- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.521
Canım benim benimde öyle 1-2 tane sancım çıktı ama doktorum korkulcak bisey değil dedi hazırlıyor kendini dedi ablamda bugün bebek kanala yakın olduğundan dedi ....Haftaya perşembe kontrolümüz var yine ...Bende zamanı gelse de öyle doğum yapsam diye bekliyorum 1 hafta daha sıksa dişini içim rahat olucak....
Oğluşun bence gayet iyi canım dikkat et kendine
saol snm ewet kocam hep yanımdaydı sadece bebeğin o çıkarkenki son 1 dakikası görmek istemedi bayılacak gibi oldu çünkü dayanamam demiş onun daha fazla acımasına demiş doktora.. ama perdenin arkasındaydı elinde foto makinası... canım ben gittiğimde 3cm açılmam wardı we yürüdükçe waginamda baskılar hissediyodum.. dr çatı muayenesindede kanamam olunca seni yatıralım dedi.. bnde itiraz edecek halde değildim zaten hemn zaten hijyenimi, birnoktayı, yaz34ü falan aradım o an aklıma kimler geldiyse sizi haberdar etmek için hemmn serumu wediler zaten sonra sancılar gitgide artmaya başladı ben şarkılar söyledim ebelere we kocama insalra banaşaşırdı çok rahatsın brawo dediler ben bağırmadan doğurucam bi ilki yaratıcam die espri yaptım onlara... tabi öle olmadı 1 saat sonra falan o şarkılar ağzımdaki sakız falan herşey gitti... sancılar artıyo gitgide ama dayanacaksın çare yok kocam çok destek oldu bana o olmasa daha zor olurdu eminim bide ben erken ıkınmışım sancılar warken bebişin kafası öle olduundan biraz siwri doğdu ama düzelirmiş sancı geldiğinde bağırmak yok kesinlikle nefes aaaaall weeerrr yapıcaksın o şeklde açılmanda hızlanıyomuş ama benim açılmam çok yawaş ilerledi tabiibol bol yürüyüşlere we çömelmeye falan başlasan bnce iyi olur... açılma 10cm i buluyo bişklde son 1 saat daha zor canım ama geçiyo, unutuyosun...
sonra çatala çıkardılar hadi ddi doktorum 3 ıkınmada bitecek dedi we ilk ıkındım bebeğin kafası çıktı, hadi bi daha süpersin dedi we bi daha ıkındım war gücümle zaten ebeler üstümdeydi çok kolay çıktı doktorum işte dedi kızın geldi i kaldırdı o an btün acılar ağrılar dayanılmaz sancılarım dindi... herşeye değer o anı yaşamak kocama seslendim hemen aşkım gel işte bak bizim bebeimiz dedim o bizim dedim:) kocam göz yaşları içindeydi o an bnde tabiiki..
detaylı anlatıcam ama herkes doğurduktan sonrabnce normal imkanın warsa sancılarını bekle suni falan tawsiye etmiorum kısacası...
saol snm ewet kocam hep yanımdaydı sadece bebeğin o çıkarkenki son 1 dakikası görmek istemedi bayılacak gibi oldu çünkü dayanamam demiş onun daha fazla acımasına demiş doktora.. ama perdenin arkasındaydı elinde foto makinası... canım ben gittiğimde 3cm açılmam wardı we yürüdükçe waginamda baskılar hissediyodum.. dr çatı muayenesindede kanamam olunca seni yatıralım dedi.. bnde itiraz edecek halde değildim zaten hemn zaten hijyenimi, birnoktayı, yaz34ü falan aradım o an aklıma kimler geldiyse sizi haberdar etmek için hemmn serumu wediler zaten sonra sancılar gitgide artmaya başladı ben şarkılar söyledim ebelere we kocama insalra banaşaşırdı çok rahatsın brawo dediler ben bağırmadan doğurucam bi ilki yaratıcam die espri yaptım onlara... tabi öle olmadı 1 saat sonra falan o şarkılar ağzımdaki sakız falan herşey gitti... sancılar artıyo gitgide ama dayanacaksın çare yok kocam çok destek oldu bana o olmasa daha zor olurdu eminim bide ben erken ıkınmışım sancılar warken bebişin kafası öle olduundan biraz siwri doğdu ama düzelirmiş sancı geldiğinde bağırmak yok kesinlikle nefes aaaaall weeerrr yapıcaksın o şeklde açılmanda hızlanıyomuş ama benim açılmam çok yawaş ilerledi tabiibol bol yürüyüşlere we çömelmeye falan başlasan bnce iyi olur... açılma 10cm i buluyo bişklde son 1 saat daha zor canım ama geçiyo, unutuyosun...
sonra çatala çıkardılar hadi ddi doktorum 3 ıkınmada bitecek dedi we ilk ıkındım bebeğin kafası çıktı, hadi bi daha süpersin dedi we bi daha ıkındım war gücümle zaten ebeler üstümdeydi çok kolay çıktı doktorum işte dedi kızın geldi i kaldırdı o an btün acılar ağrılar dayanılmaz sancılarım dindi... herşeye değer o anı yaşamak kocama seslendim hemen aşkım gel işte bak bizim bebeimiz dedim o bizim dedim:) kocam göz yaşları içindeydi o an bnde tabiiki..
detaylı anlatıcam ama herkes doğurduktan sonrabnce normal imkanın warsa sancılarını bekle suni falan tawsiye etmiorum kısacası...
Amin canım benim, Allah yardımcımız olsun...
Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler de elbet bir şekilde becerip çıkarıcaz bunları burdan :))
Çatı muayenesinin korkulacak, gerilecek bir yanı yok, bi daha söyliyim :)
iyi akşamlar canlarımma.s.
biz bugün doktordaydık herşey yolunda çok şükür bi problem yok oğluşum 3110gr olmuş boyuda 50cm aynı pozisyonda dvm ediyoruz nst ye girdim sancım yok oğlumun kalp atışları ve harektleri gayet düzenli çıktı
haftaya cuma yine gidiyoruz nasipse çatı muayenesini yapmadı:uhm: belki haftaya
doktor çıkışı eminönüne gittik kalan eksiklerimizi tamamladık o işte bitti çok şükür bende bittim çok yoruldum
kıslar ilgilenen olursa hala almamış olan ben kapı süsü ikramlık sepet 50ad. kese 50 ad. minik emzik hepsini 40 tl ye aldım içinede badem şekeri toplam maliyeti 47.500 e o işide hallettim (mağaza havuzlu handa girişin bi kat altında)
geçmişi okuyamadım malumunuz çok yoruldum doktora giden arkadaşlarımda inşallah güzel haberlerle dönmüşlerdir:1hug:
iyi akşamlar cnm, maşallah bebegine,
bizde eminönüne yarın gitcez eşimle bakalım gezebilecemmi,
çok uyguna gelmiş aldıkların.
dükkanın ismini verirsen daha net olur cnm.
teşekkür ederim canım tabii veriyim hemen SÜSLÜ BEBEK giriş katın bi kat altında çeşitler güzel
valla ben çok zor dolaştım inşallah sen rahat dolaşabilirsin
slm kızlar dr dan geldim şimdi17.03.2010 sabah 8 'de inşallah epidural sezeryanla doğum yapıyorum şafak 18 :))))
arkadaşlar selamlar,.hasretin bebikini gördüm,maşallah,çok şeker,.boshayallersmilebu arada yarın randevum var,.bakalım bebikim tersse malum son,sezeryannnnnmafoldumben mafoldumbentarih verecek doktorum,.bakalım son durum ne olcıkakannehir akannehircanancım,pazartesi büyük gün desene,.ALLAH hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin:Saruboceq: sizleri seviyorum arkadişler.mucukssssssssopuyorumnanaktan :1hug: :1hug:
Gözün aydın canım. Sağlıklı bir doğum diliyorum.
Çok sağ ol canım. Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bakarsın seni de p.tesi alır. :) Haberlerini bekliyorum.
Ben bugün sezaryen için tahlillerimi yaptırdım. Anestesi uzmanı ile görüştüm. Onaylandı ameliyatım. Bir de özel oda ayarlamaya çalıştım inşallah bir aksilik çıkmaz. Pazartesi büyük gün inşallah. Ara ara kasıklarıma sancı giriyor yürürken çok korkuyorum. İki gün daha beklesin bebeğim inşallah, üzmesin bizi.
iyi akşamlar canlarımma.s.
biz bugün doktordaydık herşey yolunda çok şükür bi problem yok oğluşum 3110gr olmuş boyuda 50cm aynı pozisyonda dvm ediyoruz nst ye girdim sancım yok oğlumun kalp atışları ve harektleri gayet düzenli çıktı
haftaya cuma yine gidiyoruz nasipse çatı muayenesini yapmadı:uhm: belki haftaya
doktor çıkışı eminönüne gittik kalan eksiklerimizi tamamladık o işte bitti çok şükür bende bittim çok yoruldum
kıslar ilgilenen olursa hala almamış olan ben kapı süsü ikramlık sepet 50ad. kese 50 ad. minik emzik hepsini 40 tl ye aldım içinede badem şekeri toplam maliyeti 47.500 e o işide hallettim (mağaza havuzlu handa girişin bi kat altında)
geçmişi okuyamadım malumunuz çok yoruldum doktora giden arkadaşlarımda inşallah güzel haberlerle dönmüşlerdir:1hug:
Merhaba canlarım,
Doktordan geliyoruz. NST'de bi sürü kasılmalarım çıktı bu sefer ama doktor sen hissetmediğin sürece önemi yok dedi.
Çatı muayenemiz yapıldı, pek hoş değildi tabi ama henüz yaptırmayan arkadaşlar için çok zor olmadığını da söylemeliyim. Muayeneden beri kanamam var, bugün devam edecekmiş. İç kısımlar normal doğum için uygunmuş, sadece çıkıştaki kemik biraz daraltıyormuş ama epizyotomiyi biraz fazla açarak hallederiz, normal doğum tamamdır dedi doktorum.
Bebeğim çok kilo almamış, hala 2900-3000 gr civarında... Çok canım sıkıldı ama doktorum kafaya takılacak birşey olmadığını, bunun normal olduğunu söyledi, takmamaya çalışıyorum.
Bu arada gördüm ki herkes doğurmak istiyor, bende öyle bir duygu yok, bekliyorum, sakinim :) Sadece biraz normal doğum korkusuna kapıldım, geçecek inşallah :)
Doktora giden, güzel haberlerle gelen arkadaşlarımın gözü aydın olsun... Tarihi belli olan arkadaşlarımım Allah yardımcısı olsun, pazartesi günü çook heyecanlı olucaz :)
Hasret ve Zeliş'in yazdıklarını okudum, Allah yavrularınızı bağışlasın, sağlık versin... Sizlere de kolaylık versin tabi canlarım, en kısa sürede toparlanırsınız inşallah...
slm kızlar biraccık moralim bozuk bugün kontrolüm vardı 37+6 'yım ultrason dr'u bebek 2 hafta küçük görünüyo dedi 3 hafta önce gitmiştim en son, ultrason çıkışında önceki ölçülerle karşılaştırdım hakkaten çok büyümemiş mesela fl'si 3 hafta önce 34+2 ile uyumluyken bugün 35+1 'le uyumlu çıktı yani 3 haftada 1 haftalık büyümesi olmuş
kilo olarak da 306 gr almış sadece şu an 2750 gr.
sonucu dr'a gösterdiğimde çok büyük bi fark değil dedi benim boyum uzun olmadığından normalmiş, aslında dr rahatlattı ama kafama çok takıldı bu durum
bi de ultrason dr'u doppler önerdi pzt tekrar gidicem bakalım
slm kızlar dr dan geldim şimdi17.03.2010 sabah 8 'de inşallah epidural sezeryanla doğum yapıyorum şafak 18 :))))
kızlar benim sütüm az sanırım böle sıkınca fışkırmıyor... we bebğim hep emmek istiyor sık sık uyanıyor sanırım doymuyor netten araştrmaya hiç waktim yok bu sayfa açık olduundan szden rica etsem bi bakın ne yapmalıyım yazın ben ara ara takip ediorum sizleri.. ayw aaldık annem aywa elma kompostpsu yapıo, milupanın stell tee çayını 2 gündür içiyorum, meywe suyu falanda içiyorum hemen etki edecek bişiler war mı?
hasretcim humana still tea iç benimde sütüm az günde 4 fincan bundan içiyorum çok faydasını görüyorum fışkırıyor resmen sütler
kızlar slm geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir birazdan okurum artık
biz iyiyiz teyzeleri emme sorunumuz hala devam ediyo sütü sağıp veriyoruz mama takviyesi yaptığımız içinde sabaha kadar gaz sancısından kıvranıyoruz
ama onun dışında çok iyiyiz allaha şükür yaşanan duygular anlatılamaz bebikolarını kollarına alanlar bunu iyi anlar diğerlerinizde zamanları geldiğinde bebeklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alıp sizde bu mutluluğu alahın izniyle yaşarsınız
kendinize iyi bakın tabiiii bebeklerinizede :)
allah analı babalı büyütsün canım uzun ömürlü olsun bebeğin inşallah emmeside düzelir ay darısı bizim başımıza.kızlar slm geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir birazdan okurum artık
biz iyiyiz teyzeleri emme sorunumuz hala devam ediyo sütü sağıp veriyoruz mama takviyesi yaptığımız içinde sabaha kadar gaz sancısından kıvranıyoruz
ama onun dışında çok iyiyiz allaha şükür yaşanan duygular anlatılamaz bebikolarını kollarına alanlar bunu iyi anlar diğerlerinizde zamanları geldiğinde bebeklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alıp sizde bu mutluluğu alahın izniyle yaşarsınız
kendinize iyi bakın tabiiii bebeklerinizede :)
Mavidüşler'in bebeği de çok güzel. Face e eklemiş. Cin gibi bir çcuk olacak maaşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?