2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııınnn... ıyi dilekler için tşekkür ederim kızlar.

Nst'ye girdik geldik, 1'de de kontrolümüz var. Her sabah deli gibi tepinen oğlum NST'de de hiç kıpırdamıyor. Gıcıklık yapıyor sanırım. :))

Hepinizin kandili mübarek olsun.... Umarım bugün de güzel haberler alırız.

Face grubunu bilmeyenler için tekrar yazıyorum:

2010 Mart Anneleri | Facebook

canım 4 cm açılma olmadan önce epidural yapmıolar...4 cm olunca katedral mi ne onu takıp ilacı veriolar...yani suni sancıdan sonra bu işlem oluyo

selam ben geldim doktordan gerci
doktora gidiyorum die yazmıstım ama pek kimsede umursamamıs geneldede öle oluyor :sinifsinif:

canım sayfalar çbuk ilerliyor.malum sende bilirsinartık sürekli bilgisayar önündede oturmakta zorlanıyoz.derken sayfalar ucuyor.yoksa kasıt yok.bebeş ve sen umarım iyisiniz.neler dedi doktor anlat bakem şimdi ?

günaydınnn.
beknur bi ikimiz kaldık heralde en sona:ecrin_bebek: kapanışı yapıcaz bizkaydirigubbakcemile3
evet canim yaaa bizim aynı gün görünüyor zaten...
Bakalım aynı gün mü gelicek bıdıklarrrr..
Ve ben bu halimle hala çalışmaya çalışıyorum...Allahtan yarın son günüm..
Ama bu hafta doğurmassam bir daha bıdıkımın erken gelme ihtimali olmaz heraldeeee :)

Seninde kandilin mübarek olsun canımcım
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzz...

canım ben bilmiyordum buldum biraz önce üye oldum tşk'ler

günaydın:bbo:..cok kötü bi gece ..6dan bu yana gözümü kırpmadım..uykularım bölünmeye basladı doguma 13 kalakafamçokkarıştı..sabah ezanı uyandım aklıma dogumla ilgili ne senaryolar normalmi sezeryanmı olcak nası olcak hastaneye gidip gelorum dr la konusuyorum bebekten sonrayı düşünüorum(burası güsel olan kısmı)..acıkcası kafam beynim kendi kendine konuşuyo elimde olmadan..hiçbişeyin kötüsünü düşündügümden degil sadece kafam asırı derecede mesgul bunlarla..ALLAH ım az kaldı neyseki..aptal gibiyim şuan.bu arada CANAN güsel haberler getr canım..ben bugünlerde sadece bumlarla mutlu olabiliorum..:içelim:

günaydın:)nasılsınız kızlar?
nst ye girdim geldim son bir kez:)) pazartesi büyük gün...
LAVıNıAEBRU canım ben de aynı senin gibiyimm kötü olacağından değil ama kafam karışık..ne olacak nasıl olacak diyee hakkımızda hayırlısı olsun..
hasretten zelişten haber varmı gecmişe bakmadımm ...

ewet canım doguma yaklaştıkça galiba uykusuzlugamı alıştırıyo ALLAH ??senin pazartesimiydi dogum sezeryandı..iyi ya sewindim az kalmış kavusacaksın bıdıgına..en azından kafanda normalmi sezeryanmı karmaşasından kurtuldun ..banada kesin sezeryan olucan dese hiç itiraz etmem cünki ikilemden kurtulmuş olurum..yerimseniben..

gunaydin arkadaslar
kandiliniz mubarek olsun bugun dogum yapmak ne guzel bi sey olmali:)

laviniaebrucum satlarimiz tam ayni:) gece benim ticker gec algiladi sanirim benimde son 13 gun bakalim hangimizin bebisi once gelecek:)
o dusunceler bendede oluyor dogum anini sonrasini cok dusunuyorum dusunceler aralarinda kayboluyorum bazen.. hem endise hem sevinc insallah hakkimizda hayirlisi olur

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun ya ben giremedim pek geçmişede bakamadım oğlum pek izin vermiyo altını aç meme ver gazı falan derken zaman akıyo doğum yapanlar var mı herkes ii mi

aa ewet şimdi aynı sat lar..son 13 üz heeeboshayallersmile..bana basından beri dr erken dogum olabilir diodu cok şükür geldk bugüne kadaropuyorumnanaktan..şimdide sabırszlık basladı cabucak dogsun artık yaa..bakalım ilk kimin bebiş hızlı cıkıcak hayırlısyla..
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun ya ben giremedim pek geçmişede bakamadım oğlum pek izin vermiyo altını aç meme ver gazı falan derken zaman akıyo doğum yapanlar var mı herkes ii mi

canm ya daha gecen aksam konusuyoduk senle dogumunu bile yapmıssın masallah bebikinde cok tatlı..sezeryanmı oldun??kac kilo dogdu fıstıgın??

evet canım p.tesi ve sez. olacak..umarım iyi olur ..heyecanlıyım aslında daha cok şaşkın:))eşim daha beter durumda adam baba oluyor ama hissedemediği için bebeği anlamıyor kara kara düşünüyor..senle 1 gün var aramızda..az kaldı seninde her an gelebilir birden gelmesi daha iyi beklemek cok zor valla....günleri gectim saat sayıyorum ben gecmiyor zaman

kızlar bu arada eşimin ailesi normal doğum olmuyor diye gıcıklık yapacak gibi keyfi de değil yani bebeğim ters duryor eşimi de atkilemişler bu konuda ..insanın kaynanatörünün ebe olması feci birşeyy(bi de buna küserler şimdi:))

unuttum valla strestenn
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Herkese Günaydın kızlar.Kandiliniz mübaek olsun , tüm dualarımız kabul olur inşallah.
HEPATıTazartesi doğum!!!! canım çok heycanlandım.güzel haberlerini bekliyoz
PERııı:canım sninde pazartesi doğum varmış.Süper kavuşuyorsun miniğine
YNUR:sanırım bugün doğumu olacaktı dimi.canım Allah yardımcın olsun bizi merakta bırakma .
ZELıŞ-HASRET-MAVıDÜŞLER: kızlar hepinizi tebrik ederim. ne güzel kavuşmuşsunuz bebiklerinize.Allah sağlık versin hiç ayırmasın.Herşey gönlünüze göre olsun .
Bugün kontrole gitcek arkadaşlar : bize güzel güzel haberlerle gelin inşallah.
LAVINYAEBRU: canım kafanı bukadar karıştırma.rahat olmaya bak.herşeyiakışına bırak.herşey güzel olacak güven.sııntı yapıp bebişide strese koyma annesi :)))
BEKNUR:canım benimde cuma sn.seninde dimi? aslında 2 martdı benim son ama ben duramıcam daha .cuma son dedim patrona. bii demediler.

Ben artık uyuyamıyorum arkadaşlar. zaten uyku yoktu şimdi hiç yok ya. çok ağarlaştım.kalkarken yataktan gözümden yaş akıyor. sinirlerimde bozuk.iyi olcam deyip moral veriyom ama biraz işimiz zor.

çok saol canım ya darısı sizlerinde başına oğlum 3.100 gr 49 cm dünyaya geldi biliyosun benim 22. haftadan beri erken doğum tehditi vardı ancak 34 e kadar dayandırdık sancılarım sıklaşştı nst ye bağlanmak için gece gittim serum verdiler 4 tane nidilat çok verdiler ama sancılar dinmedi doktorum geldi muayene etti açılma sabit kalmış 2.5 cm de ama doğum olayı başlamış doktorum hemen almamız gerekiyo dedi epidural sezeryan yaptı ve kordon kanalı tıkamış ve bebeğin boynuna doktorum dediki isteseydinde normal yapamaycaktın dedi ve bebk tam zamanında gelseymiş 5 e yakın olurdu:))) yine sezryan yapardım dedi ama ben çok rahat geçirdim dayanıklıyım yani acıya çok şükür atlattım

pazartesiye bişe kalmamış cabuk gecer..son yapacaklarını yap gez dolaş çok yürüme ama sancın falan olur..ne bileyim bebegini kollarına almaya 3 gün var nası olsa..bundan sonra zaten ömrümüzün sonuna kadar insallah beraberiz onlarla..bu arada su kaynanatörlerden bana denk gelmemiş ..lafını bile yapsa agzına geri kapaklarım cümlelerini..tamam saygı ama oda bi yere kadar..ne demek yani ister keyfi yaparım ister yapmam ben yapacam sonucta bu dogumu..bakk gene sinirlendim klava:

bebelerimize maşallah...

Oğluşun çok tatlı canım Allah bahtını güzel eylesin

takma canım eşinin ailesini şurda 3 gün sonra meleğin gelecek o sana her şeyi unutturur...

Herkese günaydın...
Gece 11 gibi ağrılarım başladı yine kasıktan bele vuran bacak arasına vuran ağrılar
ama dün gece 2 saat uyuduğum için bölük pörçükde olsa bu gece uyuyabildim...

sabahın 7 sinde ablam aradı bütün gece senle uğraştım rüyalarımda doğurdun mu diye :)

yok dedim doğursam haberin olur merak etme kaydirigubbakcemile2

Güzel bir gün inşallah doktora giden arkadaşlarımız güzel haberlerle gelirler...

Hepimizin Kandili mübarek olsun...

Rabb'im hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin...

hiloscum uykusuzluga alıştırıyo hormonlar bünyeyi..ee bundan sonrada öyle olmiycakmı..ama onun sewgisinin yanında bu yorgunluklar hiç kalır..

ayy maşallah zambakcım..kıss dahada kalsaydı karnında nası dogurucektin:jeyyar:..valla allah herkese hayırlı dogum veriyo ya gercekten..eger sezeryan olucaksam genel degil bende epidural istiorum..ama normal diye sancılanıp hastaneye gidip sancıları cekşipte normal gercekleşmezse o an için epidural yaparlarmı onu bilmiorum..uyutulmak istemiorum ya o anı yasamak güselldr..

günaydınnnnnnnn......... veeeeeeeeeeee kandiliniz mübarek olsun .......... mevlam dualarınızı kabul etsin .......... bugün doğum yapanlar ne şanslşı olacak............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…