- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.741
Yaşlı mı pekiii???Bu kaynanam öldürecek beni :) 9 ay hamilelik geçirdim ilk defa aradı. Hayretler içindeyim. :)) Yardıma ihtiyacın varsa gelelim mi diyor. Evde çok iş var da annem gelecek onunla yaparız dedim. Ayakta durmaya hali yok da işte laf olsun. Kendi evinde bile iş yapmayan kadın burada ne yapsın. Rüyasında gördmüş beni merak etmiş bebeği. İyi doğmadı daha dedim. :)) Doğuma yakın gelicez zaten dedi. Şimdiden gerildim ben... Cümbür cemaat toplanır gelirler.(
Seni yasal sürende işten çıkarırlarsa tazminatını vermek zorundalar..Ama sanırım mahkemeye başvurup işe geri iade davası da açabiliyosunMutlucum çok sevindim allah analı babalı büyütsün ve bizede nasip etsin :)
Kızlar eğer beni işyeri çağırdığında geri gelmezsem beni işten çıkarırlarsa bende mahkemeyemi başvurmam lazım?
Ya öyle bişey demediler ama onu ima edip duruyorlar canımı sıkıyorlar özel sekötür sonuçta boşu boşuna bana maaş ödemek istemiyorlar
kızlar ewde bilgsayarım bozuldu bi iki güne hallederim ..su ana annemden giriorum..elişi bilkiorumda hasret te mni dogum yaptı acil cvp lütfen..
saol bitanem tekrar girmeye calışıcam aklım burda heppCanım Hasret sabah doğum için gitti muhtemelen doğum yapmıştır bu saate kadar.
saol bitanem tekrar girmeye calışıcam aklım burda heppCanım Hasret sabah doğum için gitti muhtemelen doğum yapmıştır bu saate kadar.
Canımcım , Evet ama bana şirket aradaki farkı verecek işte...Canım onlar ödemicekler ki sen paranı SSK dan alıcaksın
Canım Hasret sabah doğum için gitti muhtemelen doğum yapmıştır bu saate kadar.
Kızlar, Zeliş şimdi sezaryene giriyor, dua edelim onun için de sağlıkla Ömür bebeğe kavuşsun.
Canım yaşlı değil 40 yaşında falan ama hastalık hastası. Her türlü hastalık var. (Maazallah, eleştirmeye de gelmez şimdi) Koca bir poşet ilaçla geziyor ve zevk alıyor bu durumdan. Geçn ay dizinden ameliyat oldu zor yürüyor, geçenlerde de parmağından tırnak mı ne çektirmiş ondan ameliyat olmuş. Bir de kültürlerimiz çok farklı. Yapacakları işi beğeneceğimi söyleyemem çünkü kendi evlerini biliyorum. Ama eşim de var gelmeyin diyemiyorum. Şimdi geldiler mi kim bilir ne zaman dönerler. Neyse hayırlısı artık. Sonuçta onların da torunları...
şimdi HASRETİN annesi ile konuştum.açılması 8 cm olmuş hala sancı çekiyormuş dualarımız eksik etmeyelim arkadaşlar.Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?