızlar gusel haber benden olsun hasret doguma hazırlanıyoırmus 3 cm acılması olmus kanamada varmıs ayyy canım ya bızım dualarımızı beklıyor Allah yardımcıları olsun

hihoyyyt aaa çok sevindim hayırlısı inşallah Allah bi avazda kurtarsın söyleye söyleye getirdi kızı ayın 24 nde
Rabbim nerde kim varsa doğum yapacak olan hepsinin yanında ve yardımcısı olsun inşallahh:Saruboceq:

sevindim bosnanın iyi olmasına:))
umarım mutlu da iyidir...

canımm Allah yardımcın olsun..sağlıkla kavuş yavruna:Saruboceq:

ay canım yaa hadi bakalımm HARETCİMM inşallah bir avazda kolay doğum olurr sağlıkla gelir kızınn
sağol bir nokta sen de haber verdiğin içinn

ben yine cok heyecanlandımmm

burda öyle bir adet yok,bende onu teselli ediyorum artık,,küçük çoçuk oda anlamıyorki...diyorum sen bebekken sanada getşrdşler....şimdide kardeşine getiriyorlar.bundan sonra onada getirmeyeçekler diye...
hadi beniöm şimdilik iyi gidiyor..ama büyüğe daha fazla ilgi göstermeye başladım.....

kolay gelsin 3 erkek zor valla:)
canları sağolsun tabii ama sen yine de dikkat et kendine..
doğum günün kutlu olsunnnn mutlu sağlıklı yaşlara a.s.

teşkür canımmm opuyorumnanaktan

çanım sağol,beni çok yoruyorlar ama onlar olmasa hayatım çok sıkıçı olurdu herhalde...

ay ne güzel bebklerimiz geliyor...hayırlısıyla gelsinler inşallah!!!

bu arada doğum günü ve evlilik yıldönümü olan herkesi kutluyorum.hersey gönlünüzce olsun.

çanım sağol,,

çanımmmm çok sağol,,,opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeeeee........

ebrucum doğum günün kutlu olszun canım ............ oğullarının ikisinide öpüyorum kocaman şimdi herkes ufaklığa ilgi gösterip diğeri kıskanmasın :)))))))

çanım sağol,aynen öyle oluyor ama ben büyükle daha fazla ilgileneiyorum eskisine kıyasla,dengeyi sağlamaya çalışıyoruz...

:))))))))))))))))))))))) hahay çok güldüm kız,iyi olmuş...

çanım inşallah kolayça kurtulursun bebeğinide sağlıkla alırsın kuçağına ,dualamız seninle...

ayyy sevindim çok isityoyrdu hadi hepbirlitke dularımız gönderelim morallelrimiz gönderelim ... mevlam yardımcısı olsun ... hangi hastanede acaba söylemişti ama ben hep unutuyorum....

ayy çok heyecanlı bugün bebeklerini kucağına almaya hazırlanan herkesin allah yardımcısı olsun.. :Saruboceq:

Zeliş sakın bizi habersiz bırakma.Allah yarımcın olsunRahat ol.stres yapma.gerçi ben kasıldım şu anda.insan şaşkın olur.ne düşüneceğini bilemez galba. ama bi dişin minişi bikaç saate kollarınla..

Hasret 24 ü diye diye tutturacak galba.Umarım normal yapar.o hiç sezeryan istemiyordu dimi.Bugün içime doğduydu Hasret doğum yapabilir diye.Alah yardımcısı olsun

KIZLAR DUALARIMIZ SıZıNLE

slm kızlar bven bugün 39 oldum ama hala tık yok bende bakalım ne zamna olacak dua edin oğluşumu sağlıcakla kucağıma alayım aminn hepimiz inşallah

bende aynı senin gibiyim.. ne zaman gelicek benim oğlum acaba.. bizimkilerin rahatı yerinde galiba. nst ye girdim dün ne sancı ne bişey.. 40 ı bulcaz herhalde bu gidişle.

ooohhh zelişte yolcuuu ... dulaarımız senle güzleim hepinizle mevlam hepinize sabır ve sağlık versin.... asıl siz dualrı unutmayın mevlam en çok siin dulaarınızı kabul ediyor....

kızlar HASRETı doğuma almışlardelikafadulden

3 cm açılması varmış çatı muayenesi yaparken kanda gelmiş.lavmanı falan yapılmış.yalnız sancıları çok olmadığından suni sancı verebilirlermiş.korkuyor dualarınızı bekliyor hepinizden.inşaallah suni sancıya gerek kalmaz.Allahım bir avazda kurtarsın hasretimizi.

Kızlar dünden beri benim göğüslerime bir haller oldu. Uçları iyice büyüdü ve belirginleşti, sütyenden falan belli oluyor. Adet öncesindeki gibi sızlıyor. Akıntı falan yok ama.. Onlar da kendini hazırlıyor sanırım artık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…