2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma ya sıvı tüketmekten bi hal oldum ama olsun oğlum için değer zaten erken dünyaya geldi ancak toparlarım bn onu

hosgeldın zelıs82 bıraz once ızledım vıdeo sunu goguslerınız catladıysa sutunuzu bıkac damla sıkıp gogsunuze surun dıyo ve cok kotu olmussa eger bephanten cok ıyı gelıyormus ( ısmını yanlıs yazmıs olabılırım )

canım bozma moralini benim bebeğimde öyle çok kilolu değil önemli olan sağlıkla olmaları

ha bırde dogru emzırme pozıyonunda emzırebılırsenız gogusler catlamazmıs. bebegın tam olarak gogus ucunu kavradıgından emın olmak gerekıyomus bunun ıcınde

canım gözümüz aydın yaa bnde istiyorum die die sana senle aynı gün doğurdum gördünmü:) benimki zor bir doğum oldu anlatmak bile istemiyorum(( ewet cnm aynı dertten muzdaribiz benim sütümde yeterli deiil sanırım bebiş sürekli memede we bnde yara oldum dr bi krem yazmış onu sürüyorum ama çok ta fayda etmior ama iyi yinede... şu an annm wolta atyor odada bebekle bnde yemek yiorum gözümüz aydın cnm

hatçeee oğluşunu yerim lanolumunekankayizsmile hepimi<in gözü aydın canım dilerim geridekilerde çabucak kawuşur meleklerine...

geçmiş olsun cnm ayva kompostosu yap sütün bol olur
bi de eczaneden e vitamini kapsülleri alıp sür göğüs yaralarına çok iyi geliyormuş...
Allah yardımcın olsun...

maşallah hasretcim ALLAH mutluluğunuzu daim etsin hayırlı evlat olsun inşallah yavrucun doğuma girebiliyormu kocan yanına?? senin doğum nası loldu bir anda ben anlayamadım yaa sancı falan açılma suyun gelmesi bişey yoktu sende suni sancılar nasıldı bende aynı sen gibi sancısız gitceğim içinb bide normal olcağı için şok heycanlı vede korkukoyorum suni sancı nasıldı anlatırsan çoook iyi olur canımm

Merhaba canlarım,

Doktordan geliyoruz. NST'de bi sürü kasılmalarım çıktı bu sefer ama doktor sen hissetmediğin sürece önemi yok dedi.

Çatı muayenemiz yapıldı, pek hoş değildi tabi ama henüz yaptırmayan arkadaşlar için çok zor olmadığını da söylemeliyim. Muayeneden beri kanamam var, bugün devam edecekmiş. ıç kısımlar normal doğum için uygunmuş, sadece çıkıştaki kemik biraz daraltıyormuş ama epizyotomiyi biraz fazla açarak hallederiz, normal doğum tamamdır dedi doktorum.

Bebeğim çok kilo almamış, hala 2900-3000 gr civarında... Çok canım sıkıldı ama doktorum kafaya takılacak birşey olmadığını, bunun normal olduğunu söyledi, takmamaya çalışıyorum.

Bu arada gördüm ki herkes doğurmak istiyor, bende öyle bir duygu yok, bekliyorum, sakinim :) Sadece biraz normal doğum korkusuna kapıldım, geçecek inşallah :)

Doktora giden, güzel haberlerle gelen arkadaşlarımın gözü aydın olsun... Tarihi belli olan arkadaşlarımım Allah yardımcısı olsun, pazartesi günü çook heyecanlı olucaz :)

Hasret ve Zeliş'in yazdıklarını okudum, Allah yavrularınızı bağışlasın, sağlık versin... Sizlere de kolaylık versin tabi canlarım, en kısa sürede toparlanırsınız inşallah...

jalecim boşa endişe ediorsun haftaya gittiğğinde emin ol 3ün üzerinde olacak bebişin inan bana

iyi hadi hayırlısı ozaman..seninde günün belli oldu..ALLAH saglıcakla kurtarsın..bu arada ben zillimin yüzünü bu zamana kadar görmüşdegilim hep sırtı dönük süpriz bebek olucak..

doğar doğmaz inşallah poz poz fotlarını çekeceğim inatçı keçimin

pancupen tşk ederim Allah hepimizi sağlıcakla bir avazda kurtarsın

hg şekey anne nasılsınız bugün banyo yaptı oğlum teyzesi hasret bana doktor lanoise verdi krem ii geldi bak onu kullan istrsen dene yani bana yaradı kızımız nasıl ya çok tatlıı oğlumamı alsam ne

Taze annecikler Zeliş dışında şaka bir yana
emzirirken kızlar birde diğer elinizle kafasını okşayın yada konuşun iki kaş arası yani alnını da hafiften bastırmadan masaj yaparak memeyi almasını sağlayın ama şunu kesin yapın emerken başını okşayın çok rahatlıyorlar ozaman ve emizirirkende sadece ikiniz olun birden fazla karışınca işe stres altına girersiniz ve sütünüz gelmez konuşun bebeklerinizle yada hafif bir müzik dinletin

hoş geldin canım çatı muayneni oldun demek banada senin haftanda yapacak doktorum
inşallah müsaittir bizim yollar
doğumun normalide sezeryanıda zor bence birinin öncesi birinin sonrası... bilmiyorumkismile

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim benimde öyle 1-2 tane sancım çıktı ama doktorum korkulcak bisey değil dedi hazırlıyor kendini dedi ablamda bugün bebek kanala yakın olduğundan dedi ....Haftaya perşembe kontrolümüz var yine ...Bende zamanı gelse de öyle doğum yapsam diye bekliyorum 1 hafta daha sıksa dişini içim rahat olucak....

Oğluşun bence gayet iyi canım dikkat et kendine

saol snm ewet kocam hep yanımdaydı sadece bebeğin o çıkarkenki son 1 dakikası görmek istemedi bayılacak gibi oldu çünkü dayanamam demiş onun daha fazla acımasına demiş doktora.. ama perdenin arkasındaydı elinde foto makinası... canım ben gittiğimde 3cm açılmam wardı we yürüdükçe waginamda baskılar hissediyodum.. dr çatı muayenesindede kanamam olunca seni yatıralım dedi.. bnde itiraz edecek halde değildim zaten hemn zaten hijyenimi, birnoktayı, yaz34ü falan aradım o an aklıma kimler geldiyse sizi haberdar etmek için hemmn serumu wediler zaten sonra sancılar gitgide artmaya başladı ben şarkılar söyledim ebelere we kocama insalra banaşaşırdı çok rahatsın brawo dediler ben bağırmadan doğurucam bi ilki yaratıcam die espri yaptım onlara... tabi öle olmadı 1 saat sonra falan o şarkılar ağzımdaki sakız falan herşey gitti... sancılar artıyo gitgide ama dayanacaksın çare yok kocam çok destek oldu bana o olmasa daha zor olurdu eminim bide ben erken ıkınmışım sancılar warken bebişin kafası öle olduundan biraz siwri doğdu ama düzelirmiş sancı geldiğinde bağırmak yok kesinlikle nefes aaaaall weeerrr yapıcaksın o şeklde açılmanda hızlanıyomuş ama benim açılmam çok yawaş ilerledi tabii bol bol yürüyüşlere we çömelmeye falan başlasan bnce iyi olur... açılma 10cm i buluyo bişklde son 1 saat daha zor canım ama geçiyo, unutuyosun...
sonra çatala çıkardılar hadi ddi doktorum 3 ıkınmada bitecek dedi we ilk ıkındım bebeğin kafası çıktı, hadi bi daha süpersin dedi we bi daha ıkındım war gücümle zaten ebeler üstümdeydi çok kolay çıktı doktorum işte dedi kızın geldi i kaldırdı o an btün acılar ağrılar dayanılmaz sancılarım dindi... herşeye değer o anı yaşamak kocama seslendim hemen aşkım gel işte bak bizim bebeimiz dedim o bizim dedim:) kocam göz yaşları içindeydi o an bnde tabiiki..

detaylı anlatıcam ama herkes doğurduktan sonra bnce normal imkanın warsa sancılarını bekle suni falan tawsiye etmiorum kısacası...

Amin canım benim, Allah yardımcımız olsun...

Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler de elbet bir şekilde becerip çıkarıcaz bunları burdan :))

Çatı muayenesinin korkulacak, gerilecek bir yanı yok, bi daha söyliyim :)

Ih dedın mıh dedın dogurdun mu yanı bende normal ıstıyorum bu kadar kolaysa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Saka bı yana ınsallah bende normal ıstıyorum ya bızede kısmet olur :Saruboceq::Saruboceq:

jalecim bosnacım doktora gitmişsiniz gözünüz aydın bızdıkları görmüşsünüz.

JALE canım üzme kendini eğerki kötü birdurum olsa doktorun söylerdi.bak gör bebeğin çok iyi annesi.
BOSNACIM seninkide zayıf değil hayatım sıkılma sakın.sağlıklı olsunlarda gerisi boş zaten.buarada çatı muayenesi olmuşsun ve normal doğum kesinleşmiş hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…