- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.761
şimdi HASRETİN annesi ile konuştum.açılması 8 cm olmuş hala sancı çekiyormuş dualarımız eksik etmeyelim arkadaşlar.Allah yardımcısı olsun.
şimdi HASRETİN annesi ile konuştum.açılması 8 cm olmuş hala sancı çekiyormuş dualarımız eksik etmeyelim arkadaşlar.Allah yardımcısı olsun.
MUTLU doğurmuş hemide normal allah analı babalı büyütsün canım doğum yapacak arkadaşlarımızıda rabbim bir avazda kurtarsın.
Kızlar, Zeliş şimdi sezaryene giriyor, dua edelim onun için de sağlıkla Ömür bebeğe kavuşsun.
Ahh o sancılar şimdi ne kötüdür keşke kendi sancılarını bekleseydi 1 gün daha hadi hayırlısı Ablamdan biliyorum öğlen 2 de kontrolü vardı ona gitmişti az kanaması olmuştu açılması 1-2 cmdi suni sancı ile gece 10.30 da yeğenimi kucağımıza almıştık ....Hadi hayırlısı herseyin
Evet sonunda geldim doktordan sonra ablama gittim orada internet yok çatlamak üzereydim
Çok alışmışım size ya canlarım benim a.s.
Hasretle sancı verilmeye başladığı an konuştuk sonra mesaj attım hala cevap yok !
Mutlu doğurmuş maşallah bebeğine gözü aydın darısı başımıza... Listeye ekledim hemen...
Zelişten haberi olan var mı ?
Gelelim bize doktorumuz herşeyimizin normal gittiğini söyledi nstde sancımızda yok...
Gece yaşadığım ağrıları anlattım normal dedi... Bebikimiz 2879 grm olmuş...
38. haftada çatı muaynemiz olacak ve ona göre yolumuza devam edecekmişiz...
Hayırlısı bakalım...
Ya kızlar ben anlamadım hasretin kanaması olmuş diye mi almışlar doğuma...Yani doktor hatasından dolayı olmuş öylemi???
Ya 8 cm baya iyi ha gayret 2 cm daha ihtiyacı var :)
kızlar selam
nabersiniz
benimde pazar günü 10da kanamam oldu akşam 20 ye kadar evde bekledik sancı yok gittik hastaneye 1 cm açıklık var dediler yatış verdiler gece 12 gibi tekrar muayene nst sancı var ama ben hissetmiyorum
sonra gece hastanede uyuduk sabah 8 buçuk gibi baktılar açıklık 1-2 cm arası suni sancıyı verdiler gittikçe arttı saat 2 gibi dayanılmaz oldu ne yapacağımı anlatmadılar belden epidral istedim tamam dediler dr gelecek dediler beni oyalamışlar açıklık 8 cm olunca nst ye bağlıyken ıkınmyaya başladım 1 saat baya zor geçti en sonunda 4 gibi beni aldılar açıklık 10 cm olmuş doğum salonunda ıkınmam gitti üzerime baya bir baskı uygulayarak 5 dk gibi sürede bebeğimi doğurtturdular bebeğimin kafası çıktı tamam ıkınma dediler zaten 2 kere anca ıkınabildim drun dediklerini uygularsanız kolay oluyor ama insan o anda hiç birşey duymuyor ondan sonra bir iğne gerisini hatırlamıyorum bebeğimi odamıza çıkarmışlar bende 20 dk sonra filan çıkmışım bir gün hastanede kaldık bebek doğunca toplam iki gün dün öğlen 2 de eve geldik bebeğim 3800 gr 52 cm doğdu şimdi emzirmek için herşeyi yapıyorum ama almıyor ilk iki gün iyyidi inşallah sarılık olmaz
kendinize iyi bakın
Merhaba herkese,
Bugün pek hareketli burası, çok heyecanlandım okudukça :)
Mavidüşler doğuma gitmiş, Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlıkla doğumunu yapmıştır şimdiye kadar...
Hasretim, canım benim, Allah nasıl kalbine göre verdi, 24 Şubat'ta doğuruyor yaw...
Allah hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun bebeğine...
İçim bi garip oldu valla...
Hepatitcim beni merak etmişsin canım, sağol..
İyiyim çok şükür, evde olunca zaman olmuyor nete girecek sadece...
Senin de günün belli olmuş, heyecan dorukta yani.
Allah yardımcın olsun canım.
Gülencim, Allah kolaylık versin...
Egemiz bir an önce toparlar inşallah kendini...
Mutlu valla kaç gündür aklımdaydın, tahmin ettim ben senin doğurduğunu :)
Gözün aydın arkadaşım, Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Maaşallah, sen de bir tosuncuk doğurmuşsun, fotolarını bekliyoruz.
Bugün küçük küçük, düzensiz kasılmalarım var.
İlk başladığında biraz tırstım ama baktım ki düzene girmediler sakinleştim.
Cuma günü kontrolümüz var, o zamana kadar doğuracağımı sanmıyorum.
Normal doğum beklemek de enteresan bişeymiş, 1 saat sonra ne olacağımız belli değil yaw :)
Evet sonunda geldim doktordan sonra ablama gittim orada internet yok çatlamak üzereydim
Çok alışmışım size ya canlarım benim a.s.
Hasretle sancı verilmeye başladığı an konuştuk sonra mesaj attım hala cevap yok !
Mutlu doğurmuş maşallah bebeğine gözü aydın darısı başımıza... Listeye ekledim hemen...
Zelişten haberi olan var mı ?
Gelelim bize doktorumuz herşeyimizin normal gittiğini söyledi nstde sancımızda yok...
Gece yaşadığım ağrıları anlattım normal dedi... Bebikimiz 2879 grm olmuş...
38. haftada çatı muaynemiz olacak ve ona göre yolumuza devam edecekmişiz...
Hayırlısı bakalım...
Selam kızlar ben yenı geldım 38. Haftaya geldık Çatı muayenemİz oldu bebek dÖnmÜŞ ama yukarıda beklıyoruz normal doĞum Şansımız var. DoĞuma gİren arkadaŞlara allah yardımcıları olsun. Darıısı basımıza
mrb.arkadaslar ben nısan annesı olıcam ıns.gercı nısana kalırmıyız bılmem nısan 4-5 gıbı dedı dr.marta kalacak gıbı sızınde subat sonu baslamıs.Alllah hepınızın yardıncısı olsun...
Selam kızlar ben yenı geldım 38. Haftaya geldık Çatı muayenemİz oldu bebek dÖnmÜŞ ama yukarıda beklıyoruz normal doĞum Şansımız var. DoĞuma gİren arkadaŞlara allah yardımcıları olsun. Darıısı basımıza
ne güzel haberler işte BANA BUNLARLA GEL bir sorun çıkmasında normal doğum olur inşallah Bugünde 2-3 doğumunuz var 4 -4 doğumlarımız oldu hadi hayırlısı yarında ben görcem meleğimi
HİJYENİM bu arada listen çok güzel olmuş tekrardan belirtmek istedim....Az önce mutfakta hazırlık yaparken göbeğimin aşağısı resmen ağrıdı eğilme ve kalkmada hafifçe zorluk yaşadım meleğim çok hareketli yaaaa poposunu dayıyor sağıma anlatamam yamuk yumuk dolaşıyorum ...Hele bir doğsun poposundan öpmezmiyim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?