2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hey maşallah allah hepsini analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin..
doğuran doğurana bizde görsek o günleri tez zamana inşallah..

evet kızlar hasretciğimiz doğurmuş 3.180 gr 51 cm dedi kardeşi yanlış hatırlamıyorsam heyecan yaptım da çok

ikiside iyilermiş hasretin kızı babasına benziyormuş kardeşi öyle söyledi

Çok sevindim .. Allah analı babalı büyütsün.İçim bir tuhaf oldu.. Duygulandım.. Benimkide 2 gün önce 3.180 gr.dı tesadüf... Allahım zamanında sağlıcakla gelsin inşallah..

yemeğimizi yedik geldik doktorum bebeğin gayet iyi olduğunu fakat suyunun gecen haftadan azaldığını söyledi nst de sancı cıkmadı catı muayenesinde normal doğum dedi uff feciymil yaa o catı muayenesi biz bide 4-5 aydır ilişkiyede girmiyorduk yanii kız gibi olmustum belkide ondandır boy ve kilosunun kağıdını eşim aldı sandım almamış yarın arayıp öğrenirim veee BENDE ÇOK sabırsızlanıyordum bana ne zaman gün verecek die ama hiçde iyi bişey diilmiş gün vermesi daha cok heycan basıyormuş böle olunca pazatesi sabah erkenden gel dedi suni sancı vererek normal doğum olcak inşallah ama ne sancım var nede açılmam var ben epiduralli normal istiyorum dedim tamam dedi ama anestecilerle problem olmaması için sabah erken gelin dedi yani pazartesi sabah 6 da hastanedeyiz ve ondan kaç saat sonra kızıma kavuşurum bilmiyom yaa ben çoook feci korktum şimdi yaaaa bide hasret öle saatlerce sancı cekince napcam ben yaaaa

Peri, çok az kalmış senin de. Hayırlısı olur inşallah. Sağlıklı bir doğum diliyorum şimdiden.

Ben de yarın 1 de gidiyorum. ınşallah öğrenirim doğum zamanını.

Hiç güleceğim yoktu vallahi :) Ben de kızlarımızın fotosuna bakıyordum hangisini alsak diye. Boşuna uğraşmayayım, bulduk gelinimizi :)) Güzel haberler alırız inşallah

önce doğsun bir bebeklerimiz bakalım beğenirse kızım alırım ona göreeebayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuskız evi naz evidir ama ben beğenirsem kaçırmam oğluşunu ona göre:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…