2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Pancubenim, aman ne bileyim, sonlara doğru biraz kuruntu yapmaya başladım galiba ben :)

Açılmam falan da yok benim, doktorum haftaya da geleceksin sen bu gidişle dedi :)

Canım bence Hilalimiz de bekler, hayırlısıyla inşallah...

Evet evet, biz de doğuralım öyle anlat kuzum :) Zaten normal doğumdan vazgeçmek için bahaneye bakıyorum :)

Çok şükür, sağlıkla atlattınız sen de bebeğin de... Bundan sonra hep güzel günleriniz olsun inşallah opuyorumnanaktan

kalp atıslarım hızlandı valla ha. ya sana agrı kesıcı ıgne yada ne bıleyım herhangıbısey yapmadılar mı? sen mı ıstemedın?

bizde senle bir dokuz doğurduk ogün hasretcim akşam annen 8 cm açılmış dedi hala sancı çekiyor dedi içim bir tuhaf oldu tabii hepimizin öyle.sonra doğum haberi gelince hepimiz rahatladık valla.eşini tebrik ediyorum büyük bir cesaretle doğumunda sana eşlik etmiş ve en önemlisi yardımcı olmuş.kızçeni kokla yerime babasının kopyası olmuş haberin ola.

canım ya çok acı çekmişsin belli... ama o acılar kutsaldı seni meleğine kavuşturdu... maşallah sana

Sağ ol canım ben zaten kanama olduğumda ilk kez alttan muaynemi oldum korkulacak bi şey yok dediğin gibi

çatıda ikinci olacak bakalım...

Dediğin gibi sağlıkla gelsinler hepimiz için hayırlısı olsun...

iyi akşamlar canlarımma.s.
biz bugün doktordaydık herşey yolunda çok şükür bi problem yok oğluşum 3110gr olmuş boyuda 50cm aynı pozisyonda dvm ediyoruz nst ye girdim sancım yok oğlumun kalp atışları ve harektleri gayet düzenli çıktı
haftaya cuma yine gidiyoruz nasipse çatı muayenesini yapmadı:uhm: belki haftaya
doktor çıkışı eminönüne gittik kalan eksiklerimizi tamamladık o işte bitti çok şükür bende bittim çok yoruldum
kıslar ilgilenen olursa hala almamış olan ben kapı süsü ikramlık sepet 50ad. kese 50 ad. minik emzik hepsini 40 tl ye aldım içinede badem şekeri toplam maliyeti 47.500 e o işide hallettim (mağaza havuzlu handa girişin bi kat altında)
geçmişi okuyamadım malumunuz çok yoruldum doktora giden arkadaşlarımda inşallah güzel haberlerle dönmüşlerdir:1hug:

iyi akşamlar cnm, maşallah bebegine,
bizde eminönüne yarın gitcez eşimle bakalım gezebilecemmi,
çok uyguna gelmiş aldıkların.
dükkanın ismini verirsen daha net olur cnm.

iyi akşamlar cnm, maşallah bebegine,
bizde eminönüne yarın gitcez eşimle bakalım gezebilecemmi,
çok uyguna gelmiş aldıkların.
dükkanın ismini verirsen daha net olur cnm.

teşekkür ederim canım tabii veriyim hemen SÜSLÜ BEBEK giriş katın bi kat altında çeşitler güzel
valla ben çok zor dolaştım inşallah sen rahat dolaşabilirsin

slm kızlar dr dan geldim şimdi 17.03.2010 sabah 8 'de inşallah epidural sezeryanla doğum yapıyorum şafak 18 :))))

Gözün aydın canım. Sağlıklı bir doğum diliyorum.

Çok sağ ol canım. Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bakarsın seni de p.tesi alır. :) Haberlerini bekliyorum.

Ben bugün sezaryen için tahlillerimi yaptırdım. Anestesi uzmanı ile görüştüm. Onaylandı ameliyatım. Bir de özel oda ayarlamaya çalıştım inşallah bir aksilik çıkmaz. Pazartesi büyük gün inşallah. Ara ara kasıklarıma sancı giriyor yürürken çok korkuyorum. İki gün daha beklesin bebeğim inşallah, üzmesin bizi.

inşallah bebişin üzmez annesi seni hayırlısıyla pazartesi kavuşursun tontişine

maaşallah canım bebeğine... hayırlısıyla gelsin meleğin. aldıklarınızı da güle güle kullanın.

gözünaydın canım bebeğine de maaşallah... kilo olayını doktor normal dediği sürece kafana takma... tadını çıkar bu günlerin...

canım sorun ciddi olsaydı doktorun panik yapardı bence. dopplere gönderdiğine göre palsenta kan akımlarına bakacaklar. plasenta yaşlanması olabilir o da çok önemli değil zaten sıkma canını.. çok da zayıf sayılmaz.

slm kızlar dr dan geldim şimdi 17.03.2010 sabah 8 'de inşallah epidural sezeryanla doğum yapıyorum şafak 18 :))))

canım gözünaydın... sağlıkla al gel bebiki...

hasretçim, benim bir arkadaşım var. yeşil salata yediğim günler sütüm fışkırıyor diyor. bir de göğüs çatlağına tahin pekmezin tahini var ya onun üstünde bir yağ birikir durunca. onu sürmek iyi geliyormuş.

ben de bugün bebeğin son eksiklerini aldım. sepet beşiğimizi ve malzeme çantamızı... resmini bulursam ekleyeyim size bakalım beğenecek misiniz...

kızlar çantamız. biraz irice ama :) kadın milleti malum. biz şimdi iki hatun olacağımız için büyük çantaya ihtiyacımız var delikafadulden

Son düzenleme:
hasretcim humana still tea iç benimde sütüm az günde 4 fincan bundan içiyorum çok faydasını görüyorum fışkırıyor resmen sütler

kızlar slm geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir birazdan okurum artık
biz iyiyiz teyzeleri emme sorunumuz hala devam ediyo sütü sağıp veriyoruz mama takviyesi yaptığımız içinde sabaha kadar gaz sancısından kıvranıyoruz
ama onun dışında çok iyiyiz allaha şükür yaşanan duygular anlatılamaz bebikolarını kollarına alanlar bunu iyi anlar diğerlerinizde zamanları geldiğinde bebeklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alıp sizde bu mutluluğu alahın izniyle yaşarsınız
kendinize iyi bakın tabiiii bebeklerinizede :)

hasretcim humana still tea iç benimde sütüm az günde 4 fincan bundan içiyorum çok faydasını görüyorum fışkırıyor resmen sütler

maaşallah bebklerinize... hayırlısıyla büyütün... darısı başımıza...

allah analı babalı büyütsün canım uzun ömürlü olsun bebeğin inşallah emmeside düzelir ay darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…