- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.941
canım vadideki zambağın resmi burda bikaç sayfa ötedeydi herhalde.
yarin doktora gidecekler insallah cok guzel haberlerle gelirsiniiiz
yarın doktora gidecek olan pancuben ve edebiyatçı güzel haberlerle gelirsiniz inşaallah.
Doktora gidip iyi haberler getiren arkadaşlarında gözleri aydın.
Vadidezambak bebişin çokkk tatlı allah nazarlardan saklasın canım sağlıkla büyüsün.
sağol canım benim ama benim meleğim bugün hiç yerinde durmadı sol tarafım ve göbeğimin altında çok hareketli yaaa ayakta durduğumda hafif batmalar hissediyorum ve ağrı oluyor ...kızım uslu dur diyorum ona bakalım neler diyecek doktor abisine
sanada iyi kandiiler canım ve herkesin bu hayırlı günde tüm dilek ve dualrı kabul olur insallah arkadaslar..ALLAH bize en güssel duyguyu tattırmış anneligi daha ne isteyebilirim saglık ve hayırlı dogumlar hepimiz adına..:Saruboceq:[SIZE="2[COLOR="Red"] Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..
"]:Saruboceq:[/SIZE][/COLOR]
PERİİ seninde cok az kaldı canısı ALLAH saglıcakla kurtarsın sizide..:Saruboceq:
yazgı uyku tutmadımı şekercim heyecan vardır sende şimdi gününde belli....ne güseell..az kaldııısositososito:Saruboceq:yarın doktora gidecek olan pancuben ve edebiyatçı güzel haberlerle gelirsiniz inşaallah.
doktora gidip iyi haberler getiren arkadaşlarında gözleri aydın.
VADıDEZAMBAK bebişin çokkk tatlı Allah nazarlardan saklasın canım sağlıkla büyüsün.
yazgı uyku tutmadımı şekercim heyecan vardır sende şimdi gününde belli....ne güseell..az kaldııısositososito:Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum kocişim çağırıyor uykumuz gelmişmirmirmirmir
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin mışıl mışıl uyuyalım hepimizopuyorumnanaktan.
dogumlar baslamis ne guzel:)
Dogum yapacaklara kolayliklar..
bende uzun zamandir yazamiyordum, guzel haberler gormek ne guzel.
bizde 37. haftamizdayiz. Artik her hafta gidiyoruz kontrole. kizimiz normal dogum icin elverisli durumda. her kontrolde kanala biraz daha yaklasiyormus, dr 2 hafta daha zamanim oldugunu soyledi ama her an hersey olabilir hazirlikli ol dedi. bol bol yuruyus yapiyorum bu aralar. ve dinleniyorum enerji deplamak icin, dogumda lazim olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?