- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.781
maşallah canım bebeğine ..gözün aydınn
Hasret ve Zelişten haber yok sanırım daha..onlarında hayırlı haberlerini alsaydıkk:Saruboceq:
canım onları Allah koruyor bende karda kaydım düştüm hatta karnıma merdivenin sivri yeri vurdu..Ona rağmen çok şükür bişi olmadı...doğum yapan arkadaşlra Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.doğum yapacak olan hasret ve zelişe de yardım etsin kolaylıkla doğum yaparlar insallah.kızlar bugün beni ve bebeğimi gercekten Allah korudu.eşim öğle yemeğine gelmişti onu gönderirken birden tansiyonum düştü ve bayılmışım.Allahtan karnımın üstüne değil de yan düşmüşüm ve çok sert düşmemişim.eşim çok korkmuş.hemen doktoru aradı.zaten çok kısa süre sonra kendime geldim.ve kesinlikle kendimi değil hemen bebeğimi düşündüm nerdeyse ağlayacaktım bisey oldu mu diye neyseki bebeğim bunu hissetti herhalde hemen harekete başladı.doktorumda eşime bebek haraket ediyorsa ağrı ve kanaması yoksa bisey olmaz merak etmeyin demiş.çok şükür ağrım kanamam falan da olmadı ama çok korktum ona bisey olcak diye
o salakların sorunu..onlarda yüksekten ödeselermiş.. sende öle bi durumda uğraşırım diyosan Çalışma Bakanlığına şikayet edersin seni çıkarırlar ise...bunlar maaşları brütten ödemiolar diye..Canımcım , Evet ama bana şirket aradaki farkı verecek işte...
Allah kurtarsın inşallah...şimdi HASRETİN annesi ile konuştum.açılması 8 cm olmuş hala sancı çekiyormuş dualarımız eksik etmeyelim arkadaşlar.Allah yardımcısı olsun.
Merhaba canım hoşgeldinnn...mrb.arkadaslar ben nısan annesı olıcam ıns.gercı nısana kalırmıyız bılmem nısan 4-5 gıbı dedı dr.marta kalacak gıbı sızınde subat sonu baslamıs.Alllah hepınızın yardıncısı olsun...
Ayy hadi hayırlısı bakalım canım yaaa...Evet darısı başımıza inşallah normal doğum yaparız bizde ben epidural istiyorum vallaa..Hele suni sancı olursa kesin epidural yaptırırımSelam kızlar ben yenı geldım 38. Haftaya geldık Çatı muayenemİz oldu bebek dÖnmÜŞ ama yukarıda beklıyoruz normal doĞum Şansımız var. DoĞuma gİren arkadaŞlara allah yardımcıları olsun. Darıısı basımıza
Hasretin kız kardeşiyle konuştum şimdi...
Ablamın açılması 9cm oldu doğuma çok az kaldı dedi...
Eşi yanındaymış...
Canım ya ne çok sancı çekti Allah kurtarsın...
Hasretin kız kardeşiyle konuştum şimdi...
Ablamın açılması 9cm oldu doğuma çok az kaldı dedi...
Eşi yanındaymış...
Canım ya ne çok sancı çekti Allah kurtarsın...
acaba normal sancı da mı böyle oluyor yoksa suni sancı biraz daha mı
zorluyor... korkmaya başladım ben eyvahedigeldismile
acaba normal sancı da mı böyle oluyor yoksa suni sancı biraz daha mı
zorluyor... korkmaya başladım ben eyvahedigeldismile
bence normalide böyle vallaha bende korkuyorum ama doktorum kesinlikle normal yapmalısın dedi..
ben sezeryanlığım eğer doğum olmazsa 38. haftaya kadar
bende diyordum ki suni sancı ile bi deniyim belki normal ederim
doktor da tamam dedi şimdi korkmaya başladım acaba napsam bilmiyorumkismile
acaba ne yapsam demek suni sancı daha zor oluyor.. off kafam karıştı
şu kız bi gelse kendiliğinden de gerek kalmasa bu strese... akışına da bırakamam
şimdi kendimi yarın doktor ne dicek bakalım..bilmiyorumkismile
bende çok normal doğum yanlısı değildim ama doktorum bayağı bir ikna etti beni.. şimdi sanki önceden beri normal istiyor gibi oldum sezeryana falan dönmez inşallah bu kadar beklemişken diyorum.. ama böylede beklemek çok zor .. her gece doğurcam sanıyorum.. inşallah artık bekletmez canım oğlum..
yok canım kanaması yok sancı ile gitti normal kontrole sonrada öğleden beri suni sancı veriyorlar işte
Korkunun ecele faydası yok valla bende senın gıbı bazen gel gıt yasıyorum ama ılk dogum oldugu ıcın sonuna kadar normal bı sorunda yok suan hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?