2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen:)) bir de uçları karardı benimkilerinn..düğmelerim zaten vardıı şimdi dev gibi oldular
sanırım böyle kalacaklar artıkınn

hasretimin ve zelişimin allah yardımcısı olsun ikiside bir avazda kurtulsun hadi ben kaçtım aklımda burda kalcek öff ya görüşürüz kızlar

Bir sistem olsa da buradaki önemli haberler tek tek telefona mesaj olarak gelse. Ben de kalkamıyorum bilgisayar başından :)

ya çok iyi fikir aslında ben benim kocaya söylesem yapar mı bize öyle bişi acaba ..... sadece mart anneleri bize özel istediğimiz kişiler görebilecek adres ve telefonalrımızı öyle herkes girip okuyamayacak istediğimiz anda da yazılanlar mesajla bildirilecek fean bişielr :)::):)

aynen:)) bir de uçları karardı benimkilerinn..düğmelerim zaten vardıı şimdi dev gibi oldular
sanırım böyle kalacaklar artıkınn

ne şanslısınız,rahat rahat emzirirsiniz bebişi,,benim oğlum beni emmiyor.....göğüs uçlarım yok yakalayamıyor..pompayla çekip verşyorum..sanırım fazla mziremeyeecğim ben (((((

bu arada hasreti buldum...
suni sançı vermişler bekliyormuş...2-3 saat doğurur bence...hayırlısıyla...

göğüs ucu olunca daha mı iyi emiyor.... ay inşallah benimkide emer bana büyük gibi geliyor ama onada yeter inşallah.... en azından altı ay emebise yavrucmmmm ......

selkie ticker ına bakınca daha 6 günün var gibi ama meleğin kucağında benimde 19 görünüyor acaba ne zaman gelecek çok heycanlanıyorum düşündükçeeee.....

Ya benimkiler bebişin ağzına sığmayabilir... kaydirigubbakcemile3 Abartma Canan!! ınşallah sütüm de olur da emer.

Ebru, hangi pompayı kullanıyorsun. Medela mı?

En sonunda söylene söylene doğumamı gitti hasret?Sevindim onun adına.Rabbim bir avazda kurtarsın inş. sağlıcakla,hayırla....

akşamüstü arayacağım söylerim canım.birde mavidüşler hastanedeymiş onunda suyu gelmiş bekliyor.
Allahım hepsine kolay hayırlı doğumlar versin.

saol canım ohhh gelsinler gelsinler.... kızlar bende üsküdar yunusemre hastanesinde yapacağım doğumu bilgilendireyim şimdiden .... ben hepinizi çok merak ediyorum eminim sizlerde edeceksiniz :):):))

emzirirsin canım hiç mi yok uçları..bebek büyüsün yakalar gibi geliyor :))
ben de benimkinin ağzına sığmaz diye korkuyorumsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

HASRET de hayırlısıyla kurtulur inşallahh suni sancı daha da zormuş dimi..
kolay olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…