2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masallahhh bebişlerimize annelerimizee ..artık duygulanmaya başlıorum.senağlama.aile olduk burda..dogumdan sonrada bırakmayalım birbirimizi.:1no2:.bu arada banada birisi yollasın kızlar nosunu özelden..benim noom bi tek asinazdaydı sanırım oda malumm..haberdar olalımm..

yarın doktora gidecek olan pancuben ve edebiyatçı güzel haberlerle gelirsiniz inşaallah.
doktora gidip iyi haberler getiren arkadaşlarında gözleri aydın.

VADıDEZAMBAK bebişin çokkk tatlı Allah nazarlardan saklasın canım sağlıkla büyüsün.

[SIZE="2[COLOR="Red"] Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..
"]:Saruboceq:[/SIZE][/COLOR]

Eklentiler

• $kandil_tebrigi.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 29

sağol canım benim ama benim meleğim bugün hiç yerinde durmadı sol tarafım ve göbeğimin altında çok hareketli yaaa ayakta durduğumda hafif batmalar hissediyorum ve ağrı oluyor ...kızım uslu dur diyorum ona bakalım neler diyecek doktor abisine

ayy heyecanlandırma beni şimdieyvahedigeldismile.
senin kız çıkışı mı arıyor yoksa pancubencim:bbo:.hadi hayırlısı olsun canım.

sanada iyi kandiiler canım ve herkesin bu hayırlı günde tüm dilek ve dualrı kabul olur insallah arkadaslar..ALLAH bize en güssel duyguyu tattırmış anneligi daha ne isteyebilirim saglık ve hayırlı dogumlar hepimiz adına..:Saruboceq:

yazgı uyku tutmadımı şekercim heyecan vardır sende şimdi gününde belli....ne güseell..az kaldııısositososito:Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum kocişim çağırıyor uykumuz gelmişmirmirmirmir
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin mışıl mışıl uyuyalım hepimizopuyorumnanaktan.

yazgı uyku tutmadımı şekercim heyecan vardır sende şimdi gününde belli....ne güseell..az kaldııısositososito:Saruboceq:

sorma canımcım heyecan korku falan değilde başka birşey var.çok büyük bir mutluluk tarifsiz birşey.son 7 günnnnnnnn:lepi:
Allahım hepimizi sağsalim kurtarsın.

dogumlar baslamis ne guzel:)
Dogum yapacaklara kolayliklar..
bende uzun zamandir yazamiyordum, guzel haberler gormek ne guzel.
bizde 37. haftamizdayiz. Artik her hafta gidiyoruz kontrole. kizimiz normal dogum icin elverisli durumda. her kontrolde kanala biraz daha yaklasiyormus, dr 2 hafta daha zamanim oldugunu soyledi ama her an hersey olabilir hazirlikli ol dedi. bol bol yuruyus yapiyorum bu aralar. ve dinleniyorum enerji deplamak icin, dogumda lazim olacak:)

evet canım benimde seniğn gibi yoğunluktan pek yazamıyorum buraya ama hep takipteyim arkadaşları bebekler tek tek geliyor darısı bize inş. bende 37+5 im,cuma günü tekrar kontrol bakalım neler olacak herkese kolay doğumlar inş...
bazen böyle uyku tutmuyor işte :)

Günaydın herkeseeeee
Ama sbh kimse yok sanırım yahuuuu..
Hasret ile Zelişten varmı haber???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…