2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba bizde bugün doktordaydık oğlum yüzünü göstermedi bize yine zaten irileştiği için artık yüzünü görmekte zor.Suyumuz bol herşey yolunda bende iç kilo almamışım oğluşum 400 gr almış bir haftada 3150gr olmuş 35+5 teyiz.Herkes göğüslerdeki yaralardan bahsetmiş lansolinmi bir krem yazdı bana şimdiden günde bir defa sür göğüs uçlarına dedi doğup emmeye başladığında her emişte sürülecek göğse.Yazdığı kağıt eczanede kaldı ama eczacı getitecek ilacı.

zelişcim senin bebeğinde hayırlı uzun ömürlü olsun.Dediğimi kremi hemen dene çok iyi geliyomuş.
HASRET sende bebişi bol bol emzir ve bebeğin kilosunu sağlık ocağında tarttır kiloda azalma varsa hemen çoçuk doktoruna danış sütün yetmiyosa bence mama takviyesi yap sarılığı artmasın bende süt için patlamış mısır ve ısırgan otu çayını öneririm

JALE bebeğin kilosu için üzülme sağlıklı olsun canım yeter.
BOSNA sende doktordamışın bugün gözün aydın canım.
SEYHAN senin bebişede maşallah gözünaydın tatlım.Aldıklarını güle güle kullan.
NıLÜFER sende yarın doktora gidicekmişin güzel haberlerle gel inşalah.
egecim doğum tarihin belli olmuş vuslata kalmış onsekiz gün hadi hayırlısı canım

gözünaydın canım. zaten artık yüzlerini görmek çok zor bizim kız da eziş büzüş duruyordu içeride ultrason fotoğrafı bile düzgün çıkmamış. yazdığı krem lansinoh olmasın canım?

Hoş geldin canım. Ne güzel haberlerle gelmişsin maaşallah bebeğine.

Biz bugün Lansinoh aldık. Gece sürüp yatacağım. İnşallah yara olmaz. Çevresinde çatlaklar var, onları da geçirmesini umuyorum. :)

Gece eşim rüyasından oğlumuzun adını Burak koyduğunu görmüş. Dün mevlid kandiliydi ve biliyorsunuz Peygamberimizin Miraç'taki bineğinin ismi. İlk günden beri Yiğit dedik. Rüya da ilginç geldi. Eşim Yiğit'i değiştirmek de istemiyor. Hayırlısı artık.

Canan bence bu rüya çok anlamlı. burak yiğit koysanız?

[/B][/COLOR]

canım yaaa ne güzel maşallah size ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım yavrunada hayırlı uzun ömürler varsin inaşallah yaa bizim burda hiç bi hastane kocişi almıyorlar bende çok istiyorum bebeğin suyu az olduğu için DR fazla yürüme dior kaçak yapıyorda sempatiksalakcinni yaa ozamn ben yarından itibaren yürüyüşe başıyım pazarda akşama kadar zaten ondan sonrada hoop hastaneye sonra kimbilir ne zamn görcem sokak yüzünü sunii sancıyı bende istemiyorum arada bişeyler batıyor hıh hadi gel sancı diom yok geri kaçıyorkafamçokkarıştı YAAA YOKSA DR UMA ben SEZERYAN İSTİYORUMMU desemki hiç bi açılma olmadan sancı bişey olmadan kurbanlık koyun gitcem ben yaaa:gitme:mafoldumben

sağol canım yaa.SORMAyüzünüde eliyle kapatmış kaşları çatık çok sinirli bir bebek olucak babamın adını koyucamya babm çok sinirlidir adına çekicek kerata.o krem olabili evet kağıda yazdı eşim eczanede bıraktı tanıdığımız olunca başka biyere bakmadı adam getirtecek
Sağolasın canım.o kremi günde bir defa sürmeye başal şimdiden dedi.Bebek oluncada sür emzie inan çok faydası olucak benim kızımda hiç yaram olmamıştı.Canım rüyasında gördüyse vardır bir hayır burak yiğit veya yiğit burak koyun siz yinede YİĞİT dersiniz.

burak yiğit bencede güzel canım kızz senle aynı günmü doğurcaz inşallah başka kimler var pazartesi doüurcak

ya canım senin sancın yok açılman yok neden suni sancı ve neden normal nasıl olcek öyle açılma olmadan sancı olmadan normal doğum ben anlamadım yani

ya canım senin sancın yok açılman yok neden suni sancı ve neden normal nasıl olcek öyle açılma olmadan sancı olmadan normal doğum ben anlamadım yani

evet güzelim yaa dimi bende anlayamıyorum ve bu yüzdende felaket şekilde korku basıyor beni kurban bayramından beri bebğin suyu az gidiyor çarşamba gittiğimde dahada azaldığını söledi Dr um fazla beklemeyelim p.tesi sana sunii sancı verip alalım normal doğum dedi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile yaa ben yarın giddimde bi konusuyummm ben sezeryan istiyom diim en iyisi

selinus,hepatit,sen,canan,snowqute.

owww bayada varmısız haa hayırlı doğumlarr hepmizeee

bence canım madem öyle alsın sezeryana çünkü böyle haybeden suni sancı verirlince zaten sonu sezeryan oluyor. Selkie'ye öyle oldu boştan yere sancı çekti kız.

canım normal doğum 10cm açılmayla oluyo.Hasret 3 cm le gitti akşama kadar suni sancı çekti öyle normal doğum yaptı.Selkiede sezeryana alındı.seni korkutmak istemem doktorunla bir konuş belki vardır bir bildiği ama çok çekeceksen bence beklemeninde alemi yok sezeryan ol.Ben bir cmlik açılmayla gitmiştim son haftamda kızımda.Normal istiyodum doktor kesinlikle olmaz dedi suni sancıyı veririm çekersin bebeğe baskıdan başka bişey olmaz seni sezeryana alırım dedi bende sezeryanı kabul ettim epidural sezeryan oldum.

çok saol canım açıklaman için evet yaa bu gün gittim gittim geldim tlf açsammı die ama ben yarın doktora gidipp kendisiyle konuyum saolun kızlar:lepi:

ne desemki şimdi sezeryana ikna etmek için bu DR u dün hareket yok die kandil kandil hastanelere tasındık ben sürekli stres altındayım nolur hemen sezeryana alın beni diim hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…