- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.841
evet kızlar hasretciğimiz doğurmuş 3.180 gr 51 cm dedi kardeşi yanlış hatırlamıyorsam heyecan yaptım da çok
ikiside iyilermiş hasretin kızı babasına benziyormuş kardeşi öyle söyledi
Keşke dikkat etseydin. Seni göndermeyelim bu akşam...gamyoncuiremsu
cnm uzan dinlen biraz bebeğin hareket ediyorsa istirahatla geçerse ağrıların bişey olmaz Allahın izniyle dikkatli olmalıyız artık... uzanma bir yerlere öyle...
sagolun kızlar ama yatamıyorum, yatınca çok sancım oluyo,nefesimi kesiyo resmen,aman aman dikkat et kendine dinlen oldumu
oyyy maşallh hadi gözümüz aydın,sabah çıkarmı hastaneden acaba..evet kızlar hasretciğimiz doğurmuş 3.180 gr 51 cm dedi kardeşi yanlış hatırlamıyorsam heyecan yaptım da çok
evet kızlar hasretciğimiz doğurmuş 3.180 gr 51 cm dedi kardeşi yanlış hatırlamıyorsam heyecan yaptım da çok
sagolun kızlar ama yatamıyorum, yatınca çok sancım oluyo,nefesimi kesiyo resmen,
eşim aradı dr git dedi kendisi geç gelicekmiş, ben böyle herşeyde dr gitmek istemiyorum.kafamçokkarıştı
oyyy maşallh hadi gözümüz aydın,sabah çıkarmı hastaneden acaba..
hayyy maşallahhh nerden giriyorsun nete şimdi evdemisin? hastanedemisin
cnm bunlar kendi yazdıkları bugün yazmış bende biraz önce okudum... opuyorumnanaktan
hastanedeyim cuma sabah çıkıcam beklerim :)
neyse canlarım kocişim maçtan geldi yemek yiycez şimdilik çok öptümmm hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum geç saatlerde ya da uykusuz gecelerimde bakarım yine şimdilik hoşcakalın...
kızlar biz geldik oglum ve ben iimizde iyiyiz
bu sabah 8:45 te oğlum doğdu
3 kilo 49 cm boyunda
genel anestezi sezeryan oldu malesef
normal diye başladık sonra epidural normal e döndük ama ondada sorun oldu bebek kanala giremediçok sancı çektim
sonra uzun uzun anlatırım
bu akşam face resimleri koyucam
facete gruba üyeyim ordan görebilirsiniz yakışıklı oğlumu
canım hadi gözünaydın ve geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün maşşallah erkeğinekızlar biz geldik oglum ve ben iimizde iyiyiz
bu sabah 8:45 te oğlum doğdu
3 kilo 49 cm boyunda
genel anestezi sezeryan oldu malesef
normal diye başladık sonra epidural normal e döndük ama ondada sorun oldu bebek kanala giremediçok sancı çektim
sonra uzun uzun anlatırım
bu akşam face resimleri koyucam
facete gruba üyeyim ordan görebilirsiniz yakışıklı oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?