2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım onları Allah koruyor bende karda kaydım düştüm hatta karnıma merdivenin sivri yeri vurdu..Ona rağmen çok şükür bişi olmadı...

Canımcım , Evet ama bana şirket aradaki farkı verecek işte...
o salakların sorunu..onlarda yüksekten ödeselermiş.. sende öle bi durumda uğraşırım diyosan Çalışma Bakanlığına şikayet edersin seni çıkarırlar ise...bunlar maaşları brütten ödemiolar diye..
şimdi HASRETİN annesi ile konuştum.açılması 8 cm olmuş hala sancı çekiyormuş dualarımız eksik etmeyelim arkadaşlar.Allah yardımcısı olsun.
Allah kurtarsın inşallah...

Merhaba canım hoşgeldinnn...
Nisanın başları ise bencede pek kalmaz gibi canım

Ayy hadi hayırlısı bakalım canım yaaa...Evet darısı başımıza inşallah normal doğum yaparız bizde ben epidural istiyorum vallaa..Hele suni sancı olursa kesin epidural yaptırırım
Hatta annem ile kayınvalideden başkasına hbr vermicez normal olursa...Çünkü ben orda sancı çekerken milletin ziyaretime gelmesini o halimle onlarla uğraşmayı istemiyorum eminim her kafadan bi ses çıkar ve ben rahat edemem canımın acısı ilede bişey söylerim olmaz...

Hasretin kız kardeşiyle konuştum şimdi...
Ablamın açılması 9cm oldu doğuma çok az kaldı dedi...
Eşi yanındaymış...
Canım ya ne çok sancı çekti Allah kurtarsın...

bende normal doğum bekliyorum.. doktorum kimseye haber vermeden gelin dedi. çünkü en az 5-6 saat sürermiş.. çok kişi olursa herkes birşey söyler stres olursun normal doğum tamamen gevşeme işidir dedi. ben çağırcağınız zamanı söylerim dedi. bizde kendimiz gidicez ilk başta..

Eşi yanındaymış...

ayy hasret benimle aynı tarihti.. allah yardımcısı olsun çok az kalmış bebeğine kavuşmasına daha dün bizimkilerin gelmeye niyeti yok diye konuşmuştuk benimkinin hala yok gerçi..:kedi:

Eşi yanındaymış...

hadi bakalım hayırlısı yaaa çok zor gerçektende ablam sancı odasındayken elini tutmuştum resmen olmayan tırnakları elime geçirmişti sancısı geldiğinde ...şimdi amma bağırıyordur HASRET

acaba normal sancı da mı böyle oluyor yoksa suni sancı biraz daha mı
zorluyor... korkmaya başladım ben eyvahedigeldismile

acaba normal sancı da mı böyle oluyor yoksa suni sancı biraz daha mı
zorluyor... korkmaya başladım ben eyvahedigeldismile

ablama sormuştum ben normal sancıda bu kadar sık sık sancı gelmiyor demişti....Suni sancı da her 5-6 dk bir sancı geldiğini söylemişti düşün yani normal sancıda beraberinde geliyor artık bebek tamamen gelmek istiyor.

masustan ben nısan annesıyım ama bılgı edınmek amaclı okuyorum.sıra bıze gececegı ıcın.hafta sonu bı ark.ın bebegını gormeye gıttık sunı sancı ıle dogurmus normal sancıdan daha agır sıddetlı oluyomus ve daha kısa aralıklarla gelıyomus.normal sancı 5 dk da bı gelırken ben 2 dk da bı cektım dedı..yınede okadar zor degıl dedı rahat olsun ıcın dedı.

Selam bız geldık temızlıgı bugun baslatmıs oldum yarın ıns. bıter ewın yarısını bıtırdık kaynanamla son 2 hafta kaldı ama benm sancılarım artık yok sureklı sancı cekerken sımdı tık yok sanırım bızım kız dogmıcak ya mafoldumben cok sıkıldım bazen cıglık atmak ıstıyorum uf ohaoldumsmile

Bu arada bebeklerını goren arkadasların bebişlerine masallah
Bende cuma gunu gıdıcem dktra ıns. gun werır yaaa delı olucam
Allah hasretın ve zelısın yanında olsun ıns. sorunsuz bebişlerini kucaklarına alırlar :Saruboceq:

bence normalide böyle vallaha bende korkuyorum ama doktorum kesinlikle normal yapmalısın dedi..

ben sezeryanlığım eğer doğum olmazsa 38. haftaya kadar
bende diyordum ki suni sancı ile bi deniyim belki normal ederim
doktor da tamam dedi şimdi korkmaya başladım acaba napsam bilmiyorumkismile

acaba ne yapsam demek suni sancı daha zor oluyor.. off kafam karıştı
şu kız bi gelse kendiliğinden de gerek kalmasa bu strese... akışına da bırakamam
şimdi kendimi yarın doktor ne dicek bakalım..bilmiyorumkismile

ben sezeryanlığım eğer doğum olmazsa 38. haftaya kadar
bende diyordum ki suni sancı ile bi deniyim belki normal ederim
doktor da tamam dedi şimdi korkmaya başladım acaba napsam bilmiyorumkismile

bende çok normal doğum yanlısı değildim ama doktorum bayağı bir ikna etti beni.. şimdi sanki önceden beri normal istiyor gibi oldum sezeryana falan dönmez inşallah bu kadar beklemişken diyorum.. ama böylede beklemek çok zor .. her gece doğurcam sanıyorum.. inşallah artık bekletmez canım oğlum..

Korkunun ecele faydası yok valla bende senın gıbı bazen gel gıt yasıyorum ama ılk dogum oldugu ıcın sonuna kadar normal bı sorunda yok suan hamd olsun

slm kızlar yemek yapıyorum bi tarafdan aklım burda bi bakim çıkıyım dedim biitek hasretden haber var son 1cm kalmış Rabbim yardımcısı olsun diğer arkadaşlarımında tabii inşallah hepsinden güzel haberlerini alırız
hijyenim bebekini görmüşsün maşallah canım kuzuya
şimdi çıkıyorum inşallah bi daha girdiğimde herkesin güzel haberlerini alırız öpüyorum canlarımopuyorumnanaktan

bende normal doğurayım diye bakıyorum.. ama benim kız tosun şimdiden
gününü beklememesi lazım 4500 gr mı bulur valla o yüzden bende şu aralar
ha oldu olacak gibi heves heyecan stres sıkıntı hepsi var maşallah..
sen benden ilerisin umarım gelir seninki çok bekletmeden..
benim ki de gelsin artık...boshayallersmile

Korkunun ecele faydası yok valla bende senın gıbı bazen gel gıt yasıyorum ama ılk dogum oldugu ıcın sonuna kadar normal bı sorunda yok suan hamd olsun

benim karnımdaki zilli tosun :) 4500 gr olursa ben onu nasıl doğururum
gününü beklememeli ama keyfide çok yerinde galiba niyeti de yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…