- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.921
zambakın adı neydi pancu ??face ten gruba girdim ama bulamadım..
canım ya demmeki sezeryan olucaksın bak hayırlı cuma gününede denk gelmiş saglıkla kurtuluırsun insallah..bu arada neden kalp atışları hızlanmış sordunmu dr una..neden sezeryan??arkadaşlar merhaba,
ben siteyi bayağıdır takip ediyorum ancak işyerinde internet olmadığı için yazamıyordum. bu yüzden sizleri bayağı yakından tanıyo gibiyim yani. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum belki birilerine yararı olur diye. ben bugün itibariyle 38+0 gebeyim bir kızım olucak inşallah bugün benim normal kontrol günümdü. çatı muayenesi yaptı herşey güzel normal doğum olur falan dedi doktor bebeğimin kilosu 3650 yani önden gidiyo biraz iri bebek. bende doktora arkadaşımın başına gelen bir olayı örnek vererek bu çocuk hızla kilo alıyo ben nasıl doğurucak çok kilo alırsa daha iki hafta var dedim. çünkü arkadaşımın bebeği de 37. haftada 3250 gram ken 38 de sezeryanla alında çocuk 4500 doğdu. bunu örnek verdim doktorda o da garanti veremiyoruz yanılma payı var dedi. neyse böyle derken biz nst ye girdik nstde bebeğin kalp atışları düzensiz yani olması gerekenden hızlı çıktı. doktor böyle giderse bugün sezeryan olmak zorundasın dedi. sonra benim ısrarımla 5 kez daha nst ye girdim. şükür en sonuncusunda normale döndü. ve iki daha verdi bana hayırlısı ile cuma günü sabah erkenden sezeryana giriyorum. bu ihtimaller aklınızda olsun istedim. bence son haftalar haftada bir gitmek yanlış daha sık gitmek lazım doktora nstye daha sık girmek lazım diye düşünüyorum.
bu arada bebeği olan arkadaşların gözü aydın diyorum.
bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun diyorum.
du bakiiyim hemen:lepi:canım vadideki zambağın resmi burda bikaç sayfa ötedeydi herhalde.
arkadaşlar merhaba,
ben siteyi bayağıdır takip ediyorum ancak işyerinde internet olmadığı için yazamıyordum. bu yüzden sizleri bayağı yakından tanıyo gibiyim yani. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum belki birilerine yararı olur diye. ben bugün itibariyle 38+0 gebeyim bir kızım olucak inşallah bugün benim normal kontrol günümdü. çatı muayenesi yaptı herşey güzel normal doğum olur falan dedi doktor bebeğimin kilosu 3650 yani önden gidiyo biraz iri bebek. bende doktora arkadaşımın başına gelen bir olayı örnek vererek bu çocuk hızla kilo alıyo ben nasıl doğurucak çok kilo alırsa daha iki hafta var dedim. çünkü arkadaşımın bebeği de 37. haftada 3250 gram ken 38 de sezeryanla alında çocuk 4500 doğdu. bunu örnek verdim doktorda o da garanti veremiyoruz yanılma payı var dedi. neyse böyle derken biz nst ye girdik nstde bebeğin kalp atışları düzensiz yani olması gerekenden hızlı çıktı. doktor böyle giderse bugün sezeryan olmak zorundasın dedi. sonra benim ısrarımla 5 kez daha nst ye girdim. şükür en sonuncusunda normale döndü. ve iki daha verdi bana hayırlısı ile cuma günü sabah erkenden sezeryana giriyorum. bu ihtimaller aklınızda olsun istedim. bence son haftalar haftada bir gitmek yanlış daha sık gitmek lazım doktora nstye daha sık girmek lazım diye düşünüyorum.
buyrun hanımlar benim prensim de bu hepiniz erkek görün sakın aşık olmayın vermem haaaaaa
bugunde bebisler katilmis aramiza masallahh :)
ben dun dr kontrolundeydim hersey yolunda bebiste cok guzel kilo almis anneside tabii:)) bebisim haftasina gore kucuk diye yedim yedim ve sonucunu aldim:))
aciklik yok gununu bekler dedi dr hatta cok beklemeden gunune dogru suni sanciyada basvurabiliriz babamiz gelince cok beklemesin diye dedi.. insallah ona gerek kalmadan hayrlisiyla tam gununde gelir..
benim gribim cok artti surekli yatiyorum uyuyamasamda gecsin diye bekliyorum dogum icin guclu olmam laziiiim:) simdide uyudum uyandim bi bakinayim dedim hepiniz iyisinizdir insallah her gun yeni dogum haberleri almak cok cok guzel!!!
bulamadım zaten sinir oldum şimdi bakıyiim sayfaya canımmmm bu arada asinazın bebegini gördüm face ten 2 .200 gibi durmuyo masallahhhaaa resim çıkmamış ebru sayfa 4894 te canım
arkadaşlar merhaba,
gelincik masalahminiginebugunde bebisler katilmis aramiza masallahh :)
ben dun dr kontrolundeydim hersey yolunda bebiste cok guzel kilo almis anneside tabii:)) bebisim haftasina gore kucuk diye yedim yedim ve sonucunu aldim:))
aciklik yok gununu bekler dedi dr hatta cok beklemeden gunune dogru suni sanciyada basvurabiliriz babamiz gelince cok beklemesin diye dedi.. insallah ona gerek kalmadan hayrlisiyla tam gununde gelir..
benim gribim cok artti surekli yatiyorum uyuyamasamda gecsin diye bekliyorum dogum icin guclu olmam laziiiim:) simdide uyudum uyandim bi bakinayim dedim hepiniz iyisinizdir insallah her gun yeni dogum haberleri almak cok cok guzel!!!
iyigeceler bebeeeem ..zambakın bebişide gördüm oh içim rahat uyurum..ALLAH bizide kurtarsın..:1hug:herkese iyi geceler kızlar kocişim geldi yarın gerçi bugün olmuş görüşürüz
iyigecelr canımmm:1hug:yeniden slm kızlar 5dk bakıp çıkıcam yeni güzel haberler gelmiş bebişlerimiz olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah yarın daha ayrıntılı bakıp yazarım
doktora gidecek olan annişlerde güzel haberlerle dönerler inşallah
hepinizi çok kocaman öpüyorum canlarım yarın görüşürüz eşim takılıyo da nette iyi geceler güzel anneler ve tatlı minikleriopuyorumnanaktan
vadideki zambak unutmadan yazayım erkekin çok tatlı maşallah nazar değmesin canımm
bulamadım zaten sinir oldum şimdi bakıyiim sayfaya canımmmm bu arada asinazın bebegini gördüm face ten 2 .200 gibi durmuyo masallahhh..kızcem zayıf deyip dururdu top gibi
Şuan sadece bebeğini düşün bırakta doktorun en son ne diyecek kafandaki soruları doktora sorman en iyisi Epidural olarak normal doğum çok iyi diyorlar herseyi görebiliyorsun ağrısı sadece hissetmiyorsun ama o an stres yaparsan kötü olur tabii walla zamana bırakmak en iyisi bekleyip görücez canım
tabiki kesinlikle ilk önce dr una sorcaksın ama tecrübede önemli cnm evet yenide arkadasım ep.norm.yaptı şimdi netten vidiolarına baktım baya zormus genede bu yaww sırttan vuruyolar falan
benim bebiş te şu an normal doğum pozisyonundaymış.şimdilik normal doğum için bir aksilik yok.ben de epidural istedim ama doktorum bu senin ikinci doğumun hiç gerek yok dedi.ilk olsaydı tavsiye ederdim dedi.inşallah dediği gibi gerek olmaz
aa nedenki 13-14 gün önce ikinci doğumunu yapan arkadasım epidürallli normal yaptı amaa
hasret,zeliş ve mavidüşler hepiniz bebeklerinize kavuşmuşsunuz allah uzun ömürler versin bebeklerinize analı babalı büyüsünler.Hasret dediğini yaptın 24 şubatta ve normal doğurdun helal kız sana.
Yarında ynur PAZARTESİ perii doğum yapacakmış rabbim sizide bir avazda kurtarsın inşallah.
PANCUBEN VE CANAN sizde güzel haberlerle gelirsiniz doktordan inşallah.
aminnn inşallah dularınızı eksik etmeyin kızlarr
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
kalp atışlarının hızlanması bebeğin artık durmak istemediğini yani sıkıntıda olduğunu gösteriyormuş zaten iri bir bebek boyu da uzun ama doktora bebeğin iriliğinden ısrarla ben bahsetmesem onun hiç umurunda değil yani doktorların bütün ihtimalleri düşünmeleri gerekir bence sezeryan olmasının sebebi de benim hiç açılmam ve sancım olmadığı bebekte sıkıntılı olduğu için bir an önce alınması gerekiyor o yüzden canım
yaa canım yaa bendede var açılmama vede sancımın olmamasına ramen doktor normal dedi tabi ilk önce ben normal istiyom demiştim ama bide sancıyı dayatıp dayatıp son anda hadiii sezeryan demesinlerde offff yaaavalla ben cok kararsızım yoksa sezeryanmı isiyom desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?