2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşşalah bebeğinede sanada hadi güzel haberlerin gelemye devam etsin inşallah........

çok sağolun kızlar inşallah sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz
pek çiş yapmıyor ebru korkuyırum sarılık olursa diye 30 hafta 1 günlük doğdu şimdi iyiyim 6 dikiş var birazda içerde evde gezinip yatıyorum gece hiç uyutmadü hepimizi dikti ayağa bu arada aynı bbasına benziyor

inşallah bişeycik olmaz canım sarılık felan uzak dursun meleğinden... 30+1 az değil mi ? yanlış mı yazdın acaba 38+1 mi oalcaktı o...

Mutlu gözünüz aydın. Maaşallah bebeğine de Allah analı babalı büyütsün. ınşallah emer ve sarılık falan olmaz.

Fotolarını görecek miyiz minik meleğimizin?

Allah analı babalı büyütsün Mutlucum. Maşallah Nazar değmesin.Kilosu boyu çok güzel....10 cm olana kadar Epidural takmadılarmı ? Bende normal istiyorum inşallah... Sen gönlünü ferah tut sarılık olmaz inşallah....

Canan ben senden bir gün sonra görünüyorum tabi herşey normal giderse ..37+3 benim ...Senin sancı durumun nedir benim akşam kasıklarım ağrıdı ama yatış pozisyonu değiştirince geçti.. Dr falan gitmedik...Senin extra bir durumun varmı? Erkenmi bizim için anlayamıyorum kii..

Merhaba herkese,

Bugün pek hareketli burası, çok heyecanlandım okudukça :)

Mavidüşler doğuma gitmiş, Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlıkla doğumunu yapmıştır şimdiye kadar...

Hasretim, canım benim, Allah nasıl kalbine göre verdi, 24 Şubat'ta doğuruyor yaw...
Allah hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun bebeğine...
İçim bi garip oldu valla...

Hepatitcim beni merak etmişsin canım, sağol..
İyiyim çok şükür, evde olunca zaman olmuyor nete girecek sadece...
Senin de günün belli olmuş, heyecan dorukta yani.
Allah yardımcın olsun canım.

Gülencim, Allah kolaylık versin...
Egemiz bir an önce toparlar inşallah kendini...

Mutlu valla kaç gündür aklımdaydın, tahmin ettim ben senin doğurduğunu :)
Gözün aydın arkadaşım, Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Maaşallah, sen de bir tosuncuk doğurmuşsun, fotolarını bekliyoruz.

Bugün küçük küçük, düzensiz kasılmalarım var.
İlk başladığında biraz tırstım ama baktım ki düzene girmediler sakinleştim.
Cuma günü kontrolümüz var, o zamana kadar doğuracağımı sanmıyorum.
Normal doğum beklemek de enteresan bişeymiş, 1 saat sonra ne olacağımız belli değil yaw :)

Merhaba arkidişler
Bu haftason olduğu için sürekli bakamıyorum arada bakıp son haberleri alıp çıkıyorum
Hadi bakalım hasreti de Zeliş'i de Allah kurtarsın...
Olursa eğer ilk normal doğum Hasretten gelecek galiba :)

Bende sancı falan yok canım sanırım. Sadece ayakta fazla kalırsam ya da eğilirsem vajinamda bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Gece uyandığımda o ağrılar oluyor ama anladığım kadarıyla gaz nedeniyle oluyor. Ben de pozisyonumu değiştirince geçiyor.

Sabahları kahvaltıdan sonra da karnuımın alt tarafında ya bebek çok sert hareket ediyor ya da kasılma oluyor anlamadım.

Bebeğim çoğunlukla karnımın üstünden itekliyor ve orası çok sertleşiyor. Hala makat duruşunda sanırım.

Yarın sabah NST'ye giriyorum, 1'de de doktora gideceğim, sanırım her şey kesinleşecek.

Teyzeleri bugün benim minik oğlum beni çok güldürdü... Kuaföre gittim ağda kaş bıyık için. Kadın ağdadan snra kaş bıyık için beni aynanı önüne koltuğa aldı.. Dizimin yanında bir dolap kapağı varmış ben fark etmedim. ondan birşey almışkapatırkende sert kapattı. pattt diye...boş bulunmuşum karnımda oğlum bir zıpladı...Refleks .... Çok şaşırdım.. Bizi herşekilde duyuor artık yavru kuşlarımız......

Ayyy mutlu da mı doğurmuşşşş bende kaç gündür onu merak ediyoduuuummmm
Çok sevindim mşallah yaaa..
Bu arada Bosnacım seni de göremeyince merak ettim bende yahu...Dedim kesin doğuma gitti heralde :)

Benimde benzer canım. çok sert hareketler yapıyor kahvaltıdan sonra. Gece göbek dahamı büyüyor banamı öyle geliyor.. dediğin gibi gaz birikiyor sanırım...

bende gaz çıkarırken korkuyo sanırım aynen dediğin gibi zıplıyo...:kedi:

slm arkadaşlar çok yoğun bi iş temposundayım fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir , bu aksamda nişanımız var görümcemin hepiniz Allaha emanet olun

Ayyy mutlu da mı doğurmuşşşş bende kaç gündür onu merak ediyoduuuummmm
Çok sevindim mşallah yaaa..
Bu arada Bosnacım seni de göremeyince merak ettim bende yahu...Dedim kesin doğuma gitti heralde :)

Sağol Beknurcum...
Bizim anlaşmamız var oğlumla, cumaya kadar doğurmayacağım ben, odası bitmedi daha :)
Ondan sonrası için söz veremem...

Benimde benzer canım. çok sert hareketler yapıyor kahvaltıdan sonra. Gece göbek dahamı büyüyor banamı öyle geliyor.. dediğin gibi gaz birikiyor sanırım...

Ben iki gecedir kendimi taşıyamıyorum artık.
Yataktan resmen inleyerek kalkıyorum, tuvaletten kalkarken dengemi kaybediyorum.
Bazen eşimi çağırıyorum gel beni kaldır diye...
O da dalga geçiyor, ben kaldırmasam sen tuvalate gidemicen mi şimdi, ne eğlenceli diye :)))

selamlar arkadaşlar,.doğuma giden arkadaşlarımız var,.ALLAH kurtarsın,.bebiklerini sağlıcakla kucaklarına alırlar inş.. dün annemle ablam geldi,bigüzel temizlik yaptılar,.bütün camlar silindi,tüller yıkandı,.bütün hazırlıklar tamam,.bende yıkanacak tüm çamaşırları attım makinaya,.fazla iş yapmasamda yoruldumkafamçokkarıştıbu arada yarın MEVLÜT kandili,.yarın doğum yapmak isterdim,.ALLAH dualarımızı kabul eder inş..:Saruboceq: :Saruboceq:

Bosnacım tarihler seninlede yakın desene sıralı olacak....Bendesenin gibiyim. Yatakta sağdan sola dönemiyorum. Hele o pozisyonda uzun süre kaldıysam belim kitleniyor sanki... Allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda tüm sıkıntılarımızı unutacağız inşallah...

bir saat yatayım dedim midem den uyuyamadım yatırmıyor beni çok aferdesiniz ağzıma geliyor rasmen

mutlucum doğum yapmışsın gözün aydın canım:1hug: Allah analı babalı büyütsün seninki gibi kolay doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize
hasretimde bi avazda kurtulur inşallah zeliş ve mavidüşler de

Bugün aklımdan geçti Nilüfer.. Yarın kandilde kimler doğuracak acaba diye geçti aklımdan... allah hepimizin duasını kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…