2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne diosun bi aksaam girmedim ne haberler ..normalmi yapmış ..hastanedemi şu an peki??ay anlatsa bize dogumunuuusositosositon ..cooook sewindiiimm

canım gözünüz aydın analı babalı büyüsün sağlıcakla inşallah:1hug:
kavuştun sende bebeğine darısı başımıza

selam ben geldim doktordan gerci
doktora gidiyorum die yazmıstım ama pek kimsede umursamamıs geneldede öle oluyor :sinifsinif:

tatlım bazen kaçırıyoruz kusura bakma güzel haberlerle dönmüşsündür inşallah:1hug:

hijyenim gözün aydın bebegini görmüşsün..
maşalah cnm gözün aydın,allah analı babalı büyütsün..
kızlar hasreti cok merak ettim eger normal dogum yaparsa topigimizin ilki olucak..insallah allah bizede nasip eder normal dogurmayı..arada giriorumm aklım burda..
ilk normal dogumu mutlu yaptı cnm benim..

Ben anaokuluna başlayana kadar içimde tutacağım çocuğu, iyi böyle sıcak sıcak, keyfi yerinde oğlumun. Ben de yiyip içip yatıyorum işte. Doğrcam da ne olacak... bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile5 al benden de okadar yani duygularıma tercuman olmuşsun canım daha az önce eşime doğurmasammı orda büyüsün dedim:CüvCüv:

kızlar bugün çok ayakta durdum şu an anlatılmaz bir ağrılar var bende,
karnıma sanki igne batırıyolar, yüksek yere uzandım farkında olmadan
ondan sonra başladı neki bu ben anlamadımmafoldumben

cnm bunlar kendi yazdıkları bugün yazmış bende biraz önce okudum...
opuyorumnanaktan

kızlar bugün çok ayakta durdum şu an anlatılmaz bir ağrılar var bende,
karnıma sanki igne batırıyolar, yüksek yere uzandım farkında olmadan
ondan sonra başladı neki bu ben anlamadımmafoldumben

cnm uzan dinlen biraz bebeğin hareket ediyorsa istirahatla geçerse ağrıların bişey olmaz Allahın izniyle dikkatli olmalıyız artık... uzanma bir yerlere öyle...

yaaa acelemiz ne sağlıkla gelsinler şuanda kaç kişi kaldık doğurmayan genelde hepimiz 37-38 haftalardayız 39 hafta bile olmadan sezeryanla doğumlar gerçekleşti ister istemez ama hepsine maşallah sağlıklı acele etmeden sağlıkla gelecek meleklerimiz ....

evet kızlar hasretciğimiz doğurmuş 3.180 gr 51 cm dedi kardeşi yanlış hatırlamıyorsam heyecan yaptım da çok

ikiside iyilermiş hasretin kızı babasına benziyormuş kardeşi öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…