- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.981
bebelerimize maşallah...
Oğluşun çok tatlı canım Allah bahtını güzel eylesin
takma canım eşinin ailesini şurda 3 gün sonra meleğin gelecek o sana her şeyi unutturur...
Herkese günaydın...
Gece 11 gibi ağrılarım başladı yine kasıktan bele vuran bacak arasına vuran ağrılar
ama dün gece 2 saat uyuduğum için bölük pörçükde olsa bu gece uyuyabildim...
sabahın 7 sinde ablam aradı bütün gece senle uğraştım rüyalarımda doğurdun mu diye :)
yok dedim doğursam haberin olur merak etme kaydirigubbakcemile2
Güzel bir gün inşallah doktora giden arkadaşlarımız güzel haberlerle gelirler...
Hepimizin Kandili mübarek olsun...
Rabb'im hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin...
laviniaebru kullanıcısından alıntı
ewet canım doguma yaklaştıkça galiba uykusuzlugamı alıştırıyo ALLAH ??senin pazartesimiydi dogum sezeryandı..iyi ya sewindim az kalmış kavusacaksın bıdıgına..en azından kafanda normalmi sezeryanmı karmaşasından kurtuldun ..banada kesin sezeryan olucan dese hiç itiraz etmem cünki ikilemden kurtulmuş olurum....
seninde canımm..ama bugün bissden dogum yapan yok galiba acil bişiler 0olmazsa tabeeaklinialirimsmilegünaydınnnnnnnn......... veeeeeeeeeeee kandiliniz mübarek olsun .......... mevlam dualarınızı kabul etsin .......... bugün doğum yapanlar ne şanslşı olacak............
vadideki_zambak kullanıcısından alıntı
çok saol canım ya darısı sizlerinde başına oğlum 3.100 gr 49 cm dünyaya geldi biliyosun benim 22. haftadan beri erken doğum tehditi vardı ancak 34 e kadar dayandırdık sancılarım sıklaşştı nst ye bağlanmak için gece gittim serum verdiler 4 tane nidilat çok verdiler ama sancılar dinmedi doktorum geldi muayene etti açılma sabit kalmış 2.5 cm de ama doğum olayı başlamış doktorum hemen almamız gerekiyo dedi epidural sezeryan yaptı ve kordon kanalı tıkamış ve bebeğin boynuna doktorum dediki isteseydinde normal yapamaycaktın dedi ve bebk tam zamanında gelseymiş 5 e yakın olurdu:))) yine sezryan yapardım dedi ama ben çok rahat geçirdim dayanıklıyım yani acıya çok şükür atlattım
seninde canımm..ama bugün bissden dogum yapan yok galiba acil bişiler 0olmazsa tabeeaklinialirimsmile
ynur kullanıcısından alıntı
arkadaşlar ben hala doğuramıdım nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum iki gündür sanırım yarın sunni sancı vericeklerbileniniz varmı epidurali sunni sancıdan öncemi yapıyorlar beni bi aydınlatırmısınız biliyorsanız ((( bu arada hasret naptı bakamadım bugün hiç dualarınızı ve cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere
hiloscum uykusuzluga alıştırıyo hormonlar bünyeyi..ee bundan sonrada öyle olmiycakmı..ama onun sewgisinin yanında bu yorgunluklar hiç kalır..
ayy maşallah zambakcım..kıss dahada kalsaydı karnında nası dogurucektin:jeyyar:..valla allah herkese hayırlı dogum veriyo ya gercekten..eger sezeryan olucaksam genel degil bende epidural istiorum..ama normal diye sancılanıp hastaneye gidip sancıları cekşipte normal gercekleşmezse o an için epidural yaparlarmı onu bilmiorum..uyutulmak istemiorum ya o anı yasamak güselldr..
maşşalah yakışıklı tosuna bak beklemediği iiy olmuş o zaman obez doğaxcaktı mazalah çocuk )::):)
şaka bi yana mevlam sağlıcakla büyümesini nasip etsin cnaım....
ne iyi olmus bu face
amin amin canım ya anlatamam bu sevinci ya doğuma almaları falan inan şuan bile tüylerim diken diken oluyo ya bebği alıp sana ilk göstermeleri onun ağlaması sabırsızlıkla tekrar görme isteği allahım sen herkes nasip et hiç kimsenin kucağı boş kalmasın
Herkese Günaydın kızlar.Kandiliniz mübaek olsun , tüm dualarımız kabul olur inşallah.
HEPATİTazartesi doğum!!!! canım çok heycanlandım.güzel haberlerini bekliyoz
PERİİİ:canım sninde pazartesi doğum varmış.Süper kavuşuyorsun miniğine
YNUR:sanırım bugün doğumu olacaktı dimi.canım Allah yardımcın olsun bizi merakta bırakma .
ZELİŞ-HASRET-MAVİDÜŞLER: kızlar hepinizi tebrik ederim. ne güzel kavuşmuşsunuz bebiklerinize.Allah sağlık versin hiç ayırmasın.Herşey gönlünüze göre olsun .
Bugün kontrole gitcek arkadaşlar : bize güzel güzel haberlerle gelin inşallah.
LAVINYAEBRU: canım kafanı bukadar karıştırma.rahat olmaya bak.herşeyiakışına bırak.herşey güzel olacak güven.sııntı yapıp bebişide strese koyma annesi :)))
BEKNUR:canım benimde cuma sn.seninde dimi? aslında 2 martdı benim son ama ben duramıcam daha .cuma son dedim patrona. bii demediler.
Ben artık uyuyamıyorum arkadaşlar. zaten uyku yoktu şimdi hiç yok ya. çok ağarlaştım.kalkarken yataktan gözümden yaş akıyor. sinirlerimde bozuk.iyi olcam deyip moral veriyom ama biraz işimiz zor.
pazartesiye bişe kalmamış cabuk gecer..son yapacaklarını yap gez dolaş çok yürüme ama sancın falan olur..ne bileyim bebegini kollarına almaya 3 gün var nası olsa..bundan sonra zaten ömrümüzün sonuna kadar insallah beraberiz onlarla..bu arada su kaynanatörlerden bana denk gelmemiş ..lafını bile yapsa agzına geri kapaklarım cümlelerini..tamam saygı ama oda bi yere kadar..ne demek yani ister keyfi yaparım ister yapmam ben yapacam sonucta bu dogumu..bakk gene sinirlendimklava:
Hasretciğim mesaj atmış aktarıyorum...
'' Böyle bir duygu yok böyle bir aşk yokmuş meğer...
Gerçek mutluluk şu an kullarımda...
Sürekli emiyor maşallah gece hep mememdeydi sütümde bol çok şükür...
Ona baktıkça ağlıyorum...
Cin göz bi bebek herkesin suratına bakıyor çok güzel...
Allah sizlerede nasip etsin...''
:gitme:
HİJYENİM sağol canım destek için:)) takmıyorum ama size anlatasım geliyor umarım kötü etkilenmiyorsunuz..
annem gelecek hafta sonu onu bekliyorum çok özledimm..aylardır görmedim..gelince ne yemekler istiycem onu düşünüyorum şimdiaklinialirimsmile
merhaba arkadaslar. Mevlut kandilimiz mubarek olsun.
ne guzel haberler var. teker teker bebisler geliyor. Allahim hepsine saglikli uzun omurler versin. annislere de gecmisler olsun.
Yuce Allahim bekleyenler icin de insallah sorusuz sıkıntısız dogumlar nasip eder.
kizlar bu arada 8.5 ay durdum durdum hic hastalanmadim ama dunden beri grip olmus durumdayim. ablamada demistim zaten kesin doguma giderken hasta olurum ben bak gor diye. insallah kisa zamanda atlatirimda doguma boyle gitmem.
çok ağlak oldum ben:gitme:Hasretciğim mesaj atmış aktarıyorum...
'' Böyle bir duygu yok böyle bir aşk yokmuş meğer...
Gerçek mutluluk şu an kullarımda...
Sürekli emiyor maşallah gece hep mememdeydi sütümde bol çok şükür...
Ona baktıkça ağlıyorum...
Cin göz bi bebek herkesin suratına bakıyor çok güzel...
Allah sizlerede nasip etsin...''
:gitme:
yok canım hepimizinki aşağı yukarı aynı :))
anlat tabii rahatla..
oh benim anamda gelse keşke tadını çıkar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?