- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.721
Bugün aklımdan geçti Nilüfer.. Yarın kandilde kimler doğuracak acaba diye geçti aklımdan... allah hepimizin duasını kabul etsin...
39-1 de doğdu canım yanlış olmuşinşallah bişeycik olmaz canım sarılık felan uzak dursun meleğinden... 30+1 az değil mi ? yanlış mı yazdın acaba 38+1 mi oalcaktı o...
canım görümceyi ikna ettiniz mi sonunda kabul etti mi kart görümce:)slm arkadaşlar çok yoğun bi iş temposundayım fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir , bu aksamda nişanımız var görümcemin hepiniz Allaha emanet olun
Hadi senin bitmek üzere benim oda haftaya cum gelcek daha yerleştirmesi filan derkene baya geçecek...Allahtan park yatağını aldık hazır duruyo...Sağol Beknurcum...
Bizim anlaşmamız var oğlumla, cumaya kadar doğurmayacağım ben, odası bitmedi daha :)
Ondan sonrası için söz veremem...
Ben iki gecedir kendimi taşıyamıyorum artık.
Yataktan resmen inleyerek kalkıyorum, tuvaletten kalkarken dengemi kaybediyorum.
Bazen eşimi çağırıyorum gel beni kaldır diye...
O da dalga geçiyor, ben kaldırmasam sen tuvalate gidemicen mi şimdi, ne eğlenceli diye :)))
Canım başının altına iki yastık koy yatarsın ozamannnnnbir saat yatayım dedim midem den uyuyamadım yatırmıyor beni çok aferdesiniz ağzıma geliyor rasmen
mutlucum doğum yapmışsın gözün aydın canım:1hug: Allah analı babalı büyütsün seninki gibi kolay doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize
hasretimde bi avazda kurtulur inşallah zeliş ve mavidüşler de
Bu kaynanam öldürecek beni :) 9 ay hamilelik geçirdim ilk defa aradı. Hayretler içindeyim. :)) Yardıma ihtiyacın varsa gelelim mi diyor. Evde çok iş var da annem gelecek onunla yaparız dedim. Ayakta durmaya hali yok da işte laf olsun. Kendi evinde bile iş yapmayan kadın burada ne yapsın. Rüyasında gördmüş beni merak etmiş bebeği. İyi doğmadı daha dedim. :)) Doğuma yakın gelicez zaten dedi. Şimdiden gerildim ben... Cümbür cemaat toplanır gelirler.(
Siendrunce Kızlar slm...
ben işyerindeyim ve halsizim... Bugün bana yine sordular nekadar kullanacaksın iznini diye yasal süremi kullanıcam dedim somurttular bunlar kesin beni erkenden çaaracaklar napicam ben yaaa...Bi akıl verin bana
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim emdiği yok bugün 5dk emdi sadece
39-1 de doğdu canım yanlış olmuş
kaç tane bebiş doğdu kızlar
ben sezeryan olurum diye bakıyordum normal doğuran olmadımı başka hasret nasıl doğuracakmış
Kızlar slm...
ben işyerindeyim ve halsizim... Bugün bana yine sordular nekadar kullanacaksın iznini diye yasal süremi kullanıcam dedim somurttular bunlar kesin beni erkenden çaaracaklar napicam ben yaaa...Bi akıl verin bana
Kızlar slm...
doğum yapan arkadaşlra Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.doğum yapacak olan hasret ve zelişe de yardım etsin kolaylıkla doğum yaparlar insallah.kızlar bugün beni ve bebeğimi gercekten Allah korudu.eşim öğle yemeğine gelmişti onu gönderirken birden tansiyonum düştü ve bayılmışım.Allahtan karnımın üstüne değil de yan düşmüşüm ve çok sert düşmemişim.eşim çok korkmuş.hemen doktoru aradı.zaten çok kısa süre sonra kendime geldim.ve kesinlikle kendimi değil hemen bebeğimi düşündüm nerdeyse ağlayacaktım bisey oldu mu diye neyseki bebeğim bunu hissetti herhalde hemen harekete başladı.doktorumda eşime bebek haraket ediyorsa ağrı ve kanaması yoksa bisey olmaz merak etmeyin demiş.çok şükür ağrım kanamam falan da olmadı ama çok korktum ona bisey olcak diye
Mutlucum çok sevindim allah analı babalı büyütsün ve bizede nasip etsin :)
Kızlar eğer beni işyeri çağırdığında geri gelmezsem beni işten çıkarırlarsa bende mahkemeyemi başvurmam lazım?
Çok geçmiş olsun canım. Şükür ki bebeğine bir şey olmamış. Dikkat et bundan sonra fazla ayakta kalma, en azından yalnızken kalkmamaya çalış.
Çok Çok geçmiş olsun cnmdoğum yapan arkadaşlra Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.doğum yapacak olan hasret ve zelişe de yardım etsin kolaylıkla doğum yaparlar insallah.kızlar bugün beni ve bebeğimi gercekten Allah korudu.eşim öğle yemeğine gelmişti onu gönderirken birden tansiyonum düştü ve bayılmışım.Allahtan karnımın üstüne değil de yan düşmüşüm ve çok sert düşmemişim.eşim çok korkmuş.hemen doktoru aradı.zaten çok kısa süre sonra kendime geldim.ve kesinlikle kendimi değil hemen bebeğimi düşündüm nerdeyse ağlayacaktım bisey oldu mu diye neyseki bebeğim bunu hissetti herhalde hemen harekete başladı.doktorumda eşime bebek haraket ediyorsa ağrı ve kanaması yoksa bisey olmaz merak etmeyin demiş.çok şükür ağrım kanamam falan da olmadı ama çok korktum ona bisey olcak diye
Ya öyle bişey demediler ama onu ima edip duruyorlar canımı sıkıyorlar özel sekötür sonuçta boşu boşuna bana maaş ödemek istemiyorlarCnım senin 16 hafta izin kullanma hakkın var. Nasıl işten çıkarabiliyorlar ki? İnşallah olmaz öyle bir şey, olursa da sanırım mahkemeye başvurabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?