- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.281
Canım benim biraz da son günler olduğundan, sabırsızlıktan sanırım gerginiz. Ben dün bütün gece hüngür hüngür ağladım. Her şeyi sıkıntı yapmaya başladım. Bugün de güzel haberler aldık. Sen de en geç 15 gün sonra kavuşacaksın yavruna.
Eşine azıcık naz yapsan işe yaramıyor mu? Ya da buradan bilgisayarına virüs gönderelim açamasın. :)) Ben de bir haftadır akşam 9 a kadar yalnızdım o yüzden burada zaman geçirdim hep, yavaş yavaş işleri hallettim. Sen de sakin ol canım. Bebeğin odası falan bitti senin. Uzat ayaklarını keyif yap işte ne güzel. :))
Devam edersiniz canım bağlantıya. Sınırlı bağlantıya geçersiniz.Kendisi de zaman geçiriyorsa kapattırmaz bence.
selam kızlar çok özledim sizi
şuan ewde yatağımdayım meleğimi emzirdim yuyor ama her an uyanbilir çünkü hep emmek istiyor meme yapışık waziyetteyiz sütümde bol çok şükür... normal doğumunn awantajı olsa gerek... çok mutluyum çokn değişik duygular kocam we ben hawalardayızhala kendimize gelemedik.. kızım aynı babasınna benzior işte aşkıkm
şuan ewde yatağımdayım meleğimi emzirdim yuyor ama her an uyanbilir çünkü hep emmek istiyor meme yapışık waziyetteyiz sütümde bol çok şükür... normal doğumunn awantajı olsa gerek... çok mutluyum çokn değişik duygular kocam we ben hawalardayızhala kendimize gelemedik.. kızım aynı babasınna benzior işte aşkıkm
oy oy oy yesin onu teyzesi maşallah allah analı babalı büyütsün sen orda bir doğurdun biz burda 9 doğurduk suni sancı veriyolarmış beklemede dediler çok dua ettik şükür kızına kavuştun.İlk zamanlar öyle olur doyduğunu bilmez sürekli meme arar emmek ister uyanır durur sık sık emdiği içinde gazı çok olur kırkı çıksın düzelir biraz.selam kızlar çok özledim sizi
saolun canlarım ben gayet iyiyim çok sancı çektim ama hepsini unuttum dikişlerim yüzünden oturamıyorum yan yatar waziyetteyim sürekli doktorcum 2 dikişte fazladan attıaklinialirimsmile iyiyim yani hepiniz çok sağolun dualrınızı esirgemediniz biliyorum hepinizden allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?