2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaşlı mı pekiii???
hangi ilde oturuyooo...
Aman dedikleri gibi benimki de arıyor da ne oluyor...
Bir keresinde gel dedim bebeğin kıyafetlerini yıkayalım ozaman annem bizdeydi..Çok yağmur yağıyo diye gelmedi...
Bu haftada temizlikçi gelicek dedimki gel başında dur dedim...erken değilmi daha evi temizletmen falan filan diye karıştı..ama yine gelirimde sana sorun değil ama erken dedi daha kaç hafta var dedi...Anne erken merken değil ya erken gelirse ev öyle pis kalsın istemiyorum dedim zaten oda için geç kaldık dedim...tamam ben bu hafta bi kısmını yaptırırım..Diğer kısmınıda haftaya ben evdeyken yaptırırım dedim...

Mutlucum çok sevindim allah analı babalı büyütsün ve bizede nasip etsin :)
Kızlar eğer beni işyeri çağırdığında geri gelmezsem beni işten çıkarırlarsa bende mahkemeyemi başvurmam lazım?
Seni yasal sürende işten çıkarırlarsa tazminatını vermek zorundalar..Ama sanırım mahkemeye başvurup işe geri iade davası da açabiliyosun

Canım yaşlı değil 40 yaşında falan ama hastalık hastası. Her türlü hastalık var. (Maazallah, eleştirmeye de gelmez şimdi) Koca bir poşet ilaçla geziyor ve zevk alıyor bu durumdan. Geçn ay dizinden ameliyat oldu zor yürüyor, geçenlerde de parmağından tırnak mı ne çektirmiş ondan ameliyat olmuş. Bir de kültürlerimiz çok farklı. Yapacakları işi beğeneceğimi söyleyemem çünkü kendi evlerini biliyorum. Ama eşim de var gelmeyin diyemiyorum. Şimdi geldiler mi kim bilir ne zaman dönerler. Neyse hayırlısı artık. Sonuçta onların da torunları...

kızlar ewde bilgsayarım bozuldu bi iki güne hallederim ..su ana annemden giriorum..elişi bilkiorumda hasret te mni dogum yaptı acil cvp lütfen..

benim kaynanam 60 yaşında aynı senin kaynanan gibi aynısı :)
bir poşet ilaçla dolanır içerkende ıhh mıhh eder dikkat çekmeye çalışır :)
onunda bir bacağından zoru var sekmeye başladı şu aralar ama gezmeden
geri kalmaz hiç kaç gündür dışarlarda akşama ay çok ağrım var der durur şimdi
geçenlerde bu ne ya hep hastasın ben sana çocuk bırakıp gidemem de bir yere dedim
ayy olur mu öyle şey iyiyim ben ya o zaman daha iyi de olurum sen merak etme dedi
gül gül ölürsünn

hasret doğuruyor mu? bir avazda inşallah...
bende onun kadar yakındım hadi diye inşallah bende
doğururum bu aralar boshayallersmile

günden geldim hemen bakıyım dedim şimdi anneme geçicem zeliş yeni girmiş doğuma sanırım hasret ve mavidüşlerden haber yok galşba ama
MUTLU doğurmuş hemide normal allah analı babalı büyütsün canım doğum yapacak arkadaşlarımızıda rabbim bir avazda kurtarsın.

şimdi HASRETİN annesi ile konuştum.açılması 8 cm olmuş hala sancı çekiyormuş dualarımız eksik etmeyelim arkadaşlar.Allah yardımcısı olsun.

hasret ve zelişten haber var mı?
Ben bugün biraz rahatsızım yaa kendimi dün çok yordum sanırım gelen giden oldu o yüzden pek giremedim şimdide yemek yapacağım
Uykum var gibi sersem sersem dolaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…