2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bu gün kontrolüm var bakalım nasıl gececek ilk çatı muayenemi olcam gecen hafta sağ tarafımda az bi su görüp 1 hafta daha bekleyelim demişti bakalım o az olan su halen duruyorsa daha vaktim var ama yok bittiyse heralde artık kaçışım yok aynen sana katılıyorum nilücüm bende yarın doğurmak isterdim bakalım hayırlısı uff bu gün eşimde gelemicek çok yoğunmuş kendi başıma gidecem ehh bende tadını cıkarıp alış veriş yaparım hahaytt uff beni korkular sarmaya başladı yaa eyvahedigeldismile[/COLOR]

Bu kaynanam öldürecek beni :) 9 ay hamilelik geçirdim ilk defa aradı. Hayretler içindeyim. :)) Yardıma ihtiyacın varsa gelelim mi diyor. Evde çok iş var da annem gelecek onunla yaparız dedim. Ayakta durmaya hali yok da işte laf olsun. Kendi evinde bile iş yapmayan kadın burada ne yapsın. Rüyasında gördmüş beni merak etmiş bebeği. ıyi doğmadı daha dedim. :)) Doğuma yakın gelicez zaten dedi. Şimdiden gerildim ben... Cümbür cemaat toplanır gelirler. (

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim emdiği yok bugün 5dk emdi sadece
inşallah bişeycik olmaz canım sarılık felan uzak dursun meleğinden... 30+1 az değil mi ? yanlış mı yazdın acaba 38+1 mi oalcaktı o...
39-1 de doğdu canım yanlış olmuş

kaç tane bebiş doğdu kızlar
ben sezeryan olurum diye bakıyordum normal doğuran olmadımı başka hasret nasıl doğuracakmış

[

slm arkadaşlar çok yoğun bi iş temposundayım fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir , bu aksamda nişanımız var görümcemin hepiniz Allaha emanet olun
canım görümceyi ikna ettiniz mi sonunda kabul etti mi kart görümce:)

Hadi senin bitmek üzere benim oda haftaya cum gelcek daha yerleştirmesi filan derkene baya geçecek...Allahtan park yatağını aldık hazır duruyo...
Hep ablamdan dolayı diyodum ki hiiç bşeyini almıcam hemen sonlara doğru alıcam diyodum baya son oldu benimki sanırım biraz geç kaldım :)

Canım başının altına iki yastık koy yatarsın ozamannnnn

Kızlar slm...
ben işyerindeyim ve halsizim... Bugün bana yine sordular nekadar kullanacaksın iznini diye yasal süremi kullanıcam dedim somurttular bunlar kesin beni erkenden çaaracaklar napicam ben yaaa...Bi akıl verin bana

aaammmmaaannnn biizmki hergün arıyorda noluyor aynı kaynana işte boşver :):)):) çekeceğiz herkesde var aynı dert amam bak doğum yapanlar hiç kaynanna demiyor hepğ meleklerinden bahsediyor sende öyle olacaksın bebeğinden başka bişeyi gözün görmeyecek rahat ol şekerim gerilme meleğine yazık....

canım tabiki yasal iznini kullanacaksın biraz sorunlu olduğunu felan söyle bari aradıkalrında iyi değilim hastane iel uğraşıyorum dersin ki alah korusun öyle bişi olmasın inşallah... bebğinde snede iyi ol ama işyerine şimdiden rol yapmaya başla yani D: sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay şükür bitane çıktı aradan normal doğum ve cesaret verici yazmışsın canım inşalalh ahsrette normal istiyordu öyle olur birde ben istiyorum normal doğum yapmayı... tabi son anda dayanamayıp alın sezeryana demezsem ::)))))))

Kızlar slm...
ben işyerindeyim ve halsizim... Bugün bana yine sordular nekadar kullanacaksın iznini diye yasal süremi kullanıcam dedim somurttular bunlar kesin beni erkenden çaaracaklar napicam ben yaaa...Bi akıl verin bana

Canım tabiki yasal iznini kullancan.hatta isersen 6 ay olana kadar ucretsizde de kullanabilirsin.vermek zornda.vermezse de tazminatı vermek zorunda.

MUTLUCUM doğum yapmış.Ay çok sevindim ben.Ne güzel bebişinkollarında.
darısı bizlere

Mutlucum çok sevindim allah analı babalı büyütsün ve bizede nasip etsin :)
Kızlar eğer beni işyeri çağırdığında geri gelmezsem beni işten çıkarırlarsa bende mahkemeyemi başvurmam lazım?

Kızlar slm...

canım sana 16.haftadan öncemi gel diolar yanniii

doğum yapan arkadaşlra Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.doğum yapacak olan hasret ve zelişe de yardım etsin kolaylıkla doğum yaparlar insallah.kızlar bugün beni ve bebeğimi gercekten Allah korudu.eşim öğle yemeğine gelmişti onu gönderirken birden tansiyonum düştü ve bayılmışım.Allahtan karnımın üstüne değil de yan düşmüşüm ve çok sert düşmemişim.eşim çok korkmuş.hemen doktoru aradı.zaten çok kısa süre sonra kendime geldim.ve kesinlikle kendimi değil hemen bebeğimi düşündüm nerdeyse ağlayacaktım bisey oldu mu diye neyseki bebeğim bunu hissetti herhalde hemen harekete başladı.doktorumda eşime bebek haraket ediyorsa ağrı ve kanaması yoksa bisey olmaz merak etmeyin demiş.çok şükür ağrım kanamam falan da olmadı ama çok korktum ona bisey olcak diye

Çok geçmiş olsun canım. Şükür ki bebeğine bir şey olmamış. Dikkat et bundan sonra fazla ayakta kalma, en azından yalnızken kalkmamaya çalış.

Mutlucum çok sevindim allah analı babalı büyütsün ve bizede nasip etsin :)
Kızlar eğer beni işyeri çağırdığında geri gelmezsem beni işten çıkarırlarsa bende mahkemeyemi başvurmam lazım?

Cnım senin 16 hafta izin kullanma hakkın var. Nasıl işten çıkarabiliyorlar ki? İnşallah olmaz öyle bir şey, olursa da sanırım mahkemeye başvurabilirsin.

Çok Çok geçmiş olsun cnm Dikkat et yanlız kalma sakın hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…