- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.661
Kızlar dünden beri benim göğüslerime bir haller oldu. Uçları iyice büyüdü ve belirginleşti, sütyenden falan belli oluyor. Adet öncesindeki gibi sızlıyor. Akıntı falan yok ama.. Onlar da kendini hazırlıyor sanırım artık. :)
3 cm açılmaylamı gitti hasret,ona suni sançı verirlerl kesin...öğlen bebiş doğmuş olur..ben arayayım bi hasreti..
3 cm açılmaylamı gitti hasret,ona suni sançı verirlerl kesin...öğlen bebiş doğmuş olur..ben arayayım bi hasreti..
aradım çevap vermiyor,sanırım çıkmadı hala doğumdan...
Bir sistem olsa da buradaki önemli haberler tek tek telefona mesaj olarak gelse. Ben de kalkamıyorum bilgisayar başından :)
aynen:)) bir de uçları karardı benimkilerinn..düğmelerim zaten vardıı şimdi dev gibi oldular
sanırım böyle kalacaklar artıkınn
yeni girdi ebrucum.20-25 dk. oluyor ben konuşalı....
ne şanslısınız,rahat rahat emzirirsiniz bebişi,,benim oğlum beni emmiyor.....göğüs uçlarım yok yakalayamıyor..pompayla çekip verşyorum..sanırım fazla mziremeyeecğim ben(((((
bu arada hasreti buldum...
suni sançı vermişler bekliyormuş...2-3 saat doğurur bence...hayırlısıyla...
bizden hep selam söyle canım.... duaarımız zeliş ve opnla bugün için görünürde başka yok değil mi ?
ne şanslısınız,rahat rahat emzirirsiniz bebişi,,benim oğlum beni emmiyor.....göğüs uçlarım yok yakalayamıyor..pompayla çekip verşyorum..sanırım fazla mziremeyeecğim ben(((((
akşamüstü arayacağım söylerim canım.birde mavidüşler hastanedeymiş onunda suyu gelmiş bekliyor.
Allahım hepsine kolay hayırlı doğumlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?