2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah razı olsun canımm ya çok yakışıklı benim oğlum teyzesi :)))

ya nasıl uyuyamıyorsunuz ben gecede gündüzde deli gibi uyumaya başladım artık işin stresini yorgunluğunu mu atıyorum nedir anlamadım ama uyuyo0rum sürekli.... evde uyumadığım zamanalrda da aptal gibi dolaşıyorum........

hasret zeliş ve mavidüşler melekelrine kavuşmuş .... inşiallah hepside iyidsir.....

maşşalah yakışıklı tosuna bak beklemediği iiy olmuş o zaman obez doğaxcaktı mazalah çocuk )::):)

şaka bi yana mevlam sağlıcakla büyümesini nasip etsin cnaım....

canım allah kolaylık versin sana galiba suni sancı çekeceksin mevlşam kolaylık versin.... bol bol dua et mevlam o andaki tüm duaları kabul eylermiş heleki birde bugün kandil ne güzel olmalı seinin için habersiz bırakma bizler....

doktorumda öyle dedi doğuramazdın hem kilolu olur diye hemde gelceği yer tıkalıymış :)))) ben şuan için şikaytçi değili,m epidural sezeeryanndan

maşşalah yakışıklı tosuna bak beklemediği iiy olmuş o zaman obez doğaxcaktı mazalah çocuk )::):)

şaka bi yana mevlam sağlıcakla büyümesini nasip etsin cnaım....

amin amin canım ya anlatamam bu sevinci ya doğuma almaları falan inan şuan bile tüylerim diken diken oluyo ya bebği alıp sana ilk göstermeleri onun ağlaması sabırsızlıkla tekrar görme isteği allahım sen herkes nasip et hiç kimsenin kucağı boş kalmasın

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiiiiiiinnnnnnnnn mevlamisteyen ehrkese hayırlı zmanda nasip etsin inşallah..... hamilelik bile ne güzel bir duygu iken annelik onun kat kat ötesinde inşallah sağlıcakla alırız hepimiz kucakalrımıza fire vermeden..... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın herkeseopuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun.

haftaya bugün Allahım nasip ederse bu saatlerde bebeğim dünyaya gelmiş olacak.inşaallah bende sizlerde sağsalim alırız kucağımıza.

Hasretciğim mesaj atmış aktarıyorum...

'' Böyle bir duygu yok böyle bir aşk yokmuş meğer...
Gerçek mutluluk şu an kullarımda...
Sürekli emiyor maşallah gece hep mememdeydi sütümde bol çok şükür...
Ona baktıkça ağlıyorum...
Cin göz bi bebek herkesin suratına bakıyor çok güzel...
Allah sizlerede nasip etsin...''

:gitme:

sağol tatlımm hepimiz sağlıkla kurtuluruz umarım:))ben de heyecanlıyımm

sallamıyorum ben pek.ne yapalım her güzel güne çomak sokan olur ebrucum:)) rabbim sağlıkla versin de oğlumu gerisi halledilir..azcık burda dedikodusunu yapınca rahatlıyom zatenkaydirigubbakcemile3

VADİDEKİ ZAMBAK arkadaşım analı babalı büyüsün oğlun maşallah...kilosu falan da çok iyi.sağlıkla bütün:)

HİJYENİM sağol canım destek için:)) takmıyorum ama size anlatasım geliyor umarım kötü etkilenmiyorsunuz..
annem gelecek hafta sonu onu bekliyorum çok özledimm..aylardır görmedim..gelince ne yemekler istiycem onu düşünüyorum şimdiaklinialirimsmile

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

yok canım hepimizinki aşağı yukarı aynı :))

anlat tabii rahatla..

oh benim anamda gelse keşke tadını çıkar
zemuszemus

merhaba arkadaslar. Mevlut kandilimiz mubarek olsun.

ne guzel haberler var. teker teker bebisler geliyor. Allahim hepsine saglikli uzun omurler versin. annislere de gecmisler olsun.
Yuce Allahim bekleyenler icin de insallah sorusuz sıkıntısız dogumlar nasip eder.

kizlar bu arada 8.5 ay durdum durdum hic hastalanmadim ama dunden beri grip olmus durumdayim. ablamada demistim zaten kesin doguma giderken hasta olurum ben bak gor diye. insallah kisa zamanda atlatirimda doguma boyle gitmem.

geçmiş olsun canım
limon sık balla tatlandırıp iç iyi gelir
opuyorumnanaktan

çok ağlak oldum ben:gitme:
allah bağışlasın mutlulukları daim olsun inşallahh

yok canım hepimizinki aşağı yukarı aynı :))

anlat tabii rahatla..

oh benim anamda gelse keşke tadını çıkar
zemuszemus

sende mi annenden uzaktasınn..doğuma gelebilecek mi yanına?insan bu günlerde annesini çok arıyorrr
çok kalamayacak annem malum okullar acık ..ama olsun doğumda yanımda olacak yaa

oyyy...
bir gün girmedim yine pıtırcıklar yollara düşmüş...
Zeliş, Mutlu, HAsret doğurmuş..
helal olsun Hasrete dedi dedi normal doğurdu sonunda... alkisalkisalkis

Allah hiçbirine acı,dert,keder vermesin... Analı,babalı büyüsün kuzular, hayırlı evlat olsunlar...

kızlar bu arada Kandiliniz mübarek olsun... RAbbim her zaman yar ve yardımcımız olsun...

biz dün kontroldeydik... benim minik sıpa kızım dün benim epey canımı sıktı... gittik.. zaten hemşire bizi bekliyormuş. hemen NST'ye bağladı. gitti. biz anladık bir anormallik olduğunu çünkü hiç çizgi çıkmıyordu... bizim kız bam güm tekmeliyor, yerinde durmuyor. bir de hemşire: " aç değilsin umarım, açsan bebk uyur" dedi. ben de açtım ama bir de tok olsam demek ki benim kız alete kafayı yedirecekmiş. hemşire tekrar geldi "bu hiç ölçmemiş ki" dedi. neyse kocam eliyle tuttu aleti ancak ölçtürebildik 1-2 dak. doktor güldü nst kağıdını görünce "ceren bu ne biçim nst" dedi. sonra ultrasona girdik. benim zilli kafayı tekrar yukarı çevirmiş. yani 37. haftaya girerken benim kız yine tersleşti. doktor: "bu senin kız aksi. ille sezeryana aldırtacak seni" dedi. kilosu 35+2'de 2800 gr. 49 cm. her şeyi çok normal. doğsun ısırcam o popoyu!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…