- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.961
arkadaşlar ben hala doğuramıdım nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum iki gündür sanırım yarın sunni sancı vericeklerbileniniz varmı epidurali sunni sancıdan öncemi yapıyorlar beni bi aydınlatırmısınız biliyorsanız ((( bu arada hasret naptı bakamadım bugün hiç dualarınızı ve cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere
selam ben geldim doktordan gerci
doktora gidiyorum die yazmıstım ama pek kimsede umursamamıs geneldede öle oluyor :sinifsinif:
evet canim yaaa bizim aynı gün görünüyor zaten...günaydınnn.
beknur bi ikimiz kaldık heralde en sona:ecrin_bebek: kapanışı yapıcaz bizkaydirigubbakcemile3
Seninde kandilin mübarek olsun canımcımGünaydııınnn... İyi dilekler için tşekkür ederim kızlar.
Nst'ye girdik geldik, 1'de de kontrolümüz var. Her sabah deli gibi tepinen oğlum NST'de de hiç kıpırdamıyor. Gıcıklık yapıyor sanırım. :))
Hepinizin kandili mübarek olsun.... Umarım bugün de güzel haberler alırız.
Face grubunu bilmeyenler için tekrar yazıyorum:
2010 Mart Anneleri | Facebook
Günaydııınnn... İyi dilekler için tşekkür ederim kızlar.
Nst'ye girdik geldik, 1'de de kontrolümüz var. Her sabah deli gibi tepinen oğlum NST'de de hiç kıpırdamıyor. Gıcıklık yapıyor sanırım. :))
Hepinizin kandili mübarek olsun.... Umarım bugün de güzel haberler alırız.
Face grubunu bilmeyenler için tekrar yazıyorum:
2010 Mart Anneleri | Facebook
evet canim yaaa bizim aynı gün görünüyor zaten...
Bakalım aynı gün mü gelicek bıdıklarrrr..
Ve ben bu halimle hala çalışmaya çalışıyorum...Allahtan yarın son günüm..
Ama bu hafta doğurmassam bir daha bıdıkımın erken gelme ihtimali olmaz heraldeeee :)
merveege ve beknur merak etmeyin yalnız değilsiniz sanırım tarihlerimiz aynı 35+5 im bende beraber doğururuz artık :)))) benimde haftaya cuma son günüm inşallah sonra evdeyim
ewet canım doguma yaklaştıkça galiba uykusuzlugamı alıştırıyo ALLAH ??senin pazartesimiydi dogum sezeryandı..iyi ya sewindim az kalmış kavusacaksın bıdıgına..en azından kafanda normalmi sezeryanmı karmaşasından kurtuldun ..banada kesin sezeryan olucan dese hiç itiraz etmem cünki ikilemden kurtulmuş olurum..yerimseniben..günaydın:)nasılsınız kızlar?
nst ye girdim geldim son bir kez:)) pazartesi büyük gün...
LAVıNıAEBRU canım ben de aynı senin gibiyimm kötü olacağından değil ama kafam karışık..ne olacak nasıl olacak diyee hakkımızda hayırlısı olsun..
hasretten zelişten haber varmı gecmişe bakmadımm ...
aa ewet şimdi aynı sat lar..son 13 üz heeeboshayallersmile..bana basından beri dr erken dogum olabilir diodu cok şükür geldk bugüne kadaropuyorumnanaktan..şimdide sabırszlık basladı cabucak dogsun artık yaa..bakalım ilk kimin bebiş hızlı cıkıcak hayırlısyla..gunaydin arkadaslar
kandiliniz mubarek olsun bugun dogum yapmak ne guzel bi sey olmali:)
laviniaebrucum satlarimiz tam ayni:) gece benim ticker gec algiladi sanirim benimde son 13 gun bakalim hangimizin bebisi once gelecek:)
o dusunceler bendede oluyor dogum anini sonrasini cok dusunuyorum dusunceler aralarinda kayboluyorum bazen.. hem endise hem sevinc insallah hakkimizda hayirlisi olur
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun ya ben giremedim pek geçmişede bakamadım oğlum pek izin vermiyo altını aç meme ver gazı falan derken zaman akıyo doğum yapanlar var mı herkes ii mi
ewet canım doguma yaklaştıkça galiba uykusuzlugamı alıştırıyo ALLAH ??senin pazartesimiydi dogum sezeryandı..iyi ya sewindim az kalmış kavusacaksın bıdıgına..en azından kafanda normalmi sezeryanmı karmaşasından kurtuldun ..banada kesin sezeryan olucan dese hiç itiraz etmem cünki ikilemden kurtulmuş olurum..yerimseniben..
aa ewet şimdi aynı sat lar..son 13 üz heeeboshayallersmile..bana basından beri dr erken dogum olabilir diodu cok şükür geldk bugüne kadaropuyorumnanaktan..şimdide sabırszlık basladı cabucak dogsun artık yaa..bakalım ilk kimin bebiş hızlı cıkıcak hayırlısyla..
canm ya daha gecen aksam konusuyoduk senle dogumunu bile yapmıssın masallah bebikinde cok tatlı..sezeryanmı oldun??kac kilo dogdu fıstıgın??
pazartesiye bişe kalmamış cabuk gecer..son yapacaklarını yap gez dolaş çok yürüme ama sancın falan olur..ne bileyim bebegini kollarına almaya 3 gün var nası olsa..bundan sonra zaten ömrümüzün sonuna kadar insallah beraberiz onlarla..bu arada su kaynanatörlerden bana denk gelmemiş ..lafını bile yapsa agzına geri kapaklarım cümlelerini..tamam saygı ama oda bi yere kadar..ne demek yani ister keyfi yaparım ister yapmam ben yapacam sonucta bu dogumu..bakk gene sinirlendimevet canım p.tesi ve sez. olacak..umarım iyi olur ..heyecanlıyım aslında daha cok şaşkın:))eşim daha beter durumda adam baba oluyor ama hissedemediği için bebeği anlamıyor kara kara düşünüyor..senle 1 gün var aramızda..az kaldı seninde her an gelebilir birden gelmesi daha iyi beklemek cok zor valla....günleri gectim saat sayıyorum ben gecmiyor zaman
kızlar bu arada eşimin ailesi normal doğum olmuyor diye gıcıklık yapacak gibikeyfi de değil yani bebeğim ters duryor eşimi de atkilemişler bu konuda ..insanın kaynanatörünün ebe olması feci birşeyy (bi de buna küserler şimdi:))
unuttum valla strestenn
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
selkie doğum günün kutlu olsun canım
nihayet hasretcim doğurmuş.hasret mavidüşler ve zeliş gözünüz aydın olsun bebişleriniz ve siz en kısa zamanda sağlıkla çıkın hastaneden inşallah.
ben de kontrolden geldim bugün.37+3 teyiz.3.200gr olmuş meleğim.nst de sancılarım çıktı bugün de baya sıklaştı bu ağrılar.doktor bunlar hazırlık artık bu haftadan sonra her an herşey olabilir dedi ama ben 6 mart ı bekler diye umut ediyorum.14 mart son tarih 6 martta doğarsa bana doğum günü hediyem olacak...zemuszemus
bugunde bebisler katilmis aramiza masallahh :)
ben dun dr kontrolundeydim hersey yolunda bebiste cok guzel kilo almis anneside tabii:)) bebisim haftasina gore kucuk diye yedim yedim ve sonucunu aldim:))
aciklik yok gununu bekler dedi dr hatta cok beklemeden gunune dogru suni sanciyada basvurabiliriz babamiz gelince cok beklemesin diye dedi.. insallah ona gerek kalmadan hayrlisiyla tam gununde gelir..
benim gribim cok artti surekli yatiyorum uyuyamasamda gecsin diye bekliyorum dogum icin guclu olmam laziiiim:) simdide uyudum uyandim bi bakinayim dedim hepiniz iyisinizdir insallah her gun yeni dogum haberleri almak cok cok guzel!!!
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun ya ben giremedim pek geçmişede bakamadım oğlum pek izin vermiyo altını aç meme ver gazı falan derken zaman akıyo doğum yapanlar var mı herkes ii mi
kızlar bu arada eşimin ailesi normal doğum olmuyor diye gıcıklık yapacak gibikeyfi de değil yani bebeğim ters duryor eşimi de atkilemişler bu konuda ..insanın kaynanatörünün ebe olması feci birşeyy (bi de buna küserler şimdi:))
unuttum valla strestenn
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
hiloscum uykusuzluga alıştırıyo hormonlar bünyeyi..ee bundan sonrada öyle olmiycakmı..ama onun sewgisinin yanında bu yorgunluklar hiç kalır..Herkese Günaydın kızlar.Kandiliniz mübaek olsun , tüm dualarımız kabul olur inşallah.
HEPATİTazartesi doğum!!!! canım çok heycanlandım.güzel haberlerini bekliyoz
PERİİİ:canım sninde pazartesi doğum varmış.Süper kavuşuyorsun miniğine
YNUR:sanırım bugün doğumu olacaktı dimi.canım Allah yardımcın olsun bizi merakta bırakma .
ZELİŞ-HASRET-MAVİDÜŞLER: kızlar hepinizi tebrik ederim. ne güzel kavuşmuşsunuz bebiklerinize.Allah sağlık versin hiç ayırmasın.Herşey gönlünüze göre olsun .
Bugün kontrole gitcek arkadaşlar : bize güzel güzel haberlerle gelin inşallah.
LAVINYAEBRU: canım kafanı bukadar karıştırma.rahat olmaya bak.herşeyiakışına bırak.herşey güzel olacak güven.sııntı yapıp bebişide strese koyma annesi :)))
BEKNUR:canım benimde cuma sn.seninde dimi? aslında 2 martdı benim son ama ben duramıcam daha .cuma son dedim patrona. bii demediler.
Ben artık uyuyamıyorum arkadaşlar. zaten uyku yoktu şimdi hiç yok ya. çok ağarlaştım.kalkarken yataktan gözümden yaş akıyor. sinirlerimde bozuk.iyi olcam deyip moral veriyom ama biraz işimiz zor.
çok saol canım ya darısı sizlerinde başına oğlum 3.100 gr 49 cm dünyaya geldi biliyosun benim 22. haftadan beri erken doğum tehditi vardı ancak 34 e kadar dayandırdık sancılarım sıklaşştı nst ye bağlanmak için gece gittim serum verdiler 4 tane nidilat çok verdiler ama sancılar dinmedi doktorum geldi muayene etti açılma sabit kalmış 2.5 cm de ama doğum olayı başlamış doktorum hemen almamız gerekiyo dedi epidural sezeryan yaptı ve kordon kanalı tıkamış ve bebeğin boynuna doktorum dediki isteseydinde normal yapamaycaktın dedi ve bebk tam zamanında gelseymiş 5 e yakın olurdu:))) yine sezryan yapardım dedi ama ben çok rahat geçirdim dayanıklıyım yani acıya çok şükür atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?