- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.701
kızlar selam
nabersiniz
benimde pazar günü 10da kanamam oldu akşam 20 ye kadar evde bekledik sancı yok gittik hastaneye 1 cm açıklık var dediler yatış verdiler gece 12 gibi tekrar muayene nst sancı var ama ben hissetmiyorum
sonra gece hastanede uyuduk sabah 8 buçuk gibi baktılar açıklık 1-2 cm arası suni sancıyı verdiler gittikçe arttı saat 2 gibi dayanılmaz oldu ne yapacağımı anlatmadılar belden epidral istedim tamam dediler dr gelecek dediler beni oyalamışlar açıklık 8 cm olunca nst ye bağlıyken ıkınmyaya başladım 1 saat baya zor geçti en sonunda 4 gibi beni aldılar açıklık 10 cm olmuş doğum salonunda ıkınmam gitti üzerime baya bir baskı uygulayarak 5 dk gibi sürede bebeğimi doğurtturdular bebeğimin kafası çıktı tamam ıkınma dediler zaten 2 kere anca ıkınabildim drun dediklerini uygularsanız kolay oluyor ama insan o anda hiç birşey duymuyor ondan sonra bir iğne gerisini hatırlamıyorum bebeğimi odamıza çıkarmışlar bende 20 dk sonra filan çıkmışım bir gün hastanede kaldık bebek doğunca toplam iki gün dün öğlen 2 de eve geldik bebeğim 3800 gr 52 cm doğdu şimdi emzirmek için herşeyi yapıyorum ama almıyor ilk iki gün iyyidi inşallah sarılık olmaz
kendinize iyi bakın
çok sağolun kızlar inşallah sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz
pek çiş yapmıyor ebru korkuyırum sarılık olursa diye 30 hafta 1 günlük doğdu şimdi iyiyim 6 dikiş var birazda içerde evde gezinip yatıyorum gece hiç uyutmadü hepimizi dikti ayağa bu arada aynı bbasına benziyor
kızlar selam
nabersiniz
benimde pazar günü 10da kanamam oldu akşam 20 ye kadar evde bekledik sancı yok gittik hastaneye 1 cm açıklık var dediler yatış verdiler gece 12 gibi tekrar muayene nst sancı var ama ben hissetmiyorum
sonra gece hastanede uyuduk sabah 8 buçuk gibi baktılar açıklık 1-2 cm arası suni sancıyı verdiler gittikçe arttı saat 2 gibi dayanılmaz oldu ne yapacağımı anlatmadılar belden epidral istedim tamam dediler dr gelecek dediler beni oyalamışlar açıklık 8 cm olunca nst ye bağlıyken ıkınmyaya başladım 1 saat baya zor geçti en sonunda 4 gibi beni aldılar açıklık 10 cm olmuş doğum salonunda ıkınmam gitti üzerime baya bir baskı uygulayarak 5 dk gibi sürede bebeğimi doğurtturdular bebeğimin kafası çıktı tamam ıkınma dediler zaten 2 kere anca ıkınabildim drun dediklerini uygularsanız kolay oluyor ama insan o anda hiç birşey duymuyor ondan sonra bir iğne gerisini hatırlamıyorum bebeğimi odamıza çıkarmışlar bende 20 dk sonra filan çıkmışım bir gün hastanede kaldık bebek doğunca toplam iki gün dün öğlen 2 de eve geldik bebeğim 3800 gr 52 cm doğdu şimdi emzirmek için herşeyi yapıyorum ama almıyor ilk iki gün iyyidi inşallah sarılık olmaz
kendinize iyi bakın
Canan ben senden bir gün sonra görünüyorum tabi herşey normal giderse ..37+3 benim ...Senin sancı durumun nedir benim akşam kasıklarım ağrıdı ama yatış pozisyonu değiştirince geçti.. Dr falan gitmedik...Senin extra bir durumun varmı? Erkenmi bizim için anlayamıyorum kii..
Bende sancı falan yok canım sanırım. Sadece ayakta fazla kalırsam ya da eğilirsem vajinamda bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Gece uyandığımda o ağrılar oluyor ama anladığım kadarıyla gaz nedeniyle oluyor. Ben de pozisyonumu değiştirince geçiyor.
Sabahları kahvaltıdan sonra da karnuımın alt tarafında ya bebek çok sert hareket ediyor ya da kasılma oluyor anlamadım.
Bebeğim çoğunlukla karnımın üstünden itekliyor ve orası çok sertleşiyor. Hala makat duruşunda sanırım.
Yarın sabah NST'ye giriyorum, 1'de de doktora gideceğim, sanırım her şey kesinleşecek.
bende gaz çıkarırken korkuyo sanırım aynen dediğin gibi zıplıyo...:kedi:Teyzeleri bugün benim minik oğlum beni çok güldürdü... Kuaföre gittim ağda kaş bıyık için. Kadın ağdadan snra kaş bıyık için beni aynanı önüne koltuğa aldı.. Dizimin yanında bir dolap kapağı varmış ben fark etmedim. ondan birşey almışkapatırkende sert kapattı. pattt diye...boş bulunmuşum karnımda oğlum bir zıpladı...Refleks .... Çok şaşırdım.. Bizi herşekilde duyuor artık yavru kuşlarımız......
bende gaz çıkarırken korkuyo sanırım aynen dediğin gibi zıplıyo...:kedi:
Ayyy mutlu da mı doğurmuşşşş bende kaç gündür onu merak ediyoduuuummmm
Çok sevindim mşallah yaaa..
Bu arada Bosnacım seni de göremeyince merak ettim bende yahu...Dedim kesin doğuma gitti heralde :)
Benimde benzer canım. çok sert hareketler yapıyor kahvaltıdan sonra. Gece göbek dahamı büyüyor banamı öyle geliyor.. dediğin gibi gaz birikiyor sanırım...
selamlar arkadaşlar,.doğuma giden arkadaşlarımız var,.ALLAH kurtarsın,.bebiklerini sağlıcakla kucaklarına alırlar inş.. dün annemle ablam geldi,bigüzel temizlik yaptılar,.bütün camlar silindi,tüller yıkandı,.bütün hazırlıklar tamam,.bende yıkanacak tüm çamaşırları attım makinaya,.fazla iş yapmasamda yoruldumkafamçokkarıştıbu arada yarın MEVLÜT kandili,.yarın doğum yapmak isterdim,.ALLAH dualarımızı kabul eder inş..:Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?