2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya demmeki sezeryan olucaksın bak hayırlı cuma gününede denk gelmiş saglıkla kurtuluırsun insallah..bu arada neden kalp atışları hızlanmış sordunmu dr una..neden sezeryan??

bugunde bebisler katilmis aramiza masallahh :)
ben dun dr kontrolundeydim hersey yolunda bebiste cok guzel kilo almis anneside tabii:)) bebisim haftasina gore kucuk diye yedim yedim ve sonucunu aldim:))
aciklik yok gununu bekler dedi dr hatta cok beklemeden gunune dogru suni sanciyada basvurabiliriz babamiz gelince cok beklemesin diye dedi.. insallah ona gerek kalmadan hayrlisiyla tam gununde gelir..
benim gribim cok artti surekli yatiyorum uyuyamasamda gecsin diye bekliyorum dogum icin guclu olmam laziiiim:) simdide uyudum uyandim bi bakinayim dedim hepiniz iyisinizdir insallah her gun yeni dogum haberleri almak cok cok guzel!!!

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
kalp atışlarının hızlanması bebeğin artık durmak istemediğini yani sıkıntıda olduğunu gösteriyormuş zaten iri bir bebek boyu da uzun ama doktora bebeğin iriliğinden ısrarla ben bahsetmesem onun hiç umurunda değil yani doktorların bütün ihtimalleri düşünmeleri gerekir bence sezeryan olmasının sebebi de benim hiç açılmam ve sancım olmadığı bebekte sıkıntılı olduğu için bir an önce alınması gerekiyor o yüzden canım

haklısın aslında.benimde en büyük endişem o .ya nst ye bağlı değilken birşey olursa.hep bebişin hareketlerine takıyorum o zaman.Allah senin de yardımcın olsun hayırlı doğumlar

geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al bebişide görmüşün gözünaydın.

yeniden slm kızlar 5dk bakıp çıkıcam yeni güzel haberler gelmiş bebişlerimiz olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah yarın daha ayrıntılı bakıp yazarım
doktora gidecek olan annişlerde güzel haberlerle dönerler inşallah
hepinizi çok kocaman öpüyorum canlarım yarın görüşürüz eşim takılıyo da nette iyi geceler güzel anneler ve tatlı minikleriopuyorumnanaktan
vadideki zambak unutmadan yazayım erkekin çok tatlı maşallah nazar değmesin canımm

tskler kussebfilal evet bebisi gorduk sakin sakin bekliyor aramiza katilmayi:) daha kanala girmemis basini cevirebiliyormus.. artik dr a gorunmeyecekmisim doguma kadar .. haftada bir NST de kontrol edilecegiz buyuk gun yaklasiyor hepimiz icin:) bir iyilessemde guzel guzel beklesem ben cikayim yine dinleneyim

vangyou öncelikle hoşgeldin ama geç geldin yaaa seni daha yakından tanımak isterdik çünkü yaklaşık 7-8 aydır herkesle içli dışlı olduk olsun buda kafiii hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
HİJYENİM bak Cuma günü bir doğum daha var kaydet canımmm bizlere bir şekilde haber verirsin umarım....

gelincik masalahminigine..bu arada senle sat larımız arasında 1 gün var ben son 13..canım doguma enerjik olmalısın bol bol dinlen..sıvı al..

iyigecelr canımmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…