- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.881
yarın herkes 13.00-13.30 doktorda olucak sanırım
Canan -ben ve sen bakarsın doğuma da gireriz aman daha erken NST miz var yarın bizim
hadi bakalım hayırlısı hepimiz için
Ömür bebeğimiz de gelmiş kızlar. Zeliş mesaj gönderdi.
3400 gr.
51 cm.
Hemen emmeye başlamış ama Zeliş'in ağrıları varmış.
yemeğimizi yedik geldik doktorum bebeğin gayet iyi olduğunu fakat suyunun gecen haftadan azaldığını söyledi nst de sancı cıkmadı catı muayenesinde normal doğum dedi uff feciymil yaa o catı muayenesi biz bide 4-5 aydır ilişkiyede girmiyorduk yanii kız gibi olmustum belkide ondandır boy ve kilosunun kağıdını eşim aldı sandım almamış yarın arayıp öğrenirim veee BENDE ÇOK sabırsızlanıyordum bana ne zaman gün verecek die ama hiçde iyi bişey diilmiş gün vermesi daha cok heycan basıyormuş böle olunca pazatesi sabah erkenden gel dedi suni sancı vererek normal doğum olcak inşallah ama ne sancım var nede açılmam var ben epiduralli normal istiyorum dedim tamam dedi ama anestecilerle problem olmaması için sabah erken gelin dedi yani pazartesi sabah 6 da hastanedeyiz ve ondan kaç saat sonra kızıma kavuşurum bilmiyom yaa ben çoook feci korktum şimdi yaaaa bide hasret öle saatlerce sancı cekince napcam ben yaaaa
PERİ gözün aydın canım:))senle aynı gün doğrucaz:))sağlıkla inşallahh
EDEBİYATCI-PANCUBEN kızlar güzel haberlerle gelin inşallah dr dann
ben cıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlarr
hep bugünkü gibi güzel haberler alırız umarım..
maşallah Ömür bebeğe hoşgelmiş opuyorumnanaktan
ooo bir normal doğum daha hadi bakalım hayırlısı korkma cnm ya müsaitse çatın
en fazla çekeceğin 6-7 saat
yani ben öyle düşünüp korkmuyorum şahsen...
inşallah benim çatıda müsaittir sempatiksalakcinni
arkadaşlar ben hala doğuramıdım nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum iki gündür sanırım yarın sunni sancı vericeklerbileniniz varmı epidurali sunni sancıdan öncemi yapıyorlar beni bi aydınlatırmısınız biliyorsanız ((( bu arada hasret naptı bakamadım bugün hiç dualarınızı ve cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere
Zambak, çok güzel bebeğin maaşallah yakışıklı oğlumuza. Darısı başımıza artık.
Bugün Hasret, MAvidüşler ve Zeliş doğum yaptı.
Ben de buranın danışması gibi oldum.
Sabah 8'de nst'ye gidiyorum ben de sonra eve gelirim. Ben gelene kadar doğurmayın sakın takip edemem. :)
Pancuben, bizimki en son cılız bi oğlandı bakalım ne hale gelmiş. Anası sadece kendini beslemesini biliyor. :)
İyi geceler kızlar. Yarın hangi bebişlerimiz gelecek bakalım.
buyrun hanımlar benim prensim de bu hepiniz erkek görün sakın aşık olmayın vermem haaaaaa
ben bu suni sanci muhabbetini anlamadim.yani bunu doktorlar nasil soyleyebiliyor anlamiyorum.
sanci yoksa beklenir.neden suni sanci ile dogurtmaya calisiyorlar.hemde 38.haftalarda.40.hafta olur anlarim bebek ve anne tehlikededir ama doktorlarin boyle demesi bana cok keyfiymis gibi geliyor.
sonrada yok suni sanci acilmadi diyorlar hop sezeryan yada anne adayi dayanamiyor saatlerce sanci cekmeye yine hopp sezeryan.tamamen sezeryana yonlendirme.
doğum yapanların gözü aydın...darısı başımıza inşallah:) yarın benim de kontrolüm var inşallah kesinleşir artık bir şeyler...bebeklerimize 41 kere maşallah
dierlerini bilmiyorum ama benimki mecburen buzamana kadar zaten zor durduk
39.hafta icindesin superrrrrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?