2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu da evet yaa doğum yapmış sağlıklı sıhhatli büyütsün yavrusunu 3800 dü galiba kg su maşallah diyelim resimleri de yollasada görsek kuzusunu

Mavidüşlerden de evet yaaa haber yokmuş bakınıyorum ama yok

ayy çok gerildim yaa kıyamam hasrete.Allahım biran evvel sağsalim kurtarsın
PACUBENCıM sanada geçmiş olsun canım yorma fazla kendini.

şimdi HASRETİN annesi ile konuştum.açılması 8 cm olmuş hala sancı çekiyormuş dualarımız eksik etmeyelim arkadaşlar.Allah yardımcısı olsun.

Ahh o sancılar şimdi ne kötüdür keşke kendi sancılarını bekleseydi 1 gün daha hadi hayırlısı Ablamdan biliyorum öğlen 2 de kontrolü vardı ona gitmişti az kanaması olmuştu açılması 1-2 cmdi suni sancı ile gece 10.30 da yeğenimi kucağımıza almıştık ....Hadi hayırlısı herseyin

Evet sonunda geldim doktordan sonra ablama gittim orada internet yok çatlamak üzereydim
Çok alışmışım size ya canlarım benim a.s.

Hasretle sancı verilmeye başladığı an konuştuk sonra mesaj attım hala cevap yok !

Mutlu doğurmuş maşallah bebeğine gözü aydın darısı başımıza... Listeye ekledim hemen...

Zelişten haberi olan var mı ?

Gelelim bize doktorumuz herşeyimizin normal gittiğini söyledi nstde sancımızda yok...
Gece yaşadığım ağrıları anlattım normal dedi... Bebikimiz 2879 grm olmuş...
38. haftada çatı muaynemiz olacak ve ona göre yolumuza devam edecekmişiz...
Hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:

eminimki çok zordur ayfercim Allah güç versin.öğlenden beri çekiyor kızcağız.bana öyle geliyorki 7-8 i rahat bulacak heralde doğumu.tabii kesi atmazlarsa.

Selam kızlar ben yenı geldım 38. Haftaya geldık Çatı muayenemız oldu bebek dÖnmÜŞ ama yukarıda beklıyoruz normal doĞum Şansımız var. DoĞuma gıren arkadaŞlara allah yardımcıları olsun. Darıısı basımıza

ben azıcık dinleneyim canlarım.ara ara bakarım benden önce haber olan olursa yazar zaten.hadi öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan

mrb.arkadaslar ben nısan annesı olıcam ıns.gercı nısana kalırmıyız bılmem nısan 4-5 gıbı dedı dr.marta kalacak gıbı sızınde subat sonu baslamıs.Alllah hepınızın yardıncısı olsun...

ne güzel haberler işte BANA BUNLARLA GEL bir sorun çıkmasında normal doğum olur inşallah Bugünde 2-3 doğumunuz var 4 -4 doğumlarımız oldu hadi hayırlısı yarında ben görcem meleğimi
HİJYENİM bu arada listen çok güzel olmuş tekrardan belirtmek istedim....Az önce mutfakta hazırlık yaparken göbeğimin aşağısı resmen ağrıdı eğilme ve kalkmada hafifçe zorluk yaşadım meleğim çok hareketli yaaaa poposunu dayıyor sağıma anlatamam yamuk yumuk dolaşıyorum ...Hele bir doğsun poposundan öpmezmiyim onu

Ya kızlar ben anlamadım hasretin kanaması olmuş diye mi almışlar doğuma...Yani doktor hatasından dolayı olmuş öylemi???
Ya 8 cm baya iyi ha gayret 2 cm daha ihtiyacı var :)

Ya kızlar ben anlamadım hasretin kanaması olmuş diye mi almışlar doğuma...Yani doktor hatasından dolayı olmuş öylemi???
Ya 8 cm baya iyi ha gayret 2 cm daha ihtiyacı var :)

yok canım kanaması yok sancı ile gitti normal kontrole sonrada öğleden beri suni sancı veriyorlar işte

daha bugün seni soruyordum mutlucumm çok sevindim senin adına..Allah analı babalı büyütsün canımm.maşallah bebeğimize de

iyi lmana sevindim bosnacım:)) evet benim de günüm belli oldu..bekliyoruz..teşekkür ederim:))

maşallah canım bebeğine ..gözün aydınn

Hasret ve Zelişten haber yok sanırım daha..onlarında hayırlı haberlerini alsaydıkk:Saruboceq:

hadi hayırlısı bebek dönmüş ama yukarıda ne demek anlamadım canım

amin canım sağol bebeklerimizin hepsi sağlıkla gelsin inşallah...

Gözün aydın canım inşallah dilediğin gibi olur...

Sende gör bakalım meleğini opuyorumnanaktan güzel haberlerle dön...
listem için teşekkür ederim canım meleklere yarışır bir liste olsun istedim ve inşallah hepimiz zamanında sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza...
Benim velette sürekli sağ tarafa popo dayıyor bende totonu ısırcam senin bi doğ hele diyoru
m boshayallersmile

Zeliş, 4.30'da sezaryene giriyorum diye mesaj gönderdi. Çıkınca da haber veririm dedi. Çıkmış olsa bile ancak kendine gelir. Haber veririm size de mesaj gelince.

Hasret'ten de iyi haberleri alsak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…