- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.821
Hıosgeldın canım eeee anlatsana bebiş nasılmıs annesi
Canan bız sennle kös kös oturalım mıllet catır catır doguruyor mafoldumbenmafoldumben
ne diosun bi aksaam girmedim ne haberler ..normalmi yapmış ..hastanedemi şu an peki??ay anlatsa bize dogumunuuusositosositon ..cooook sewindiiimm
Mutlu Hasreti geçti :))
teşekkür ederim cnm a.s.
ne dedi doktor arada kaynıyor canım alınma lütfen inşallah güzel haberlerle gelmişsindir
Allah analı babalı büyütsün listemize eklendin...
Ben anaokuluna başlayana kadar içimde tutacağım çocuğu, iyi böyle sıcak sıcak, keyfi yerinde oğlumun. Ben de yiyip içip yatıyorum işte. Doğrcam da ne olacak... bayanssulusmile
kızlar biz geldik oglum ve ben iimizde iyiyiz
bu sabah 8:45 te oğlum doğdu
3 kilo 49 cm boyunda
genel anestezi sezeryan oldu malesef
normal diye başladık sonra epidural normal e döndük ama ondada sorun oldu bebek kanala giremediçok sancı çektim
sonra uzun uzun anlatırım
bu akşam face resimleri koyucam
facete gruba üyeyim ordan görebilirsiniz yakışıklı oğlumu
selam ben geldim doktordan gerci
doktora gidiyorum die yazmıstım ama pek kimsede umursamamıs geneldede öle oluyor :sinifsinif:
maşalah cnm gözün aydın,allah analı babalı büyütsün..kızlar biz geldik oglum ve ben iimizde iyiyiz
bu sabah 8:45 te oğlum doğdu
3 kilo 49 cm boyunda
genel anestezi sezeryan oldu malesef
normal diye başladık sonra epidural normal e döndük ama ondada sorun oldu bebek kanala giremediçok sancı çektim
sonra uzun uzun anlatırım
bu akşam face resimleri koyucam
facete gruba üyeyim ordan görebilirsiniz yakışıklı oğlumu
ilk normal dogumu mutlu yaptı cnm benim..kızlar hasreti cok merak ettim eger normal dogum yaparsa topigimizin ilki olucak..insallah allah bizede nasip eder normal dogurmayı..arada giriorumm aklım burda..
Ben anaokuluna başlayana kadar içimde tutacağım çocuğu, iyi böyle sıcak sıcak, keyfi yerinde oğlumun. Ben de yiyip içip yatıyorum işte. Doğrcam da ne olacak... bayanssulusmile
kızlar selam
nabersiniz
benimde pazar günü 10da kanamam oldu akşam 20 ye kadar evde bekledik sancı yok gittik hastaneye 1 cm açıklık var dediler yatış verdiler gece 12 gibi tekrar muayene nst sancı var ama ben hissetmiyorum
sonra gece hastanede uyuduk sabah 8 buçuk gibi baktılar açıklık 1-2 cm arası suni sancıyı verdiler gittikçe arttı saat 2 gibi dayanılmaz oldu ne yapacağımı anlatmadılar belden epidral istedim tamam dediler dr gelecek dediler beni oyalamışlar açıklık 8 cm olunca nst ye bağlıyken ıkınmyaya başladım 1 saat baya zor geçti en sonunda 4 gibi beni aldılar açıklık 10 cm olmuş doğum salonunda ıkınmam gitti üzerime baya bir baskı uygulayarak 5 dk gibi sürede bebeğimi doğurtturdular bebeğimin kafası çıktı tamam ıkınma dediler zaten 2 kere anca ıkınabildim drun dediklerini uygularsanız kolay oluyor ama insan o anda hiç birşey duymuyor ondan sonra bir iğne gerisini hatırlamıyorum bebeğimi odamıza çıkarmışlar bende 20 dk sonra filan çıkmışım bir gün hastanede kaldık bebek doğunca toplam iki gün dün öğlen 2 de eve geldik bebeğim 3800 gr 52 cm doğdu şimdi emzirmek için herşeyi yapıyorum ama almıyor ilk iki gün iyyidi inşallah sarılık olmaz
kendinize iyi bakın
çok sağolun kızlar inşallah sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz
pek çiş yapmıyor ebru korkuyırum sarılık olursa diye 30 hafta 1 günlük doğdu şimdi iyiyim 6 dikiş var birazda içerde evde gezinip yatıyorum gece hiç uyutmadü hepimizi dikti ayağa bu arada aynı bbasına benziyor
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim emdiği yok bugün 5dk emdi sadece
39-1 de doğdu canım yanlış olmuş
kaç tane bebiş doğdu kızlar
ben sezeryan olurum diye bakıyordum normal doğuran olmadımı başka hasret nasıl doğuracakmış
kızlar bugün çok ayakta durdum şu an anlatılmaz bir ağrılar var bende,
karnıma sanki igne batırıyolar, yüksek yere uzandım farkında olmadan
ondan sonra başladı neki bu ben anlamadımmafoldumben
evet kızlar hasretciğimiz doğurmuş 3.180 gr 51 cm dedi kardeşi yanlış hatırlamıyorsam heyecan yaptım da çok
ikiside iyilermiş hasretin kızı babasına benziyormuş kardeşi öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?