2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın herkes 13.00-13.30 doktorda olucak sanırım
Canan -ben ve sen bakarsın doğuma da gireriz aman daha erken NST miz var yarın bizim
hadi bakalım hayırlısı hepimiz için

beni her gittiğimde nst ye alıyor zaten 15 günde bi çağırıyordu
şimdi haftada bir çağırdı geçen haftadaki nst de sancı gördü
yalancı sancıların başlamış hazırlık var dedi ara ara sızılar oluyor ama
adını koyamıyorumm.. inşallah yarın belki aaa kız sen doğurcan dese boshayallersmile

PERı gözün aydın canım:))senle aynı gün doğrucaz:))sağlıkla inşallahh
EDEBıYATCI-PANCUBEN kızlar güzel haberlerle gelin inşallah dr dann
ben cıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlarr
hep bugünkü gibi güzel haberler alırız umarım..

Ömür bebeğimiz de gelmiş kızlar. Zeliş mesaj gönderdi.

3400 gr.

51 cm.

Hemen emmeye başlamış ama Zeliş'in ağrıları varmış.

maşallah Ömür bebeğe hoşgelmiş opuyorumnanaktan

ooo bir normal doğum daha hadi bakalım hayırlısı korkma cnm ya müsaitse çatın
en fazla çekeceğin 6-7 saat
yani ben öyle düşünüp korkmuyorum şahsen...
inşallah benim çatıda müsaittir
sempatiksalakcinni

buyrun hanımlar benim prensim de bu hepiniz erkek görün sakın aşık olmayın vermem haaaaaa

Eklentiler

• $Resim 050.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 52
selam kızlar,

nasilsiniz?
bugun kimler dogum yapmis.off takip edemiyorum.isleri devrediyorum cok yorucu geciyor.zaten 2 gecedir uyuyamiyorum birde isde cok yoruluyorum ama az kaldi:lepi:
dogum yapanlar mutlu hasret baska kimler var ?

arkadaşlar ben hala doğuramıdım nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum iki gündür sanırım yarın sunni sancı vericekler bileniniz varmı epidurali sunni sancıdan öncemi yapıyorlar beni bi aydınlatırmısınız biliyorsanız ((( bu arada hasret naptı bakamadım bugün hiç dualarınızı ve cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere

Zambak, çok güzel bebeğin maaşallah yakışıklı oğlumuza. Darısı başımıza artık.

Bugün Hasret, MAvidüşler ve Zeliş doğum yaptı.

Ben de buranın danışması gibi oldum.

Sabah 8'de nst'ye gidiyorum ben de sonra eve gelirim. Ben gelene kadar doğurmayın sakın takip edemem. :)

Pancuben, bizimki en son cılız bi oğlandı bakalım ne hale gelmiş. Anası sadece kendini beslemesini biliyor. :)

ıyi geceler kızlar. Yarın hangi bebişlerimiz gelecek bakalım.

mavidusler,zelis,mutlu,hasret canlarim tebrik ederim.evlatlariniz hayirli uzun omurlu olsun insallah.Anali babali buyusunler.Darisi basimiza insallah.:Saruboceq:

saol canım seninki ne normalmi sez.mi?

ben 12 saat sancı cektim diyenlerde var ama eyvahedigeldismile

sendemi normal doğum yapcaksın yaa evet gercektende dimi bence sancıyı cekersin açılmanın son anında falan yaparlar epidurali

sagol canim.yarin guzel haberlerle gel insallah.

ben bu suni sanci muhabbetini anlamadim.yani bunu doktorlar nasil soyleyebiliyor anlamiyorum.
sanci yoksa beklenir.neden suni sanci ile dogurtmaya calisiyorlar.hemde 38.haftalarda.40.hafta olur anlarim bebek ve anne tehlikededir ama doktorlarin boyle demesi bana cok keyfiymis gibi geliyor.
sonrada yok suni sanci acilmadi diyorlar hop sezeryan yada anne adayi dayanamiyor saatlerce sanci cekmeye yine hopp sezeryan.tamamen sezeryana yonlendirme.

dierlerini bilmiyorum ama benimki mecburen buzamana kadar zaten zor durduk

selkie doğum günün kutlu olsun canım
nihayet hasretcim doğurmuş.hasret mavidüşler ve zeliş gözünüz aydın olsun bebişleriniz ve siz en kısa zamanda sağlıkla çıkın hastaneden inşallah.
ben de kontrolden geldim bugün.37+3 teyiz.3.200gr olmuş meleğim.nst de sancılarım çıktı bugün de baya sıklaştı bu ağrılar.doktor bunlar hazırlık artık bu haftadan sonra her an herşey olabilir dedi ama ben 6 mart ı bekler diye umut ediyorum.14 mart son tarih 6 martta doğarsa bana doğum günü hediyem olacak...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…