2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim biraz da son günler olduğundan, sabırsızlıktan sanırım gerginiz. Ben dün bütün gece hüngür hüngür ağladım. Her şeyi sıkıntı yapmaya başladım. Bugün de güzel haberler aldık. Sen de en geç 15 gün sonra kavuşacaksın yavruna.

Eşine azıcık naz yapsan işe yaramıyor mu? Ya da buradan bilgisayarına virüs gönderelim açamasın. :)) Ben de bir haftadır akşam 9 a kadar yalnızdım o yüzden burada zaman geçirdim hep, yavaş yavaş işleri hallettim. Sen de sakin ol canım. Bebeğin odası falan bitti senin. Uzat ayaklarını keyif yap işte ne güzel. :))

Virus falan degılde temmuzda netı kapattıracak bana en sonunda 2 sene anlasmalı net temmuzda doluyor o zamanda ben ne yapıcam kız benı bunaltırsa sızsız kalırım mafoldumben

Bebek buyudu ya ondan sanırım daralıyorum ufff

selam kızlar çok özledim sizi
şuan ewde yatağımdayım meleğimi emzirdim yuyor ama her an uyanbilir çünkü hep emmek istiyor meme yapışık waziyetteyiz sütümde bol çok şükür... normal doğumunn awantajı olsa gerek... çok mutluyum çokn değişik duygular kocam we ben hawalardayızhala kendimize gelemedik.. kızım aynı babasınna benzior işte aşkıkm

Devam edersiniz canım bağlantıya. Sınırlı bağlantıya geçersiniz.Kendisi de zaman geçiriyorsa kapattırmaz bence.

Net benım uzerıme o yuzden ıpler benm elımde affetmem delırtırse bebeklede ılgılenmesse klava:klava:

Bahıs manyagı benm kocam ondan netten mac ızlıyor guyya ama delırtıyor benı

canımm yaa çok güzel kız maşallahh

Hasret ya cok tatlı bu ya Allah ım nazarlardan saklasın
Bu arada gecmıs olsun sen nasılsın

maşallah cnm bebeğin çok tatlı, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

oy oy oy yesin onu teyzesi maşallah allah analı babalı büyütsün sen orda bir doğurdun biz burda 9 doğurduk suni sancı veriyolarmış beklemede dediler çok dua ettik şükür kızına kavuştun.İlk zamanlar öyle olur doyduğunu bilmez sürekli meme arar emmek ister uyanır durur sık sık emdiği içinde gazı çok olur kırkı çıksın düzelir biraz.

saolun canlarım ben gayet iyiyim çok sancı çektim ama hepsini unuttum dikişlerim yüzünden oturamıyorum yan yatar waziyetteyim sürekli doktorcum 2 dikişte fazladan attıaklinialirimsmile iyiyim yani hepiniz çok sağolun dualrınızı esirgemediniz biliyorum hepinizden allah razı olsun..

anaa bende son trimestere geçmişim yeni fark ettim.
PACUBEN VE YAĞMUR MAŞALLAH KUZUCUKLARA.DOĞUM 3 MARTMIŞ YAĞMURUM GÖZÜN AYDIN.
PERıı inşallah korkulacak bişey yoktur iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Anam anam herkes sıradan geliyor heralde, bebekten giremiyorum bir türlü foruma, sürekli emmek istiyor, bir bakayım dedim, kaç kişi doğurmuş öyle :))) Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar, Allah analı babalı büyütsün.

24 şubat dedin doğurdun valla kalbin temizmiş.Doktor 2 saatte bir emzirin der oyalayı falan 2 saati bulsun der ama nereye oyalıycan bebek beklemez ben kızımda dayanamamış emzik vermiştim ancak öyle idare ettik.

kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…